- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.881
hangı pozısyonda yaptın :/krem falan hiç kullanmadım canım. bol bol kayganlaştırıcı kullandım. bide ilk defa yarım hap kullandım dün gece.
Alışması genişlemesi lazim peki yirtilma fln oldumu kanama flnuff inşallah yaaa :\
Tebrikler nasil genisledi peki dar o bölgeTebrik ederim canım Allah bizede bu mutluluğu nasip etsin inşallah
hangı pozısyonda yaptın :/
Ustteyken tedirgin oluyorum.ben üstteydim, yorulunca değiştirdik,, eşim üste geçti ama o şekilde olmadı. yani ben yatınca rahatça açılmadı içerdeki kaslar sanırım. ben üstteyken aldım alabildiğim kadar.
Alışması genişlemesi lazim peki yirtilma fln oldumu kanama fln
aynen bende yaa ustee olmuyorUstteyken tedirgin oluyorum.
Ustteyken tedirgin oluyorum.
Bnde de kanama fln olmadi zar esnek diye dusunuyodum.doktora bi muayene yptrsammi o dar bölge neresi blmiorumhayır canım yırtılma kanama hiçbişey olmadı. çünkü kastığım zaman zorlamadım. zaten zorlayınca acıyor, daha çok zorlasam olurdu dediğin. ama kasıldığım an durdum. bikaç kez derin diyafram nefesi aldım. sonra ıkınarak çok az daha ittirdim.
Denerim canm inşben de öyle düşünüyordum. ama daha rahat gerçekten. en azından başarana kadar böyle.. doktorum benim üstte olmamı tavsiye etti.
pekı hakımıyet sen demı esınde mı oluyor. ben elime alıpta sokamam gibi gelıyor eşim yapsa daaha ıyı hıssedıcem sankıben de öyle düşünüyordum. ama daha rahat gerçekten. en azından başarana kadar böyle.. doktorum benim üstte olmamı tavsiye etti.
B
Bnde de kanama fln olmadi zar esnek diye dusunuyodum.doktora bi muayene yptrsammi o dar bölge neresi blmiorum
pekı hakımıyet sen demı esınde mı oluyor. ben elime alıpta sokamam gibi gelıyor eşim yapsa daaha ıyı hıssedıcem sankı
Orasimi zar?yüzük gbi.başı kadari gryor ilerleyemiorz sizlior dar git gel fln ypilmio ilerlemior.ne kadar alabildin sen?
dar yer de, vajina girişinden hemen sonra sert ve sıkı bi yuvarlak geçit var. orası. çok da inatçı. gevşemek bilmiyor :)
çok haklısınız ben şu anda egzersizleri yapabiliyorum ama yinede başaramazsam tabiki doktora da gidecem. bende biliyorum bu şekilde 30 yıl evlilik yaşayanlar var. Rabbim bizi en kısa zamanda kurtarsın inşallah bu dertten. sizi de tebrik ederim ve cevapladığınız için de çok teşekkür ederim :)Estf ne kusuru 4 bin tl odemistik inaninbu reklam degil Benin neler cektigm Allah bilir ya once kafada bitirmk lazim bends altnlarimi sattim Ben kimsnn moralini bozmak motivasynnu dusurmek degil sadece yasadiklarimi paylastmm ayni durmda sizlerde varsiniz ve bu hastalik degil psikolojik bsy ama egzerszle olmaynda var olanda var Ben ne hikayeler okudum 15 sne sonra olanda var bit destek sayesinde ve onlar bu kadar GEC kaldiklari ICN pismanliklarini anlatiyrlr gecip giden zaman grri gelmiyor Ben evliligimin ilk zamanlar yasayamadim ama simdi cok mutluyumm
Orasimi zar?yüzük gbi.başı kadari gryor ilerleyemiorz sizlior dar git gel fln ypilmio ilerlemior.
O yirtiliomus genisliomus bzimki yirtilmdgi icin dar anladim smdi canim.umarim aşariz hberlerini bkliyorumevet canım sanırım orasıymış..
Üstte deneyebilsem zaten oluck da.ins olur canim ya.teşekkürlerevet canım sanırım orasıymış..
Üstte deneyebilsem zaten oluck da.ins olur canim ya.teşekkürler
İnş iyki varsiniz.hergun gryorum okuyorum yaziyorum umarim aşarizrahat olmaya çalış canım. gün içinde kendine telkinlerde bulun. elbet de yazıcam buraya da başardığım zaman..
ben inan moralim sıfır olmuştu. geçen gün üye oldum buraya. çok güzel motive ediyo burda insnalar birbirlerini. inşallah birbirimizin desteğiyle aşıcazzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?