- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.821
Vemcaine anestol emla bnde işe yaramadi kafami uyusturamadigi için ins szde ise yarar.bn prmgmla ilerlyebiliyorum artik esliye gccemkullandınız mı spreyi ?
canım ben birgün afedersin tuvalete gitmişken bi deneyeyim dedim ve orta parmağımı soktum hemde tek seferde sonuna kadar. ve inan hiç acı falan hissetmedim elimi yağlamamıştım bile kuruydu bende kuruydum ona rağmen hiçbir acı hissetmedim. sadece oraya bişey girmesi sana yabancı bişey olduğu için hafif bi rahatsızlık duyuyosun o kadar yoksa inanki hiç acı yok. şimdi mum denemeleri yapıyorum yavaş yavaş onada alştım artık. lütfen kendine güven birbirimizden hiçbir eksiğimiz yada fazlamız yok. yapanlar nasıl yaptıysa biz de öyle yapacaz. bak benim 2 kardeşim benden sonra evlendiler ve ikisinin de eşleri hamile. herkes bana kısır gözüyle bakıyor. işte bu beni dürtüledi başarmam lazım dedim ve başladım egzersizlere. nolur sen benim durumuma düşme ben 4.5 yılımı heba ettim sen etmeEvet aynen oyle malesef... Bende 1 parmagi alabilsem iliski yapmis kadar sevinirim inan esimin de morali yerine gelir belki ama iste dokunca rahatsiz oluyorum batiyo gibi bi his oluyo hangi pozisyonda aldin esinin parmagini ve eldiven filan kullandiniz mi ?
ya sorduğum için kusura bakmayın ama ne kadar ücret ödediniz acaba?Hayir ilac igne hicbisey deqil ne agri sizi hicbisey yok hep psikolojik inanki hicbisey yok Ben ankarda yasiyorm ozele gittim Ebru zulfikaroglu kadin hastaliklari cok iyi kenfinden nasil oldugunu anlamiyorsun bile birds bskmisn olmus hicbisey yokmuski diosunn
Aynen ins aşarsiniz.aaa öyle mi. orda da aparatla mı yapılıyormuş. ya bence başka bi cisimdense parmak daha iyi. evet evet benim parmak egzersizlerimde sorun yok çok şükür. iki parmak da yapabiliyorum. eşimin tek parmağı bile kolayca oldu. ama eşimin iki parmağıyla denemedik. doktorumuz, pe... kalınlığına yakın diye eşinizin iki parmağına gerek yok dedi. p....e geçtik. ama dediğiniz gibi sakin olamıyorum. duruyorum. derin nefes alıyorum. kegeldeki gibi tutuyorum, ama bırakmaya gelince rahatça bırakamıyorum. tedirgin oluyorum, sanki bırakırsam lap diye girecek ve çok canım acıcak diye. :\
nasıl olmuyor canım kasıyor musun .nerde sorun yasıyorsunuzEvet ben de parmak egzersizlerini bitirdim. İki parmak da yaptım. Ama pe... denemelerimiz başarılı olmuyor
nasıl olmuyor canım kasıyor musun .nerde sorun yasıyorsunuz
Arkadslar merhaba
4 aglik evliyim esimle daha tam birlesme yasayamadik. Doktora gittim vajinusmus olmadigimi soyledi ben direk esli denedim zaten. Orasi cok kuru oldugundan esim biraz ilerleyince yanma hissi oluor.kayganlastriici surerek yapiyoruz zaten. Zarinda artik olmadigini dusunuorm ben cnku p.. Baya girdi. Ama birturlu rahatca iyice ilerletip git gel yapamiyoruz. Ben altta olarakta yapamiorum korkuorm o zaman cok baski hissediyorum o tarafta. Hangi pozisyonda yapabilirz yardimci olurmusunuz bu durumun artik uzamasini istemiyoruz. Hepimiz gibii..
