- 25 Kasım 2015
- 196
- 128
- 103
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.501
canım benim üzme kendini eşlerimizde bir süre sonra etkileniyorlar doğal olarak ama tabiki sinirlerine hakim olmadıklarında bizleri de olumsuz etkiliyorlar haberleri yok yırtıkların sebebi kendini kastığın için olabilir hepimiz kendimizi kastık ben hala ilk girişte kendimi kasıyorum ilk zamanlardaki gibi sonradan keğel yapıtıkça o sıkılık gidiyor okuduklarının faydası tabikide var yol katedemezdin o zaman eşinede bunu anlat sakin bir şekilde canım[/parmak sokamadıgım için simdi tampon alıcam ona cok sinirliym karı koca olmadgmz için yanımda bile yatmıyor ne olursa olsun bunu yenicem ve ona söylediklerini ödeticem çok agır konusyr
parmak sokamadıgım için simdi tampon alıcam ona cok sinirliym karı koca olmadgmz için yanımda bile yatmıyor ne olursa olsun bunu yenicem ve ona söylediklerini ödeticem çok agır konusyr
İNŞ BİZDE YENERİZkizlar lutfen ertelemeyin ve korkmayin..bende cok korktum hep kactim olmicak dedim ama canima tak etti ve egzersizlere esimle basladim bi kac gun icinde icimde o anlamsiz korku kalmadi tabiki tedirginlik yine oldu ama egzersizlere devam ettim sonra kendim pamukla aparat yaptim ilk denememde 3 parmaga yakin kalinlikta aparati aldim..hafif yanma oldu ama birakmadim biraz bekledim ve devam ettim o sirada zevk almanizda cok onemli rahat birakin kendinizi..bedeninizden utanmayinn oyun oynar gibi vajinanizla oynayin rahatlamaya calisin ikinin ve ittirin..ve ayni gun aparati bi tik daha kalinlastirdim ve onuda biraz zor da olsa aldim..znt o duvar dedigimiz yer asil nokta orasini gectikmi znt kendiliginden kayiyo..ve orasinida rahatlatmak ve genisletmek icin on sevismeyi uzun tutun esinize odaklanin ki islaklik olsun korkuyu cikarin aklinizdan..bi donem hep ucunu aldim..bi gece hic beklemedigim sekilde oldu..esim de yine olmicak canin yanicak bosver dedi ama ben yine denemek istedim ve hic anlamadan tamamini aldim..sakin vazgecmeyin ve ertelemeyin lutfeeen
Esinin de destegi onemli ama...parmak sokamadıgım için simdi tampon alıcam ona cok sinirliym karı koca olmadgmz için yanımda bile yatmıyor ne olursa olsun bunu yenicem ve ona söylediklerini ödeticem çok agır konusyr
cok guzel canim.kendine guven ve hirsli olKizlar asama mi bilmyrm ama mumu strecledim esime hirsla sürdüm kayganlastiriciyi ona da inat ettm bayagi 15 dak kadr sokabildm önemli olan yönmüs hicbirseg hissetmedm penise göre ince ama 11 12 cm kadr iceri girdi esimde gördü ve mutlu oldu sen yeterki böyle dene ben senj hep beklerm falan dedi cok sagolun iiki varsiniz kendi komtrolümde yapmak daha kolaymis parmaktanda kolaymis aparat umarm strec vs hijyen acisindan sknti cikarmaz yarnda yapicam umudum yerine geldi
Kizlar asama mi bilmyrm ama mumu strecledim esime hirsla sürdüm kayganlastiriciyi ona da inat ettm bayagi 15 dak kadr sokabildm önemli olan yönmüs hicbirseg hissetmedm penise göre ince ama 11 12 cm kadr iceri girdi esimde gördü ve mutlu oldu sen yeterki böyle dene ben senj hep beklerm falan dedi cok sagolun iiki varsiniz kendi komtrolümde yapmak daha kolaymis parmaktanda kolaymis aparat umarm strec vs hijyen acisindan sknti cikarmaz yarnda yapicam umudum yerine geldi
Hadi ya aff bulamıyorum ben netten de satın alınmıyor. Peki asabildiniz mi naptiniz
Hadi ya aff bulamıyorum ben netten de satın alınmıyor. Peki asabildiniz mi naptiniz
Yani bebeğin doğmadı mı 20 haftalıktı demişsin ya anlamadım canım
Ben vaji yi yendim aslında çoktan,çok ufak kasılmalarım oluyor bazen onu da dert etmiyorum geçer heralde zamanla.Ama bebek düşünüyoruz şimdiden sıkıntısı bastı normal doğum istiyorum olursa ama kesi atacaklar kanama falann,zaten dedim ya 100 de100 geçmedi vaji %95 geçti diyeyim.normal doğum yaparsam geri döner mi korkusu yaşıyorum.Sezeryan da hiç istemiyorum zaten.Teşekkür ederim sen yada bilgisi olan herkes diyeyim,var mı yardımcı olabilecek fikir verecek birileri..
canım benim nasıl sevindim anlatamam kendim yapmış kadar sevindim :) çok tebrik ederim eminim devamı da gelecek başaracaksınKizlar asama mi bilmyrm ama mumu strecledim esime hirsla sürdüm kayganlastiriciyi ona da inat ettm bayagi 15 dak kadr sokabildm önemli olan yönmüs hicbirseg hissetmedm penise göre ince ama 11 12 cm kadr iceri girdi esimde gördü ve mutlu oldu sen yeterki böyle dene ben senj hep beklerm falan dedi cok sagolun iiki varsiniz kendi komtrolümde yapmak daha kolaymis parmaktanda kolaymis aparat umarm strec vs hijyen acisindan sknti cikarmaz yarnda yapicam umudum yerine geldi
Vallahi bende sevindim en azindan olabilir birsey oldugunu anladim yarn yine ince baslayip kalinlastrarak devam edicem aparati , ama bayagi git gel yaptim hatta 50 kere git gel yaptim bir denemede saydm yani o derece , rahat rahat sokup cikarabildm bayagi mutlu oldum ne yanma ne aci hicbirsey hissetmedm dilerim yarnki kalin aparattada basarili olurum hepinize tesekkürler esim bana kizmasa yatagi ayrmasa bu kadr hirslanip gaza gelir miydm bilmyrmcanım benim nasıl sevindim anlatamam kendim yapmış kadar sevindim :) çok tebrik ederim eminim devamı da gelecek başaracaksınha gayret
sende o hırs zaten varmış canım sadece farkında değilmişsinVallahi bende sevindim en azindan olabilir birsey oldugunu anladim yarn yine ince baslayip kalinlastrarak devam edicem aparati , ama bayagi git gel yaptim hatta 50 kere git gel yaptim bir denemede saydm yani o derece , rahat rahat sokup cikarabildm bayagi mutlu oldum ne yanma ne aci hicbirsey hissetmedm dilerim yarnki kalin aparattada basarili olurum hepinize tesekkürler esim bana kizmasa yatagi ayrmasa bu kadr hirslanip gaza gelir miydm bilmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?