- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.481
Amin insallah bu derde sahip tum insanarin yenmesi dileğiyleİnşallah yenersin canım haberlerini bekliyoruz
Yani bebeğin doğmadı mı 20 haftalıktı demişsin ya anlamadım canımcanım başka bir arkadaşa sormuşsun ama bende vajiliyken hamile kaldım ve normal doğurdum gerçi benim bebeğim 20 haftalıktı ama o ilaçları alttan alıp alttan muayeneleri oldum sonuçta insan isteyince herşeyi yapabiliyor
Cnm %95 geçtiyse geri gelmez inşallah ki .eğer hamilede kalirsan bu süreçte alttan muayenesi çok olacak vs diger tedavilerde sen daha çok cesaret kazanirsin alisirsin bu duruma.aynen bende senin gibi düşünüyorum beni kanda tutuyor ki evet normal doğum inşallah yinede denerim yapabilirsem ama yapamazsamda sezaryen .bence sen basarmissin herseyi normal dene çünkü arkadaşım normal doğum yaptığında şunları söylemişti acaip bir sancin oluyor ve sadece o sancidan kurtulmak istiyorsun ve Rabbim yardım ediyor kendiliğinden bi ikinma yaşıyorsun sonunda da uyusmus gibi birsey hissetmiyotsun demişti. Bence hiç korkma hadi bakalım sende bebis haberi Verde en azından sizlerin sevinciyle bizde sevinelim.Yani bebeğin doğmadı mı 20 haftalıktı demişsin ya anlamadım canım
Ben vaji yi yendim aslında çoktan,çok ufak kasılmalarım oluyor bazen onu da dert etmiyorum geçer heralde zamanla.Ama bebek düşünüyoruz şimdiden sıkıntısı bastı normal doğum istiyorum olursa ama kesi atacaklar kanama falann,zaten dedim ya 100 de100 geçmedi vaji %95 geçti diyeyim.normal doğum yaparsam geri döner mi korkusu yaşıyorum.Sezeryan da hiç istemiyorum zaten.Teşekkür ederim sen yada bilgisi olan herkes diyeyim,var mı yardımcı olabilecek fikir verecek birileri..
Cnmm tabi ki sezeyanla dogurdum muayene olamiyordum o zamanlar normal dogum travma olurdu bnm icin..Canım vajiliyken normal doğum mu yaptın?
Bol bol egzersiz cnm basta bnde oyleydim ama calisarak yendim sorularin varsa yaz bana seve seve yardimci olurum..Bende senin gibi 3 sene once yenmeye cok yaklastim hamile kaldim ve düşük olur diye denemedik sonra en başa döndüm 3 yil ha bugün ha yarin en son 1 ay once karar verdim başladım suan aparati sokabiliyorum ama hic kimildatamiyorum
Sen yaparsin cnm sen baya asmissin muayene oldun mu hic alttan?Yani bebeğin doğmadı mı 20 haftalıktı demişsin ya anlamadım canım
Ben vaji yi yendim aslında çoktan,çok ufak kasılmalarım oluyor bazen onu da dert etmiyorum geçer heralde zamanla.Ama bebek düşünüyoruz şimdiden sıkıntısı bastı normal doğum istiyorum olursa ama kesi atacaklar kanama falann,zaten dedim ya 100 de100 geçmedi vaji %95 geçti diyeyim.normal doğum yaparsam geri döner mi korkusu yaşıyorum.Sezeryan da hiç istemiyorum zaten.Teşekkür ederim sen yada bilgisi olan herkes diyeyim,var mı yardımcı olabilecek fikir verecek birileri..
Canım ya içim çok rahatladı sayende teşekkür ederim.Allah hepinizin yardımcısı olsun.Bu arada ben parmak egzersizlerini bitirdikten sonra bu sitede "vajinismusu zeytinyağıyla yendim" topiği vardı çok faydasını gördüm merak eden olursa diye söylüyorum.Nefes ve Kegel yapmıyordum sanırım o yüzden kasılıyorum çok nadir de olsa..Cnm %95 geçtiyse geri gelmez inşallah ki .eğer hamilede kalirsan bu süreçte alttan muayenesi çok olacak vs diger tedavilerde sen daha çok cesaret kazanirsin alisirsin bu duruma.aynen bende senin gibi düşünüyorum beni kanda tutuyor ki evet normal doğum inşallah yinede denerim yapabilirsem ama yapamazsamda sezaryen .bence sen basarmissin herseyi normal dene çünkü arkadaşım normal doğum yaptığında şunları söylemişti acaip bir sancin oluyor ve sadece o sancidan kurtulmak istiyorsun ve Rabbim yardım ediyor kendiliğinden bi ikinma yaşıyorsun sonunda da uyusmus gibi birsey hissetmiyotsun demişti. Bence hiç korkma hadi bakalım sende bebis haberi Verde en azından sizlerin sevinciyle bizde sevinelim.
Haklısın aslında normal doğurmuş olsan aşmış olman gerekirdi.. Bişey daha sorsam merak ediyorum yendim demişsin ilişkileriniz nasıl yani özel olacaksa tabi cevap vermeyebilirsin özelden yazabilirsin yada,bu topikte bu vaji sayesinde hiçbirimizin özeli olmuyor zaten :) ben ilk saniyeler hala kasılıyorum biraz,hiç kasılma olmasın istiyorum zamanla geçer mi acaba..Cnmm tabi ki sezeyanla dogurdum muayene olamiyordum o zamanlar normal dogum travma olurdu bnm icin..
