Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Dhada ilerisi var diyosunuz.kapali bi kapi gibi.esimin iki parmgnin hepsi girdi zar yirtildysa da szi hssettim sadece kan fln yoktu ilerisi icn ugrasicm.yazarim.cok tesekkurler judithh

Dhada ilerisi var diyosunuz.kapali bi kapi gibi.esimin iki parmgnin hepsi girdi zar yirtildysa da szi hssettim sadece kan fln yoktu ilerisi icn ugrasicm.yazarim.cok tesekkurler judithh
Esinin iki parmagi girdyse o zman zarin bozulmustr ya da esnektr artik hic sknti cekmezsn aynanin karsisinda bacaklarini bayagi ayr oraya gelince sakn ciksrma aparati yine ikin gectikten sonra ne kadr uzun olursa olsun hic sknti cekmiyorsn ben tampon almistm hatta bana kücük geldi cokta kisa o yüzden uzun firca arkasyla falan denedim dilerm hepimiz basaririz da herkes sevincli haberini yazar buraya

Bende senin gibiyim dün deneme yaptik giris oluyor gerisini getiremiyorum kas kontrolü yapmak lazim bide p.ns aparat gibi olmuyo tutmak esimi yonlendirmek zor oluyor

Ben düz şekilde denedim bu sefer daha fazla girdi parmağım bide o şekilde gireceğine inandım belki de ondandır. . Gerçekten inanç çok önemli çünkü orda zaten bir boşluk var yanlış yere itme ihtimalimiz yok kasları hissettiğimiz için yönlendiriyor ne tarafa gideceğini. .

Aslında takıldığım yer rahim boynu .. ordan daha egimli gitmek gerekiyor anatomisine bakıldığında. .. ama bize göre de düz gidince oldu .. zaten bir defa yapabildim iki parmagi deniyim dedim bu sefer hepten kasildim bende ilk defa ilerlemenin tadını çıkardım çünkü sulanmadan rahatlamadan parmak sokmuyorum sıkı oluyo hiç girmiyo bu sefer ama üstümden büyük bir yük kalktı aylardır aynı yerdeyim bunalıma girdim resmen vajinamda et parçası olduğu nu bile düşündüm 2 bogumdan az bise bile fazla gitmesi beni çok sevindirdi.. inşallah yarın yine yapabilirim yarabbim bu kadarı için bile sana şükürler olsun ınsaallah ah yenicem inşallah sabırla o günü bekliyorum.

sene ../05/2010 bu sitede yenmiştim çoktandır girmiyordum bugün baktım ve geçmişe gittim duygulandım ne günlerdi... zaman zaman girerim yardıma ihtiyacı olanlar yardımcı olurum başarılmayacak kadar zor degil kendinize güvenin :)

Sizde egzersizler le mi yendiniz

Bugün kalin aparatida aldim sorunsuz git gel yaptim ama tek sorun ilk yerdw giristeki herkesin et parcasi dedigi yer orada hafiften bir yanma vs oluyor ki ben oturur pozisyondaydm biraz daha yatnca hic birsey hissetmedm popoyu hafif kaldrdm iceri girince asagi yukari yana saga sola heryere cevirdim aparati hicbirsey olmuyor tabi aparata kayganlastieici bayagi sürdüm 6 cm capinda rahat girdi uzunlukta yine 10 12 cm civari bakalim yarn dahada kalinlastrcam ama komtrol bende olunca sknti yokta este olunca ne olucak bakalm

Eşliyken de kontrolün sende olmasını öneriyor dr lar canım.Gerçekten işe yarıyor bilgi vermek istedim.

Merhaba kizlar ben dun egzersiz yaptim 2 parmak rahatlikla yaptim sonra mumla bir aparat olusturdum onunda ilk giris oldu ama sanki dewaminda boyle bisey var girmiyo baski uyguladim yok cildiricaktim neyse esli deneme yapim dedim ondada yine ilk giris oldu dewaminda ilerisi yine gelmedi beni zorlayan o sey ne acaba nolur ben cok merak ediyorum bi batma gibi bisey oluyo bunu bi assam basaricam bana yardimcinolursaniz gerckten cok sewinirim

Canm o ya kasin ya da zarin duruyorsa odur ama onu hissettgnde aparati saga sola asagi yukari ittirmeyi dene bakalim gircek mi zaten onu gecince istedgn kadr iceri ittirip girip cikma yapabiliyrsn esine bir sor bakalim baksin zarin gözüküur mu benm esim gör7yrdu mesela zar yirtilamadan önce suan kesik seklinde acikli var orada simdi hicbisi yok vajinanin 1 2 cm icerisinde olmasi lazim egerki takildgn sey kas ise kasili olabiliran ayna karsisinda yatar bir pozisyon al olmadi arkana destek al oturken karin kaslari falanda kasiliyor ve ikinmayi sakin unutma

