- 27 Ağustos 2015
- 53
- 28
- 3
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.581
Bugün kalin aparatida aldim sorunsuz git gel yaptim ama tek sorun ilk yerdw giristeki herkesin et parcasi dedigi yer orada hafiften bir yanma vs oluyor ki ben oturur pozisyondaydm biraz daha yatnca hic birsey hissetmedm popoyu hafif kaldrdm iceri girince asagi yukari yana saga sola heryere cevirdim aparati hicbirsey olmuyor tabi aparata kayganlastieici bayagi sürdüm 6 cm capinda rahat girdi uzunlukta yine 10 12 cm civari bakalim yarn dahada kalinlastrcam ama komtrol bende olunca sknti yokta este olunca ne olucak bakalm
Canm o zman zarn duruyor benm hem esim hemde gittigim doktor yirtti kalinmis zarim o zaman sizlama olabiliyor kanamada dayanman lazim biraz zar yirtildiktan sonra daha kolay ki eger tereddütteysen bir doktora g9rün derim ben ama o sizlama senn yarattgn birseyde olabilir istemeden kasiyorsundr o sizlamayi soktugun anda mi hissedyrsnZar bozulmuş mudur hadi ya.esnek oldugu için yirtilma fln olmdi ozmn.bi kapi var iteledikce sizlior gtmior ileriye bnm prmklrimda eşiminkilerde.denedim ikindim yine ayni.sizlior.bari olsa gam yemicem
Canm prmaklrn hepsi grior druyor biyerde iteleyincede acio szlior.anlamdim ki bnde dunde ayni sey kapi gbi.ileri gtmiorCanm o zman zarn duruyor benm hem esim hemde gittigim doktor yirtti kalinmis zarim o zaman sizlama olabiliyor kanamada dayanman lazim biraz zar yirtildiktan sonra daha kolay ki eger tereddütteysen bir doktora g9rün derim ben ama o sizlama senn yarattgn birseyde olabilir istemeden kasiyorsundr o sizlamayi soktugun anda mi hissedyrsn
Canm sen tamponu aldm diye hemen esliye gecmissin ama o iste bizde olmuyor malesef bende zarim yirtildi artik esli yaparm dedm ama olmadi penis yaptgmz aparatlara g9re daha kalin ve sen önce aparatlarla git gel yapip tam anlamyla sokmayi basarmalisin sizi hissetsende devam et egimini degistr ve esine gelince onunda seninle ilk birlikteligi ise heyecandan basaramama endisesi ve canini aciticam düsüncesyle cok normaldr yasadiklari odagini degistrmeye calissin ve bunu bana doktorda tavsiye etmisti erotik ya da sizi canlandtabilcek film izleyebilirsnz bu cok normal drmistiE
eşimde de ereksiyon problemi var ereksiyon hali çok kısa sürüyor. Beni gevşetmesi ilişkiye hazırlaması o yüzden imkansız.
Ben de tamponu alabilince mum da olur sandım . Kendim mumla deneyip orası açılsın eş de hemen mumu çıkarır çıkarmaz girsin diye düşünmüştüm
Lanet olsun o delik o kadar küçük ki normalde bakınca zaten görünmüyor ıkınınca açılan yer de zaten serçe parmağımın ucu kadar
Sen aparatlarlari aldgnda git gel yapabildn mi hic beklettn mi orada yoksa aa tamm oldu deyip esliye mi gectin o zzman biraz daha egzersiz yapmalisin bende aparat kismindaym daha esliye gecmedjm ama esinin penisinide kendin aparati aldigin gibi yönlendirebilirsn ve ikinmayi ihmal etme bolda kayganlastirici vs sür o zman aparattada cann yanmaz hem nerdeyse asmissin bile hic endise etmeSlm kizlar Allah hepimizin yardimcisi olsun ben bi gaz disimi siktim iki parmak uc parmak ardindan mini bir aparat ve ardindan penis buyuklugunde bir aparati aldim canim acidi biraz ama umursamadim aa oluyor diye sevindim hemen esli denemeye gectik olacagina o kadar inanmistim ki ama olmadi esimin penisi kivriliyor gibi oluyor sanki acaba bu problemi baska yasayan var mi tam benim sorunu asmaya basladik derken ondada problem cikarsa nasil ustesinden geliriz bilmiyorum bu konuda bilgisi tecrubesi olan varsa yardimci olursa sevinirim
Sen aparatlarlari aldgnda git gel yapabildn mi hic beklettn mi orada yoksa aa tamm oldu deyip esliye mi gectin o zzman biraz daha egzersiz yapmalisin bende aparat kismindaym daha esliye gecmedjm ama esinin penisinide kendin aparati aldigin gibi yönlendirebilirsn ve ikinmayi ihmal etme bolda kayganlastirici vs sür o zman aparattada cann yanmaz hem nerdeyse asmissin bile hic endise etme
Canm önce yemegi azalt kendine bak cünkü sen kendini ihmal edersen biz ihmal edersek eslerimize hak tanimis oluyrz ben ki 2 gün önce burada yalvar yakar yardim istyrdm herseyn nerdeyse son noktasina gelip birakmissin esin anlayisli olmasi bunu ertelemeye zemin hazirliyr benm esim hic anlayisli davranmyr yatagi ayiriyr konusmuyr kavga edyrz vs eger ki parmakla yapamyrsan ki bende yapamyrm kendine evde aparat hazrla bu mum olur rimeldeb hazrlayan duymustm ben makyaj fircalarmn arkasini kullandm strecle ve kayganlastrciyi sür bol bolSelam arkadaşlar,
