- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.681
kayganlastırıcı sürdük.ben bu aksam da parmak denıcem snra penise gecmek ıstıom ama cesaretım yok.penıs buyuk gelıyor parmak ınce.aslında vajına ne sokarsam onun seklını alıyor da gelde bana anlat bunu.Sende bugun adım at tatlım inan bana motive olursun alıstır kendını yapabilirsin.Anladim bende serce parmakla denemeyi düşünüyorum ilk basta benim eşimin parmaklari kalin biraz yani serce parmagi alabilirsem cesaret gelir belki digerlerinide denerim yani insallah oyle ümid ediyorum benim permaklarim cok cok ince ama dedigim gibi kendim yapacak cesaretim yok insallah esime izin veririm... Zeytin yagi mi kullandiniz kayganlastirici olarak ?
Tamam insallah yapicam... Bence parmak alabiliyorsan bi kac gun iyice alıstir parmakla ben alabilsem oyle yaparim sen masallah ilk denemede yaptıysan bunu biraz kendini alistirdikdan sonra 2 parmak da yapabilirsin Cunku oyle yapiyorlar genelde zaten p.. de hemen hemen eslerin 2 parmagi kadar kalınlığı sevindim senin adina insallah devamini getirirsin hepimiz basaririz ve evliligimize huzur icinde devam ederiz inşallahkayganlastırıcı sürdük.ben bu aksam da parmak denıcem snra penise gecmek ıstıom ama cesaretım yok.penıs buyuk gelıyor parmak ınce.aslında vajına ne sokarsam onun seklını alıyor da gelde bana anlat bunu.Sende bugun adım at tatlım inan bana motive olursun alıstır kendını yapabilirsin.
AMİN İNŞALLAH.Tamam insallah yapicam... Bence parmak alabiliyorsan bi kac gun iyice alıstir parmakla ben alabilsem oyle yaparim sen masallah ilk denemede yaptıysan bunu biraz kendini alistirdikdan sonra 2 parmak da yapabilirsin Cunku oyle yapiyorlar genelde zaten p.. de hemen hemen eslerin 2 parmagi kadar kalınlığı sevindim senin adina insallah devamini getirirsin hepimiz basaririz ve evliligimize huzur icinde devam ederiz inşallah
canım ben zaten ilaç adı vermiyim demiştim önceden ama arkadas sorumuştu ondan dedim ayrıca söylediğim ilacı zaten gidip alamıyosun eczaneden yeşil reçeteli bu ilaç o yüzden doktora gitmeden alamaz zaten depresyondan ziyade kaygı gidercici yüksek dozda alındığında bağımlılık yapıo ben zaten yarım dozdan bahsettim üstelik doktorsuz zaten temin edemez ben reçeteyle bile zor aldım
Bende de var o ilaclardan xanax diazem ve şuan ismini hatirlamadigim bir iki tane daha ayni türden ilac var bende bi tanesini kullandim sersemlik yapti uyku hali yapti sarhoş gibi oldum ama gene de izin vermedim engel oldum esim de cok ustelemdi birakti sonra uyumuşum acaba diyorum uyudugum da yapmaya calissaydi yine haberim olur muydu erken mi davrandi acaba diyorum ama bi daha icmeye cesaret edemdimMerhaba canım. Benim doktorum da yarım xanax almamı söyledi. Ama henüz denemedim. Senin nasıl oldu? Xanax tam olarak ne işe yarıyor?
