Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aaa öyle mi. orda da aparatla mı yapılıyormuş. ya bence başka bi cisimdense parmak daha iyi. evet evet benim parmak egzersizlerimde sorun yok çok şükür. iki parmak da yapabiliyorum. eşimin tek parmağı bile kolayca oldu. ama eşimin iki parmağıyla denemedik. doktorumuz, pe... kalınlığına yakın diye eşinizin iki parmağına gerek yok dedi. p....e geçtik. ama dediğiniz gibi sakin olamıyorum. duruyorum. derin nefes alıyorum. kegeldeki gibi tutuyorum, ama bırakmaya gelince rahatça bırakamıyorum. tedirgin oluyorum, sanki bırakırsam lap diye girecek ve çok canım acıcak diye. :\

bu arada evet gerçekten çok pahalı :\

parmak egzersizi yapamiyorum vajinal tampon vardi onu yarısına kadar aldım ama sonra bikaç gün sonra onu da yapamadım başı giriyo gerisi gitmiyo elimle ittiremiyorum bi tuşlu

başka bi cisim alabiliyorsunuz, parmak neden olmuyor? tedirginlik mi var, yoksa parmağınızı değdirmeye mi içiniz almıyor?

Herkesin durumu farkli sonucta sen kendini rahat hissettigin asamaya gelmemissin ki cnm doktorunuz oyle uygun gormus ama bak yapamiyorsun o yuzden madem bir parmagini aldin esinin 2 parmagini da almayi dene kendini ona da alıştır biraz cunku dedigin gibi p.. kalinligina yakin zaten eger iki paragini alirsan esinin kafan daha rahat edecektir bence sonucta parmagi lap diye sokmazsin yavas yavas sokarsin ayni sekilde p.. gecince onu da yavas yavas alırsın sonucta 2 parmak eninde genislemis olacak orasi tedirginligin biraz daha gecer bence o zaman yine de sen bilirsin

haklısın aslında. hiç yapmadık biz de eşimin iki parmağını. deneyelim bari.
bide benim adet dönemim uzun sürüyor. o yüzden adetim bitince yeni baştan başlıyormuşum gibi :\
bu kez kafaya koyduk bakalım, adet olana kadar yapmayı planlıyoruz, Allahımm yardım et :\

aslında bi whatsapp grubu kursak. birbirimizi motive etmek açısından. nasıl olur ki? bilgilerini paylaşmak isteyenler de katılır. konu sahibi MakaraKukara adlı kişi öncülük etse bize. nasıl olur? çünkü herkes her an siteye giremeyebiliyor.

Ben buraya bile zor yaziyorum whatsap dan hic yazamam esim gorurse kizar cunku buarya girmemi bile istemiyo daha cok kafan karışıyor iyice aklini bulandiriyorsun diyo zaten hep internet arastirmalarin ordan burdan okuduklarin yüzünden bu haldeyiz diyo buraya girmenin bilgi paylasiminin bence cok faydasi var insanlari motive etmek adina ama o inanmiyo 1,5 yıldır bi faydasini gormedik henüz diyo her yeni duyduğun seyden daha cok kafan karışıyor diyo

ay kıyamam ya 1 buçuk yıldır mı ben daha 3 buçuk aylık evliyim, ne haldeyim nasıl haldesinizdir kim bilir
Allahım bu durumda olan herkese - bizlere de şifa versin

Amin insallah hepimiz yapariz ben sizden umutluyum iki parmak yapıyorum diyorsunuz masallah esinin de bir parmagini almissin bence onunla 2 parmak deneyip rahat rahat onu yapar hale gelince çözersiniz siz bu işi doktorun onu es gecmesi biraz tuhaf çünkü bütün tedavilerde boyledir belki sizin rahatladiginizi hissedip oyle demistir eşin çift parmagini aldıktan sonra bile direk iliski denemesi yapmiyorsun yani hepsini almaya çalışmiyorsun sınırlı p.. egzersizi oluyo ilk once başı sonra yarısı sonra hepsi diye ama büyük ihtimal esinin 2 parmagina alisirsan kendine guvenin daha cok gelir ve ilişki de hepsini de alabilirsin bence

Supersiniz yazdiklariniz okadar guzelki iyiki varsınız okurken cok heyecanlandim ne olur sürekli yazin hatta zor gelmicekse özel den destek istiyorum

