- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.721
Evet oldum 2 kere bi tanesi normal görünüyor dedi digeri zarin biraz kalin gibi dedi istersen alalim operasyonla dedi ama yaptirmadim sonucta kasilmama engel olmayacak ki piskolojik sonucta hani normal iliski olsa da zar dan dolayi sıkıntı yasiyo olsam tamam aldirayim ama hicbisey yaptirmiyrm ben belki kendimi rahat biraksam kolayca olacak ama birakamiyorum sorun orda bilmiyorum napcam nasil etcem Rabbim hepimizin yardimcisi olsunhayır hiç eldiven kullanmadık. kayganlaştırıcı kullandık. batma hissi değil de, parmağın girinti çıkıntı yerlerinde gıdıklanıyorum sadece. siz jinekolojik muayene oldunuz mu?
Evet oldum 2 kere bi tanesi normal görünüyor dedi digeri zarin biraz kalin gibi dedi istersen alalim operasyonla dedi ama yaptirmadim sonucta kasilmama engel olmayacak ki piskolojik sonucta hani normal iliski olsa da zar dan dolayi sıkıntı yasiyo olsam tamam aldirayim ama hicbisey yaptirmiyrm ben belki kendimi rahat biraksam kolayca olacak ama birakamiyorum sorun orda bilmiyorum napcam nasil etcem Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Gittim özel degil ama devlet hastanesinde piskologa da gittim piskiyatriste de egzersiz verdi yapamadim sen ugrasmazsan mucadele etmezsen bizim yapabilecegimiz bisey yok dediler bende mücadele ruhu da yok malesefhımm. peki bi psikiyatriye gittiniz mi?
Gittim özel degil ama devlet hastanesinde piskologa da gittim piskiyatriste de egzersiz verdi yapamadim sen ugrasmazsan mucadele etmezsen bizim yapabilecegimiz bisey yok dediler bende mücadele ruhu da yok malesef
Teşekkür ederim canım... Lütfen sadece okuyup geçmeyin yazdıklarımı tek tek uygulamaya çalışın bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım nacizaneSupersiniz yazdiklariniz okadar guzelki iyiki varsınız okurken cok heyecanlandim ne olur sürekli yazin hatta zor gelmicekse özel den destek istiyorum
İnsallah... Ben yeni pes etmedim ki bastan beri kararli duramadim hic kendime güvenip ben bunu yapicam diyemedim esimde anlayis gösterince erteledim de erteledim sonra aramiz bozulmaya baslayinca da korkudan ertelemeye basladim ya yine yapamazsam ya yine bi gerginlik cikarsa diye korktum hep genel olarak benim herseye bakis açım negatif dir aslinda hep karamsarim kararli ve dimdik duramiyorum hayata karsi simdi de esimi kaybetme korkusu basladi icim daraliyor biseyler yapmak zorundayim ama elim kolum bagli oturuyorum ben dua ediyorum hep ama benim de çaba gostemem lazim ben caba gostermezsem Allah yardim eder mi elbet mucadele etmem lazim benim de insallah Rabbim bi cesaret ve azim verir de bende bi yerden baslayip basarabilirim insallah hepimiz başarırızya zaten psikolojimiz altüst olmuş halde gidiyoruz oralara. bide şöyle deyip hepten mahvediyolar insanı. doğru düzgün terapi yapan doktor yok ya:\ bu durumun en baş ilacı, motivasyon ! sen anladığım kadarıyla pes etmişsin arkadaşım. pes etme. kararlı ol. güçlü ol. bak muayenelerinde de bişe çıkmamış. karamsar olma. önce kendini telkin et, bütün gün evin içide ''BEN BU DURUMU YENECEĞİM, BEN DE İLİŞKİYE GİRECEĞİM, BEN DE MUTLU OLACAĞIM, BENİ SEVEN KOCAMI DAHA AŞIK EDECEĞİM KENDİME'' diye telkinlerde bulun. bol bol da dua et. egzersiz yapacağın zaman euzü besmeleyle başla. Allahın izniyle olacak. hepimiz yeneceğiz bu olumsuz durumu. hastalık bile demiyorum bak, çünkü hastalık değil bu. boşboğaz insanların boş boş lafları kirletti bizim bilinçaltı dünyamızı, ama yenilmeyeceğiz. bir bebeğin bile çıktığı o yerden, bebekten kat kat küçük olan p....i de alacağız. yeterki umutsuz ve mutsuz olma. olmayalım.
