- 27 Ağustos 2015
- 53
- 28
- 3
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.521
Canım sana bişey sorcam bende hep aynı yerde takiliyorum 2 veya bir parmak 2 boğum. . Acaba yönü mu yanlış dicem orda sadece bir boşluk var diyor doktor .. sen hangi yöne doğru itiyorsunKizlar asama mi bilmyrm ama mumu strecledim esime hirsla sürdüm kayganlastiriciyi ona da inat ettm bayagi 15 dak kadr sokabildm önemli olan yönmüs hicbirseg hissetmedm penise göre ince ama 11 12 cm kadr iceri girdi esimde gördü ve mutlu oldu sen yeterki böyle dene ben senj hep beklerm falan dedi cok sagolun iiki varsiniz kendi komtrolümde yapmak daha kolaymis parmaktanda kolaymis aparat umarm strec vs hijyen acisindan sknti cikarmaz yarnda yapicam umudum yerine geldi
Tebrik ederimmKIZLAARRRR RABBIM'E ŞÜKÜRLER OLSUNNNNN BITTI KABUS ÇOOK ŞÜKÜRyendim ARTIK gerçekten beyinde bitiyor
Tebrik ederim darısı bizlere inşallahKIZLAARRRR RABBIM'E ŞÜKÜRLER OLSUNNNNN BITTI KABUS ÇOOK ŞÜKÜRyendim ARTIK gerçekten beyinde bitiyor
Bu çoook güzel bi haber tebrikler :))KIZLAARRRR RABBIM'E ŞÜKÜRLER OLSUNNNNN BITTI KABUS ÇOOK ŞÜKÜRyendim ARTIK gerçekten beyinde bitiyor
Ikınmayı unuttum diyecektimKızlar denedik dün ama ben içeri girmesinden korkuyorum ya nasıl yeneceğim. O anda ısınmayı falan unuttum. Yardım edin lütfen ne yapmalıyım bugün yine deneyeceğiz
Canim tebrik ederim nasıl başardın. çok sevindim darısı bize inşallah. egzersiz falan yapmış miydin ne kadar sürede yendinKIZLAARRRR RABBIM'E ŞÜKÜRLER OLSUNNNNN BITTI KABUS ÇOOK ŞÜKÜRyendim ARTIK gerçekten beyinde bitiyor
KIZLAARRRR RABBIM'E ŞÜKÜRLER OLSUNNNNN BITTI KABUS ÇOOK ŞÜKÜRyendim ARTIK gerçekten beyinde bitiyor
hadi gozun aydin canim cok sevindimKIZLAARRRR RABBIM'E ŞÜKÜRLER OLSUNNNNN BITTI KABUS ÇOOK ŞÜKÜRyendim ARTIK gerçekten beyinde bitiyor
Valla mi ya çok sevindim.darısı bizlerin başına. ...bizlerde yazalım artık allahım lutfeennKIZLAARRRR RABBIM'E ŞÜKÜRLER OLSUNNNNN BITTI KABUS ÇOOK ŞÜKÜRyendim ARTIK gerçekten beyinde bitiyor
Canm eger dümdüz sirtüstü yatyrsan g9bek deligine paralel olucak aparat herzamam orayi düsünüp paralel olmasini saglaman lazim oturup aynaya bakiyrsan olabildigince ikin ve aparati bu sefer hafif üste dogru egim vererek sokmaya calis biraZ girdikten sonra bir kas mi ne var onu gecince dümdüz gidiyr zatenCanım sana bişey sorcam bende hep aynı yerde takiliyorum 2 veya bir parmak 2 boğum. . Acaba yönü mu yanlış dicem orda sadece bir boşluk var diyor doktor .. sen hangi yöne doğru itiyorsun
Darisi basimiza canm tebrikler Allah baska dert vermesin artikKIZLAARRRR RABBIM'E ŞÜKÜRLER OLSUNNNNN BITTI KABUS ÇOOK ŞÜKÜRyendim ARTIK gerçekten beyinde bitiyor