3 -4 kez oldum canım ultrasonla da oldum sıkıntı yaşamadım. Doğumda da yapabilirim inşallah. Desteğiniz için çok sağolun kızlarrSen yaparsin cnm sen baya asmissin muayene oldun mu hic alttan?
Ohohoo superr :)) yaparsin tabii simdi onu dusunme zamani gelince olur her sey ben de ikinciyi normal dogururum olursa eger diyorumCanım ya içim çok rahatladı sayende teşekkür ederim.Allah hepinizin yardımcısı olsun.Bu arada ben parmak egzersizlerini bitirdikten sonra bu sitede "vajinismusu zeytinyağıyla yendim" topiği vardı çok faydasını gördüm merak eden olursa diye söylüyorum.Nefes ve Kegel yapmıyordum sanırım o yüzden kasılıyorum çok nadir de olsa..
Haklısın aslında normal doğurmuş olsan aşmış olman gerekirdi.. Bişey daha sorsam merak ediyorum yendim demişsin ilişkileriniz nasıl yani özel olacaksa tabi cevap vermeyebilirsin özelden yazabilirsin yada,bu topikte bu vaji sayesinde hiçbirimizin özeli olmuyor zaten :) ben ilk saniyeler hala kasılıyorum biraz,hiç kasılma olmasın istiyorum zamanla geçer mi acaba..
3 -4 kez oldum canım ultrasonla da oldum sıkıntı yaşamadım. Doğumda da yapabilirim inşallah. Desteğiniz için çok sağolun kızlarr
Teşekkür ederimm :) sana bikaç şey de özelden sormak istiyorum kahvaltıyı bir hazırlayayım da :) bu kız da buldu mu bırakmıyormuş insanı demezsen tabi inş.Ohohoo superr :)) yaparsin tabii simdi onu dusunme zamani gelince olur her sey ben de ikinciyi normal dogururum olursa eger diyorum) gecti cok sukur..baslarda oluyor da sonra duzeliyor cnm suan icin normal:)
Sor tabii cnm ask olsunTeşekkür ederimm :) sana bikaç şey de özelden sormak istiyorum kahvaltıyı bir hazırlayayım da :) bu kız da buldu mu bırakmıyormuş insanı demezsen tabi inş.
Eğer Anestolu kullandiysan uyuşturdugu için sertleşme sorunu olması normal.. hemen içine alamıyorsan sinir koy ve üst üste o şekilde devam et en son hepsini rahatlıkla alırsın. . Mesela önce penis başı dene sıklaştırın onu astiktan sonra yarısını al daha sonra hepsini veya biraz daha fazlasını alirsinmerhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyordum artık yazmak istedim. yaklaşık 1.5 yıldır evliyim henüz eşimle bir birlikteliğimiz olmadı . evlendikten 3 ay sonra doktora gittim ve vajinismus değilsin sadece bilgi eksikliğin var dedi kas gevşetici, anestol yazdı kullanmadım bugün olur yarın olur derken zaman geçti. artık sıkıldım ve burdan okuduklarımla kendime aparat hazırladım çeşitli kalınlıklarda ( 7 , 8, 9, 10 ) en son 10 cm kalınlığındaki aparatıda rahtlıkla alıyorum. tabiki zeytinyağı yardımı ile. şunu farkettim her gün düzenli yapınca zeytinyağı orayı yumuşatıyor bence bununda mutlaka katkısı var. bu arda kızlık zarımda herhangi bir yırlıtlma olmadı acaba diyorum çok mu esnek anlam veremedim.en son eşli denemeye geçtik bu seferde eşim sertleşme sorunu yaşadığı için yapamadık. acaba o da stres mi oldu bilemiyorum. sormak istiyorum sizde sertleşme içine almaya çalışırken hemen gidiyor mu ? eşim böyle olduğunu söylüyor hızlı davranmak gerekiyormuş içine almada. böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Yani bebeğin doğmadı mı 20 haftalıktı demişsin ya anlamadım canım
Yine olmadi
anestolu hiç kullanmadım .Eğer Anestolu kullandiysan uyuşturdugu için sertleşme sorunu olması normal.. hemen içine alamıyorsan sinir koy ve üst üste o şekilde devam et en son hepsini rahatlıkla alırsın. . Mesela önce penis başı dene sıklaştırın onu astiktan sonra yarısını al daha sonra hepsini veya biraz daha fazlasını alirsin
ya eşim çok kızıyor sürekli kavga ediyoruz parmagına soksa canım acıyor denemeye baslamadan kalkıp duruyrm kasılıyorum ve daha çok moralimi bozuyor tecavüz ediyormusum gibi kendini sıkıyorsun yırtık vs o yüzden olusuyor diyor kızlık zarım yırtıldı çok canm acıdı kanamam oldu v eyırtık olustu ama eşimn sözleri iice agır geliyor hırslanym istyr ama daha cok ümidimi kaybedyrm okudugun seylerin o doktorlarn bir faydası yok diyorcanım neden olmadı kastığın içinmi olmadı? üzme kendini elbet olucak sen üstüne gitmeye devam et bu durumun umutsuzluğa sakın kapılma herkez yapabiliyorsa sende yapıcaksın zamanı var demekki
ya eşim çok kızıyor sürekli kavga ediyoruz parmagına soksa canım acıyor denemeye baslamadan kalkıp duruyrm kasılıyorum ve daha çok moralimi bozuyor tecavüz ediyormusum gibi kendini sıkıyorsun yırtık vs o yüzden olusuyor diyor kızlık zarım yırtıldı çok canm acıdı kanamam oldu v eyırtık olustu ama eşimn sözleri iice agır geliyor hırslanym istyr ama daha cok ümidimi kaybedyrm okudugun seylerin o doktorlarn bir faydası yok diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?