- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.801
Ben bu güne kadar hiç egzersiz yapmadim bugun Spreyle deniycem bakalım olacak miYa ben yapamiyorum ki olumsuz cümle kurmak istemiyorum ama gercekten yapamiyorum esimden guc alırım birlikte yaparsak o yanimda olursa diye dusunmustum tek basima zannetmiyorum pek ama yarin gündüz tekrar deneyecm bakalim ama inanmak lazim once ben inanmıyorum ki yapabilecegime offff o spreyle direk iliski yapabilsem ne var sanki
Hadi insallah olur da sende umut olursun bizeBen bu güne kadar hiç egzersiz yapmadim bugun Spreyle deniycem bakalım olacak mi
İnşallah bitanemHadi insallah olur da sende umut olursun bize
Zaten burayi okumama da kiziyor kafani daha cok karıştırıyorsun diyoAllah Allah yaaa eşine söylesene burdakileri bi okusun. hiç de dediği gibi herkes yapamıyor.
hiç o guzel canini sikma canim .ben de esime yalvariyodum askim ne olur esli parmak denemesi yapalim egzersizle yenicem diyodum bir suru laf isitiyodum. bu sayfayi gösterdim bak benim gibi bir suru bayan var bu sorunla ugrasan dedim bu sayfayi okumama da kiziyodu.aslinda canim bizim psikolojimizle birlikte onlarinkide bozuluyorBenim deneme olmadi umarim diger arkadaslar basarili olur... Esim eve geldi ama istemedi benim parmakla filan ugrasacak sabrim da piskolojim de yok dedi ben destek ol bana en azindan dokunarak baslayalim dedim oraya biseyin dokunma hissine alisayim devami da gelecektir dedim ama istemedi 1 bucuk senedir nerdeydin dedi gec kaldin bunlari düşünmek icin simdi de benim hevesim kacti hicbisey yapasim yok dedi hem zaten egzersiz de yapamazsin sen yapacak olsan simdiye kadar yapardin dedi beni oyaliyorsun sadece dedi olacaksa iliski olsun direk bu kadar insan nasil yapiyor dedi ama kendime güvenemdim umudum artmisti biraz aslinda ama esimin soylediklerinden sonra tekrar cöktüm
Bence çok rahat yaparsın spreyle.Ben bu güne kadar hiç egzersiz yapmadim bugun Spreyle deniycem bakalım olacak mi
Acaba aynı spreymi : (Bence çok rahat yaparsın spreyle.
Kuzenim jinekologuna (ki kendisi tanıdığı oluyor) gittiğinde muayene önce kullanmış. Muayene dediğim de hani şu açılan demir şey var ya korkulu rüyamız, ondan. Yani p... ile hayli hayli başarırsın.
Dua et, nefes ver ve ıkın
İnşallah başarırsın inşallahbiz de şuan eşimle spor yapıyoruz. vücudun esnemesi ve kan dolaşımı açısından faydalı. nefes egzersizi de yapın. diyafram nefesi almak önemli. inşallah bugünkü denememizde başarılı oluruz...dua edinnnnnnnn.
İnşallah başarırsın inşallah
Etkisi aynı değil mi canım, adı aynı olsa ne olur.Acaba aynı spreymi : (
Ya işte tedirginim napican :)Etkisi aynı değil mi canım, adı aynı olsa ne olur.
Başın ağrıyınca ağrı kesici almıyor musun, adı çok önemli mi?
Moral bozma, ben de yapabiliyor değilim ama dakikalar önce ilk defa tampon yerleştirince bir havaya girdim :)
Insallah... Basarilar dilerimsağolasın canım Allah razı olsun. inşallah hepimiz başarırız, eeennnnnnn kısa zamanda buraya yazarız başardığımızı...
Aynen yenecegime dair insncini kaybettihiç o guzel canini sikma canim .ben de esime yalvariyodum askim ne olur esli parmak denemesi yapalim egzersizle yenicem diyodum bir suru laf isitiyodum. bu sayfayi gösterdim bak benim gibi bir suru bayan var bu sorunla ugrasan dedim bu sayfayi okumama da kiziyodu.aslinda canim bizim psikolojimizle birlikte onlarinkide bozuluyorbu surecin hic gecmeyecegini dusunup bize olan inanclarini yitiriyolar.sen guclu ol.kendine guven.inanki yeneceksin.sadece azıcık hirs ve cesaret lazim
Insallah... Basarilar dilerim
canim bir sure kafani dinle.illa esinle egzersiz yapmak zorunda degilsin.kendi kabuguna cekil ve egzersizlerini yap..öyle bian gelicekki kendine guveneceksin ve buAynen yenecegime dair insncini kaybettibana da o hırs kendime guven gelmiyo bir türlü
Ben hic egzersiz yapamadim simdiye kadar yapabilsem kendime güvenim gelecek yavas yavas kalinlastirip ben bu isi hallederim dicem belki ama bir kulak cubugu dahi dogru düzgün sokamaz mi insan yaa onu bile deydirdigim de cok kötü oluyorumcanim bir sure kafani dinle.illa esinle egzersiz yapmak zorunda degilsin.kendi kabuguna cekil ve egzersizlerini yap..öyle bian gelicekki kendine guveneceksin ve bukabus bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?