Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim ben eşli deneme yapamiyorum korkuyorum cekiniyorum hala.ne hissettin acı oldumu yada yirtilacak korkusu yada baski.duyguyu bilmedigim icin çok kotkuyorum acaba basima neler gelecek diye

canim ne aci ne yirtilma ne kann hic bisey hissetmiyosn az bisey baski gibi bisey hissediyosun ki o da cok normall.kafani böyle seylerle bulandirma

siz atlattınız mı ?

canım ben egzersiz yapiyorum mumu bi p... kadar yaptim rahatlikla yapiyorum mumla ilk egzersiz yaptigim gun esimle denedik yariya kadar aldim aldigimi girunce panikledim yarida kesim yani hic bisey hissetmemistim neden yarida kestim onuda anlamadindenememizin ertesi gunu esim il disina cikti 1 ayligina bende o sira muma 10 tane sardim ole yapiyoorum esimlede kolaylikla yapabilirim onu bekliyorum simdi

yaaaa alemsin neyse alıştırmaları bırakma da eşin gelince sürpriz olur

stres yapıyor musun? bide jinekolojik muayene oldun mu?
Evet oldum ama 2 ay once falan doktor hicbir sorun yok zarda gayet esnek dedi sadece psikolojik dedi. Stres yapmiorm saniorm ama istemsizce oluyor heralde. En zaten direk esimle denedik hic girememe yapamama sorunumz olmadi ama sadece ilerlerlen ki acidan dolayi devam etmek istemiyorum.

Ne güzel ben sanırım artık daha fazla dayanamiyacagim ve bir doktora gideceğim hiç birsekulde olmuyor bacaklarımı açıyorum ama eşim kaciriyorsun gitmiyor yardimci ol bana diyor ve beklerken eşim ne yazıkki sönüyor artik bizim için çok sıkıntili oluyor bu süreç aylar yıllar geçiyor daha ne kadar devam edecek üstüne oturamiyorm deliğe degdigimi bile anliyamiyorum artik ki girebilelim

Doktor muayane si 300 400 içim gidiyor bu kadar vermek istemiyorum ama daha fazla dayanma bizi zora sokuyor ne kadar böyle devam edecek eşimin de bunu yaşamaya benimde hissetmeye ihtiyacımız var

Anladim canim inşallah bende korkularimdam arinip deneyebilirim artik,o hissi cok merak ediyorum.canim denemeden önce kayganlastiri ile falan yagladinmi vajiyi.yoksa sadece kendi islakliginlami denedin.ve hangi pozisyonda denedim canim

ohooo sen bitirmişsin zaten, sadece biraz rahatlamaya ihtiyacın var. bence burda bizim durumlarımızı gör de rahatla

Anladim canim inşallah bende korkularimdam arinip deneyebilirim artik,o hissi cok merak ediyorum.canim denemeden önce kayganlastiri ile falan yagladinmi vajiyi.yoksa sadece kendi islakliginlami denedin.ve hangi pozisyonda denedim canim

bol bol kayganlaştırıcı kullanıyorum canım. ilk denemeler olduğu için ıslaklık olsa da yine de kayganlaştırıcı kullanmam gerektiğini söyledi doktorum. parmak egzersizlerimde hele, resmen kaydı gitti yani. o derece. ama penis kayamıyor. :)

Doktor muayane si 300 400 içim gidiyor bu kadar vermek istemiyorum ama daha fazla dayanma bizi zora sokuyor ne kadar böyle devam edecek eşimin de bunu yaşamaya benimde hissetmeye ihtiyacımız var

devlet hastanesine gittin mi? özeller evet maaleseffff resmen sömürüyorlar, çok pahalı gerçekteeeennn :\

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…