Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen. Bir de üzerine bu eş sorunu eklenince ereksiyon kısa sürünce iyice sinir harbi
Bu konu da zor ama inşallah bizde yenenler grubuna geçeriz bir an önce Allah in izniyle bu aksam 5 kez denedik kafası birazcık girdi o an yanma oldu ve herzamanki gibi eşime dur dedim durdu ve gene olmadı çok sıkı ve hafif yanması beni ürkütüyor ve bacaklarım çok sıkı eşim bundan da şikayetçi

ıkınmanin faydasi oluyor bacaklari sıkmamaya.

Günaydın melekler
Yenen ve çok güzel ilerleyen arkadaşlarım tebrik ediyorum
Tedirginlik yaşayan ve denemeye bile korkan arkadaşlarım sizi de bir an önce harekete geçmeye davet ediyorum
Bu site çok etkili burada yaşanan ve anlatılan tecrübeler çok şey katıyor bizlere okudukça evet... AMA ŞUNU BİLMELİYİZ Kİ SADECE OKUYARAK ÖĞRENEMEYİZ VE EGZERSİZ YAPMADAN YENEMEYİZ(illa aparat demiyorum hangisi size uygunsa işte) .. Buradan aldığımız cesaretle beynimize hükmetmeliyiz ve ona bu işin hiçte zor olmadığını göstermeliyiz...
İki yıl bu sorunla yaşadım iki yıl kimseye anlatamadım. Her gece ağladım en mutlu olmam gereken günlerimde bile aklımı fikrimi bu dertle doldurdum ne geçti elime HİÇBİR ŞEY
Ağlamak ve bu hastalığı kafada büyütmek en büyük düşmanımız unutmayın.
Şimdi İnanın nasıl yapamadım ya diyorum kendimle dalga geçiyorum hatta.
Sizlerde yenebilirsiniz istenildiğinde %100 çözümü olan bir hastalık bu düşünsenize aslında şanslıyız %100 tedavisi var bunun ya...
Allâh başka dert vermesin
Kendinize güvenin ağlamayın üzmeyin kendinizi
Bi karar alın ve artık bi yola girdim acısıyla tatlısıyla olacak bu iş deyin...
O BİZE OYUN OYNAYAN BEYİNLERİMİZE ÖNCE BUNU SÖYLEYİN :EVET VAKTİ GELDİ VE YENECEĞİM...
tabiki bu yol biraz zorlu bi gün aparatın hepsi girecek birgün girmeyecek girmediği güne üzülmek yerine girdiği güne sevinin hani derler ya bardağın dolu tarafından bakın

Süreci kendiniz belirleyin bi yol haritası çizin kendinize...
Size en uygun gelen ve kafanıza yatan egzersizi belirleyin ve her duyduğunuzu değil kafanıza yatanı yapın... Kendinize her defasında güvenirsiniz bu sayede...
Büyük bir aynanın karşısına geçin öncelikle ben yatak odası dolabım aynalı ona doğru dönüyordum mesela geçin ve açın bacaklarınızı o kıymetli gördüğümüz değsek acıyacak sandığımız şeyin sıradan bir organ olduğunu görün bakın açın İyice ıkının ve oranın açıldığını hissedin..
Sonra dokunun oraya dokunun korkmayın
İşaret parmağınızı zeytin yağı ile yağlayın ve ilk boğuma kadar oraya girdirin ilerlemeyin sadece orada durun ve hissedin orada bir şeyin varlığını hissedin bunu yaparken kegel egzersizi yapın yani vajinayı sıkın ve bırakın bi 15 dk devam edin buna eğer ragatladığınızı farkederseniz parmağı ilerletin içe doğru ama gitmiyorsa zorlamayın

