- 24 Kasım 2015
- 139
- 168
- 23
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.601
Aparat yaptim kndime cnm sonra surekli idrar tutma egzersizi yptim ve cok kararlidimNeyle egzersiz yaptiniz acaba???
Kizlar yazdiklariniza bakiyorumda hep duvar kapi olaylarihalbuki alakasi yok bn cok kotu durumdaydim bi haftada yendim bu illeti aglaya aglaya basldim egzersizlere aksam olurdu ates basardi bni yinemi egzersiz yarinmi yapsam diyodum ama bakiyodum zamn geciyo hmn basliyodum bi haftada egzersizleri bitirdim ve yaptim cok korkan biri olarak soyluyorum inanin sifir aci sadece iki damla pembemsi kan hepsi bu korkmayin cesaretli olun öpüyorum sizi meleklerimmmmm
Aparat yaptim kndime cnm sonra surekli idrar tutma egzersizi yptim ve cok kararlidim
Cnm yazdiklarini bi hayli garipsedim dogrusu..Cok haklisin canm benm esim baska birinede gitse ondan cok sucu kendimde aramaliym cünkü bu erkekler icin bizden daha farkli birsey ki ben anneme anlattm annem adam hakli dedi ve yapicaksn dedi o zman evlenmeseydn dedi esim yatagi ayrdi baska kizlara mi gidiym sen benm karimsn dedi valla gözüm birsey görmrdi insallah sende basrrsn burdaki herkeste ama öncelikle tek biziz bunun cözümü
Canm benm esim zaten beni aldatmaz ama ayrilsa ve baska biriyle tanissa ne diyebilirim ki kac gün kac ay kac yil cekebilir biz zateb 6 yil sevgililik yasadik etraftaki kizlarida tanima firsatm oldukca oldu o bana kizmasa yatagi ayrmasa ben hirs yapip egzersize bile baslayamycaktm bazi seyleri kendimiz icin yapmak istersrk daha cok erteliyrz o yüzden sevdiklerimz icin daha cabuk yol katedebilirz ben kendimi saliyim hayattan soyutlanym kilo aliym evden cikmiyim esim icin bile bu isi yapmym sonra aman esim anlayisli aman esim beni birakmasn burdaki arkadasin yazdgi es olmakla ilgili hadisler vardi cokta güzel konusuyrdu bu bir hastalik degil ayrica hastalik oldugunu kabullenirsen ilacida tedaviyide arar durursunCnm yazdiklarini bi hayli garipsedim dogrusu..
İlki once kendin icin yenmelisin..
İkincisi esin destek olacagina yataklari ayirma baska birine giderim deme bunlar ne oluyor allah askina? Kusura bakma da esin bunun senin istedigin disinda oldugunun farkinda degil saniyorum soylediklerini cahilce buldum..doktorumun bir lafi vardi: vajinismuslular eslerini cok.ozel secerler hepsi anlayislidir ve bu yuzden de fazla uzun surer..seninki bunlarin disinda saniyorm..
Bana kimse cevap vermiyor nolur yardım edinAparat yaptim kndime cnm sonra surekli idrar tutma egzersizi yptim ve cok kararlidim
Canm baskiya ragmen devam et durma olmadj parmakla yapiykrsan hafif asagi yukari rgim vermeye calis o bahsettgn yerden sonra hicbisi yok zaten boslukBana kimse cevap vermiyor nolur yardım edin
Vajinismus başarı hikayeleri sayesinde bugün iyice karar kıldım ve orta parmak ile denedim. Nefes al ver ıkın derken meğersem keşfettim ki ileride bir delik daha varmış. Yani ben garibim 3 santim içeride oyalanıyormuşum. O kadar mutlu oldum ve cahilliğimden o kadar utandım ki. 2 parmak denedim ama küs şeklinde yapamadım kaydı, yan yana yaptım. O boğum gibi olan şeyden sonra bir şey hissetmiyorum. Hani dişçiye gidersin uyuşturur ağzını, yanakların dudakların hissetmez ya şiş gibi, öyle işte.
Sizler anlıyorsunuzdur, napmalıyım devamında
O esas deliğin girişinde baskı ve yanma hafiften hissettim. Rahatlamaya çalışsam da aşırı rahat hissedemedim.
