Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

O zaman dicek biseyim yok Benin isime yaramadi egzersiz filsn umarim size yarar nelr yasadiqimi bildigim icin uzuluyorum inss bir an once duzelrsn
çok haklısın. çok. !
Bana dese ki su ilaci kullandm su kadr tedavi oldum inan anlar bende ne yapar eder o parayi bulur giderim cogu es bir doktorda olsa esine dilatör vs ile yaklasilmasini istrmez yapanlar vs de cok fazla psikolojileri bozuluyor erkeklerden bahsedyrm ne demek doktor bana esimin yannda dilatör sokucak bunu ben esime anlatamam cözüm.buysa bizde yaparz kimsenn o kadr para vermesine gerek yok doktor vajinayi taniyor onun uzmani yönünü biliyor nasil acimycagini nasil hamle yapicagni ii biliyor ve seni rahatlatyr biyolojik sorun olmadgi sürece bu tarz doktorlar biraz daha para kazanma egilimndeler hangimizn annesi vajinusmustu allahaskina benm annemn kapisinda kanli carsaf beklemis babaannem o gece ya olucak ya olucak hangi kadinin eskiden erteleme sansi aman istemyrm sansi vardi hepside yapiyrdu bu birazda bizim rahatligimiz ve bize yüklenen hastalik psikolojisinden , cok mu vajinandan süphelenyrsn normal doktora baktr cogunlukla hicbir sorun cikmiyor zaten

Ayyy dua etmem mi ederim tabiki her zaman ediyorum... Tabiki kimseye açamadığımız sorunumuzu burada paylaşmak bizi rahatlatıyor.. Birbirimize destek olmalıyız çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz veya yaşadık...
Tabiki çok güzel ilerlemişsin canım kendini hazır hissettiğinde eşli deneme yap inşallah olacak

İnsallah canım deneyecegm mumu p... boyutuna getrnce ve ilerledgimi duymak cooook güzel bir duygu Allah hepimize tamamını yasamayı nasip etsin bu duygyu

çok doğru gerçekten.. doktorlar da her bi sayfaya reklam bırakmışlar. sürekli karşımızdalar, 3 günde vajinismusa elveda !
nedir 5bin tl 6bin tl yaa. ekmek kapısıdır tamam da bari dönem dönem devlet hastanelerinde de yapın da bütün millet faydalansın. daha çok dua alın.

iyiki katılmışım bu siteye. bütün motivasyonum sıfırdı gerçekten!
daha iyi hissediyorum bugünden beri kendimi.. lütfen bilgilerinizi tecrübelerinizi bizimle paylaşın...
özelden de yazabilirsiniz arkadaşlar.. başarana kadar devammm.. birbirimize destek olup motivasyonumuzu yüksek tutmamız lazımmmmm..

Onlar da ticarete dökmusler isi ugrasiyorlar vajinusmuslu kisilerle ve bunun bedelini de istiyorlar hangi devlet hastanesi doktoru bir vajinusmusluyla ugrasip egzersiz yapmaya çalıştırır hicbiri... Benim esimde parasinda degilim ama istemiyorum baska birinin sana bi alet sokmasini diyo sende o irade varsa bizde yapariz bunu diyo yani diyordu simdi benden ümidini kesmis durumda dün dedi rahat ol artik deneme yapmak filan da istemiyorum dedi hep ayni nasilsa olmayacak piskolojisini yasayamam ben dedi artik korkarak tedirgin aksami beklemene gerek yok cunku denemicem iliski filan dedi rahat ol keyfine bak dedi sanki ben isteyerek yasiyorum bu durumu simdi diyorum hazirlanayim guzelce bekleyeyim onu beraber egzersiz yapalim diyorum ama gelme saati yaklastikca tekrar heyecanlaniyorum ve erteleme düşüncesine giriyorum yine

Canim
Canim ertele.can
Canım erteleme yenenler bizden çokta iyi durumda degiller hem sonuçta ne demek deneymiycem öyle demesine bakma denemeden nasıl yeneceksin sorunu. Ve eminim bir gün hepimiz yenicez üzülme moralini bozma ve dene. Bir gün mutlaka olacak

ahh

inşallah canım inşallah :\
Biseyler yapayim diyorum cesaret edemiyorum yapmasam eşim yuvam elimden kayip gidiyo napcam bilmiyorum kendimi cok aciz hissediyorum acizim ama çaresiz degilim herşeye gücü yeten Rabbim var o ol derse herşey olur insallah benim icime de cesaret azim verir hepimize insallah

hiç öyle düşünme sakın. olacak elbet. olmazları olduran RABBİM BUNU DA OLDURACAK. sadece karamsar olmamaya çalış. içine kapanma. eşinin desteği çok önemli ama o da bunalmış anlaşılan. pes etme ama. böyle umutsuz olma..

merhabalar
bende 5sene vajinismustum ilişkiyi bir şeklde başardım yapabiliyorum ama ilk girişte çok zorlanıyorum hala
muayne olurkende böyle
bende sizin gibi egzersiz yaparak yenebilirmiyim acaba bu korkumu hala kasıyorum 1 senedir

Insallah olur cnm... Evet cok bunaldi onunda piskolojisi bozuldu cunku benim yerimde saymam ilerleme gostermemem onun da umudunu tüketti ne yapacani şaşırdı o da... Sen daha cok yeni evlisin başarıya da cok yakinsin bak ne guzel egzersizlerini yapabiliyorsun biram once cift parmak yapip dene esinle aylarin gecmesin boyle daha sonra esinde de sorunlar cikmaya baslar Allah korusun doktor bana oyle demisti dedigi de oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…