Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım sana bişey sorcam bende hep aynı yerde takiliyorum 2 veya bir parmak 2 boğum. . Acaba yönü mu yanlış dicem orda sadece bir boşluk var diyor doktor .. sen hangi yöne doğru itiyorsun

Kızlar denedik dün ama ben içeri girmesinden korkuyorum ya nasıl yeneceğim. O anda ısınmayı falan unuttum. Yardım edin lütfen ne yapmalıyım bugün yine deneyeceğiz

Canım sana bişey sorcam bende hep aynı yerde takiliyorum 2 veya bir parmak 2 boğum. . Acaba yönü mu yanlış dicem orda sadece bir boşluk var diyor doktor .. sen hangi yöne doğru itiyorsun
Canm eger dümdüz sirtüstü yatyrsan g9bek deligine paralel olucak aparat herzamam orayi düsünüp paralel olmasini saglaman lazim oturup aynaya bakiyrsan olabildigince ikin ve aparati bu sefer hafif üste dogru egim vererek sokmaya calis biraZ girdikten sonra bir kas mi ne var onu gecince dümdüz gidiyr zaten

Arkadaslar ayna egzersizinde vajinaya baktığım zaman böyle korkuyordum. Ama Egzersizlere devam ettikçe artık korkmadan içine doğru bakıyorum. Ve 8cm mum egzersizinde ancak 3 cm sokabildim daha fazla ittiriyorum ancak girmiyor.ilk yaptığım zamanlar yaniyordu şimdi kasmiyorum ve iyice içine sokuyorum mumu ve kasmayinca gerçekten ne acı ne yanma.burdan egzersiz den başka yol yokmu diyen kardeşlerim bi çok yol var ama inanin daha zahmetli madden manen o yüzden vakit kaybetmeden başlayın egzersize ..az kaldı inanıyorum bende yazıcam buraya basarimi lütfen dua edin banada. Edenlerden Rabbim razi olsun ve inşallah tez zamanda sizlerde yenersinix

Haklisin canm egzersiz cok önemliymis senn zar bozuldu mu biliyor musun ? Eger bozulduysa ittirmeye devam et o giriyor gercekten 8 cm den fazlasinni bile alabilirsn ben dün 10 cm i gectm aparat bayagi faydaliymis vajinama bakamazken 1 günde umudum geldi

Tebrik ederim darısı bizlere inşallah
Canim bende ayni senin gibiyim.kendini ne kadar hazirlasamda o anda herseyi unutuyorum,ne ikinabiliyorum nede nefeslerimi ayarlayabiliyorum.hatta dedigin gibi girecek korkusuyla kapatiyorum bacaklarımi.bu nasıl bir tezat anlamiyorum zaten girmesi için cabalarken o an istemsiz oluyor işte

Teşekkür ederim normal olur inşallah, Allah hepimizin yardımcısı olsun zaman gösterecek bakalım 
Ben bu sorunu aştığım için normal doğuma izin verir dr diye düşünüyorum ama inşallah yani,sayfada doğum yapanları falan da okudukça cesaretim arttı bu konuda zaten.Teşekkür ederim yani sanada canım

Zarin bozulur bozulmadigini bilmiyorum açıkçası cunku daha önce pn bir kaç kere girip çıktı ve eşim bosaldigi için kanı goremeyebilirmisiz. Aynen öyle egzersizlerle kendi kendini kontrol edebiliyorsun artık. Bide tam biseylere karar vermisken moralini duzeltip başarıya yakinken birileri içine girmese nolur yavv .kaynanam gelecek yarın artık kaç gün kalırsa .neyse pes etmek yok ama inatla devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…