İNAN hiç bişi hissetmedım cok ilginç..kasmamaya calıstım kendımı derın nefes aldım ıkındım gozumle gormesem ınanmıcaktım.keske peniste bu kadar kolya gırse dedım hatta.canım ınan kendınee gercekten benım ıcınde buyuk bişeydı bu bacaklarım tıtrıyordu.benım eşimde artık inancı kalmamıstı bana oda bu istegımı görunce heveslendi cok.nereye kadar kacıcaz zaman ilerliyor akıp gıdıyor hep bıze zarar
Bende de var o ilaclardan xanax diazem ve şuan ismini hatirlamadigim bir iki tane daha ayni türden ilac var bende bi tanesini kullandim sersemlik yapti uyku hali yapti sarhoş gibi oldum ama gene de izin vermedim engel oldum esim de cok ustelemdi birakti sonra uyumuşum acaba diyorum uyudugum da yapmaya calissaydi yine haberim olur muydu erken mi davrandi acaba diyorum ama bi daha icmeye cesaret edemdim
Doktora danışarak al ben piskologun yaninda piskiyarti doktoruna da gitmistim sende bi git anlat durumunu ona göre icecegin dozu soyler sana... Iste bi kere denedim onda da izin vermedim ama bu aralar yine o ilacla denemeyi düşünüyorum yani kafa gidiyo baya sersemlik yapiyo ama ben yine dur yapma filan diye kollarimla müdahale etmistimEvet ya uyku yapıyormuş. Araştırdım ilacı. Depresyon hastalarına, bağımlı hastalara veriliyormuş. Ugfff bunu okuyunca daha çok stres oldum. :/
Doktora danışarak al ben piskologun yaninda piskiyarti doktoruna da gitmistim sende bi git anlat durumunu ona göre icecegin dozu soyler sana... Iste bi kere denedim onda da izin vermedim ama bu aralar yine o ilacla denemeyi düşünüyorum yani kafa gidiyo baya sersemlik yapiyo ama ben yine dur yapma filan diye kollarimla müdahale etmistim
Yapanlar şu konuda bişiy soyleyebilirmi acaba bacaklarımı iki yana çok açmadan olmaz mı ya ayıptır söylemesi 99 çeşit kamasutra seks pozisyonu var çeşit çeşit neden bacakları bu kadar açıyoruz ki hafif kapalı olsa belki bu kadar kasmayiz diyorum ama
E dene o zaman doktor onerdiyse neden korkuyorsun bak ne guzel parmak egzersizlerini de yapiyormussun ben onu da yapamiyorum senin ihtiyacin olan sey p.. gireceği düşüncesinden dolayi birazcik sakinlesmektir belkide bence bi dene sonra egzersizini yap sonra da ilsiki dene yine parmak gibi düşünürsun onu da eger ilac da sakinlestirirse biraz basarirsin insallahbana da psikiyatr doktoru vermişti zaten. yarım içersin demişti.
E dene o zaman doktor onerdiyse neden korkuyorsun bak ne guzel parmak egzersizlerini de yapiyormussun ben onu da yapamiyorum senin ihtiyacin olan sey p.. gireceği düşüncesinden dolayi birazcik sakinlesmektir belkide bence bi dene sonra egzersizini yap sonra da ilsiki dene yine parmak gibi düşünürsun onu da eger ilac da sakinlestirirse biraz basarirsin insallah
Aranızda vemcaine sprey kullanan var mı bu aksam egzersiz yaparken denemeye düşünüyorum vajinanin içine de sıkılıyor mu nereye sıkmam lazım sadece dudak kısmına mi
Kızlar bişey sorucam. Egzersiz yapmadan sadece vemcaine uyuşturucu sprey le Bu sorundan kurtulan var mı acaba?. Merak ediyorum
Bence sizin suan ki aşamaniz icin suleyman eserdaga gidecek bir durumunuz yok gibi geldi bana parmak egzersizlerini yapabiliyorum diyorsunuz orda da aparatla egzersiz yaptiriyorlarmis ki parmagi almak daha guzel bi basari bence hic egzersiz yapamayanlarin gitmesi daha mantıklı ben cok soyledim esime ama kabul ettiremedim bu isi ticarete dökmus onlar dedi sonucta orda da senin iraden önemli sen kendine inanmazsan kafan da bitirmessen bu isi onların da yapacagi bisey yok kimsenin elinde sihirli deynek yok hersey sende bitiyo dedi dogru da soyluyor aslinda boylece bende doktor mevzusunu kapattim zaten istemiyo adam gitmeyi ya gidip de yine basarirsiz olursam ne yapcam dedim cok da yüklü miktar para aliyorlar zaten ikna da edemezdim o da ayri yani siz parmak egzersizlerini yapiyorsaniz iliskiyi de gerceklestirirsiniz bence sadece biraz cesaret ve sakinlesmeniz lazim diye düşünüyorum doktorunuzun verdigi ilaci deneyim derimDr. Süleyman Eserdağ'ın tedavileri hakkında ne düşünüyorsunuz? bilgisi olan var mı acaba? 3 günde tedavi ediyormuş..
@Poncito rumuzlu arkadasimiz hic egzersiz yapmadan sadece vemcaine sprey ve sakinlestirci bir ilac alarak yenmişti var yani oyle yenenlerparmak egzersizi yapamiyorum vajinal tampon vardi onu yarısına kadar aldım ama sonra bikaç gün sonra onu da yapamadım başı giriyo gerisi gitmiyo elimle ittiremiyorum bi tuşlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?