Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen et gözüküyor ama önceden böyle delik delik elek gibi kapaliydi gibi tamamen simdi kesik seklinde aciklik var ama ikinmadikca yine gözükmüyor benim kanamam bayagi oldu acida oldu sonra giris daha kolay oldu ama senn esin girdyse bozulmustr

Sende mi baska sehirdesin geldikleri zman kacgün kaliyorlar ki biz görüsmedgmz icin hic kalan eden olmuyor benm ailem geldi onlarda 2 gün kaldi ista döndüler , ailenin gelmesi vs iide olumsuz etkiliyor neticede katinvalide ne kadr ii olsada bir kusur bulabilir

Ikınmayı unuttum diyecektim

Canim bende ayni senin gibiyim.kendini ne kadar hazirlasamda o anda herseyi unutuyorum,ne ikinabiliyorum nede nefeslerimi ayarlayabiliyorum.hatta dedigin gibi girecek korkusuyla kapatiyorum bacaklarımi.bu nasıl bir tezat anlamiyorum zaten girmesi için cabalarken o an istemsiz oluyor işte

Ben yarı yatar pozisyonda dış dudaklardan içeri girdikten sonra popoma doğru biraz egimli itiyorum biraz gittikten sonra hep takılıyorum ikindim nefes egzersizi yaptım gecemedim orayı o yüzden kaç aydır uğraşıyorum ya zaten .s

Önce yarısı girene kadar tut pni.aşağı eğimli olarak. Sonra bacaklarını çek kendine yana aç ve sıkıca tut bırakma. Kayganlaştırıcı jel sürüp yönünü ayarladığında gayet kolay. Bir anlık cesaret istiyor. Zor değil gerçekten korkmayın. Boşluğa girip çıkacak sadece. Biraz gayret edin sonra çok mutlu olacaksınız :)

Bende senin gibiyim dün deneme yaptik giris oluyor gerisini getiremiyorum kas kontrolü yapmak lazim bide p.ns aparat gibi olmuyo tutmak esimi yonlendirmek zor oluyor

O ilk panik anını bir atlatabilsem bende basaracigima inaniyorum aslinda ama o an gelince sanki öğrendiğim herseyi unutuyorum.bide eşimin penisi o kadar kalinki tüm avucumu dolduruyor dolayisiyla korkum dokununca dahada artiyor canim

kızlar yok hala aynı durumdayım vemcaine sprey aldım onunla parmak egzersini daha kolay yaptım ama eşli denemeye geçince de sertleşme sorunu ile karşılaştım off yardım edin ne yapcağımı şaşırdım

İnşallah bozulmuştur daha kolay yaparım o zaman

Evet aynen öyle girecek diye korkuyorum napacağım nasıl yapacağım egzersiz de yapamıyorum

Canm tam icerde garip bir tabir olucak ama kapi gibi bir yer var ya da bir kas parcasi onu gectikten sonra hic takilmiyor bosluga it itebildgn kadr oraya takilincada aci yok bisi yok sanrm sen kasa takiliyorsun ya da zar duruylrsa ona takiliyorsun biraz daha iitrmeyidenedij mi

Aynen kapi gbi biyer var siza
Ben egzersizi cok rahat yapiyorum canim.iki parmak rahat aliyorum.simdi penise yakin aparat kullanicam.insllah onu yapinca daha kararli olacam
Aparat derken ne kullnabilirz
lio ittrince esimde bnde yptik.nden ilerlemiyor yanlis yeremi ypiorz dye bile dsndum ama orasi.bska yer yokki.acaba bska bi sorunummu var bilmiyorm.

O zamn sizi zorluyan yer zar olabilir sizida hissetseniz cekmeyin o yirtilana kadr cünkü benm zarim esimle yirtildi zaten icerde hemen takilmasi lazim zar varsa 2 3 cm icerde benm zarim kalindi o yüzden zor yirtildi ama o takilan seyde sizi vs de hissetmyr olabilirsnz o zman ikinarak egimli ittrmeye devam edin ben aparat makyaj fircalarmn arkasjni strecleyip kullandm dün mumda kullandm bugün kalin fircamin arkasini denycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…