Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

parmak sokamadıgım için simdi tampon alıcam ona cok sinirliym karı koca olmadgmz için yanımda bile yatmıyor ne olursa olsun bunu yenicem ve ona söylediklerini ödeticem çok agır konusyr

parmak sokamadıgım için simdi tampon alıcam ona cok sinirliym karı koca olmadgmz için yanımda bile yatmıyor ne olursa olsun bunu yenicem ve ona söylediklerini ödeticem çok agır konusyr

heh bak böyle azimli hırslı olursan çok kısa bir zamanda yenersin sen ben sana inanıyorum parmak iticiyse dediğin gibi tamponla dene canım emin ol hiç birşey kaybetmezsin daha çok tecrübe etmiş olursun

kizlar lutfen ertelemeyin ve korkmayin..bende cok korktum hep kactim olmicak dedim ama canima tak etti ve egzersizlere esimle basladim bi kac gun icinde icimde o anlamsiz korku kalmadi tabiki tedirginlik yine oldu ama egzersizlere devam ettim sonra kendim pamukla aparat yaptim ilk denememde 3 parmaga yakin kalinlikta aparati aldim..hafif yanma oldu ama birakmadim biraz bekledim ve devam ettim o sirada zevk almanizda cok onemli rahat birakin kendinizi..bedeninizden utanmayinn oyun oynar gibi vajinanizla oynayin rahatlamaya calisin ikinin ve ittirin..ve ayni gun aparati bi tik daha kalinlastirdim ve onuda biraz zor da olsa aldim..znt o duvar dedigimiz yer asil nokta orasini gectikmi znt kendiliginden kayiyo..ve orasinida rahatlatmak ve genisletmek icin on sevismeyi uzun tutun esinize odaklanin ki islaklik olsun korkuyu cikarin aklinizdan..bi donem hep ucunu aldim..bi gece hic beklemedigim sekilde oldu..esim de yine olmicak canin yanicak bosver dedi ama ben yine denemek istedim ve hic anlamadan tamamini aldim..sakin vazgecmeyin ve ertelemeyin lutfeeen

İNŞ BİZDE YENERİZ

Kizlar tampon aldim orta boy ama cok ince geldi bu tamamini iceri mi sokmaliym nasil yapicam acaba bilgi verr misnz

Kizlar asama mi bilmyrm ama mumu strecledim esime hirsla sürdüm kayganlastiriciyi ona da inat ettm bayagi 15 dak kadr sokabildm önemli olan yönmüs hicbirseg hissetmedm penise göre ince ama 11 12 cm kadr iceri girdi esimde gördü ve mutlu oldu sen yeterki böyle dene ben senj hep beklerm falan dedi cok sagolun iiki varsiniz kendi komtrolümde yapmak daha kolaymis parmaktanda kolaymis aparat umarm strec vs hijyen acisindan sknti cikarmaz yarnda yapicam umudum yerine geldi

cok guzel canim.kendine guven ve hirsli ol aparatini yaptikca kalinlastir. bol egzersizle cok kisa zamanda yenersin canım

Tebrik ederim CANIM ins Rabbim daha iyi eder

En son kaç ay önce yazdım buraya hatırlamıyorum baya geçmiş aparatlar da sıkıntım yok ama bu defa da eşim ereksiyon sorunu yaşıyor demiştim morali bozuldu denemek değil aparatla çalışmama bile yardımcı olmuyordu inat ettim artık tak etti çünkü ağladım zırladım tekrar başladık çalışmaya ilk gün aparatlar girdi ama kasıyordum ikinci gün aştım bu durumu çünkü zaten ben bu aparatları daha önce yapabiliyordum kendi kendime üçüncü gün (bugün) yine aparatları denedik oldu buarada eşim de hazır olunca denedik ve yarısına kadar girmiş.girmiş diyorum çünkü ben hiçbirşey anlamadım bile o söylemese belki de tamamı da olurdu öyle mutlu oldu ki anlatamam oldu diyince heyecan yaptım ama yarın inşallah yine deneyecem zoru geçtik galiba çünkü ilerisi gerçekten geniş aparatlar bile com rahat giriyordu penisin de devamı rahat girer diye düşünüyorum... Sadece paylaşmak istedim

Allah bu sıkıntıyı düşmanıma bile vermesin herkesin yardımcısı olsun dile kolay 3 yılım geçti benimde.en zoruda kimsenin bilmemesi kimseye anlatamamak

Hadi ya aff bulamıyorum ben netten de satın alınmıyor. Peki asabildiniz mi naptiniz

Hadi ya aff bulamıyorum ben netten de satın alınmıyor. Peki asabildiniz mi naptiniz

vemcaine kullandim öyle denedik p... yariya kadar girdi hissetmedim bile ama malum panik oldum yarida kestik. yoksa agri falan hissetmedim egzersizlere biraz daha devam.edecem

Merhaba ben de vajiliyken hamile kalanlardanim canim cogu doktor vajinusmus tanili hastalara normal dogum önermiyo nedenide bu sorun tamamen bi psikolojik rahatsizlik oldugu icin normal dogum sirasinda psikolojik travma yaşamamak icin bende cok istiyodum normal dogum yapmak zannediyodun ki normal dogum yaparsam bu sorunum biter diye ama sezeryan oldum.

canım benim nasıl sevindim anlatamam kendim yapmış kadar sevindim :) çok tebrik ederim eminim devamı da gelecek başaracaksın ha gayret

canım benim nasıl sevindim anlatamam kendim yapmış kadar sevindim :) çok tebrik ederim eminim devamı da gelecek başaracaksın ha gayret
Vallahi bende sevindim en azindan olabilir birsey oldugunu anladim yarn yine ince baslayip kalinlastrarak devam edicem aparati , ama bayagi git gel yaptim hatta 50 kere git gel yaptim bir denemede saydm yani o derece , rahat rahat sokup cikarabildm bayagi mutlu oldum ne yanma ne aci hicbirsey hissetmedm dilerim yarnki kalin aparattada basarili olurum hepinize tesekkürler esim bana kizmasa yatagi ayrmasa bu kadr hirslanip gaza gelir miydm bilmyrm

sende o hırs zaten varmış canım sadece farkında değilmişsin eşin farkındalık sağlamış :) tekrar tebrik ederim :)

Of ya ben de vajinismusm galiba kızlık zarı kalın deyip aldılar bende olucak sandım olmadı yine şimdi daha da çok korkuyorum uyuşturucu ne kullanabilirim oraya yardım edebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…