Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ınsallah cnm hayırlısıyla bıtsın artık hepızın bu ımtıhanı bız sabrederız hemde seve seve cunku beynımız hep ertelemk ıstıyor ama ıste ya eslerımız ya aılelerımız .buna fırsat vermemmelıyız sen neler yapıyorsun pekı

Evet ertelemek kadar kötü ve zararlı bişey yok bence de ben bir buçuk senedir erteliyor um. Eğer ilk zamanlar çaresine bakmis olsaydı şimdiye belki çocuğum bile olmuştu. Ben aylar önce doktora gittim bi kaç seans aldım ama o zamanlar Dr un verdiği egzersizleri filan çok yapmamistim hep erteledim usendim korktum. sonra farklı sebeplerden dolayı bir ay kadar gidemedim sonra Dr aradı beni karar verin bunu yapmak istiyorsanız yaparsınız yoksa birinin yada Eşinizin zorlamasiyla olmaz dedi eğer isterseniz seanslara devam ederiz araya zaman girdi ama telafi ederiz dedi. Ben de gitmek istemediğimı söyledim. İlk seanslardan sonra zaten doktorun taktiği anlamis oldum ben nefes egzersizleri ni kegel egzersizleri ni falan yapıyodum zaten. Dr en son vajinal tampon vermişti onu da yap sonra parmaga gecicem dedi ama ben yapamamistim kendi elimle oraya bişey sokamiyordum elim titriyor Canik kesiliyor d. esim hı kere denedi yarısına kadar soktu ama yarım saatte falan anca yani sen düşün ben acı hissetmememe rağmen bi daha yaptutmadı yapamadım da. Üç gün o nce de bu siteye üye oldum yorumları hikayeleri okudum kendimi buldum resmen. Herkesin hikayesi ayni hersey beyinde bitiyor aslında. Tabiki de Dr dan destek almak önemli ama ben artık kendim halledebilirim diyorum basaricam inanıyorum. Elimi vajinama dokunduramazdim daha ben bakamadım bile ama iki gün önce burayı keşif ettikten sonra aldım elime tamponu zeytinyağı ve strecle sardım yarısına kadar girdi kendim başarabildim üstelik çalıştığım içi çok ugrasamadim bile yarım saat anca uğraştım ama oldu. Bu aksam devam edicem inşallah ilerlemeyi düşünüyorum.

Cnm doktorlar para için yapıyorlar bize yardım için değil 1.30 saat girdim annemin babamın yaşı bilmem başka şeyler soruyor ya zaten ben kendim belli bir aşamaya gelmişim kısa zamanda ve kesin çözüm üretsene. Eşim zaten para gidiyor diye biraz yüzü burkulunca benimde param yok .dedim boş yere para vermiş olucaz gitmeyelim dedim.internette arastirmadigim şey kalmadı. Em son drlarin yaptığı seans içeriklerini buldum ve ondan beridir egzersiz yapıyorum esimle deniyorum. İnşallah Rabbim en kisa zamanda kurtarsin bizleri

Kotu bir doktora denk gelmissiniz uzuldum..ben dr sayesinde yendim kendim egzersizleri yapamayabilirdim doktorlari genellemeyelim.
insanin kendiyle ilgili aslinda iyilesmesi bn dr sayesinde yenerken burda tanistigim ve yardim ettigim biri 10 gunde yendi yardimci oldum ona ve basardi vajinismus seviyenle alakali aslinda

Çok haklısın canım benim inşallah kurtulur bu saçma şeyden. Sadece birazcık cesaret. Egzersizlere ne aşamadasin peki neler yapıyorsun

