- 8 Eylül 2015
- 297
- 269
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.621
valla hayatım bu konuda haklısın bence. bende bu vajinismus döneminde kendimi çok saldım. hiç bakmadım kendime. 15 kilo aldım. obez oldum resmen. şimdi vajinismusu yendim ama bu defada eşim beni beğenmiyo kilolu olduğum için. fark ediyorum gözü hep zayıf kadınlarda onları nasıl süzdüğünü görüyorum. kilo vermeye çalışıyorum yapamıyorum.Canm benm esim zaten beni aldatmaz ama ayrilsa ve baska biriyle tanissa ne diyebilirim ki kac gün kac ay kac yil cekebilir biz zateb 6 yil sevgililik yasadik etraftaki kizlarida tanima firsatm oldukca oldu o bana kizmasa yatagi ayrmasa ben hirs yapip egzersize bile baslayamycaktm bazi seyleri kendimiz icin yapmak istersrk daha cok erteliyrz o yüzden sevdiklerimz icin daha cabuk yol katedebilirz ben kendimi saliyim hayattan soyutlanym kilo aliym evden cikmiyim esim icin bile bu isi yapmym sonra aman esim anlayisli aman esim beni birakmasn burdaki arkadasin yazdgi es olmakla ilgili hadisler vardi cokta güzel konusuyrdu bu bir hastalik degil ayrica hastalik oldugunu kabullenirsen ilacida tedaviyide arar durursun
İnşallah başarırsınız korkunca insana Pns büyük görünüyor :) aslında aparattan falan daha kolay. Korkunu atlatınca normal gelir. Sakinleş motive et kendini. Herşeyi unutsan bile ıkınmayı aklından çıkarma. Bacaklarını ellerinle tut. Çocuk doğurur gibi ıkın. Orası açılıyor delik genişliyor.O ilk panik anını bir atlatabilsem bende basaracigima inaniyorum aslinda ama o an gelince sanki öğrendiğim herseyi unutuyorum.bide eşimin penisi o kadar kalinki tüm avucumu dolduruyor dolayisiyla korkum dokununca dahada artiyor canim
İnşallah başarırsınız korkunca insana Pns büyük görünüyor :) aslında aparattan falan daha kolay. Korkunu atlatınca normal gelir. Sakinleş motive et kendini. Herşeyi unutsan bile ıkınmayı aklından çıkarma. Bacaklarını ellerinle tut. Çocuk doğurur gibi ıkın. Orası açılıyor delik genişliyor.
Ikınınca açılıyor orası aşağı doğru eğimli giriş yapın. Ikınınca kasılmayı da engellersiniz. Korkmayın. Aparatı tutar gibi tutun girene kadar. Eğer siz üstte deniyorsanız öne egilin. siz otururken eşiniz de Düm düz uzatmasın bacaklarını biraz çeksin kendine doğru. Ve kalçasını kaldırarak ittirsin git gel yapsın.Ya bende esimle denemeye kalkinca ıkınamiyorum
Tükenmez kalemi peçeteyle sonra pamukla sarıp streçledim, girdiremedim bir türlü
Parmağımı sokunca da yuvarlak sert bir şey geliyor, soğuyorum iğreniyorum
Napıcam ben Allahım
merhaba canım. yazını okuyunca bi an benmi yazdım bunu dedim :) ben de 31 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim. biz de çocuk çok istiyoruz ama daha bu durumu aşamadık. ve ben stresten kendimi yemeğe verdim o kadar kilo aldımki anlatamamSelam arkadaşlar,
Bende 3.5 aylık evliyim ama hala tam birleşme yasayamadim bir kez kas gevşetici kullandığım da yarısına kadar aldım daha sonra ağlama krizi ile yarı bıraktık şimdi düşünüyorum da acı fln yoktu neden öyle yaptım bilmiyorum o denemeden sonra hiç o kadar ilerleyemedim. 31 yaşımdayım ve çocuğum olsun istiyorum tabiki. Parmak egzersizleri bana pek yapabileceğim birsey gibi gelmiyor.ve çok sıkıldım bu durumdan zaten kiloluyum stresten kendimi yemeye verip iyice kilo aldım. .. Eşim çok destekçi ama nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz
Canm valla cok terimsel konusmussunMerhaba, birazdan aparat yapıp onunla deneyeceğim. Mum bulamadım markette, kalemi peçete ile kalınlaştırıp sonra streçleyeceğim. Böyle olur değil mi
Şu an vajinanın yandan kesitine bakınca fark ettim, ne zamandır sadece labium majus kısmında oyalanıp girdi diye kendimi kandırıyormuşum.
Ben de duvar hissediyordum, önce popoya doğru sonra göbeğe paralel girdirirseniz asıl kapıya ulaşacaksınız. :)
İnternette "Illustration depicting female reproductive system (sagittal view)." diye ararsanız dediğim şeyi göreceksiniz.
