Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki Canım tesekkür ederim

Aranızda vemcaine sprey kullanan var mı bu aksam egzersiz yaparken denemeye düşünüyorum vajinanin içine de sıkılıyor mu nereye sıkmam lazım sadece dudak kısmına mi

Ya denedim sıktım biraz çok da sıkmak istemedim zarar verir diye içine de sikmadim uyuştu ama egzersizi yine yapamadım nerde yanlış yapıyorum tamponu ittiremeye çalışıyorum elim gitmiyo sanki Bişey tutuyo beni

Yok merak etme bi zarari yok 3-4 defa sıkabilirsin evet uyusturuyo gercekten ama bende senin gibi ne egzersiz ne iliski gerceklestiremiyorum oraya bisey dokunduğu an irkiliyorum ve geri cekiyorum

Sprey sıkıca da ilişki olmadı mı
Malesef olmuyo yani ben yapamiyorum burda spreyle yenen arkadaslari duyunca umutlanip deniyorum ama kafam da bitiremeyince sorunu olmuyo iste aslinda uyusturuo ama yine de dokununca oraya bisey deyince rahatsiz oluyorum kendimi serbest birakabilsem olacak ama malesef izin vermiyorum kasılmalar itmeler aman dur bi dk ay yapma derken esim de demorolize oluyo sonuc ikimizde perişan...

Canım ya egzersiz yapmayı denesen bak ben de senin gibiydim ben daha vajina deliğimin nerde olduğunu bilmzdim bırak dokunmayın aynada bakınca bile tuhaf oluyordum ama egzersiz yapmaya başladım aynada inceledim baktım artık dokunabiliyorum. bit hafta önce vajinal tampon egzersizi yaptım yarıya kadar alabildim sonra bir kaç gün yapmadım ara verince sogumusum eskiye dönmusum dün yapmaya çalıştım olmadı dokunduruyorum 1 2 cm giriyo gerisi yok bugün de sprey sıktım belki hissetmez sem olur diye ama yine olmadı bende sprey le direk p. denemesi yapmayı düşünmüştüm belki o zaman çok hissetmeyince kasılmam diye ama anlaşılan o ki zor biraz. Sen de egzersiz yapmalisin gerçekten çok kısa bi sürede alışır sin düzenli yaparsan ama ara verince böyle ben gibi oluyo işte

Denedim ama onu da yapamiyorum ne parmakla ne de aparatla hic bi sekilde yapamiyorum o spreyle iliski gerceklestirenler var ben yapamiyorum ama sen dene belki sen yaparsin herkesin durumu farkli sonucta en azindan aklinda kalmasin dene bence hem kenarlarina hem icine dogru sık bir kac kez yakar biraz ama cabuk geçer 2-3 dk ya uyuşur dene sen bi insallah basarirsin

Canım sen de başarabilirsin denedim olmuyo deme ben de öyle derdim yapamam derdim şu anda çok ilerlemiş sayılmam ama devam edersem basaricam biliyorum inanıyorum inanmak önemli bursa hersey beyinde bitiyor. Sen esini sevmiyor musun o senin geri kalan hayatın bundan sonra herseyin. onlar için bunu yapmaya değmez mi hem kötü Bişey değil ki bu aksine olmasi gereken bişey. Biz sadece yanlış düşüncelere kapilmisiz beynımıze hükmedemiyoruz. Sen de dene lütfen yapabilirsin bak ben bir buçuk yıllık evliyim ama daha yeni yeni uğraşmaya başladım ve bir haftada kendiMCE ilerledim de bunun çaresine ilk zamanlar bakmış olsaydım belki şimdiye çocuğum olmuştu ama artık kararlı olma vakti kendimden çok esim için istiyorum o benim her dediğimi yaparken bu halime bile bi dediğimi iki etmezken ben ona bunu yapamam. Sen de iyice düşün nereye kadar böyle devam edebiliriz ki, eslerımız bizi aldatana kadar mı. ..