Tüm Doktorlar için demedim zaten cnm ama artık bu devirde iyisine denk gelmekde zor.araştırıp gittim iyidir felan bays ovuyolar belki iyidir de kötü demeye de hakkım yok sonuçta onlarda alın teriyle para kazanmaya çalışıyorlar. Ama tbi basit yöntemlerle fazla para almaları da haksızlık yapan tüm doktorlara lafım. Taksitle odeyelim dedik ama %18 KDV koyuyorlar eşim de ben Maliye mufettisiyim size fazlasıyla ceza yazarım deyince nasıl par tutuş oldular.hadi belki bizim verecek parasız var diyelim ve zaten bir aşamaya kadar gelmişim ya çok daha doktor yardımına ihtiyacı olan bir arkadaşımız ne yapsın. Benim lafım sadece amacı para kazanmak olan doktorlara..iyi yapmissin Rabbim razi olsun.bizlerlede paylasirsan seviniriz :)

Çok haklısın canım benim inşallah kurtulur bu saçma şeyden. Sadece birazcık cesaret. Egzersizlere ne aşamadasin peki neler yapıyorsun
Demiştim ya nefes vajen kaSMA mum la pn le denemeler cnm

Canim Merhaba. Allah razı olsun senden birilerine yardım etmek onları sevindirmek ne güzel. ben de 1 buçuk yıldır bununla uğraşıyorum ama artık kesin kararlıyim inşallah üstesinden gelebilirim. tavsiye edebileceğin bişey var mı. Nasıl başardın bizim de ihtiyacımız bar buna.

Amim cnm ben aparat egzersizi ile yendim doktor bu sekilde tedavi uyguladi bana aparatla calisirm dersen ozelden yaz bana sorularini seve seve yardimci olurm) bazilari.aparatla calismaya sicak bakmiyor cunku

dediklerinizin hepsine katılıyorum. evet doktorların amacı para kazanmak işi bu ama insanların bu durumunu kullanıyorlar. çok ciddi rakamlar isteniyor. 3 günde çözeriz deyip 4.bin-5.bin rakamlar çok büyük. sinirlendiğimin ve doktora gitmeme engel olan sebeplerden biri de bu ücretler.

Egzersizlr cnm aparatla calismak %100 sonuc bnce..hangi asamadasin?eger aparatla calismaya sicak bakiyorsan yardimci olurum seve seve..

Egzersizlr cnm aparatla calismak %100 sonuc bnce..hangi asamadasin?eger aparatla calismaya sicak bakiyorsan yardimci olurum seve seve..
Vajinal tampon la deneme yapıyorum canım strecle sarıp zeytinyağı ile yapmaya çalışıyorum. iki gün önce yarısını alabilmistim şu an deniyorum ama hala alısamadim yapmaya çalışıyorum yapamadım demek istemiyorum ama başarılı olamadım henüz kasılma yok ama vajinama bi türlü girdiremedim hala

aparatlarla çalışmak bana çok zor geliyor. yani beynimdeki oyun bu. istemsiz kasılmalar çünkü. aparat nasıl sonuca ulaştırıyor
Önce parmakla basliyorsun..sonra aparatin en minigi var boy boy ve farkli kalinliktalar kasilmalarin panik atagin calistikca azaliyor zamanla kalina gecip esli deneme yapiyorsn

keşke bi hap içsek ve tüm sorunlar bitse. ben çok kızıyorum kendime çok öfkeleniyorum ama elimden bişey gelmiyor

Parmakla dene once sonra aparata gec hemen bana dr verdigi icin nerde satilir bilmiyorum ama nette vardir siparis verebilirsn

keşke bi hap içsek ve tüm sorunlar bitse. ben çok kızıyorum kendime çok öfkeleniyorum ama elimden bişey gelmiyor
Kararli olursan yaparsin yapamaman icin Hic bir sebep yok!! Hic bir kadindan farkli yaratilmadin!!kac yil bosuna ertelemism diyorum kendi kendime simdi aci yok kan yok hepsi beynimizin oyunu

Parmakla dene once sonra aparata gec hemen bana dr verdigi icin nerde satilir bilmiyorum ama nette vardir siparis verebilirsn
Benim bi sorunum da o aslında. Parmakla yapmak bana biraz tuhaf geliyor. yani ken di parmagimı oraya sokma hissine alısamadim o yüzden parmakla denemedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…