Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne olur banada yardim edin 4yillik evliyim haydar dümene de gittim tik yok parmak egzsesizi cok zor dokunamiyorum bile ne olur başka bir caresi varmi?? Ben p...s ucunu iceri alabiliyorum ama sanki bi duvar önünde ordan öteye gidemiyor YARDIMMMM lütfen

Cnm yazdiklarini bi hayli garipsedim dogrusu..
İlki once kendin icin yenmelisin..
İkincisi esin destek olacagina yataklari ayirma baska birine giderim deme bunlar ne oluyor allah askina? Kusura bakma da esin bunun senin istedigin disinda oldugunun farkinda degil saniyorum soylediklerini cahilce buldum..doktorumun bir lafi vardi: vajinismuslular eslerini cok.ozel secerler hepsi anlayislidir ve bu yuzden de fazla uzun surer..seninki bunlarin disinda saniyorm..

Doktor bana cleocin krem verdi onun icinde vajinal enjektor gibi bisey cikiyor onun etrafina pecete sarip strecledim ustunede prezervtf takip bebek yagiyla yagladim baya kolay oldu kizlar bir kat. Pecete sardim onu kolayca alinca ikinciyi sardim onuda alinca ucuncuyu sardim o beni zorladi artik onu yenmeye calisacam ins

Canm benm esim zaten beni aldatmaz ama ayrilsa ve baska biriyle tanissa ne diyebilirim ki kac gün kac ay kac yil cekebilir biz zateb 6 yil sevgililik yasadik etraftaki kizlarida tanima firsatm oldukca oldu o bana kizmasa yatagi ayrmasa ben hirs yapip egzersize bile baslayamycaktm bazi seyleri kendimiz icin yapmak istersrk daha cok erteliyrz o yüzden sevdiklerimz icin daha cabuk yol katedebilirz ben kendimi saliyim hayattan soyutlanym kilo aliym evden cikmiyim esim icin bile bu isi yapmym sonra aman esim anlayisli aman esim beni birakmasn burdaki arkadasin yazdgi es olmakla ilgili hadisler vardi cokta güzel konusuyrdu bu bir hastalik degil ayrica hastalik oldugunu kabullenirsen ilacida tedaviyide arar durursun

Aparat yaptim kndime cnm sonra surekli idrar tutma egzersizi yptim ve cok kararlidim
Bana kimse cevap vermiyor nolur yardım edin

Vajinismus başarı hikayeleri sayesinde bugün iyice karar kıldım ve orta parmak ile denedim. Nefes al ver ıkın derken meğersem keşfettim ki ileride bir delik daha varmış. Yani ben garibim 3 santim içeride oyalanıyormuşum. O kadar mutlu oldum ve cahilliğimden o kadar utandım ki. 2 parmak denedim ama küs şeklinde yapamadım kaydı, yan yana yaptım. O boğum gibi olan şeyden sonra bir şey hissetmiyorum. Hani dişçiye gidersin uyuşturur ağzını, yanakların dudakların hissetmez ya şiş gibi, öyle işte.
Sizler anlıyorsunuzdur, napmalıyım devamında
O esas deliğin girişinde baskı ve yanma hafiften hissettim. Rahatlamaya çalışsam da aşırı rahat hissedemedim.
Nolur biraz taktik verin

Canm baskiya ragmen devam et durma olmadj parmakla yapiykrsan hafif asagi yukari rgim vermeye calis o bahsettgn yerden sonra hicbisi yok zaten bosluk

Canm baskiya ragmen devam et durma olmadj parmakla yapiykrsan hafif asagi yukari rgim vermeye calis o bahsettgn yerden sonra hicbisi yok zaten bosluk
Evet o boşluğa kadar varabildim, sonuna kadar aldım parmakları ama işte o boşluk öncesi tam giriş yeri var hafif boğumlu gibi, orada baskı yapıyor ve penis kalın olduğu için korkuyorum açıkçası.
Bir de birkaç santim ileride sert birkaç bir şey takıldı elime yuvarlağımsı, kas mıydı ki acep onlar? O boşluğa varmadan önce.
Çok teşekkürler cevabın için.

Canm az önce egzersiz yaptm bende bugün bayagi kalinlastrdm aparati ve yine girdi ama giris yerinde bir baski hafif aci oldu benmde inca aparatlardan sonra iceri giriyor ama oradada bir bogum var evet o da kas ve biz yinede tam rahat olamadgmz icin kasiliyor oldukca rahat olmak lazim oturur pozisyonda bile karin hafif gergn olsa bile orasi kasiliyor bugn bende hafif zorlandm ama bayagi git gel yaptm yine sen bence aparata gecebilirsn artiksonra esliyi denersin bende esliye bir müddet sonra grcicem

Kızlar size bişey danisicam ben dün egzersiz yapmadan önce kanamam oldugunu farkettim çok az di belimde ağrı karnımda şişlik sanki adet ten önce ki gibi şişlik vardı karnımda adetim ise 5 gün oldu biteli ... ve ben kanama ya anlam veremedim zardan dolayı olsa önceki gün egzersiz yaptığımda gelirdi neden ertesi gün spordan sonra gelsin ki ?acaba hamile olabilir miyim ? Kanamayı görünce korkudan egzersiz de yapmadım. .

Esimin iki parmagiyla denedik iki prmagn btunu grdi bi sizi hssedyorum ilerye gtmiyor gercekten kapi gibi bisey ittryorz grmior.zar yirtilmismidr esnekmidr acaba orta prmk kdr grdi ilerlemior.yrdim lutfen

aynen orasi zarmi yoksa zar yirtildida ordaki kapiduvar ne..bi sizi hissedyorum ilerleyemior.yardim bize.

Benim zarim yok ama dddiginiz gibi kasiyo olabilirim ama onuda ikiniuorum yine asamiyorum

aynen orasi zarmi yoksa zar yirtildida ordaki kapiduvar ne..bi sizi hissedyorum ilerleyemior.yardim bize.

Tam yatar pozisyonda düz itin bide kendinizi rahat bırakın olacağına inanın .. inanç çok önemli sonuçta beyinde bitiyor herşey. . O takıldığınız yer ise rahim boynu ve tam altından göbek deligine paralel şekilde ittir olur insallah

Merhaba, birazdan aparat yapıp onunla deneyeceğim. Mum bulamadım markette, kalemi peçete ile kalınlaştırıp sonra streçleyeceğim. Böyle olur değil mi
Şu an vajinanın yandan kesitine bakınca fark ettim, ne zamandır sadece labium majus kısmında oyalanıp girdi diye kendimi kandırıyormuşum.
Ben de duvar hissediyordum, önce popoya doğru sonra göbeğe paralel girdirirseniz asıl kapıya ulaşacaksınız. :)
İnternette "Illustration depicting female reproductive system (sagittal view)." diye ararsanız dediğim şeyi göreceksiniz.

Kızlar yaa yapıcam edicem diyorum aksama kadar. Esim eve gelince butun hevesim, istegim, azimim gidiyor. Biliyorum egzersiz vs. Hepsi boş sadece bir anlık cesaret gerekiyor ama dedigim gibi eşim eve gelince olmuyor.. dün denemeyi planliyordum eşim parmak egzersizi yapalım dedi.. bugun tekrar deneyeyim dedim cesaretim yine gitti tekrar parmak egzersizi yaptık. Evliligimin ilk gunlerine döndüm resmen.. ben 19 yasımdayım ve bu hastaliga ömrümü vermek istemiyorum bir an once yenmek istiyorum insallah hepimiz yeneriz duâ edin duâlarim sizinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…