- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.901
İnş iyki varsiniz.hergun gryorum okuyorum yaziyorum umarim aşariz
. Ben tsk ederim ins kisa zamanda kurtulursunuz : )çok haklısınız ben şu anda egzersizleri yapabiliyorum ama yinede başaramazsam tabiki doktora da gidecem. bende biliyorum bu şekilde 30 yıl evlilik yaşayanlar var. Rabbim bizi en kısa zamanda kurtarsın inşallah bu dertten. sizi de tebrik ederim ve cevapladığınız için de çok teşekkür ederim :)
ayy canim benim inanki bende senin gibiydim.sürekli netteydim.ama hala aklim sizlerde insallah hepiniz biran once yenersinizinşallah canımm. aynen ben de bütün gün site açık, bakıyorum hep :)
ayy canim benim inanki bende senin gibiydim.sürekli netteydim.ama hala aklim sizlerde insallah hepiniz biran once yenersiniz
aminnnnn inşallah çok teşekkür ederim :). Ben tsk ederim ins kisa zamanda kurtulursunuz : )
Tebrikler kuzummm sen zaten yenmeyi istiyodun ve yendinn ♥♥♡kızlar Çok şükür bu illetten kurtuldumburdan bir arkadaşın desteğiyle egzersize başladım 17aydır çektiğim bu illetten 4_5günlük egzersizle kurtuldum.bunu yenmenin yolu egzersizden geçiyormuş meyer.uzun zamandır sesizce burayı takip edip yenenleri duydukça bende yenip buraya yazacağım gün gelcekmi diyordum.her başarısız denemeden sonra umudumu kaybettiğim çok oldu.nihayet kurtuldum 2gün oldu.
Hayir canim zaten acimadini agrimadini gorunce korku gidiyo inan bna ikincisi daha rahat oluyoBen bisey merak ediyorum yenen arkadaslara sorum bir defa yaptiktan sonra tekrar sorun oluyor muuuu??????
Hayir canim zaten acimadini agrimadini gorunce korku gidiyo inan bna ikincisi daha rahat oluyo
sarelle4545 cnm sen ne
Canım ben muma gecmiştim mumu kalınlastırarak yapmaya karar verdim 2 kat kalınlastrıp strecledim ve parmak egzersizide yapıyorum 2 parmak iki bogumu da ikinci denenmem de rahat aldım ertesi gün daha da ilerlemeye karar verdim ama sabah regli oldum o yüzden henüz basaramadım insallah olur aklıma koydum yapıcam kurtulucam insallah kuzum ama ben hiç esli denemıyorum iyice cesaretmin yerine gelmesini istiyorum Allah hepimize sifa versin seni de tebrik ediyorum Massallah diyelimsarelle4545 cnm sen ne durumdasin bi ilerleme katettinmi
Hiç bir sorun olmuyor aksine bi kere girince acısa bile katlanıyorsun çünkü o acının bile katlanabilir olduğunu anlıyorsun bi kere yaptın mı gerisi gelirBen bisey merak ediyorum yenen arkadaslara sorum bir defa yaptiktan sonra tekrar sorun oluyor muuuu??????
Benimde kaynanam var ya hicbirsey yapamıyorum normalde yarın gidecekti ama hiç gidesi gelmiyor kalsın sorun değil ama Tam beynimi duzenlwdim egzersizlerlede bu işi hallederim diyordum da kaynanam sorunu var.sinir stres oldum yine arkadaşlar ya napim siz soyleyin
Oooo cnm masallahh reglden sonra hmn esli dene bnce cunku yaparsin ha cnm bide yapacagin aksam deki bugun son bn kurtuldum yaptim ve bitti de beyin 180 derece degisiyo iliski cok normal gozukuyo zaten egzersizde yptin acimadinida biliyon yapicaksin bebegimmmm sana guveniyorumm dualarim sizinlee ♡♡Canım ben regli dönemimdeyim tam karar v
Canım ben muma gecmiştim mumu kalınlastırarak yapmaya karar verdim 2 kat kalınlastrıp strecledim ve parmak egzersizide yapıyorum 2 parmak iki bogumu da ikinci denenmem de rahat aldım ertesi gün daha da ilerlemeye karar verdim ama sabah regli oldum o yüzden henüz basaramadım insallah olur aklıma koydum yapıcam kurtulucam insallah kuzum ama ben hiç esli denemıyorum iyice cesaretmin yerine gelmesini istiyorum Allah hepimize sifa versin seni de tebrik ediyorum Massallah diyelim
canım ıkınıp elimden geldiği kadar içine sıkmaya çalışıyordum ve sıkıyordum orayı geri çıkmasın diyePeki hangi pozisyonda basardin misyoner mi ? Spreyi cok icine sıkabildin ben sıkamiyorum cok iceri ilk girerken bi gerilme hissi oluyo ya ona nasil dayandin ay boyle basaranlari duyunca umut oluyo ama ben denemeye gecince yine hüsran
canım ıkınıp elimden geldiği kadar içine sıkmaya çalışıyordum ve sıkıyordum orayı geri çıkmasın diye
misyoner pozisyonda ve yavaş yavaş yaptık birde hakimiyet bendeydi eşimi ben yönlendiriyordum inşallah sizde başaracaksınız bigün inanın buna
neden canım?Ben eşli denerken ıkınamiyorum ya ne yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?