Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben bu güne kadar hiç egzersiz yapmadim bugun Spreyle deniycem bakalım olacak mi

Kızlar tampon kullanan var mı acilllll
ÇOK ŞÜKÜR 10 küsür denemeden sonra bu adetimde tamponu şu an sokmayı başardım ama bir kısmı tam girişte, gözüküyor. Daha da itmeli miyim????
Darısı 3 parmak ve p'ye :))))))))

hiç o guzel canini sikma canim .ben de esime yalvariyodum askim ne olur esli parmak denemesi yapalim egzersizle yenicem diyodum bir suru laf isitiyodum. bu sayfayi gösterdim bak benim gibi bir suru bayan var bu sorunla ugrasan dedim bu sayfayi okumama da kiziyodu.aslinda canim bizim psikolojimizle birlikte onlarinkide bozuluyor bu surecin hic gecmeyecegini dusunup bize olan inanclarini yitiriyolar.sen guclu ol.kendine guven.inanki yeneceksin.sadece azıcık hirs ve cesaret lazim

Ben bu güne kadar hiç egzersiz yapmadim bugun Spreyle deniycem bakalım olacak mi
Bence çok rahat yaparsın spreyle.
Kuzenim jinekologuna (ki kendisi tanıdığı oluyor) gittiğinde muayene önce kullanmış. Muayene dediğim de hani şu açılan demir şey var ya korkulu rüyamız, ondan. Yani p... ile hayli hayli başarırsın.
Dua et, nefes ver ve ıkın

biz de şuan eşimle spor yapıyoruz. vücudun esnemesi ve kan dolaşımı açısından faydalı. nefes egzersizi de yapın. diyafram nefesi almak önemli. inşallah bugünkü denememizde başarılı oluruz...dua edinnnnnnnn.

Acaba aynı spreymi : (

Acaba aynı spreymi : (
Etkisi aynı değil mi canım, adı aynı olsa ne olur.
Başın ağrıyınca ağrı kesici almıyor musun, adı çok önemli mi?
Moral bozma, ben de yapabiliyor değilim ama dakikalar önce ilk defa tampon yerleştirince bir havaya girdim :)

Arkadaşlar burayı okurken birkaç kere "dokunamıyorum, oraya bakamıyorum bile" gibi gönderiler gördüm. İnanın kendim yazmışım gibi hissettim çünkü ben de aynı böyle düşünüyordum. 2,5 sene kadar önce, vajinismus muyum acaba diye düşünürken burayı buldum ve kendime teşhisi koysam da kendimi kandırdım :) Parmak, mum filan diyorlardı, ben ki vajinama dokunmaktan iğrenen insan, içim eziliyordu. Ama şu an dokunabiliyorum, 2 parmak yan yana girdirdim ve yıllardır benim olan organ bu muymuş dedim. Kegel yaptım, yana doğru ittirdim parmağımı, nasıl genişliyor şaşırdım. Şu an da tamponumu yerleştirdim çünkü artık aklıma yattı oraya bir şeyin girebileceği fikri.
Eğer dokunmaktan iğrenen varsa, eşinizle deneyin. Parmağını sokmasın, sadece kenarlarda dolanarak klitorise masaj yapsın. Öncelikle vajinanın sizin bir parçanız olduğunu kabullenmeniz gerekli.
Sevgiler.

Aynen yenecegime dair insncini kaybetti bana da o hırs kendime guven gelmiyo bir türlü

canim bir sure kafani dinle.illa esinle egzersiz yapmak zorunda degilsin.kendi kabuguna cekil ve egzersizlerini yap..öyle bian gelicekki kendine guveneceksin ve bu kabus bitecek
Ben hic egzersiz yapamadim simdiye kadar yapabilsem kendime güvenim gelecek yavas yavas kalinlastirip ben bu isi hallederim dicem belki ama bir kulak cubugu dahi dogru düzgün sokamaz mi insan yaa onu bile deydirdigim de cok kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…