Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende cok yazik etmisim kendime esime 5 yil ya bu derdi bi ceken bilir bende hepiniz gibi tum çatışmaları yasadim ama asil onemli olan sizsiniz bunu unutmayin esiniz sizden ayrilsa evlenir cocuk sahibi olur ama biz evlenemeyiz cocugumuz olmaz bu hayatta bi basimiza kaliriz anne baba arkadasta bi yere kadar bir aile olmanin ozlemi hep icimizde kalir bende son asamadyim ama hic bu kadar yenebilecegime inanmamistim umutluyum hadi is basina

Arkadaslar dün deneme yaptık .öncesine göre istemsiz kasmamayi ogrenmisim birazcikda olsa.yani denerken kendimi birakabildim. Önce eşime mum denemesi yaptık sonrada pn.bcklarumi açtığım zaman misyonerde basin çok az bir kısmı giriyor. Ama yine misyoner pozisyondayken bcklarumi düz uzattigim zaman baş kısmını rahatlıkla aldım. Ve sktm bıraktım. Esimde hissetti içerde olduğunu. Çok az bi kaSMA var onuda atlatirsam olucak inşallah. Sizlerde nefes egzersizleri ni ihmal etmeyin.bide şu vemcaineyi bulursam daha iyi olacak burdaki eczaneler o nedir ki diye eşime tuhaf tuhaf bakiyorlarmis. Bu vemcaine spreyi kimler kullandi ve kesin faydasını görenler yardimci olabilir ler mi rica etsem.ve ayna egzersizinde baktığım zaman yuvarlakimsi birsey var orda o zar mi oluyor .ve de sizce anlattığım pozisyonda gider mi bu zar yani doğru bir acı mi sizce..

Canim Merhaba. Ben aynada bakınca yuvarlak bişey çok göremiyorum canım ne ki acaba akşam iyice bi bakiyim. Vemcaine normalde bulunur aslında eczanelerde ama ben de hiç almadım. Uyuşturucu u sprey değil mi o denemek lazım ben emla krem kullanmıştım ama hiç uyusturmadi. Ben daha vajinal tampon yapıyorum zeytinyağı da çok işe yarıyor tavsiye ederim. Sen öncesinde nasıl egzersizler yapmıştın. Ne kadar da p. denemesine geçtin canım. Tebrik ederim bu arada senin az kalmis gibi görünüyor. İnşallah en kisa zamanda güzel haberlerini duyarız bize motive örnek olursun..

Merhaba cnm .bilmiyorum ya eczaneler öyle birşey yok felan demişler eşime. Bendede anestol varda hiç bir işe yaramadı cnm zeytinyağını kullanıyoruz. Ben nefes egzersizi ve lvajen kaSMA bırakma aynada inceleme ve şimdide mum ve yine hepsini beraber yapıyorum .ya ben burda birçok hikaye duydum yani çoğu bacağını acamiyor eşini yaklastirmiyor bende bunların hiçbiri yok hamd olsun .girmesine de izin veriyorum sadece zardan korkuyorum o gitse hiç bir sorun kalmayacak diye düşünüyorum. Hatta sence gitsem doktora aldirsam zari uyuşturucuyla sonrasında çözülür mu bu sorun.inşallah cnm ya burdaki herkesinde bu sorunu atlatnasini diliyorum rabbimden

canim ben aksam kullandim.vemcaine uyustu resmen vajina icine sıkıyosun 4 kez hafif bi yanma oldu 1 dk icindede uyuatu

Ben kendi yaptığım aparatlarla deniyorum cok fazla yanma oluyor ve girince kimildatamiyorum sizde de oyle oluyormu
Ben hala aparata geçmedim iki parmaktayim kasildigim için iki bogumdan öteye gidemedim hatta bazen çıkarmakta bile zorlanıyorum zaten herşey kasilmaktan ibaret .. şu kasılmalar olmasa herşeyi alabiliriz bence.. ama yanma normal çoğu kişide oluyor..

