- 10 Aralık 2015
- 90
- 43
- 3
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.861
Devlete gitmek istemiyorum hem kalabalık hemde ilgilenmiuorlar bir kere gittim bisiyin yok sık dişini ne var dedi iç iki kadeh bişiy sonra tamam diyip yolladıdevlet hastanesine gittin mi? özeller evet maaleseffff resmen sömürüyorlar, çok pahalı gerçekteeeennn :\
Devlete gitmek istemiyorum hem kalabalık hemde ilgilenmiuorlar bir kere gittim bisiyin yok sık dişini ne var dedi iç iki kadeh bişiy sonra tamam diyip yolladı
bol bol kayganlaştırıcı kullanıyorum canım. ilk denemeler olduğu için ıslaklık olsa da yine de kayganlaştırıcı kullanmam gerektiğini söyledi doktorum. parmak egzersizlerimde hele, resmen kaydı gitti yani. o derece. ama penis kayamıyor. :)
ohooo sen bitirmişsin zaten, sadece biraz rahatlamaya ihtiyacın var. bence burda bizim durumlarımızı gör de rahatla
Hangi kayganlaştırıcıyı kullanıyorsun?
Gayet ıyimis ama bana verilen cevap buydu .... telkinde bile bulunmadı korkulacak bişiy değil abartmayın bu kadar diyede ekledi senin doktorun bu kadar telini bile vermesi mucize
Yaa hepimiz rahatlayim artikbide bu kayhanlastricilar neden kayganlastrmio. Kayip gitse ne var yani. Zeytinyagida denedik yok o da olmadi. Yön olarak mo yanlis yapiyoruz acaba bilemedim ki nasil ilerletelim daha fazla
Yaa hepimiz rahatlayim artikbide bu kayhanlastricilar neden kayganlastrmio. Kayip gitse ne var yani. Zeytinyagida denedik yok o da olmadi. Yön olarak mo yanlis yapiyoruz acaba bilemedim ki nasil ilerletelim daha fazla
Tebrik ederim canım Allah bizede bu mutluluğu nasip etsin inşallahkızlar Çok şükür bu illetten kurtuldumburdan bir arkadaşın desteğiyle egzersize başladım 17aydır çektiğim bu illetten 4_5günlük egzersizle kurtuldum.bunu yenmenin yolu egzersizden geçiyormuş meyer.uzun zamandır sesizce burayı takip edip yenenleri duydukça bende yenip buraya yazacağım gün gelcekmi diyordum.her başarısız denemeden sonra umudumu kaybettiğim çok oldu.nihayet kurtuldum 2gün oldu.
kızlar Çok şükür bu illetten kurtuldumburdan bir arkadaşın desteğiyle egzersize başladım 17aydır çektiğim bu illetten 4_5günlük egzersizle kurtuldum.bunu yenmenin yolu egzersizden geçiyormuş meyer.uzun zamandır sesizce burayı takip edip yenenleri duydukça bende yenip buraya yazacağım gün gelcekmi diyordum.her başarısız denemeden sonra umudumu kaybettiğim çok oldu.nihayet kurtuldum 2gün oldu.
İlacın faydası oldu mu canim bnimkide grdi gbi ama git gel yok dar ve sizi hssedyorumarkadaşlar günaydı n. öğle oldu gerçi
akşam sporumuzu yaptık eşimle, sonra hafif bi masaj, sonra denemeye başladık, ben yarım xanax içmiştim. zorladımm, zorlayabildiğim kadar. acı hissettiğim an durdum. eşim çok yardımcı oldu. şimdi dur, derin derin diyafram nefesi al, sonra devam diye hep telkinde bulundu. kuvvetlice ıkınarak çook hafif daha ittirdim. sızlayınca durdum, aynı şekilde devam ettim. dışardan bakınca yarısı içerde gibi gözüküyorduama içerdeki o dar ve sıkı yerden ne kadarı geçti bilmiyorum
hemen doktoruma mesaj attım gece, o da çok sevindi, bu şekilde olacak çok az kaldı çok azz diye mesaj gönderdi. ama ben doktorun mesajını göremeden uykuya dalmışım bile
İlacın faydası oldu mu canim bnimkide grdi gbi ama git gel yok dar ve sizi hssedyorum
arkadaşlar günaydı n. öğle oldu gerçi
akşam sporumuzu yaptık eşimle, sonra hafif bi masaj, sonra denemeye başladık, ben yarım xanax içmiştim. zorladımm, zorlayabildiğim kadar. acı hissettiğim an durdum. eşim çok yardımcı oldu. şimdi dur, derin derin diyafram nefesi al, sonra devam diye hep telkinde bulundu. kuvvetlice ıkınarak çook hafif daha ittirdim. sızlayınca durdum, aynı şekilde devam ettim. dışardan bakınca yarısı içerde gibi gözüküyorduama içerdeki o dar ve sıkı yerden ne kadarı geçti bilmiyorum
hemen doktoruma mesaj attım gece, o da çok sevindi, bu şekilde olacak çok az kaldı çok azz diye mesaj gönderdi. ama ben doktorun mesajını göremeden uykuya dalmışım bile
Orayi aşmamz lazim aparatlarla ypabiliyorum kas gevsetici icicem.içimde bi bosluk hissedyorum frkli bi duygu ins aşarizilacın faydası oldu mu bilmiyorum canım ama sanki daha bi cesaretliydim. eşim de öyle dedi. daha güçlüydün dedi. ilacın en güzel yanı, bebek gibi uyuttu ohh :) evet ya çok dar bi yer var içerde.
oh ne guzel canım sevındım cok darısı basımıza sen yendın sayılırsın artık :) bısey sorucam uyusturucu krem hangısını kullandın tatlım bende mı alsam ya
Orayi aşmamz lazim aparatlarla ypabiliyorum kas gevsetici icicem.içimde bi bosluk hissedyorum frkli bi duygu ins aşariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?