Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben birgün afedersin tuvalete gitmişken bi deneyeyim dedim ve orta parmağımı soktum hemde tek seferde sonuna kadar. ve inan hiç acı falan hissetmedim elimi yağlamamıştım bile kuruydu bende kuruydum ona rağmen hiçbir acı hissetmedim. sadece oraya bişey girmesi sana yabancı bişey olduğu için hafif bi rahatsızlık duyuyosun o kadar yoksa inanki hiç acı yok. şimdi mum denemeleri yapıyorum yavaş yavaş onada alştım artık. lütfen kendine güven birbirimizden hiçbir eksiğimiz yada fazlamız yok. yapanlar nasıl yaptıysa biz de öyle yapacaz. bak benim 2 kardeşim benden sonra evlendiler ve ikisinin de eşleri hamile. herkes bana kısır gözüyle bakıyor. işte bu beni dürtüledi başarmam lazım dedim ve başladım egzersizlere. nolur sen benim durumuma düşme ben 4.5 yılımı heba ettim sen etme

ya sorduğum için kusura bakmayın ama ne kadar ücret ödediniz acaba?

Estf ne kusuru 4 bin tl odemistik inaninbu reklam degil Benin neler cektigm Allah bilir ya once kafada bitirmk lazim bends altnlarimi sattim Ben kimsnn moralini bozmak motivasynnu dusurmek degil sadece yasadiklarimi paylastmm ayni durmda sizlerde varsiniz ve bu hastalik degil psikolojik bsy ama egzerszle olmaynda var olanda var Ben ne hikayeler okudum 15 sne sonra olanda var bit destek sayesinde ve onlar bu kadar GEC kaldiklari ICN pismanliklarini anlatiyrlr gecip giden zaman grri gelmiyor Ben evliligimin ilk zamanlar yasayamadim ama simdi cok mutluyumm

Aynen ins aşarsiniz.

Arkadslar merhaba
4 aglik evliyim esimle daha tam birlesme yasayamadik. Doktora gittim vajinusmus olmadigimi soyledi ben direk esli denedim zaten. Orasi cok kuru oldugundan esim biraz ilerleyince yanma hissi oluor.kayganlastriici surerek yapiyoruz zaten. Zarinda artik olmadigini dusunuorm ben cnku p.. Baya girdi. Ama birturlu rahatca iyice ilerletip git gel yapamiyoruz. Ben altta olarakta yapamiorum korkuorm o zaman cok baski hissediyorum o tarafta. Hangi pozisyonda yapabilirz yardimci olurmusunuz bu durumun artik uzamasini istemiyoruz. Hepimiz gibii..

Selam arkadaşlar. Bende tam ilişkiye giremiyorum ama eşimle sürtünme yoluyla bişeyler yaşıyoruz ve vajina üzerine bosaliyor ama tam bir giriş söz konusu değil. 4 aylık evliyim. . Bu ay yumurtlama döneminde de aynı şekilde ilişkiler yaşadık. Adetime 10 gün var dün camasirimda kahverengi leke gördüm yani böyle 1 kaç damla kan gelmiste lekelemis gibi ama baya kahverengi kan renginde değil. ben hicbirsey hissetmedim lavaboya gidince gördüm. Acaba bu yerleşme kanaması olabilir mi. Çok hafif bişey di hatta çamaşırın altına geçmemiş bile yüzeysel kirletmis. Ondan sonra henuzbir daha olmadı dünden beri. 1 kere oldu sadece. .acaba bu nedir sizce

arkadaşlar günaydı n. öğle oldu gerçi
akşam sporumuzu yaptık eşimle, sonra hafif bi masaj, sonra denemeye başladık, ben yarım xanax içmiştim. zorladımm, zorlayabildiğim kadar. acı hissettiğim an durdum. eşim çok yardımcı oldu. şimdi dur, derin derin diyafram nefesi al, sonra devam diye hep telkinde bulundu. kuvvetlice ıkınarak çook hafif daha ittirdim. sızlayınca durdum, aynı şekilde devam ettim. dışardan bakınca yarısı içerde gibi gözüküyordu ama içerdeki o dar ve sıkı yerden ne kadarı geçti bilmiyorum
hemen doktoruma mesaj attım gece, o da çok sevindi, bu şekilde olacak çok az kaldı çok azz diye mesaj gönderdi. ama ben doktorun mesajını göremeden uykuya dalmışım bile

stres yapıyor musun? bide jinekolojik muayene oldun mu?

stres kaynaklı bii leke olabilir veya sürtünmeden hafif bi tahrişlik olmuş olabilir.

Tebrik ederim kuzum benim Masallah sana insallah bizde bu mutlulugu yasarız

Maşallahhh canım az kalmis yenersin yarisi girdiyse birdahaki denemede tamamini alirsin inannnn.

Tebrik ederim kuzum benim Masallah sana insallah bizde bu mutlulugu yasarız

teşekkür ederim canım. ilaç uyku yapar demişti doktorum. hakkaten öyleymiş.
ben yattım, eşim de saçını kurulayıp gelecekti. o arada uyumuşum
normalde kolay kolay uykuya dalamam
sabah çok güldüm kendime

yaaa gerçekten tamamı olur muu
bu kez daha kararlı ve hırslıyım. regl olana kadar olacak bu iş
Canim ben eşli deneme yapamiyorum korkuyorum cekiniyorum hala.ne hissettin acı oldumu yada yirtilacak korkusu yada baski.duyguyu bilmedigim icin çok kotkuyorum acaba basima neler gelecek diye

Canim ben eşli deneme yapamiyorum korkuyorum cekiniyorum hala.ne hissettin acı oldumu yada yirtilacak korkusu yada baski.duyguyu bilmedigim icin çok kotkuyorum acaba basima neler gelecek diye

zaten o tedirginlikten yapamıyorumki rahat rahat. tam kilitlendiğim yerde duruyorum. sanki biraz ittirsem lap diye girip yırtılacak ve canım yancak ve kan akacak vs vs korkusu sinir ediyor beni. acı değil de aslında bi sızlama hissettim. inan çok fazla değil. sadcee çok fazla olacak diye korku var bizde. kilitlendiğin an bekle, eşin de hamle yapmasın. derin derin diyafram nesefi al. kuvvetlice ıkın ve çok az ittir. ben ıkınmaya çekiniyordum işte, hemen kayıp giriverecek çok acıcak diye. ama hırslandım, çok fazla güç vermeden hafif ittirdim. böyle böyle ilerleticez canım. sakin olmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…