Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Alışması genişlemesi lazim peki yirtilma fln oldumu kanama fln

hayır canım yırtılma kanama hiçbişey olmadı. çünkü kastığım zaman zorlamadım. zaten zorlayınca acıyor, daha çok zorlasam olurdu dediğin. ama kasıldığım an durdum. bikaç kez derin diyafram nefesi aldım. sonra ıkınarak çok az daha ittirdim.

B
Bnde de kanama fln olmadi zar esnek diye dusunuyodum.doktora bi muayene yptrsammi o dar bölge neresi blmiorum

B

Bnde de kanama fln olmadi zar esnek diye dusunuyodum.doktora bi muayene yptrsammi o dar bölge neresi blmiorum

ne kadar alabildin sen?
dar yer de, vajina girişinden hemen sonra sert ve sıkı bi yuvarlak geçit var. orası. çok da inatçı. gevşemek bilmiyor :)

pekı hakımıyet sen demı esınde mı oluyor. ben elime alıpta sokamam gibi gelıyor eşim yapsa daaha ıyı hıssedıcem sankı

hakimiyet bende oluyor. ben eşimin hamle yapmasından ürküyorum hep. biraz rahatlayınca eşime ddiyorum, çoooookkk hafif gitgel yap diye. hakimiyet eşimde olunca kilitleniyorum.. alıştıkça o da aşılır ama eminim..

çok haklısınız ben şu anda egzersizleri yapabiliyorum ama yinede başaramazsam tabiki doktora da gidecem. bende biliyorum bu şekilde 30 yıl evlilik yaşayanlar var. Rabbim bizi en kısa zamanda kurtarsın inşallah bu dertten. sizi de tebrik ederim ve cevapladığınız için de çok teşekkür ederim :)

Üstte deneyebilsem zaten oluck da.ins olur canim ya.teşekkürler

rahat olmaya çalış canım. gün içinde kendine telkinlerde bulun. elbet de yazıcam buraya da başardığım zaman..
ben inan moralim sıfır olmuştu. geçen gün üye oldum buraya. çok güzel motive ediyo burda insnalar birbirlerini. inşallah birbirimizin desteğiyle aşıcazzz..

İnş iyki varsiniz.hergun gryorum okuyorum yaziyorum umarim aşariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…