Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benim bi sorunum da o aslında. Parmakla yapmak bana biraz tuhaf geliyor. yani ken di parmagimı oraya sokma hissine alısamadim o yüzden parmakla denemedim hiç
Bana da ilk tuhaf gelmisti dr bana organini tanimalisin demisti..cozumu olan bi hastalik sonucta arkadaslar kararli olun!!kocaman bebek cikiyor ordan

Cnm cok karamsar gordum seni..lutfen kararli ol..egzersizlerde tek ol evde bi tv ac muzik ac kafani dagit ve bir an once basla!!
evet karamsarım çünkü artık bu beni çok etkliliyor. bebek konuları açılınca bile çok hırçınlaşıyorum. bu sorunu çözmediğimiz için herşeyde problem arıyorum. ama gerçekten çözülmesini istiyorum

ne güzel söylediniz kocaman bebek çıkıyor RABBİM ona göre yaratmış ama beyin öle değişik bir organ ki. herşeyi ele geçiriyor bacağa kola müdahale ediyor.
Esini yataktan atanlar varmis ne ileri boyutta olanlar var ama hepsi iyilesti.iyilesiyor..tıkalı gibi gelirdi hastayken banada orasi..simdi muayene olabiliyorum fitil kullanabiliyorum o zamanlar kabustu bnm icin bunlar..simdi gulumsetiyor kararli olun arkadaslar yapamamaniz icin hic bir sebep yok!

yapamamanın tek sebebi kesinlikle beyin .

kesinlikle 2.5 yıllık evliyim. eşiminde hakkına giriyorum , üzüyorum. izmirde yaşıyoruz biz. burda izmir için önerilen bi doktor duymadım ama
kesinlikle 2.5 yıllık evliyim. eşiminde hakkına giriyorum , üzüyorum. izmirde yaşıyoruz biz. burda izmir için önerilen bi doktor duymadım ama
Vardir illaki arkadaslar yardimci olur ben vajili hamile kalip daha sonra yenenlerdenim hamilelikti dogumdu sure daha cok uzuyor sana tavsiyem tedavini ol oyle bebek dusun..

Amim cnm ben aparat egzersizi ile yendim doktor bu sekilde tedavi uyguladi bana aparatla calisirm dersen ozelden yaz bana sorularini seve seve yardimci olurm) bazilari.aparatla calismaya sicak bakmiyor cunku
Tmm cnm ben herseye varım sağolasın arkadasim

Tmm cnm ben herseye varım sağolasın arkadasim
Yeneriz birlikte yeterki bir kadin Daha mutlu olsun!! Ben vajilk hamile kalip sonra yenenlerdenim hamilelikti dogumdu uzadikca uzuyor sizlere tavsiyem yenin oyle bebek dusunun.
Mucizeler olabiliyor dikkat edin iyilesmeden dusunmeyin

Bebek çok istiyorum . Zaten nasıl korunulur onu bile bilmiyorum. O yüzden önceliğim bu sorunu çözmek çözdüğümüzde de hamile kalırsam dünyalar benim olur

Yeneriz birlikte yeterki bir kadin Daha mutlu olsun!! Ben vajilk hamile kalip sonra yenenlerdenim hamilelikti dogumdu uzadikca uzuyor sizlere tavsiyem yenin oyle bebek dusunun.
Mucizeler olabiliyor dikkat edin iyilesmeden dusunmeyin
Bende senin gibi 3 sene once yenmeye cok yaklastim hamile kaldim ve düşük olur diye denemedik sonra en başa döndüm 3 yil ha bugün ha yarin en son 1 ay once karar verdim başladım suan aparati sokabiliyorum ama hic kimildatamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…