- 10 Aralık 2015
- 90
- 43
- 3
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.661
Aynen. Bir de üzerine bu eş sorunu eklenince ereksiyon kısa sürünce iyice sinir harbiEvet bende o anı bırakamiyorum tam birakicam eşim sönüyor sertleşme bitiyor bu seferde sinir oluyoruz
Bu konu da zor ama inşallah bizde yenenler grubuna geçeriz bir an önce Allah in izniyle bu aksam 5 kez denedik kafası birazcık girdi o an yanma oldu ve herzamanki gibi eşime dur dedim durdu ve gene olmadı çok sıkı ve hafif yanması beni ürkütüyor ve bacaklarım çok sıkı eşim bundan da şikayetçiAynen. Bir de üzerine bu eş sorunu eklenince ereksiyon kısa sürünce iyice sinir harbi
Bu konu da zor ama inşallah bizde yenenler grubuna geçeriz bir an önce Allah in izniyle bu aksam 5 kez denedik kafası birazcık girdi o an yanma oldu ve herzamanki gibi eşime dur dedim durdu ve gene olmadı çok sıkı ve hafif yanması beni ürkütüyor ve bacaklarım çok sıkı eşim bundan da şikayetçi
canımmmm inan bende sen gibiydım ne ellemek ne dokunmak bakamıodum bile.dun aksam bi cesaret geldi eşime dedım ayna alıcam ıncelıcem sende parmak egzersizi yapacaksın.cok sasırdı tamam dedi aldım elıme ayna ınceledım gozlerimi kısa kısa.nasıl kotu oldum sonra esım hafıfce parmak egzersisi yapmaya basladı hıc sıkmadım kendımı herkes yapıo olcak dedım 3 kez felan orta parmak gırdı hıc acı yok ınan.o bıle benı mutlu etmeye yettı nasıl agladım titredım bir bilsen.ne psikolojıde oldugunu bılıyorum anlıyorum ıstemek basarmanın yarısı emın ol.ben suana kadar sadece parmak yapabılıyorum dusun ilişkı felan denemedım ama bu bıle benı mutlu ettı inan.Aynen benim esim de bu halimizde beni mutlu etmek icin elinden geleni yapiyo ama ben onu mutlu edemiyorum kendimi cok kötü hissediyorum biliyorum ona haksızlık ediyorum ama bu is icin mücadele edecek gücü de kendimde bulamiyorumegzersiz yapabilecek en son kisi benimdir herhalde bende 1,5 yillik evliyim napicam nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum
Tebrik ederim sizi bu da güzel bir aşama ben ne dokunuyorum ne dokunduruyorum esime yaptirayim egzersizleri diye hayal ediyorum ama hayal olarak kaliyo o eve gelince cesaret edemiyorum bir turlu daha once bir kac kere denemistik dokununca hemen geri cektirmistim hic ugraşamadim bile deydigi an rahatsiz olup irkiliyordum esime diyorum birlikte yapalim diye ben uğraşamicam artik senle bende yıldım tükendim diyo kirk senr gecse de yapamazsin sen vazgectim ben artik herseyden diyo e simdi zorla da olsa ikna edip yapalim desem dokundugu an geri cekilsem yine al iste aynisin bi gram ilerme yok diyecek bana zaten benimle ilgili bütün ümidini kesmis durumda o yuzden denersem bi ilerleme gostermek zorundayim bir serce parmagini bile alsam bu büyük bi seydir bizim icin ikimizinde inanci gelir belki o zaman ama hic dokundurmayinca o da benden ümidini kesiyocanımmmm inan bende sen gibiydım ne ellemek ne dokunmak bakamıodum bile.dun aksam bi cesaret geldi eşime dedım ayna alıcam ıncelıcem sende parmak egzersizi yapacaksın.cok sasırdı tamam dedi aldım elıme ayna ınceledım gozlerimi kısa kısa.nasıl kotu oldum sonra esım hafıfce parmak egzersisi yapmaya basladı hıc sıkmadım kendımı herkes yapıo olcak dedım 3 kez felan orta parmak gırdı hıc acı yok ınan.o bıle benı mutlu etmeye yettı nasıl agladım titredım bir bilsen.ne psikolojıde oldugunu bılıyorum anlıyorum ıstemek basarmanın yarısı emın ol.ben suana kadar sadece parmak yapabılıyorum dusun ilişkı felan denemedım ama bu bıle benı mutlu ettı inan.