Selam arkadaşlar. Bende tam ilişkiye giremiyorum ama eşimle sürtünme yoluyla bişeyler yaşıyoruz ve vajina üzerine bosaliyor ama tam bir giriş söz konusu değil. 4 aylık evliyim. . Bu ay yumurtlama döneminde de aynı şekilde ilişkiler yaşadık. Adetime 10 gün var dün camasirimda kahverengi leke gördüm yani böyle 1 kaç damla kan gelmiste lekelemis gibi ama baya kahverengi kan renginde değil. ben hicbirsey hissetmedim lavaboya gidince gördüm. Acaba bu yerleşme kanaması olabilir mi. Çok hafif bişey di hatta çamaşırın altına geçmemiş bile yüzeysel kirletmis. Ondan sonra henuzbir daha olmadı dünden beri. 1 kere oldu sadece. .acaba bu nedir sizce
Bilmem biz gece yaşamıştık leke gündüz geldi belkide dediginiz gibidir. Kan gibi olmaması dusundurdu beni kahverengi idi.stres kaynaklı bii leke olabilir veya sürtünmeden hafif bi tahrişlik olmuş olabilir.
Tebrik ederim kuzum benim Masallah sana insallah bizde bu mutlulugu yasarızarkadaşlar günaydı n. öğle oldu gerçi
akşam sporumuzu yaptık eşimle, sonra hafif bi masaj, sonra denemeye başladık, ben yarım xanax içmiştim. zorladımm, zorlayabildiğim kadar. acı hissettiğim an durdum. eşim çok yardımcı oldu. şimdi dur, derin derin diyafram nefesi al, sonra devam diye hep telkinde bulundu. kuvvetlice ıkınarak çook hafif daha ittirdim. sızlayınca durdum, aynı şekilde devam ettim. dışardan bakınca yarısı içerde gibi gözüküyorduama içerdeki o dar ve sıkı yerden ne kadarı geçti bilmiyorum
hemen doktoruma mesaj attım gece, o da çok sevindi, bu şekilde olacak çok az kaldı çok azz diye mesaj gönderdi. ama ben doktorun mesajını göremeden uykuya dalmışım bile
arkadaşlar günaydı n. öğle oldu gerçi
akşam sporumuzu yaptık eşimle, sonra hafif bi masaj, sonra denemeye başladık, ben yarım xanax içmiştim. zorladımm, zorlayabildiğim kadar. acı hissettiğim an durdum. eşim çok yardımcı oldu. şimdi dur, derin derin diyafram nefesi al, sonra devam diye hep telkinde bulundu. kuvvetlice ıkınarak çook hafif daha ittirdim. sızlayınca durdum, aynı şekilde devam ettim. dışardan bakınca yarısı içerde gibi gözüküyorduama içerdeki o dar ve sıkı yerden ne kadarı geçti bilmiyorum
hemen doktoruma mesaj attım gece, o da çok sevindi, bu şekilde olacak çok az kaldı çok azz diye mesaj gönderdi. ama ben doktorun mesajını göremeden uykuya dalmışım bile
Tebrik ederim kuzum benim Masallah sana insallah bizde bu mutlulugu yasarız
Maşallahhh canım az kalmis yenersin yarisi girdiyse birdahaki denemede tamamini alirsin inannnn.
Canim ben eşli deneme yapamiyorum korkuyorum cekiniyorum hala.ne hissettin acı oldumu yada yirtilacak korkusu yada baski.duyguyu bilmedigim icin çok kotkuyorum acaba basima neler gelecek diyeyaaa gerçekten tamamı olur muu
bu kez daha kararlı ve hırslıyım. regl olana kadar olacak bu iş
Canim ben eşli deneme yapamiyorum korkuyorum cekiniyorum hala.ne hissettin acı oldumu yada yirtilacak korkusu yada baski.duyguyu bilmedigim icin çok kotkuyorum acaba basima neler gelecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?