Tam yatar pozisyonda düz itin bide kendinizi rahat bırakın olacağına inanın .. inanç çok önemli sonuçta beyinde bitiyor herşey. . O takıldığınız yer ise rahim boynu ve tam altından göbek deligine paralel şekilde ittir olur insallah
Banada yardim edin ne olur birkaç gün önce yazdim ozelden cvp atan olmadi bildirimler kisminda cvp varmis gibi gozukuyor ama açıyorum bana hitaben bisey bulamiyorum ben mi bakmasini bilemiyorum acaba 3yıllık evliyim aşırı cocuk istiyoruz ama daha bu olayı bile çözemedik haydar dümene de gittik fakat tik yok parmak egzersiLerine gelince birakin egzersizi dokunamiyorum bile NE YAPICAM BANA YARDIM EDIN NE OLUR?? Benim durumumda ve başaran arkadaslarimdan yardim istiyorum
ne zaman sipariş verdin canımhttp://urun.gittigidiyor.com/kozmet...vaginismus-tedavisinde-adana-mersin-202698018 Dilatör soranlar oluyodu arkadaşlar burdan sipariş verdim gelsin resimde atarım.
Yani parmaksiz olmaz mi diyorsunuz??Haydar dümene gitmeniz yanlış olmuş keşke onun yerine bir psikoloja gitseydiniz. . Öncelikle hala dokunamama asamasindaysaniz sakın parmak egzersizi yada esli deneme düşünmeyin. Önce kafanızı boşaltın olumlu şeyler düşünün kendinizi sevin kendinize değer verin zaman verin.. bir an önce cozecem diye egzersizi atlayanlar tamamen çözmüş sayılmıyor. . Her şeyden önce yapacağınıza inanın. . Siz daha yolun basindaysaniz eğer İnternet'en vajinusmusu yenmenin yollarını araştırıp herşeyi bir süre harfiyen uygulayın sabırlı olun.. dua yi elden bırakmayın parmak aşamasına geldiginizde haber verin
Yani parmaksiz olmaz mi diyorsunuz??
İstesen korkmasan parmaksizda olur egZersiz yapmadanda haydar dümene gitmedende egzersizin ve parmagn amaci zaten vajinayi genisletmek degil ki vajina cocuk cikabilcek kadr genisleyip eski haline dönebilen yapiya sahip sadece zihindeki oraya birsey nasil girer bu kadr kücük yer nasil acilir gibi sorularla yüzlesmek haydar dümen nasil bir yöntem uyguluyot bilmyrm ama kimse senin yaptigini ve yapicaklarini yapamaz bir seyler icin calismadan istemeden o seyi atlatamaz yenemezsn burada hepimiz yaziyrz ve birbirimize tavsiyelerde bulunyrz ee sonrasnda napiyrsn mesela evde otrmaya devam ertelemeye devam al bugün aynayi karsina ac bacaklarini ikin oranin acilip kapandgni gör biran önce eyleme gecYani parmaksiz olmaz mi diyorsunuz??
Off bu dahada kötü birsey yapmak istesen sesini cikaramycan ama söyle yap yatak odasinn kapisnj kitle yatcam basim agryr gibilernden olmadi kulagina kulakljk tak hafif müzik ac ve aynayi daya bir yere otur yere ac bacaklarini incele ve erteleme 3 yil uzun bir s7re ailesinin haberi var mi bu durumdan haydar dümene vs gitmissinz bayagida para aliyor varsa eger bir süre esin rica etsn baska cocugunda falan kalsnlar kisa bir süreligineYoğun calisiyorum ve aileyle birlikte yasiyoruz kendimle basbasa kalabildigim bi süre yok gibi bisey bir yandan kurtulmak istiyorum bir yandanda bunu nasil yapicam bilmiyorum..
Benim kafam karıstı o nasıl olacak ki baktım bişey anlamadım bende bazen takılıyordum ama itince gidiyordu hangisi dogru simdiMerhaba, birazdan aparat yapıpnunla deneyeceğim. Mum bulamadım markette, kalemi peçete ile kalınlaştırıp sonra streçleyeceğim. Böyle olur değil mi
Şu an vajinanın yandan kesitine bakınca fark ettim, ne zamandır sadece labium majus kısmında oyalanıp girdi diye kendimi kandırıyormuşum.
Ben de duvar hissediyordum, önce popoya doğru sonra göbeğe paralel girdirirseniz asıl kapıya ulaşacaksınız. :)
İnternette "Illustration depicting female reproductive system (sagittal view)." diye ararsanız dediğim şeyi göreceksiniz.
Önce parmağın biraz yatay gidiyor sonra hafiften popoya doğru yapınca vajina girişine ulaşıyorsun. Lise biyoloji derslerinde gördüğümüz kadın üreme organı fotoğrafına dikkatli bakınca fark ettim, küçük dudaklar denen kısmın nerede olduğunu filan...Benim kafam karıstı o nasıl olacak ki baktım bişey anlamadım bende bazen takılıyordum ama itince gidiyordu hangisi dogru simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?