Canım o tamamen kendini kasmandan dolayı olan bir şey bende yaşıyordum ayinı durumu gitmiyordu kaymıyordu bazen parmak egzersizi yaparken bile parmagımı cıkartmak cok zor oluyordu ama sonra nefes nefes dedikleri mucizeyi konrol etmeyi denedim oldu tamanlamıyla olmasa da ama suan egzersiz yaparak kendime olan güvenim yerine geldi cok sükür artık kaymama gibi bir sorunum yok egzersizlerde mesala ben ilk egzersizlere baslarken kulak cubugu ve anestol kullanarak yapmıstım oraya birsey giriyor orası kapalı degil düsüncesine alısınca anestol kremi de kullanmadan egzersiz yapmaya basladım ve boyutları büyüterekinan bana aslında hiçbirsey kullanmamıza bıle gerek yok cünkü bunu herkes yapabiliyor ama biz cok hassasız bu konuda acır mı acaba diye zorlamak istemiyoruz cok kücük bir sızı aslında iğne acızsı kadar öyle düşünmelisin canım ve ben suan zeytin yagı kullanıyorum cokta aydası var inanEvet doğru diyorsun ama yapanlar mesela burda bu durumda hiçmi sikmadilar kendilerini acaba kayıp gitti anlamadım diyenler var kayan bir şey yok öyle bir baskı oluyor ki yok gitmiyor bende
İnsallah... Ben yeni pes etmedim ki bastan beri kararli duramadim hic kendime güvenip ben bunu yapicam diyemedim esimde anlayis gösterince erteledim de erteledim sonra aramiz bozulmaya baslayinca da korkudan ertelemeye basladim ya yine yapamazsam ya yine bi gerginlik cikarsa diye korktum hep genel olarak benim herseye bakis açım negatif dir aslinda hep karamsarim kararli ve dimdik duramiyorum hayata karsi simdi de esimi kaybetme korkusu basladi icim daraliyor biseyler yapmak zorundayim ama elim kolum bagli oturuyorum ben dua ediyorum hep ama benim de çaba gostemem lazim ben caba gostermezsem Allah yardim eder mi elbet mucadele etmem lazim benim de insallah Rabbim bi cesaret ve azim verir de bende bi yerden baslayip basarabilirim insallah hepimiz başarırız
Evet haklisiniz sizin de yazınızda söylediginiz gibi ben normal zaman da kendimi aşırı kastigimi fark ediyorum sonra farkina vario serbest birakiyorum kendimi farkinda olmadan kalçami bacaklarımi sıkarmışım sonra dan fark ediyorumTeşekkür ederim canım... Lütfen sadece okuyup geçmeyin yazdıklarımı tek tek uygulamaya çalışın bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım nacizanefaydalı olmak istiyorum herkes inşallah yensin kurtulsun istiyorum inşallah inşallah...
3 yıllık evliymişsin çok iyi anlıyorum ve yazdıklarını tahmin edebiliyorum...
Lütfen lütfen lütfen alın şu kararı ve bir an önce planınızı hazırlayıp uygulamaya koyulun
Yenilmez değil bu hastalık %100 diyorum ya...
