Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla hayatım bu konuda haklısın bence. bende bu vajinismus döneminde kendimi çok saldım. hiç bakmadım kendime. 15 kilo aldım. obez oldum resmen. şimdi vajinismusu yendim ama bu defada eşim beni beğenmiyo kilolu olduğum için. fark ediyorum gözü hep zayıf kadınlarda onları nasıl süzdüğünü görüyorum. kilo vermeye çalışıyorum yapamıyorum.

İnşallah başarırsınız korkunca insana Pns büyük görünüyor :) aslında aparattan falan daha kolay. Korkunu atlatınca normal gelir. Sakinleş motive et kendini. Herşeyi unutsan bile ıkınmayı aklından çıkarma. Bacaklarını ellerinle tut. Çocuk doğurur gibi ıkın. Orası açılıyor delik genişliyor.

Ya bende esimle denemeye kalkinca ıkınamiyorum

Ya bende esimle denemeye kalkinca ıkınamiyorum
Ikınınca açılıyor orası aşağı doğru eğimli giriş yapın. Ikınınca kasılmayı da engellersiniz. Korkmayın. Aparatı tutar gibi tutun girene kadar. Eğer siz üstte deniyorsanız öne egilin. siz otururken eşiniz de Düm düz uzatmasın bacaklarını biraz çeksin kendine doğru. Ve kalçasını kaldırarak ittirsin git gel yapsın.

Tükenmez kalemi peçeteyle sonra pamukla sarıp streçledim, girdiremedim bir türlü
Parmağımı sokunca da yuvarlak sert bir şey geliyor, soğuyorum iğreniyorum
Napıcam ben Allahım

Tükenmez kalemi peçeteyle sonra pamukla sarıp streçledim, girdiremedim bir türlü
Parmağımı sokunca da yuvarlak sert bir şey geliyor, soğuyorum iğreniyorum
Napıcam ben Allahım

tekrar tekrar dene canim pes etme bende egzersiz yapiyorum hergun yaptikca cesaretim artiyo bu kabusun bitmesi icin azimli olmaliyiz.

merhaba canım. yazını okuyunca bi an benmi yazdım bunu dedim :) ben de 31 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim. biz de çocuk çok istiyoruz ama daha bu durumu aşamadık. ve ben stresten kendimi yemeğe verdim o kadar kilo aldımki anlatamam umarım ikimiz de bu sorunu aşar ve zayıflayıp çocuk sahibi oluruz. sana tavsiyem önce parmak denemeleri yap sonra muma geç. ben şu anda mumla egzersiz yapıyorum ama henüz istediğim yerde değilim. bide bu forumu takip et gerçekten çok faydasını göreceksin

Canm valla cok terimsel konusmussun hic bakma arastrma daha fazla insan netten birseyleri okudukca inanilmaz kötü bir psikolojiye giryr kalemle baslayabilirsn sonra rimel ya da makyaj fircalarnn arkasini strecleyip kullanabilirsn onlarda bayagi uygun ,biz panik ve garantiici insanlarz kontrol bizde olmali yoksa kasiliyrz 3 gündr egzersz yapiyrm birgün önce girdigini bildgm halde her sefernde baslarken vücudm kasiliyoe ellerim soguyor garip bir panik aliyor beni sanki beni öldürüyorlar

Ya yapamıyorum akşam denedim tamponla bi türlü girdiremiyorum. Eşim deneyince de kaçıyorum sanki beni kesicekmis gibi napabilirim olmuyo

Banada yardim edin ne olur birkaç gün önce yazdim ozelden cvp atan olmadi bildirimler kisminda cvp varmis gibi gozukuyor ama açıyorum bana hitaben bisey bulamiyorum ben mi bakmasini bilemiyorum acaba 3yıllık evliyim aşırı cocuk istiyoruz ama daha bu olayı bile çözemedik haydar dümene de gittik fakat tik yok parmak egzersiLerine gelince birakin egzersizi dokunamiyorum bile NE YAPICAM BANA YARDIM EDIN NE OLUR?? Benim durumumda ve başaran arkadaslarimdan yardim istiyorum