İnşallah yenersin canım haberlerini bekliyoruz

KIZLARR YA BUNU BAŞKA Bİ YÖNTEMİ YOK MU BAŞI GİRDİ ÇOK YANMA OLDU DEVAMI YOK EŞİMDE BIKTI YAA

canım o yanma ilk zamanlar oluyor ama önemli olan kendini sıkmadan p..... orda kalması ve ordayken kendini kasıp bırakmayı dene bunu bir 10 defa tekrarla sonra o yanma kendiliğinden geçecektir daha sonrası zaten kasmamaya başlıyorsun kendini sen derin nefes alıp verirken nefesini tut ıkın ve eşin ilerlemeye çalışsın
emin ol benim eşimde artık bıkmaya başlamıştı ama ben böyle yaparak yendim inşallah sanada iyi gelicektir

sıkıp bırak yani kegel egzersizi yap demek istedim ama kasıp bırak yazmışım
ANLADIM CANIM YAZ AYINI BOŞ YERE ERTELEYEREK GEÇİRMİŞİZ BİZ ŞİMDİ KIŞ SOĞUK BAKALIM TEKRAR DENEYECEĞİM

BU KADAR KOLAY BİŞEY NASIL ZOR OLABİLİYOR BUNU HERKES YAPIYOR NEDEN BİZ BURDA TAKILIP KALDIK İNSANIN EN KÖTÜSÜ DE EN SAMİMİ ARKADAŞINA DAHİ ANLATAMAMASI

BU KADAR KOLAY BİŞEY NASIL ZOR OLABİLİYOR BUNU HERKES YAPIYOR NEDEN BİZ BURDA TAKILIP KALDIK İNSANIN EN KÖTÜSÜ DE EN SAMİMİ ARKADAŞINA DAHİ ANLATAMAMASI

canım bu hastalık bizim beynimizin bize oynadığı bir oyun aslında biz ona söz geçiremediğimiz için bu kadar zamanı boşa harcadık evet herkez yapabiliyor ve çok kolay bir şey ama bizim için çok zordu önemli olan zoru başarabilmek inşallah sizlerde en kısa zamanda bunu başarıcaksınız yeter ki buna inanın gerisi gelecektir

İNŞ CANIM YA BAŞARIRIM İNŞ

Canim bence sabret biraz daha bekle bol bol egzersiz yap zarı aldırman belki psikolojik olarak rahatlatır seni ama ben şahsen tavsiye etmem
Yani bu konudaki düşüncem tabiki de değişebilir zamanla mecbur kalsam öyle düşünsem belki ben de aldirabilirim ama bence zardan korkma inan bana sen içine alabiliyorsan gerisi çok rahat gelir bence biraz sabret az daha ileri gitsin esin inan zarı aldırmadan bunu çözebilirsin.

canim ben aksam kullandim.vemcaine uyustu resmen vajina icine sıkıyosun 4 kez hafif bi yanma oldu 1 dk icindede uyuatu
Canim vemcaine zararlı değil mi yani vajinanin içine bi de sıkıyosun sonrasında sıkıntı olmadı değil mi. bi de ne kadara aldın ücreti ne kadar

Canim vemcaine zararlı değil mi yani vajinanin içine bi de sıkıyosun sonrasında sıkıntı olmadı değil mi. bi de ne kadara aldın ücreti ne kadar
Arkadaslar dr yardimiyla iyilesmis biri olarak soyluyorum jel disinda bisey kullanmayin vajinaniza dr bana verirdi oyle olsa..sorun vajinada degil zaten beyinde dusuncede zari aldirmak uyusturmak sarhos olmak vs vs sonra? Beyin ayni beyin korkular ayni korkular nacizane tavsiyem bolca egzersiz davranissal olarak kendine hukmedip basarmak ben boyle yendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…