İnanın ve kendinize güvenin mutlu olacağınız günleri düşünün Eşinizi mutlu göreceksiniz onu düşünün... Mutluluk bir cesaretinize bakıyor gelecek yani hemen yeterki cesaretinizi toplayın
Ve tekrar tekrar söylüyorum öyle ilaçmış kremmiş şuymuş buymuş yani dışarıdan gelen şeylerden medet ummayın HERŞEY BEYNİMİZ DE BİTİYOR... BEYNİMİZE HÜKMETMEK İÇİN UĞRAŞALIM... OLUMLU OLALIM POZİTİF OLALIM... İLACI BUGÜN ALDIN YAPTIN YARIN NE OLACAK... ÖNEMLİ OLAN ÖĞRENEREK YAPMAK EKSİĞİYLE YANLIŞIYLA... ORADAN BEBEK ÇIKIYOR KİZLAR HEMDE HİÇBİR İLAÇ SÜRMEDEN DOĞAL OLARAK ÖYLE YARATILMIŞ ZATEN....
Teşekkür ederim canım... Lütfen sadece okuyup geçmeyin yazdıklarımı tek tek uygulamaya çalışın bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım nacizanefaydalı olmak istiyorum herkes inşallah yensin kurtulsun istiyorum inşallah inşallah...
3 yıllık evliymişsin çok iyi anlıyorum ve yazdıklarını tahmin edebiliyorum...
Lütfen lütfen lütfen alın şu kararı ve bir an önce planınızı hazırlayıp uygulamaya koyulun
Yenilmez değil bu hastalık %100 diyorum ya...
İnanın ve kendinize güvenin mutlu olacağınız günleri düşünün Eşinizi mutlu göreceksiniz onu düşünün... Mutluluk bir cesaretinize bakıyor gelecek yani hemen yeterki cesaretinizi toplayın
Ve tekrar tekrar söylüyorum öyle ilaçmış kremmiş şuymuş buymuş yani dışarıdan gelen şeylerden medet ummayın HERŞEY BEYNİMİZ DE BİTİYOR... BEYNİMİZE HÜKMETMEK İÇİN UĞRAŞALIM... OLUMLU OLALIM POZİTİF OLALIM... İLACI BUGÜN ALDIN YAPTIN YARIN NE OLACAK... ÖNEMLİ OLAN ÖĞRENEREK YAPMAK EKSİĞİYLE YANLIŞIYLA... ORADAN BEBEK ÇIKIYOR KİZLAR HEMDE HİÇBİR İLAÇ SÜRMEDEN DOĞAL OLARAK ÖYLE YARATILMIŞ ZATEN....
Iste bende 1 parmak alabilsem iliski olmus kadar sevinicem ve umudum articak belki esimin de morali yerine gelecek ama sen daha dokundurmuyorsun bile nasil parmak sokcan diyobirbirimize destek olarak bu yolu başarıyla sonuçlandırabiliriz. benim de eşim çok anlayışlı. Allah razı olsun ondan ama neden böyle yaşayalım. helaliz. muhabbete sebeptir bu ilişki. neden daha mutlu olmayalım. hiç daha düşünmeden harekete geç sen de. ben parmağım girmez sanıyodum ama iki parmağım bile girdi. sonradan doktora demiştimki, ya ben penisin gireceğini hiç düşünmüyorum :*
bana dediki, sen parmağın da girmez sanıyodun ama iki parmağı da aldın, o yüzden bu dediklerini tınlamıyorum demişti. düşün işte bi adım atınca gerisi de yavaş yavaş oluyor.