Haydar dümene gitmeniz yanlış olmuş keşke onun yerine bir psikoloja gitseydiniz. . Öncelikle hala dokunamama asamasindaysaniz sakın parmak egzersizi yada esli deneme düşünmeyin. Önce kafanızı boşaltın olumlu şeyler düşünün kendinizi sevin kendinize değer verin zaman verin.. bir an önce cozecem diye egzersizi atlayanlar tamamen çözmüş sayılmıyor. . Her şeyden önce yapacağınıza inanın. . Siz daha yolun basindaysaniz eğer İnternet'en vajinusmusu yenmenin yollarını araştırıp herşeyi bir süre harfiyen uygulayın sabırlı olun.. dua yi elden bırakmayın parmak aşamasına geldiginizde haber verin

Yani parmaksiz olmaz mi diyorsunuz??

Parmak sevmiyorsanız kendiniz inceden kalina olacak şekilde aparat ta yapabilirsiniz ... bu şekilde çalışıp sonra eşli deneme yapsanız kendinize ozguveniniz ve cesaretiniz geldiği için 3-4 deneme de esinizle de başarmış olursunuz.. ayrıca siz daha dokunamiyorsunuz o yüzden önce ayna alıp vajinanizi tanıyın okşayin hatta klitorisi okşayarak masturbasyon yapın bu vajinaniza alismanizi sağlar. . Vajina girişine dokunun kegel ve nefes egzersizleri yapın bizde bu yollardan geçtik ben hala yenemedim bi parmak 2 parmak çalışıyorum allah yardimcimiz olsun ..

İstesen korkmasan parmaksizda olur egZersiz yapmadanda haydar dümene gitmedende egzersizin ve parmagn amaci zaten vajinayi genisletmek degil ki vajina cocuk cikabilcek kadr genisleyip eski haline dönebilen yapiya sahip sadece zihindeki oraya birsey nasil girer bu kadr kücük yer nasil acilir gibi sorularla yüzlesmek haydar dümen nasil bir yöntem uyguluyot bilmyrm ama kimse senin yaptigini ve yapicaklarini yapamaz bir seyler icin calismadan istemeden o seyi atlatamaz yenemezsn burada hepimiz yaziyrz ve birbirimize tavsiyelerde bulunyrz ee sonrasnda napiyrsn mesela evde otrmaya devam ertelemeye devam al bugün aynayi karsina ac bacaklarini ikin oranin acilip kapandgni gör biran önce eyleme gec

Yoğun calisiyorum ve aileyle birlikte yasiyoruz kendimle basbasa kalabildigim bi süre yok gibi bisey bir yandan kurtulmak istiyorum bir yandanda bunu nasil yapicam bilmiyorum..

Yoğun calisiyorum ve aileyle birlikte yasiyoruz kendimle basbasa kalabildigim bi süre yok gibi bisey bir yandan kurtulmak istiyorum bir yandanda bunu nasil yapicam bilmiyorum..
Off bu dahada kötü birsey yapmak istesen sesini cikaramycan ama söyle yap yatak odasinn kapisnj kitle yatcam basim agryr gibilernden olmadi kulagina kulakljk tak hafif müzik ac ve aynayi daya bir yere otur yere ac bacaklarini incele ve erteleme 3 yil uzun bir s7re ailesinin haberi var mi bu durumdan haydar dümene vs gitmissinz bayagida para aliyor varsa eger bir süre esin rica etsn baska cocugunda falan kalsnlar kisa bir süreligine

Benim kafam karıstı o nasıl olacak ki baktım bişey anlamadım bende bazen takılıyordum ama itince gidiyordu hangisi dogru simdi

Benim kafam karıstı o nasıl olacak ki baktım bişey anlamadım bende bazen takılıyordum ama itince gidiyordu hangisi dogru simdi
Önce parmağın biraz yatay gidiyor sonra hafiften popoya doğru yapınca vajina girişine ulaşıyorsun. Lise biyoloji derslerinde gördüğümüz kadın üreme organı fotoğrafına dikkatli bakınca fark ettim, küçük dudaklar denen kısmın nerede olduğunu filan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…