Kızlar artık yaşamak istemiyorum
Yemin ederim şu sabaha çıkmak istemiyorum
Yeter artık bıktım
Tek yapabildiğim tampon oldu
Bugün bi umut mumdan kalın aparat yaptım ama imkanı yok ucu bile girmedi
31 yaşıma geldim ve 3 senedir bu durum
Bıktım artık ve umudum sıfır zaten Ekim'inde etmeksizin problemi var ilk ilişkinin gerçekleşeceği süre kadar erkekliğinde kalmadı da imkansız
Çok çaresizin çok bunaldım artık
Mum aparatıbı da hemen ardından giriş yapabilir en azından diye düşünmüştüm
O umudum da kalmadı

Esinin problemini anlamadm canim ama öncelikle sakin ol 2 gün öncesinde evliligim bityrdu yeni evli olmama ragmen bu yüzden kavgalrmz cok siddetliydi bende hirs yaptm vajinama bakamazken aparati yaptm ve onu aldm giriste kendini kasmissindr mumda birax kalin gelmistr o giris kismini gectikten sonra hic sknti yok mumdan önce daha ince bir aparat hazrla istersen zarinda engel oluyor olabilir onuda yavas yavas gire cika gire cika yirtabilirsn o kismi gectikten sonra cok rahatlycaksn ve aparati sokarken mutlaka ikindeligi gör sakin pes etme erken deme soguk deme egzersz yap olana kadr burada herkes senn gibi hic skma canini merak etme hersey düzelicek ve biz basarcaz

E
eşimde de ereksiyon problemi var ereksiyon hali çok kısa sürüyor. Beni gevşetmesi ilişkiye hazırlaması o yüzden imkansız.
Ben de tamponu alabilince mum da olur sandım . Kendim mumla deneyip orası açılsın eş de hemen mumu çıkarır çıkarmaz girsin diye düşünmüştüm
Lanet olsun o delik o kadar küçük ki normalde bakınca zaten görünmüyor ıkınınca açılan yer de zaten serçe parmağımın ucu kadar

Zar bozulmuş mudur hadi ya.esnek oldugu için yirtilma fln olmdi ozmn.bi kapi var iteledikce sizlior gtmior ileriye bnm prmklrimda eşiminkilerde.denedim ikindim yine ayni.sizlior.bari olsa gam yemicem

Aynen canim delik küçük eşin o an hazr olmayabilio parmakla mumla deneyince malum.

ÖNCELİKLE HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM SİZLERİ DE KURTARSIN
KIZLAR SABIR VE AZIM İLE BAŞARDIM. YETER Kİ GÖNÜLDEN İSTEYİN KORKULARI Bİ KENARA BIRAKIN DİYECEM AMA OLMUYOR BİLİYORUM BEN HALA İNANAMIYORUM ÇÜNKÜ CUMARTESİ AKŞAMI UĞRAŞTIK RAHATTIM NEDENSE AMA İLİŞKİ ÖNCESİ DERİN DERİN DÜŞÜNDÜM OLMASI LAZIM DEDİM 9, AYIMIZ ÇÜNKÜ. BİRAZ BAŞI GİRDİ VE İÇİME BOŞALDI. O GECE BİTTİ ÖYLELİKLE. SONRA SABAH Bİ İSTEK GELDİ BANA EŞİMİ YAVAŞ YAVAŞ UYANDIRDIM. ÖNCE MİSYONER DENEDİK KASIYORDUM DÜN GECE GİBİ DEĞİLDİ. AMA İSTEK OLUNCA İŞTE SONRA EŞİMİN ÜSTÜNE TERS OTURDUMBİ BAKTIM GİRDİ RAHATLIKLA İNANAMADIM SONRA NORMAL OTURDUM SONRA MİSYONER DENEDİK 5 DEFA TABİ BU DENEMELER SIRASINDA KANAMAM DA OLDU. AMA ÇOK DEĞİL DAMLA DAMLA YANİ AŞIRICI Bİ KAN DEĞİLDİ. YA EN ÖNEMLİSİ DUA KIZLAR ETRAFINIZA BU DURUMU ANLATAMIYORSUNUZ AMA DUA İSTEYEBİLİRSİNİZ SADECE NORMAL Bİ ŞEKİLDE DUA İSTEYİN BEN ÇOK EGZERSİZ YAPAMADIM ARTIK BEYNİM Bİ TUHAF OLMAYA BAŞLAMIŞTI. NEDEN HERKESİN YAPTIĞINI BEN YAPAMIYORUM DEDİM. RABBİM YARDIM ETSİN TÜM ARKADAŞLARIMA ALLAH'IN İZNİYLE BİTİCEK SİZİNDE BU SORUN. YETER Kİ İNANIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…