Haklisin canm egzersiz cok önemliymis senn zar bozuldu mu biliyor musun ? Eger bozulduysa ittirmeye devam et o giriyor gercekten 8 cm den fazlasinni bile alabilirsn ben dün 10 cm i gectm aparat bayagi faydaliymis vajinama bakamazken 1 günde umudum geldiArkadaslar ayna egzersizinde vajinaya baktığım zaman böyle korkuyordum. Ama Egzersizlere devam ettikçe artık korkmadan içine doğru bakıyorum. Ve 8cm mum egzersizinde ancak 3 cm sokabildim daha fazla ittiriyorum ancak girmiyor.ilk yaptığım zamanlar yaniyordu şimdi kasmiyorum ve iyice içine sokuyorum mumu ve kasmayinca gerçekten ne acı ne yanma.burdan egzersiz den başka yol yokmu diyen kardeşlerim bi çok yol var ama inanin daha zahmetli madden manen o yüzden vakit kaybetmeden başlayın egzersize ..az kaldı inanıyorum bende yazıcam buraya basarimi lütfen dua edin banada. Edenlerden Rabbim razi olsun ve inşallah tez zamanda sizlerde yenersinix
Canim bende ayni senin gibiyim.kendini ne kadar hazirlasamda o anda herseyi unutuyorum,ne ikinabiliyorum nede nefeslerimi ayarlayabiliyorum.hatta dedigin gibi girecek korkusuyla kapatiyorum bacaklarımi.bu nasıl bir tezat anlamiyorum zaten girmesi için cabalarken o an istemsiz oluyor işteTebrik ederim darısı bizlere inşallah
Teşekkür ederim normal olur inşallah, Allah hepimizin yardımcısı olsun zaman gösterecek bakalım canım ben bebeğimin suyu bittiği için 20 haftalıkken normal ölü doğum yaptım ama normal yaptım o sancıyı o alttan kontrollerin hepsini yaşadım kendini kasmadığın sürece hiç zor değil bende normal doğum yaptıktan sonra vajinismusu yendim normal doğum yaparsan şayet daha rahat olursun diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun canım
Ben bu sorunu aştığım için normal doğuma izin verir dr diye düşünüyorum ama inşallah yani,sayfada doğum yapanları falan da okudukça cesaretim arttı bu konuda zaten.Teşekkür ederim yani sanada canımMerhaba ben de vajiliyken hamile kalanlardanim canim cogu doktor vajinusmus tanili hastalara normal dogum önermiyo nedenide bu sorun tamamen bi psikolojik rahatsizlik oldugu icin normal dogum sirasinda psikolojik travma yaşamamak icin bende cok istiyodum normal dogum yapmak zannediyodun ki normal dogum yaparsam bu sorunum biter diye ama sezeryan oldum.
Zarin bozulur bozulmadigini bilmiyorum açıkçası cunku daha önce pn bir kaç kere girip çıktı ve eşim bosaldigi için kanı goremeyebilirmisiz. Aynen öyle egzersizlerle kendi kendini kontrol edebiliyorsun artık. Bide tam biseylere karar vermisken moralini duzeltip başarıya yakinken birileri içine girmese nolur yavv .kaynanam gelecek yarın artık kaç gün kalırsa .neyse pes etmek yok ama inatla devamHaklisin canm egzersiz cok önemliymis senn zar bozuldu mu biliyor musun ? Eger bozulduysa ittirmeye devam et o giriyor gercekten 8 cm den fazlasinni bile alabilirsn ben dün 10 cm i gectm aparat bayagi faydaliymis vajinama bakamazken 1 günde umudum geldi
Haklisin canm egzersiz cok önemliymis senn zar bozuldu mu biliyor musun ? Eger bozulduysa ittirmeye devam et o giriyor gercekten 8 cm den fazlasinni bile alabilirsn ben dün 10 cm i gectm aparat bayagi faydaliymis vajinama bakamazken 1 günde umudum geldi[/QUOTE
Senin zar bozulmustu dimi nasıl görünüyor bozulduktan sonra normal bi delik gibi mi yoksa orda yine et felan görünüyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?