- 11 Ağustos 2015
- 488
- 520
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.741
Canım benim şimdiden kasma kendini sakın akışına bırak rahat doğru nefes alıp vermeyi unutma ve kendini serbest bırak ıkınmayı da unutma ... Allah yardımcın olsun inşallah olur ve sende mutlu haberi verirsin bizlereKızlar akşam vencaine spreyle deniycem sadece biraz cesaretlenmeye ihtiyacım var yardım edermisiniz
Kuzum ben suan mumla kalınlastırark calısıyorum iki parmakta calısıyorum insallah yenicez kötü düsünmek yok cünkü burada aynı seyleri bizden önce ve ya bizden sonra yasayan kardeslerimizle dolu inan yeter ki isteyelim olucak diyelim önemli olan beynımızdeki önyargılardan kurtulmak İnsallah yenicez bunun kararını vermek düsünmek bilecok önmeli burada yazılanları lütfen önemseyın çünkü ben buraya cok önce denk gelmstm baktım ve cıktım okumadım bile dogru düzgün ama eger okumus olsaymsm yenmişte olacaktım olsun buna da sükür cünkü okudum ve kimse olmadı demiyordu bizden önce yasayanlar olur yeter ki isteyelimçok haklısınız yaa, böyle pozitif şeyleri okudukça daha bi heyecanlanıyorum . yenicez inşallah. hangi aşamadasınız şuan?
Evet canim uyusturucu spreyuyuşturucu sprey mi o ?
ben de bu akşam yarım xanax hap içmeyi düşünüyorum :\
Doğru nefes nasıl ki? İnşallah ya haber ederim mutlakaCanım benim şimdiden kasma kendini sakın akışına bırak rahat doğru nefes alıp vermeyi unutma ve kendini serbest bırak ıkınmayı da unutma ... Allah yardımcın olsun inşallah olur ve sende mutlu haberi verirsin bizlere
Kuzum ben suan mumla kalınlastırark calısıyorum iki parmakta calısıyorum insallah yenicez kötü düsünmek yok cünkü burada aynı seyleri bizden önce ve ya bizden sonra yasayan kardeslerimizle dolu inan yeter ki isteyelim olucak diyelim önemli olan beynımızdeki önyargılardan kurtulmak İnsallah yenicez bunun kararını vermek düsünmek bilecok önmeli burada yazılanları lütfen önemseyın çünkü ben buraya cok önce denk gelmstm baktım ve cıktım okumadım bile dogru düzgün ama eger okumus olsaymsm yenmişte olacaktım olsun buna da sükür cünkü okudum ve kimse olmadı demiyordu bizden önce yasayanlar olur yeter ki isteyelim
Başarılar dilerim insallah olur sprey uyusturuyo gercekten emin olabilirsin sadece kendini rahat birakman ve müdahale etmemen lazim ben rahat olamadigim icin ve müdahale ettigim icin yapamadik Allah kolaylik versin herkese
Valla ilk defa bu kadar olsun istiyorumBaşarılar dilerim insallah olur sprey uyusturuyo gercekten emin olabilirsin sadece kendini rahat birakman ve müdahale etmemen lazim ben rahat olamadigim icin ve müdahale ettigim icin yapamadik Allah kolaylik versin herkese
vemcaine spreyi nerden aldın bende almak istiyorum yardımcı olurmusunKızlar akşam vencaine spreyle deniycem sadece biraz cesaretlenmeye ihtiyacım var yardım edermisiniz
Aynen bende ağustosta üye oldum ama okumadım çok hatta eşim okuyodu bana burada yazan başarı hikayelerini ben sinirleniyordum of tamam okuma diyodum ona kızıyordum çünkü o zamanlar olmayacağına yenemeyeceğime o kadar inanmış ve karamsarlığa düşmüştüm ki gerçekleri göremiyordumKuzum ben suan mumla kalınlastırark calısıyorum iki parmakta calısıyorum insallah yenicez kötü düsünmek yok cünkü burada aynı seyleri bizden önce ve ya bizden sonra yasayan kardeslerimizle dolu inan yeter ki isteyelim olucak diyelim önemli olan beynımızdeki önyargılardan kurtulmak İnsallah yenicez bunun kararını vermek düsünmek bilecok önmeli burada yazılanları lütfen önemseyın çünkü ben buraya cok önce denk gelmstm baktım ve cıktım okumadım bile dogru düzgün ama eger okumus olsaymsm yenmişte olacaktım olsun buna da sükür cünkü okudum ve kimse olmadı demiyordu bizden önce yasayanlar olur yeter ki isteyelim
