Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Artik islanmiuorumda zevk almadığım için ve gleitgelin yada çilekli durex felan hepsi boş yapış yapış ıslaklık oluyor vajinam kuruyor ve Penis kaymiyor ph seviyesini bozucam bu gidişle böylede olmaz diyorum

Devlete gitmek istemiyorum hem kalabalık hemde ilgilenmiuorlar bir kere gittim bisiyin yok sık dişini ne var dedi iç iki kadeh bişiy sonra tamam diyip yolladı

afedersin de çüş ya ! ben devlete gidiyorum. çok da güzel ilgileniyor. numarasını da verdi. sürekli msjlaşıyoruz.

Gayet ıyimis ama bana verilen cevap buydu .... telkinde bile bulunmadı korkulacak bişiy değil abartmayın bu kadar diyede ekledi senin doktorun bu kadar telini bile vermesi mucize

ohooo sen bitirmişsin zaten, sadece biraz rahatlamaya ihtiyacın var. bence burda bizim durumlarımızı gör de rahatla

Yaa hepimiz rahatlayim artik bide bu kayhanlastricilar neden kayganlastrmio. Kayip gitse ne var yani. Zeytinyagida denedik yok o da olmadi. Yön olarak mo yanlis yapiyoruz acaba bilemedim ki nasil ilerletelim daha fazla

Hangi kayganlaştırıcıyı kullanıyorsun?

durex'in aloe veralı kayganlaştırıcısını canım. bazen yakıyor ama o da tahriş olmuşsa hani tuvalet kağıdıyla silerken falan bastırıp da tahrişlik olmuşsa yakıyor.. aloe vera hem tahrişleri de iyileştiriyor. o yüzden yakıyor. ama iyileşince yakmıyor. şuan hiç yakmıyor beni..

Gayet ıyimis ama bana verilen cevap buydu .... telkinde bile bulunmadı korkulacak bişiy değil abartmayın bu kadar diyede ekledi senin doktorun bu kadar telini bile vermesi mucize

evet. doktorumuz iyi. bide resmi değil, çok samimi. moralim bozuk olduğu zaman diyoki, bak eğer bu adam bişe diyorsa sana söyle ona da egzersiz yaptıralım anlasın seni
eşimden yana da bi problemim yok çok şükür, sağolsun çok fazla destek oluyor bana

Yaa hepimiz rahatlayim artik bide bu kayhanlastricilar neden kayganlastrmio. Kayip gitse ne var yani. Zeytinyagida denedik yok o da olmadi. Yön olarak mo yanlis yapiyoruz acaba bilemedim ki nasil ilerletelim daha fazla

evet yaa dimi kaysa gitse
tecrübeli arkadaşlardan yön hakkında bilgi istiyoruz :)

Aslında en iyisi zeytinyağı diyorlar. Yön olarakda popoya eğimli olması gerekiyormuş.

kızlar Çok şükür bu illetten kurtuldumburdan bir arkadaşın desteğiyle egzersize başladım 17aydır çektiğim bu illetten 4_5günlük egzersizle kurtuldum.bunu yenmenin yolu egzersizden geçiyormuş meyer.uzun zamandır sesizce burayı takip edip yenenleri duydukça bende yenip buraya yazacağım gün gelcekmi diyordum.her başarısız denemeden sonra umudumu kaybettiğim çok oldu.nihayet kurtuldum2gün oldu.

Tebrik ederim canım Allah bizede bu mutluluğu nasip etsin inşallah

ayyyy ne güzelll. tebrik ederimmm. darısı başımızaa :)

İlacın faydası oldu mu canim bnimkide grdi gbi ama git gel yok dar ve sizi hssedyorum

İlacın faydası oldu mu canim bnimkide grdi gbi ama git gel yok dar ve sizi hssedyorum

ilacın faydası oldu mu bilmiyorum canım ama sanki daha bi cesaretliydim. eşim de öyle dedi. daha güçlüydün dedi. ilacın en güzel yanı, bebek gibi uyuttu ohh :) evet ya çok dar bi yer var içerde.

oh ne guzel canım sevındım cok darısı basımıza sen yendın sayılırsın artık :) bısey sorucam uyusturucu krem hangısını kullandın tatlım bende mı alsam ya

ilacın faydası oldu mu bilmiyorum canım ama sanki daha bi cesaretliydim. eşim de öyle dedi. daha güçlüydün dedi. ilacın en güzel yanı, bebek gibi uyuttu ohh :) evet ya çok dar bi yer var içerde.
Orayi aşmamz lazim aparatlarla ypabiliyorum kas gevsetici icicem.içimde bi bosluk hissedyorum frkli bi duygu ins aşariz

oh ne guzel canım sevındım cok darısı basımıza sen yendın sayılırsın artık :) bısey sorucam uyusturucu krem hangısını kullandın tatlım bende mı alsam ya

krem falan hiç kullanmadım canım. bol bol kayganlaştırıcı kullandım. bide ilk defa yarım hap kullandım dün gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…