Nolur biraz taktik verin
Evet o boşluğa kadar varabildim, sonuna kadar aldım parmakları ama işte o boşluk öncesi tam giriş yeri var hafif boğumlu gibi, orada baskı yapıyor ve penis kalın olduğu için korkuyorum açıkçası.Canm baskiya ragmen devam et durma olmadj parmakla yapiykrsan hafif asagi yukari rgim vermeye calis o bahsettgn yerden sonra hicbisi yok zaten bosluk
Canm az önce egzersiz yaptm bende bugün bayagi kalinlastrdm aparati ve yine girdi ama giris yerinde bir baski hafif aci oldu benmde inca aparatlardan sonra iceri giriyor ama oradada bir bogum var evet o da kas ve biz yinede tam rahat olamadgmz icin kasiliyor oldukca rahat olmak lazim oturur pozisyonda bile karin hafif gergn olsa bile orasi kasiliyor bugn bende hafif zorlandm ama bayagi git gel yaptm yine sen bence aparata gecebilirsn artiksonra esliyi denersin bende esliye bir müddet sonra grcicemEvet o boşluğa kadar varabildim, sonuna kadar aldım parmakları ama işte o boşluk öncesi tam giriş yeri var hafif boğumlu gibi, orada baskı yapıyor ve penis kalın olduğu için korkuyorum açıkçası.
Bir de birkaç santim ileride sert birkaç bir şey takıldı elime yuvarlağımsı, kas mıydı ki acep onlar? O boşluğa varmadan önce.
Çok teşekkürler cevabın için.
Esimin iki parmagiyla denedik iki prmagn btunu grdi bi sizi hssedyorum ilerye gtmiyor gercekten kapi gibi bisey ittryorz grmior.zar yirtilmismidr esnekmidr acaba orta prmk kdr grdi ilerlemior.yrdim lutfenKizlar yazdiklariniza bakiyorumda hep duvar kapi olaylarihalbuki alakasi yok bn cok kotu durumdaydim bi haftada yendim bu illeti aglaya aglaya basldim egzersizlere aksam olurdu ates basardi bni yinemi egzersiz yarinmi yapsam diyodum ama bakiyodum zamn geciyo hmn basliyodum bi haftada egzersizleri bitirdim ve yaptim cok korkan biri olarak soyluyorum inanin sifir aci sadece iki damla pembemsi kan hepsi bu korkmayin cesaretli olun öpüyorum sizi meleklerimmmmm
Merhaba kizlar ben dun egzersiz yaptim 2 parmak rahatlikla yaptim sonra mumla bir aparat olusturdum onunda ilk giris oldu ama sanki dewaminda boyle bisey var girmiyo baski uyguladim yok cildiricaktim neyse esli deneme yapim dedim ondada yine ilk giris oldu dewaminda ilerisi yine gelmedi beni zorlayan o sey ne acaba nolur ben cok merak ediyorum bi batma gibi bisey oluyo bunu bi assam basaricam bana yardimcinolursaniz gerckten cok sewinirim
aynen orasi zarmi yoksa zar yirtildida ordaki kapiduvar ne..bi sizi hissedyorum ilerleyemior.yardim bize.Merhaba kizlar ben dun egzersiz yaptim 2 parmak rahatlikla yaptim sonra mumla bir aparat olusturdum onunda ilk giris oldu ama sanki dewaminda boyle bisey var girmiyo baski uyguladim yok cildiricaktim neyse esli deneme yapim dedim ondada yine ilk giris oldu dewaminda ilerisi yine gelmedi beni zorlayan o sey ne acaba nolur ben cok merak ediyorum bi batma gibi bisey oluyo bunu bi assam basaricam bana yardimcinolursaniz gerckten cok sewinirim
Benim zarim yok ama dddiginiz gibi kasiyo olabilirim ama onuda ikiniuorum yine asamiyorumCanm o ya kasin ya da zarin duruyorsa odur ama onu hissettgnde aparati saga sola asagi yukari ittirmeyi dene bakalim gircek mi zaten onu gecince istedgn kadr iceri ittirip girip cikma yapabiliyrsn esine bir sor bakalim baksin zarin gözüküur mu benm esim gör7yrdu mesela zar yirtilamadan önce suan kesik seklinde acikli var orada simdi hicbisi yok vajinanin 1 2 cm icerisinde olmasi lazim egerki takildgn sey kas ise kasili olabiliran ayna karsisinda yatar bir pozisyon al olmadi arkana destek al oturken karin kaslari falanda kasiliyor ve ikinmayi sakin unutma
aynen orasi zarmi yoksa zar yirtildida ordaki kapiduvar ne..bi sizi hissedyorum ilerleyemior.yardim bize.
Merhaba, birazdan aparat yapıp onunla deneyeceğim. Mum bulamadım markette, kalemi peçete ile kalınlaştırıp sonra streçleyeceğim. Böyle olur değil miCanm az önce egzersiz yaptm bende bugün bayagi kalinlastrdm aparati ve yine girdi ama giris yerinde bir baski hafif aci oldu benmde inca aparatlardan sonra iceri giriyor ama oradada bir bogum var evet o da kas ve biz yinede tam rahat olamadgmz icin kasiliyor oldukca rahat olmak lazim oturur pozisyonda bile karin hafif gergn olsa bile orasi kasiliyor bugn bende hafif zorlandm ama bayagi git gel yaptm yine sen bence aparata gecebilirsn artiksonra esliyi denersin bende esliye bir müddet sonra grcicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?