Gün içerisinde de kegel egzersizi yapın
Vajili kadınlar ın genel özelliği dir mesela hiç farkettiniz mi gün içinde bile bacaklarımızı sıkarız gergin otururuz bunu farkettiğiniz an rahat bırakın ve bacakları gevşetin bu da bir ders beynimize.
Parmak egzersizi yaparken rahat olun gerilerek yapmayın gülümseyin hatta aynaya gerilme yok deyin başka şeyler düşünün
Aparata geçin sonra ama illa yapmak zorunda değilsiniz aparat
Ben şöyle yapmıştım iki kulak çöpünü aldım birbirine bağladım etrafına peçete sardım onun üzerine pamuk sardım ve iyice streçledim yumuşak oldu sert değil yani kalınlığı işaret parmağı kadardı en son prezervatif geçirip iyice yağladım ve Yönünü ayarlayarak girdirdi m bu pat diye olmadı tabi ki yarım saat sürdü gerildiğim an bıraktım ve rahatlayınca devam ettim
Aparatla tek bir kez yaptım ve o gün yendim

Gelelim eşli denemeye öncelikle kararlılığınızı ve Umutlu oluşunuzu eşinize yansıtın görsün karşısında kararlı ve Umutlu bir kadın var artık..
Ağlamak yok unutun..
Siz önce geçin yatak odasına ve rutin egzersizi yapın rahatlayınca Eşinizi çağırın isterseniz birazda onun yanında yapın egzersiz hatta o parmağını yağlasın ve sizn yaptığınızı bu kez ı yapsın
Sonra eşiniz otursun ve bağdaş kursun sırtını yaslasın yatağın başlığına kontrol sizde olacak şekilde yaklaşın kucağına oturur gibi yapın Pns i tutun ve parmak egzersizi yaparken nasıl yerleştiriyorsk onun gibi girişe yerleştirin ve ıkının ıkınmak demek afedersiniz büyük abdest yapar gibi ıkının ve derin nefes alın verin ıkınarak ilerlemeyi deneyin hemen olmasını beklemeyin olmayınca heyecan yapıp bırakmayın pes etmek yok..
İlerlemeyi sğlayabiliyorsanız daha çok ıkının ve kegel yapın
Bir duvar hissi olacak o yer işte sınır orayı aşmak için ıkınmak popoyu gevşetmek ve sağa sola oynatmak gerekiyor
O sınırı aşmaya çalışırken olumsuz düşünmeyin asla demiştim ya bardağı dolu tarafına bakın ve güzel şeyler düşünün çabalıyorum en azından deyin...
Mutluluk düşünün yendiğinizi ve mutluluktan uçtuğunuzu düşünün

Eşli deneme de şöylede yapabilirsiniz eşiniz sırtı yere gelecek şekilde uzansın yine kontrol sizde olacak şekilde üste çıkın poponuz eşinize dönük olsun ve yine Yönünü ayarlayarak yani eğimli bir şekilde..
Pnsi parmak gibi düşünün ve yerleştirin ellerinizi yanlara koyun ve belden yukarısını arkaya belden aşağı kısmı öne doğru ittirin ve bu arada ıkınmayı ve nefes alıp vermeyi unutmayın...

Tekrar söylüyorum arkadaşlarım bakın her duyduğunuzu yapmaya çalışmak yerine kendinize bir yol haritası çizin.
Asla pes etmeyin olmadıysa yarın olur deyin ilerlediğiniz her bir adımda kendinizi övün başarınızı anlatın kendinize
Yapabilirsiniz yeterki azimli olun
Yeterki gereken şeyleri yapın..
İnanın ben çook çok ünlü ve iyi bir terapiste de gittim tedavi oldum ama olmamıştı..
Bu site sayesinde yendim ve bana neyin iyi geldiğini gözlemleyerek yaptım... Pes etmedim...
Sizde etmeyin lutfen..
Hepinize güveniyorum
Hakkınızı helal edin sayfada çok yer kapladım uzun uzun yazdım.
İnşallah sizlere bir katkım olur...