Aynen benim esim de bu halimizde beni mutlu etmek icin elinden geleni yapiyo ama ben onu mutlu edemiyorum kendimi cok kötü hissediyorum biliyorum ona haksızlık ediyorum ama bu is icin mücadele edecek gücü de kendimde bulamiyorum egzersiz yapabilecek en son kisi benimdir herhalde bende 1,5 yillik evliyim napicam nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum

Kızlar lütfen umutsuz olmayin bende henüz başarmis degilim ama ben vajinama bile bakamazken suan egzersiz yapiyorum 1 parmakla basladim sonra iki parmak ve mumla devam ettim baktim ki orasi bi bosluk pecete ile kalinlastirdim 1. 2 derken 9 tane kalin solo pecete sariyorum suan ve inaniyorum ki esli denememdede basarili olacagim hırsli olmaliyiz bunu yenmek icin LÜTFEN eşlerimiz icin daha ne kadar sabredip anlayis gösterebilirler ki

Canım benim öncelikle yapman gereken kendine inanmak güvenmek senin ya da benim diğer kadınlardan bi farkımız yok bak aynı durumdayız biz farklı değiliz farklı yaratılmadik... Biz Kadınız yaa bu dünyadaki en değerli en yetenekli varlıklarız biz anne olabilme yeteneğine sahibiz böyle bi nimet vermiş bize Yaradan. Bunu kullanmayı bilmiyoruz sadece. kendine güven biraz lütfen geç aynanın karşısına vajinana bak onu tanı ellerinle dudaklarını aç bi bak ne var orda. bi kaç gün böyle dene ondan sonra sprey le egzersiz yapmayı dene inan bana kendiliğinden olur hepsi. aynada bakmak nasıl faydali olur deme ben de öyle düşünüyordum bakınca be olacak ki nasıl alisabilirim diyordum ama bak alıştım şimdi dokunuyorum sen de yapabilirsin nedense egzersizleri yal vajinanı sık bırak bunu sürekli Yap bunlarında faydası olucaktr eminim. kendine birazcık güven sadece lütfen. Yoksa aynı Psikolojide devam edersen böyle çakılır kalırsın kimsenin sana faydası olmaz bu işin çaresi sadece bizde sen bişey yapmazsan sana kimse yardimci olamaz.

Dogru söylüyorsun ama aynayla bakmaya calistigim da oraya bakmaktan bile rahatsiz oluyorum gozlerimi kaciriyorum ve delik bile goremiyorum dogru duzgun ıkınsam bile cok minik bi yer var oraya da dokununca cok rahatsiz oluyorum ve icine ittiremiyorum cok dar ve girmezmis gibi geliyo cok huylaniyorum sanki bisey batiriyorum oraya ne bileyim anliyorsunuzdur beni iste o hisse alışamiyorum bir türlü

Aynı benim durumu gördüm sende resmen bir pipet deliği kadar sanki ve eşim ittiriyor gitmiyor nası is anlamadım ya kaymiyor neden

Canim benim cook iyi anlıyorum ama yalnız değilsin inan bana hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz bazılarımız bunu çabuk atlatıyo bazılarmız in durumu ize biraz daha ağır oluyo anlaşılan senin durum da öyle biraz ağır ama ben bu söylediğim şeyi bir hafta boyunca her gün yaptım ve bir haftada düşüncelerim o kadar değişti ki anlatamam sen de yapabilirsin öncelikle şu olumsuz düşünceleri at kafandan yapamıyorum bakamiyorum dokunamiyorum deme. Oraya bakınca seni rahatsız eden ne. ne var ki orda rahatsız oluyosun o da senin elin kolun gibi bi organın ya kulak deliğini düşün nasıl ki kulak deliğine elini sokabiliyosun rahatsız olmuyosun orası da aynı ya da bunun. burnuna elini sokabilir misin sokunca acir mi tabiki de acımaz böyle bi düşünce yok çünkü aynı şey vajinan için de geçerli orası da bi delik neticede boşluk bizim düşüncemiz yanlış sadece. delik çok küçük görünür çünkü daha önce sen oraya dokunmadin bile bi kaç kez egzersiz yapsan bak nasıl açılıyor orası üstelik hiçbir acı sizi rahatsızlık hiçbişey yok sadece biraz alismak lazım. .

Evet doğru diyorsun ama yapanlar mesela burda bu durumda hiçmi sikmadilar kendilerini acaba kayıp gitti anlamadım diyenler var kayan bir şey yok öyle bir baskı oluyor ki yok gitmiyor bende

Evet doğru diyorsun ama yapanlar mesela burda bu durumda hiçmi sikmadilar kendilerini acaba kayıp gitti anlamadım diyenler var kayan bir şey yok öyle bir baskı oluyor ki yok gitmiyor bende
Bende oyle diyorum iste bi baski oluyo ve kendimi sıktığım icin cok canim yaniyo aslinda o baskiyi gecince bosluk cok rahat diyorlar ama ben o baskiyi gecemiyorum iste sanki kapali bi yeri zorluyor musum gibi geliyo nitekim oyle zaten kendimizi kastigimiz icin kaslar kapatiyo o girişi serbest biraksak acilacak orasi ve giren cismin seklini alacak biliyorum hepsini ama uygulama sıfır işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…