- 22 Aralık 2015
- 142
- 116
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.841
Canim ben eşli deneme yapamiyorum korkuyorum cekiniyorum hala.ne hissettin acı oldumu yada yirtilacak korkusu yada baski.duyguyu bilmedigim icin çok kotkuyorum acaba basima neler gelecek diye
yaaa gerçekten tamamı olur muu
bu kez daha kararlı ve hırslıyım. regl olana kadar olacak bu iş
canim ne aci ne yirtilma ne kann hic bisey hissetmiyosn az bisey baski gibi bisey hissediyosun ki o da cok normall.kafani böyle seylerle bulandirma
Kararlı ve hırslı olman bunu yenmen icin yeterli zaten canim eminim bir dahaki yazdiginda buraya ben vajinusmusu yendim olarak yazacaksinnnn
siz atlattınız mı ?
canım ben egzersiz yapiyorum mumu bi p... kadar yaptim rahatlikla yapiyorum mumla ilk egzersiz yaptigim gun esimle denedik yariya kadar aldim aldigimi girunce panikledim yarida kesim yani hic bisey hissetmemistim neden yarida kestim onuda anlamadindenememizin ertesi gunu esim il disina cikti 1 ayligina bende o sira muma 10 tane sardim ole yapiyoorum esimlede kolaylikla yapabilirim onu bekliyorum simdi
Evet oldum ama 2 ay once falan doktor hicbir sorun yok zarda gayet esnek dedi sadece psikolojik dedi. Stres yapmiorm saniorm ama istemsizce oluyor heralde. En zaten direk esimle denedik hic girememe yapamama sorunumz olmadi ama sadece ilerlerlen ki acidan dolayi devam etmek istemiyorum.stres yapıyor musun? bide jinekolojik muayene oldun mu?
yaaaaalemsin neyse alıştırmaları bırakma da eşin gelince sürpriz olur
Anladim canim inşallah bende korkularimdam arinip deneyebilirim artik,o hissi cok merak ediyorum.canim denemeden önce kayganlastiri ile falan yagladinmi vajiyi.yoksa sadece kendi islakliginlami denedin.ve hangi pozisyonda denedim canimzaten o tedirginlikten yapamıyorumki rahat rahat. tam kilitlendiğim yerde duruyorum. sanki biraz ittirsem lap diye girip yırtılacak ve canım yancak ve kan akacak vs vs korkusu sinir ediyor beni. acı değil de aslında bi sızlama hissettim. inan çok fazla değil. sadcee çok fazla olacak diye korku var bizde. kilitlendiğin an bekle, eşin de hamle yapmasın. derin derin diyafram nesefi al. kuvvetlice ıkın ve çok az ittir. ben ıkınmaya çekiniyordum işte, hemen kayıp giriverecek çok acıcak diye. ama hırslandım, çok fazla güç vermeden hafif ittirdim. böyle böyle ilerleticez canım. sakin olmaya çalış.
Evet oldum ama 2 ay once falan doktor hicbir sorun yok zarda gayet esnek dedi sadece psikolojik dedi. Stres yapmiorm saniorm ama istemsizce oluyor heralde. En zaten direk esimle denedik hic girememe yapamama sorunumz olmadi ama sadece ilerlerlen ki acidan dolayi devam etmek istemiyorum.
Anladim canim inşallah bende korkularimdam arinip deneyebilirim artik,o hissi cok merak ediyorum.canim denemeden önce kayganlastiri ile falan yagladinmi vajiyi.yoksa sadece kendi islakliginlami denedin.ve hangi pozisyonda denedim canim
ona ilk süprizi hamile kalmakla yaptim gecen sene 2. suprizi yapacam karaliyim
kız vajiyken mi hamile kaldın :)
Doktor muayane si 300 400 içim gidiyor bu kadar vermek istemiyorum ama daha fazla dayanma bizi zora sokuyor ne kadar böyle devam edecek eşimin de bunu yaşamaya benimde hissetmeye ihtiyacımız var
evettttttttttt simdi 6 aylik oglusum var :)))))))
ayyy maşallahh :) sezeryan mı oldun ?
hımm olsun ayyy oğluşun var demekk :) Allahım size bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?