Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

. Ben tsk ederim ins kisa zamanda kurtulursunuz : )

canim elbetteki egzersizde yenebilirsin.burda bircok arkadas egzersiz yendi.bence egzersiz yapabilsen belmide daha cabuk yenersin.bu hastaligi en kotu etkileyen sey umutsuzluk.unudunu kaybetme canim@huzurhuzur35

Tebrikler kuzummm sen zaten yenmeyi istiyodun ve yendinn ♥♥♡

Canım ben regli dönemimdeyim tam karar v
sarelle4545 cnm sen ne durumdasin bi ilerleme katettinmi
Canım ben muma gecmiştim mumu kalınlastırarak yapmaya karar verdim 2 kat kalınlastrıp strecledim ve parmak egzersizide yapıyorum 2 parmak iki bogumu da ikinci denenmem de rahat aldım ertesi gün daha da ilerlemeye karar verdim ama sabah regli oldum o yüzden henüz basaramadım insallah olur aklıma koydum yapıcam kurtulucam insallah kuzum ama ben hiç esli denemıyorum iyice cesaretmin yerine gelmesini istiyorum Allah hepimize sifa versin seni de tebrik ediyorum Massallah diyelim

Benimde kaynanam var ya hicbirsey yapamıyorum normalde yarın gidecekti ama hiç gidesi gelmiyor kalsın sorun değil ama Tam beynimi duzenlwdim egzersizlerlede bu işi hallederim diyordum da kaynanam sorunu var.sinir stres oldum yine arkadaşlar ya napim siz soyleyin

Hic stres falan yapma benimde kayinvalidem gil vardi annemle babamda vardi ama ben saat herkes yattiktan sonra kapiyi kitliyodum yine egzersizimi yapiyodum onlarin olmasi engel degil ki

Oooo cnm masallahh reglden sonra hmn esli dene bnce cunku yaparsin ha cnm bide yapacagin aksam deki bugun son bn kurtuldum yaptim ve bitti de beyin 180 derece degisiyo iliski cok normal gozukuyo zaten egzersizde yptin acimadinida biliyon yapicaksin bebegimmmm sana guveniyorumm dualarim sizinlee ♡♡

Kizlar iyi geceler az önce 2 kas gevsetici aldım bi tane de ağrı kesici aldim. Şimdi dusa giricem sonrasında 2 rekat namazımı kılıp rabbime yalvaricam. Sonra vemcaine spreyi kullanicam dua edin olsun dualarimda sizleri unutmuycam sonucu yazarım

Peki hangi pozisyonda basardin misyoner mi ? Spreyi cok icine sıkabildin ben sıkamiyorum cok iceri ilk girerken bi gerilme hissi oluyo ya ona nasil dayandin ay boyle basaranlari duyunca umut oluyo ama ben denemeye gecince yine hüsran
canım ıkınıp elimden geldiği kadar içine sıkmaya çalışıyordum ve sıkıyordum orayı geri çıkmasın diye
misyoner pozisyonda ve yavaş yavaş yaptık birde hakimiyet bendeydi eşimi ben yönlendiriyordum inşallah sizde başaracaksınız bigün inanın buna

Ben eşli denerken ıkınamiyorum ya ne yapmam gerek

Ben eşli denerken ıkınamiyorum ya ne yapmam gerek
neden canım?
deneyin misyoner pozisyonda eşinde aferdersin omuzlarına koymuş olsun başını yani üstünde uzanmış gibi öyle daha rahat edersin derin nefes al ıkın sıkıldığın yerde bekle hazır hissedince derin nefes al ıkın eşin yavaş yavaş devam etsin ben böyle başardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…