Tebrik ederim sizi bu da güzel bir aşama ben ne dokunuyorum ne dokunduruyorum esime yaptirayim egzersizleri diye hayal ediyorum ama hayal olarak kaliyo o eve gelince cesaret edemiyorum bir turlu daha once bir kac kere denemistik dokununca hemen geri cektirmistim hic ugraşamadim bile deydigi an rahatsiz olup irkiliyordum esime diyorum birlikte yapalim diye ben uğraşamicam artik senle bende yıldım tükendim diyo kirk senr gecse de yapamazsin sen vazgectim ben artik herseyden diyo e simdi zorla da olsa ikna edip yapalim desem dokundugu an geri cekilsem yine al iste aynisin bi gram ilerme yok diyecek bana zaten benimle ilgili bütün ümidini kesmis durumda o yuzden denersem bi ilerleme gostermek zorundayim bir serce parmagini bile alsam bu büyük bi seydir bizim icin ikimizinde inanci gelir belki o zaman ama hic dokundurmayinca o da benden ümidini kesiyonapicam bilmiyorum parmak oraya degince ve ilerlerken ne hissettiniz ?
Evet aynen oyle malesef... Bende 1 parmagi alabilsem iliski yapmis kadar sevinirim inan esimin de morali yerine gelir belki ama iste dokunca rahatsiz oluyorum batiyo gibi bi his oluyo hangi pozisyonda aldin esinin parmagini ve eldiven filan kullandiniz mi ?İNAN hiç bişi hissetmedım cok ilginç..kasmamaya calıstım kendımı derın nefes aldım ıkındım gozumle gormesem ınanmıcaktım.keske peniste bu kadar kolya gırse dedım hatta.canım ınan kendınee gercekten benım ıcınde buyuk bişeydı bu bacaklarım tıtrıyordu.benım eşimde artık inancı kalmamıstı bana oda bu istegımı görunce heveslendi cok.nereye kadar kacıcaz zaman ilerliyor akıp gıdıyor hep bıze zarar
evet kullandık.yatak ucuna oturdum eşimde yere oturdu oyle denedık.benı elimde de ayna vardı gırdıgını gordumEvet aynen oyle malesef... Bende 1 parmagi alabilsem iliski yapmis kadar sevinirim inan esimin de morali yerine gelir belki ama iste dokunca rahatsiz oluyorum batiyo gibi bi his oluyo hangi pozisyonda aldin esinin parmagini ve eldiven filan kullandiniz mi ?
Anladim peki direk orta parmakla mi denediniz ?evet kullandık.yatak ucuna oturdum eşimde yere oturdu oyle denedık.benı elimde de ayna vardı gırdıgını gordum
baskı hıssedıyosun canım sonucta bısı gırıyor ama acı yok agrı yok ve içerisi bosluk
işaret parmagı ıle denedık ilk basta sonra orta.Anladim peki direk orta parmakla mi denediniz ?
Amin insallah... Evet herkes küçük yasta zevk icin yapiyo bazi kadinlar eslerinden yana ne sıkıntılar cektikleri halde mecburen onlari memnun etmek icin yine yapiyor ama biz melek gibi eşlerimize resmen zulmediyoruzneden normal insanlar gıbı degılız acaba.insanlar bu işi cok kucuk yasta zevk için yapıyorlar.
ALLAH hepmızın yardımcısı olsun
Anladim bende serce parmakla denemeyi düşünüyorum ilk basta benim eşimin parmaklari kalin biraz yani serce parmagi alabilirsem cesaret gelir belki digerlerinide denerim yani insallah oyle ümid ediyorum benim permaklarim cok cok ince ama dedigim gibi kendim yapacak cesaretim yok insallah esime izin veririm... Zeytin yagi mi kullandiniz kayganlastirici olarak ?işaret parmagı ıle denedık ilk basta sonra orta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?