Canım o tamamen kendini kasmandan dolayı olan bir şey bende yaşıyordum ayinı durumu gitmiyordu kaymıyordu bazen parmak egzersizi yaparken bile parmagımı cıkartmak cok zor oluyordu ama sonra nefes nefes dedikleri mucizeyi konrol etmeyi denedim oldu tamanlamıyla olmasa da ama suan egzersiz yaparak kendime olan güvenim yerine geldi cok sükür artık kaymama gibi bir sorunum yok egzersizlerde mesala ben ilk egzersizlere baslarken kulak cubugu ve anestol kullanarak yapmıstım oraya birsey giriyor orası kapalı degil düsüncesine alısınca anestol kremi de kullanmadan egzersiz yapmaya basladım ve boyutları büyüterekinan bana aslında hiçbirsey kullanmamıza bıle gerek yok cünkü bunu herkes yapabiliyor ama biz cok hassasız bu konuda acır mı acaba diye zorlamak istemiyoruz cok kücük bir sızı aslında iğne acızsı kadar öyle düşünmelisin canım ve ben suan zeytin yagı kullanıyorum cokta aydası var inan
Sadece iyice içine sürmeye calıs kullandıgın aparata da sonrasında kendini kasma canım hemen olcak diye bekleme bu düşünceye alıs ve cok yavas bir sekilde ıkın iktir sık bırak iktir hafif hafif o yönünü buluyor popoya dogru egimli kuzum dene sakın vazgecme olur mu cünkü durmanın bize hiçbir faydası yok inan uzun sürebilir basa dönebilirsn ama alısıyorsun bunun olabilecegine bende 1 senelik evliyim keske daha önce bilseymsm egzersizlerin nasıl yapıldıgını ben hep bekledim kendmide kandrdm olan gecen aylarıma oldu psikolojime oldu suan iyi olduguma gercekten inanıyorum azkaldı yenicem insallah sende yeniceksn Bu sıkıntıyı ceken bütün kardeslerime Allahım yardımcı olsun insallah rahat olamay calıs gevse sessiz sakin bir zamanda egzersiz yapabilirsn sana tavsiyem durumu kavramak amacıyla ve sakın olmadı diye erteleme hergün bıkmadan dene oluyor cünkü
Canım çaba göstersen birazcık motive olsan olacak aslında hadi ne olur bak sırasıyla yendik hepimiz sende yeneceksin Allahin izniyleİnsallah... Ben yeni pes etmedim ki bastan beri kararli duramadim hic kendime güvenip ben bunu yapicam diyemedim esimde anlayis gösterince erteledim de erteledim sonra aramiz bozulmaya baslayinca da korkudan ertelemeye basladim ya yine yapamazsam ya yine bi gerginlik cikarsa diye korktum hep genel olarak benim herseye bakis açım negatif dir aslinda hep karamsarim kararli ve dimdik duramiyorum hayata karsi simdi de esimi kaybetme korkusu basladi icim daraliyor biseyler yapmak zorundayim ama elim kolum bagli oturuyorum ben dua ediyorum hep ama benim de çaba gostemem lazim ben caba gostermezsem Allah yardim eder mi elbet mucadele etmem lazim benim de insallah Rabbim bi cesaret ve azim verir de bende bi yerden baslayip basarabilirim insallah hepimiz başarırız
Iste bende 1 parmak alabilsem iliski olmus kadar sevinicem ve umudum articak belki esimin de morali yerine gelecek ama sen daha dokundurmuyorsun bile nasil parmak sokcan diyo
İnşallah sizlere de geçsin diye dua ediyorum bu enerji ve burada enerji patlaması yaşayalım hep birlikteay maşallah enerjinize :)
İnşallah sizlere de geçsin diye dua ediyorum bu enerji ve burada enerji patlaması yaşayalım hep birlikte
İnşallah en kısa zamanda sizlerinde böyle yazılarını görmek nasip olur....
Allah yardımcınız olsun AMİİİİİİN...
Kızlar akşam vencaine spreyle deniycem sadece biraz cesaretlenmeye ihtiyacım var yardım edermisiniz
Başarılar dilerim insallah olur sprey uyusturuyo gercekten emin olabilirsin sadece kendini rahat birakman ve müdahale etmemen lazim ben rahat olamadigim icin ve müdahale ettigim icin yapamadik Allah kolaylik versin herkeseKızlar akşam vencaine spreyle deniycem sadece biraz cesaretlenmeye ihtiyacım var yardım edermisiniz
Amin insallahCanım çaba göstersen birazcık motive olsan olacak aslında hadi ne olur bak sırasıyla yendik hepimiz sende yeneceksin Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?