şu yönden biraz da es geçtik iki parmağı. ben kendim iki parmak yaparken hafif bi kan gördüm parmağımda. ama ekstra bişey inan hissetmedim, çnkü parmağımı çıkarınca gördüm. doktorumla görüştüm hemen, korkma dedi, tırnak vs değmiş hafif zedelemiştir dedi. nasıl olsa iki parmağı yapıyorum diye eşiminkini es geçtik. evet ben çok hevesliydim. motivasyonum tavandaydı. taki p.... denemesine geçene kadar.
kan gördüğümde ekstra bişey hissetmediğimi söyleyince doktorum da güldü, zaten ekstra bişe hissetmiceksin biraz kendini rahat bırakırsan dedi.. mesele de orda zaten, bırakamıyorum ..

ay kıyamam ya 1 buçuk yıldır mı ben daha 3 buçuk aylık evliyim, ne haldeyim nasıl haldesinizdir kim bilir
Allahım bu durumda olan herkese - bizlere de şifa versin
Evet malesef cok zor ilk 1 yil pek sorun yasamadik yani esim anlayisliydi ama onun sabri da bi yere kadar tabi son 6-7 aydir cok zor günler geciriyoruz esim in sabri kalmadi artik bu isin olacagina dair de inancini yitirdi onu oyle mutsuz gordukce kahroluyorum ben artik vazgectim istemiyorum senden hicbisey diyo yazik ettin bize diyo aklindan gecenleri biliyorum evliligim tehlike de suan kendimi köşeye sıkışmış kedi gibi hissediyorum ya parmak egzersini yaparken ne hissediyorsunuz bende esime yaptirmayi deneyeyim diyorum ama dokununca bile kötü oluyorum o tuhaf hisse nasil alıştınız ?

Supersiniz yazdiklariniz okadar guzelki iyiki varsınız okurken cok heyecanlandim ne olur sürekli yazin hatta zor gelmicekse özel den destek istiyorum

gerçekten bizlerin motiveye ihtiyacı var. morale. ilgiye. şefkate. bu yüzden bu işin doktorlarını özenle seçmek gerekiyor.. :\ siz ne kadarlık evlisiniz..

inanın düşündüğünüz gibi değil. ilk önce kendi parmağımla yaptım. sonra kayganlaştırıcı sürdüm v....ya. sonra eşimin parmağına sürdüm. ben tuttum eşimin parmağını. o hiç hamle yapmadı, bana bıraktı. ben biraz çekindim başka bi cisim olduğu için ama hiç de öyle değilmiş. yavaşça ittirdim içeri doğru, ilk denememde de hepsini alabildim. sonra çıkardım, eşime dedim, sen kendin yap diye. ben hiç dokunmadım. eşim yavaşça ittirdi parmağını. inan hiç zor değil..

Amin insallah... Evet herkes küçük yasta zevk icin yapiyo bazi kadinlar eslerinden yana ne sıkıntılar cektikleri halde mecburen onlari memnun etmek icin yine yapiyor ama biz melek gibi eşlerimize resmen zulmediyoruz
Hic sorma zaten kendimi gectim eşim icin uzuluyorum artik adamin ne suçu yillardir bnmle ugrasiyor

Allah yardımcımiz olsun... Benim esim o kadar beklemez cunku bittim ben mahvoldum diyo cok yıprandım yeter artik diyo bisey de diyemiyorum hakli cunku ama eger boyle yerimde sayarsam biseyler yapmazsam Allah korusun sona yaklasiyoruz bunu görebiliyorum aslinda bu sorun olmasa her konu da cok iyi anlaşıyoruz esim mükemmel bir insan cok iyi bir es eminim nasip olursa cok da iyi bir baba olur ama bu sıkıntı harap ediyo bizi resmen gül gibi evliligimi tehlikeye atıyorum kendi ellerimle napicami şaşırdım

Tırnagi filan batiyo gibi olmuyo mu kisa bile olsa bana biseyler batiyo gibi geliyo baska aparat da denesem yine batma ve yanma hissi oluyo eldiven kullandiniz mi ?

Tırnagi filan batiyo gibi olmuyo mu kisa bile olsa bana biseyler batiyo gibi geliyo baska aparat da denesem yine batma ve yanma hissi oluyo eldiven kullandiniz mi ?

hayır hiç eldiven kullanmadık. kayganlaştırıcı kullandık. batma hissi değil de, parmağın girinti çıkıntı yerlerinde gıdıklanıyorum sadece. siz jinekolojik muayene oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…