Valla eşime al dedim bir eczaneye girdi alıp çıktı bitanem 18 tlvemcaine spreyi nerden aldın bende almak istiyorum yardımcı olurmusun
Arkadaslar eczaneden aliyormus 18 tl ye yoksa da getirtiyormus onlar ama ben eczaneden bulamamistim getirtiriz diyen de olmamisti hic internetten dentalsepet.com dan getirtmistim diş mazemeleri satan yerden ama 35 tl filan odedim sanırım gecen yil almistim net hatirlamiyorum ama otuz küsür ödemistimvemcaine spreyi nerden aldın bende almak istiyorum yardımcı olurmusun
Kuzummm insallah bende yenerim sence benım durumum nasıl ilerlemişmiyim motıve önmeli tabi cesaret geliyor insana ve en önemlisi burada konusurken bişeyleri paylasırken aynı acıları aynı psikolojk baskıları hissedenlerle paylasıyoruz hem motive oluyoruz hem bilinmeyen beynimizi mesgul eden seylere cevap buluyoruz anlatamadıklarımızı anlatıp aynı hissle cevap alıyoruz sonucunada insallah varıcaz insallah bana da dua edermisiniz lütfenAynen bende ağustosta üye oldum ama okumadım çok hatta eşim okuyodu bana burada yazan başarı hikayelerini ben sinirleniyordum of tamam okuma diyodum ona kızıyordum çünkü o zamanlar olmayacağına yenemeyeceğime o kadar inanmış ve karamsarlığa düşmüştüm ki gerçekleri göremiyordum... Ama şükür ki okudum paylaştım yardımcı olan arkadaşlar oldu burada ve böylece yendim darısı sizlere inşallah... Allah yardımcın olsun canım seninde çok yakında duyarız inşallah yendiğini
Nasıl yendin doktor ilac filan mı verdiMerhaba canim bende evliligimin 1 senesi bunu yasadim ve neler cektim hep olacak diordum olmuyirdu kendimde suc buluyirdm ama ole diilmis egzersiz filan ise yaramadi sonunda doktora giitik ve Hersey 3 gun icinde duzeldi he men hamile kaldim ve suan oqlum 1 yasnda cok guzel he men basvurulmsli bence ... Cunku cektiklerin yanina kar kaliyor cok zor
Bosver tatlim senin düzeltemedigin hicbirseyi doktor düzeltemez bu bir hastalik bile degil ne demek egzersizler yardimci olmadj doktor 3 günde cözdü ya acaba hangi doktorun reklami cikicak altindan merak edyrm cogu doktorun yönrtemi belli dilatör kullanyrlar ee bizde aparat yapiyrz valla cogu kimsenn 5 bin tl vericek gücü yok hicbir doktorda mucize yaratmyr burada kac kisi var doktora gitmis cözüm bulamamis egzersz yaptm cözüm.bulamadm ama doktor kurtardi burdakilerin herkesin moralini alt üst edin o doktorcuklariniz bol paralar kazansn afernNasıl yendin doktor ilac filan mı verdi
Bosver tatlim senin düzeltemedigin hicbirseyi doktor düzeltemez bu bir hastalik bile degil ne demek egzersizler yardimci olmadj doktor 3 günde cözdü ya acaba hangi doktorun reklami cikicak altindan merak edyrm cogu doktorun yönrtemi belli dilatör kullanyrlar ee bizde aparat yapiyrz valla cogu kimsenn 5 bin tl vericek gücü yok hicbir doktorda mucize yaratmyr burada kac kisi var doktora gitmis cözüm bulamamis egzersz yaptm cözüm.bulamadm ama doktor kurtardi burdakilerin herkesin moralini alt üst edin o doktorcuklariniz bol paralar kazansn afern
Canım biz konuşmuştuk özelden ben atmıştım sana ama onu mu kastettin anlamadımKizlar birisi vajinanin girisinin resmini atmıştı egimini filan hatirlayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?