canımmmm inan bende sen gibiydım ne ellemek ne dokunmak bakamıodum bile.dun aksam bi cesaret geldi eşime dedım ayna alıcam ıncelıcem sende parmak egzersizi yapacaksın.cok sasırdı tamam dedi aldım elıme ayna ınceledım gozlerimi kısa kısa.nasıl kotu oldum sonra esım hafıfce parmak egzersisi yapmaya basladı hıc sıkmadım kendımı herkes yapıo olcak dedım 3 kez felan orta parmak gırdı hıc acı yok ınan.o bıle benı mutlu etmeye yettı nasıl agladım titredım bir bilsen.ne psikolojıde oldugunu bılıyorum anlıyorum ıstemek basarmanın yarısı emın ol.ben suana kadar sadece parmak yapabılıyorum dusun ilişkı felan denemedım ama bu bıle benı mutlu ettı inan.

Tebrik ederim sizi bu da güzel bir aşama ben ne dokunuyorum ne dokunduruyorum esime yaptirayim egzersizleri diye hayal ediyorum ama hayal olarak kaliyo o eve gelince cesaret edemiyorum bir turlu daha once bir kac kere denemistik dokununca hemen geri cektirmistim hic ugraşamadim bile deydigi an rahatsiz olup irkiliyordum esime diyorum birlikte yapalim diye ben uğraşamicam artik senle bende yıldım tükendim diyo kirk senr gecse de yapamazsin sen vazgectim ben artik herseyden diyo e simdi zorla da olsa ikna edip yapalim desem dokundugu an geri cekilsem yine al iste aynisin bi gram ilerme yok diyecek bana zaten benimle ilgili bütün ümidini kesmis durumda o yuzden denersem bi ilerleme gostermek zorundayim bir serce parmagini bile alsam bu büyük bi seydir bizim icin ikimizinde inanci gelir belki o zaman ama hic dokundurmayinca o da benden ümidini kesiyo napicam bilmiyorum parmak oraya degince ve ilerlerken ne hissettiniz ?

İNAN hiç bişi hissetmedım cok ilginç..kasmamaya calıstım kendımı derın nefes aldım ıkındım gozumle gormesem ınanmıcaktım.keske peniste bu kadar kolya gırse dedım hatta.canım ınan kendınee gercekten benım ıcınde buyuk bişeydı bu bacaklarım tıtrıyordu.benım eşimde artık inancı kalmamıstı bana oda bu istegımı görunce heveslendi cok.nereye kadar kacıcaz zaman ilerliyor akıp gıdıyor hep bıze zarar

Evet aynen oyle malesef... Bende 1 parmagi alabilsem iliski yapmis kadar sevinirim inan esimin de morali yerine gelir belki ama iste dokunca rahatsiz oluyorum batiyo gibi bi his oluyo hangi pozisyonda aldin esinin parmagini ve eldiven filan kullandiniz mi ?

evet kullandık.yatak ucuna oturdum eşimde yere oturdu oyle denedık.benı elimde de ayna vardı gırdıgını gordum
baskı hıssedıyosun canım sonucta bısı gırıyor ama acı yok agrı yok ve içerisi bosluk

neden normal insanlar gıbı degılız acaba.insanlar bu işi cok kucuk yasta zevk için yapıyorlar.
ALLAH hepmızın yardımcısı olsun

neden normal insanlar gıbı degılız acaba.insanlar bu işi cok kucuk yasta zevk için yapıyorlar.
ALLAH hepmızın yardımcısı olsun
Amin insallah... Evet herkes küçük yasta zevk icin yapiyo bazi kadinlar eslerinden yana ne sıkıntılar cektikleri halde mecburen onlari memnun etmek icin yine yapiyor ama biz melek gibi eşlerimize resmen zulmediyoruz

işaret parmagı ıle denedık ilk basta sonra orta.
Anladim bende serce parmakla denemeyi düşünüyorum ilk basta benim eşimin parmaklari kalin biraz yani serce parmagi alabilirsem cesaret gelir belki digerlerinide denerim yani insallah oyle ümid ediyorum benim permaklarim cok cok ince ama dedigim gibi kendim yapacak cesaretim yok insallah esime izin veririm... Zeytin yagi mi kullandiniz kayganlastirici olarak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…