Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende deniyorum spreyle ama yine kasiyorum kendimi olmuyo ilerlemesine izin vermiyorum olsun yine de spreyle de olsa basarmissiniz ne güzel maşallah
sağol canım :) ben birde çok cesaret vermiştim kendime çıkmazda hissetmiştim artık yapabilirim dedim bu gece kurtulacağım bundan artık dedim en çokta eşim için yenmek istedim çok uğraştırdım üzdüm onu bu konuda çünkü, şükür ki başardım canım ama hala zorlanıyorum işte egzersizle yenebilirmiyim onuda diye düşündüm ama yapabilirmiyim bilmiyorum işte

Bu kadarini yapiyorsun ya onu da yaparsin istesen onu da spreyle dene ilk once sonra birakirsin spreyi ayy masallah ne guzel ya bizde yapabilsek spreyle ıkınıyorum ama yine de olmuyo itiyorum esimi ilerletemiyorum

Bu kadarini yapiyorsun ya onu da yaparsin istesen onu da spreyle dene ilk once sonra birakirsin spreyi ayy masallah ne guzel ya bizde yapabilsek spreyle ıkınıyorum ama yine de olmuyo itiyorum esimi ilerletemiyorum
canım sıkıldığın yerde itme eşini bekleyin öyle sonra derin nefes al ıkın tekrar devam edin yavaş yavaş ve bittii
ben çok korkuyodum anlatamam yani ben bile dayandım başardım sende yapabilirsin

canım sıkıldığın yerde itme eşini bekleyin öyle sonra derin nefes al ıkın tekrar devam edin yavaş yavaş ve bittii

aynen dediğiniz gibi ben de yapıyordum, takıldığım yerde bekliyorduk, derin derin nefes alıyordum, kegel yapıyordum tut bırak. ama tabi kuvvetlice bırakamıyordum, hala bırakamıyorum gerçi. umarım bi gün olurrr..

Peki hangi pozisyonda basardin misyoner mi ? Spreyi cok icine sıkabildin ben sıkamiyorum cok iceri ilk girerken bi gerilme hissi oluyo ya ona nasil dayandin ay boyle basaranlari duyunca umut oluyo ama ben denemeye gecince yine hüsran

Peki hangi pozisyonda basardin misyoner mi ? Spreyi cok icine sıkabildin ben sıkamiyorum cok iceri ilk girerken bi gerilme hissi oluyo ya ona nasil dayandin ay boyle basaranlari duyunca umut oluyo ama ben denemeye gecince yine hüsran

sen de yapacaksın canım , biz de yapıcaz. bu başaran arkadaşlarımızın tavsiyeleri sayesinde Allahın izniyle biz de başarıcaz.. yeterki karamsar olma. umutlu ol..

Merhabalar herkese. Bir buçuk aylık evliyim esimle cinsel ilişkiye girememiştik. Üye değildim ama bu başlığı okudum sürekli birçok farkli pozisyon, kas gevşetici, uyuşturucu kremler denedik ama olmuyordu bir türlü. Kadın doğum uzmanına da gittim vajinismus olmadığımı söyledi önerilerde bulundu. Ön sevişmeyi uzun tutmamızı, birleşme öncesinde parmakla denememizi söyledi ama yine de yapamıyorduk. Şimdi çözdük bu sorunu ve ben şunu anladım ki zevk almadan o bölge kasları gevseyemiyor. Bu bizim elimizde olan bir şey değil istemeden kasiyordum kendimi. Size tavsiyem şu ki ön sevisme aşamasında sadece zevk almaya bakın hangi pozisyonda nasıl daha çok zevk alıyorsanız onu yapın. Ben en çok üstteyken zevk alıyordum, hareketsiz durunca hiç zevk alamıyordum ve üstteyken başardım. Malum yöntemle iyice zevk aldıktan sonra (ben bunu klitoristen zevk almaya alismama bagliyorum) çok kolay bir şekilde birleşmeyi sağladık ve git gel yapabildik. İnanın en ufak bir acı, kanama vs olmadı. Acıdan dolayi yapamadığımı zannediyordum ama normalde hiç acimiyormus zaten. Belki okuyan birilerine faydam dokunur diye buraya yazmak istedim. İnşallah herkes en kisa zamanda çözer bu sorunu...

Arkadaslar esimin gelme saati yaklasti dua edin ne olur heyecan basti yine beni ona gerginliğimi belli etmemem lazim bu sefer onun da morali bozuluyor egzersiz yapacak arkadaslara ve iliski denemesi yapacak olanlara başarılar diliyorum Allah kolaylik versin

sakin ol canım. birbirimize dua edelim. biz de deneme yapacağız.. çok stresliyimmmm

tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim kendi adıma. her bir tavsiyeyi dikkatle okuyorum.

Benim deneme olmadi umarim diger arkadaslar basarili olur... Esim eve geldi ama istemedi benim parmakla filan ugrasacak sabrim da piskolojim de yok dedi ben destek ol bana en azindan dokunarak baslayalim dedim oraya biseyin dokunma hissine alisayim devami da gelecektir dedim ama istemedi 1 bucuk senedir nerdeydin dedi gec kaldin bunlari düşünmek icin simdi de benim hevesim kacti hicbisey yapasim yok dedi hem zaten egzersiz de yapamazsin sen yapacak olsan simdiye kadar yapardin dedi beni oyaliyorsun sadece dedi olacaksa iliski olsun direk bu kadar insan nasil yapiyor dedi ama kendime güvenemdim umudum artmisti biraz aslinda ama esimin soylediklerinden sonra tekrar cöktüm

Allah Allah yaaa eşine söylesene burdakileri bi okusun. hiç de dediği gibi herkes yapamıyor.

Beneg
Bebegim hic çökme bozma moralini lütfen istersen guvenirsen yaparsın yapabilirim herkes yapar. Madem esin bu kadar üzgün sende o zaman kendin yap uyusturucu sprey al yap egzersizleri eşine supriz yap

Beneg

Bebegim hic çökme bozma moralini lütfen istersen guvenirsen yaparsın yapabilirim herkes yapar. Madem esin bu kadar üzgün sende o zaman kendin yap uyusturucu sprey al yap egzersizleri eşine supriz yap
Ya ben yapamiyorum ki olumsuz cümle kurmak istemiyorum ama gercekten yapamiyorum esimden guc alırım birlikte yaparsak o yanimda olursa diye dusunmustum tek basima zannetmiyorum pek ama yarin gündüz tekrar deneyecm bakalim ama inanmak lazim once ben inanmıyorum ki yapabilecegime offff o spreyle direk iliski yapabilsem ne var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…