- 25 Kasım 2015
- 196
- 128
- 103
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.541
Oh oh bugün çok güzel haberler var burada :) tebrik ediyorum Allah devamını nasip etsin. Gerçekten çok kolay. Bir anlık birşey.KIZLAARRRR RABBIM'E ŞÜKÜRLER OLSUNNNNN BITTI KABUS ÇOOK ŞÜKÜRyendim ARTIK gerçekten beyinde bitiyor
Ikınmayı unuttum diyecektim
Canm eger dümdüz sirtüstü yatyrsan g9bek deligine paralel olucak aparat herzamam orayi düsünüp paralel olmasini saglaman lazim oturup aynaya bakiyrsan olabildigince ikin ve aparati bu sefer hafif üste dogru egim vererek sokmaya calis biraZ girdikten sonra bir kas mi ne var onu gecince dümdüz gidiyr zaten
Önce yarısı girene kadar tut pni.aşağı eğimli olarak. Sonra bacaklarını çek kendine yana aç ve sıkıca tut bırakma. Kayganlaştırıcı jel sürüp yönünü ayarladığında gayet kolay. Bir anlık cesaret istiyor. Zor değil gerçekten korkmayın. Boşluğa girip çıkacak sadece. Biraz gayret edin sonra çok mutlu olacaksınız :)Canim bende ayni senin gibiyim.kendini ne kadar hazirlasamda o anda herseyi unutuyorum,ne ikinabiliyorum nede nefeslerimi ayarlayabiliyorum.hatta dedigin gibi girecek korkusuyla kapatiyorum bacaklarımi.bu nasıl bir tezat anlamiyorum zaten girmesi için cabalarken o an istemsiz oluyor işte
Bende senin gibiyim dün deneme yaptik giris oluyor gerisini getiremiyorum kas kontrolü yapmak lazim bide p.ns aparat gibi olmuyo tutmak esimi yonlendirmek zor oluyorBen yarı yatar pozisyonda dış dudaklardan içeri girdikten sonra popoma doğru biraz egimli itiyorum biraz gittikten sonra hep takılıyorum ikindim nefes egzersizi yaptım gecemedim orayı o yüzden kaç aydır uğraşıyorum ya zaten .s
O ilk panik anını bir atlatabilsem bende basaracigima inaniyorum aslinda ama o an gelince sanki öğrendiğim herseyi unutuyorum.bide eşimin penisi o kadar kalinki tüm avucumu dolduruyor dolayisiyla korkum dokununca dahada artiyor canimÖnce yarısı girene kadar tut pni.aşağı eğimli olarak. Sonra bacaklarını çek kendine yana aç ve sıkıca tut bırakma. Kayganlaştırıcı jel sürüp yönünü ayarladığında gayet kolay. Bir anlık cesaret istiyor. Zor değil gerçekten korkmayın. Boşluğa girip çıkacak sadece. Biraz gayret edin sonra çok mutlu olacaksınız :)
İnşallah bozulmuştur daha kolay yaparım o zamanaynen et gözüküyor ama önceden böyle delik delik elek gibi kapaliydi gibi tamamen simdi kesik seklinde aciklik var ama ikinmadikca yine gözükmüyor benim kanamam bayagi oldu acida oldu sonra giris daha kolay oldu ama senn esin girdyse bozulmustr
Evet aynen öyle girecek diye korkuyorum napacağım nasıl yapacağım egzersiz de yapamıyorumCanim bende ayni senin gibiyim.kendini ne kadar hazirlasamda o anda herseyi unutuyorum,ne ikinabiliyorum nede nefeslerimi ayarlayabiliyorum.hatta dedigin gibi girecek korkusuyla kapatiyorum bacaklarımi.bu nasıl bir tezat anlamiyorum zaten girmesi için cabalarken o an istemsiz oluyor işte
ben de ilk evlendiğimde 5 ay olmadı çok zordur emin ol bu durumu sadece çekenler bilir ve allah kimsenin başına vermesin ben akşam yine aynı konu olacak deiye işten gelmesini bile istmezdim bir ki kere jinekolojik muayane oldum ikincide hamile kaldım nası oldu bende bilmiyorum tesadüf tabi çok mutlu olduk şimdi kızım 9 günlük bu zaman zarfında son 40 haftalıkken 10a yakın çatı muayenesi yapıldı zorlada olsa sezeryanla oldum ama korku dersen hala var ama kendi kendlml teskin ediyorum o kadar muayeneden sora vajinismusluğum kalmamıştır herhal ama önce korkuların canım benin onu yeneceksi yenmeye çalışacan aslında canımız yanmıya sadece kastıığımız için biz acıtıyoruz ben birden hırsla muayene eden doktorlara yine yaptıramıyordum açamıyordum bacamı amasakin sakin benim hazır olmamı bekleyen dr. ile sorunum olmadı çatı muayenesinde eşinde önemli tavi yavaş ve sakin kasma kendini allah şifa versin umarım tedavi en iyi şekilde sonuçlanır
Canim nerde ne kdr maliyeti olduarkadaşlar ben başardım 2 yıl sonunda dr. ulusoya gittim ve 1,5 günde başardım...hem de o kadar rahat ve acısız ki..kesinlikle öneririm bu doktoru..
Canm tam icerde garip bir tabir olucak ama kapi gibi bir yer var ya da bir kas parcasi onu gectikten sonra hic takilmiyor bosluga it itebildgn kadr oraya takilincada aci yok bisi yok sanrm sen kasa takiliyorsun ya da zar duruylrsa ona takiliyorsun biraz daha iitrmeyidenedij miBen yarı yatar pozisyonda dış dudaklardan içeri girdikten sonra popoma doğru biraz egimli itiyorum biraz gittikten sonra hep takılıyorum ikindim nefes egzersizi yaptım gecemedim orayı o yüzden kaç aydır uğraşıyorum ya zaten .s
Ben egzersizi cok rahat yapiyorum canim.iki parmak rahat aliyorum.simdi penise yakin aparat kullanicam.insllah onu yapinca daha kararli olacamEvet aynen öyle girecek diye korkuyorum napacağım nasıl yapacağım egzersiz de yapamıyorum
Canm tam icerde garip bir tabir olucak ama kapi gibi bir yer var ya da bir kas parcasi onu gectikten sonra hic takilmiyor bosluga it itebildgn kadr oraya takilincada aci yok bisi yok sanrm sen kasa takiliyorsun ya da zar duruylrsa ona takiliyorsun biraz daha iitrmeyidenedij mi
Aparat derken ne kullnabilirzBen egzersizi cok rahat yapiyorum canim.iki parmak rahat aliyorum.simdi penise yakin aparat kullanicam.insllah onu yapinca daha kararli olacam
O zamn sizi zorluyan yer zar olabilir sizida hissetseniz cekmeyin o yirtilana kadr cünkü benm zarim esimle yirtildi zaten icerde hemen takilmasi lazim zar varsa 2 3 cm icerde benm zarim kalindi o yüzden zor yirtildi ama o takilan seyde sizi vs de hissetmyr olabilirsnz o zman ikinarak egimli ittrmeye devam edin ben aparat makyaj fircalarmn arkasjni strecleyip kullandm dün mumda kullandm bugün kalin fircamin arkasini denycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?