Bende 3.5 aylık evliyim ama hala tam birleşme yasayamadim bir kez kas gevşetici kullandığım da yarısına kadar aldım daha sonra ağlama krizi ile yarı bıraktık şimdi düşünüyorum da acı fln yoktu neden öyle yaptım bilmiyorum o denemeden sonra hiç o kadar ilerleyemedim. 31 yaşımdayım ve çocuğum olsun istiyorum tabiki. Parmak egzersizleri bana pek yapabileceğim birsey gibi gelmiyor.ve çok sıkıldım bu durumdan zaten kiloluyum stresten kendimi yemeye verip iyice kilo aldım. .. Eşim çok destekçi ama nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz
Birkac defa git gel yapip hemen oldu sandim esliye gectim keske biraz daha bekleseytdim hevesim kursagimda kaldi simdide grip oldum yine basa donecem boyle giderseEvet canim bi
Cok haklisin canm benm esim baska birinede gitse ondan cok sucu kendimde aramaliym cünkü bu erkekler icin bizden daha farkli birsey ki ben anneme anlattm annem adam hakli dedi ve yapicaksn dedi o zman evlenmeseydn dedi esim yatagi ayrdi baska kizlara mi gidiym sen benm karimsn dedi valla gözüm birsey görmrdi insallah sende basrrsn burdaki herkeste ama öncelikle tek biziz bunun cözümücnm egzersızden kacma bı ıkı dene zaten kendın yapmak ıstıceksın basrdıgını gordukce .bak cocuk olmasında yasda sorun bılıyorsun o yuzden kendını basarıszlıga vurup dıbe vurmaktansa cabala..ayrıca kıloda alma o sorun cocuk olmasında .yapacgın ılk sey bı morelını duzenle once .evde kımse yokken otur dusun herseyı ama herseyı kendınle konus allah'la konus.sonrasında hemen kılo vermeye basla.ve egzersızlerı yap once gunde 4 defa 10 ar kez nefesı burnundan al agzından ver ve gunde 4 defa 10 ar kez vajınanı sık bırak.lavaboda ıdrarını 3 kere tut bırak.daha sonra aynayı al sadece nefes alıp bak neler varmıs orda hıc bırsey yapma baska bunu gunde bır saat felan yap cnm.sonra aparat al o yoksa mumu al strecle cok kucuk kucuk acılarla gırdır .daha sonrası kendılıgınden gelecek emın ol.yok bunları yıne yapamam dersen ılerıde basına gelceklere razı ol .cunku esler bı yere kadar destek oluyorlar .bu konuyu o kadar arstırdım kı ne hıkayeler var.tmm burada herkes bırbırıne yardımcı oluyor yaptıgı yontemlerı bırbırıne soyluyor hepsınden rabbım razı olsun ancak ınsan kendı basarısını kendısı yaratır bunu unutma.var mı kadınların kısılıgınde umıtsız olup basarısız olmak.ınan hıc kımse senden farksız degıl.bende parmak egzersızı felan hep yapamam dıyordum ama ınsan alısıyor herseye ılk bı ıgretı duyuyorsun sonra yavas yavas gecıyor hersey.dıyelım kı colde tek basına kaldın naparsın o zaman yok ben burada olucem deyıp pes mı edrsın yoksa careler mı ararsın .kı cok sukur cok daha buyuk caresızlıkler ıcınde degılız .ha bı de vemcaıneyı onerıyorlar arkadaslar ben bulmadım daha ama buldugun zmanda onu dene onuda arastırdım basıt bı uyustucu bı sıkıntı olmaz ınsallh .ve tekrar dıyorum kılo sorununu hallet once stresını at esın vajen uzerıne bosalsa cok nadırde olsa hamıle kalınıyor .hadı baklım DURMAK YOK YOLA DEVAM....
İnşallah cnm ya daha uzamasin bitireyim allahın izniyle sen tamamen basardin miCok haklisin canm benm esim baska birinede gitse ondan cok sucu kendimde aramaliym cünkü bu erkekler icin bizden daha farkli birsey ki ben anneme anlattm annem adam hakli dedi ve yapicaksn dedi o zman evlenmeseydn dedi esim yatagi ayrdi baska kizlara mi gidiym sen benm karimsn dedi valla gözüm birsey görmrdi insallah sende basrrsn burdaki herkeste ama öncelikle tek biziz bunun cözümü
Selam arkadaşlar,
Bende 3.5 aylık evliyim ama hala tam birleşme yasayamadim bir kez kas gevşetici kullandığım da yarısına kadar aldım daha sonra ağlama krizi ile yarı bıraktık şimdi düşünüyorum da acı fln yoktu neden öyle yaptım bilmiyorum o denemeden sonra hiç o kadar ilerleyemedim. 31 yaşımdayım ve çocuğum olsun istiyorum tabiki. Parmak egzersizleri bana pek yapabileceğim birsey gibi gelmiyor.ve çok sıkıldım bu durumdan zaten kiloluyum stresten kendimi yemeye verip iyice kilo aldım. .. Eşim çok destekçi ama nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz
Kizlar yazdiklariniza bakiyorumda hep duvar kapi olaylarihalbuki alakasi yok bn cok kotu durumdaydim bi haftada yendim bu illeti aglaya aglaya basldim egzersizlere aksam olurdu ates basardi bni yinemi egzersiz yarinmi yapsam diyodum ama bakiyodum zamn geciyo hmn basliyodum bi haftada egzersizleri bitirdim ve yaptim cok korkan biri olarak soyluyorum inanin sifir aci sadece iki damla pembemsi kan hepsi bu korkmayin cesaretli olun öpüyorum sizi meleklerimmmmm
smart38 benim iki yıl oldu lütfen naptın yardımcı olurmusunn bana.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?