Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hic stres falan yapma benimde kayinvalidem gil vardi annemle babamda vardi ama ben saat herkes yattiktan sonra kapiyi kitliyodum yine egzersizimi yapiyodum onlarin olmasi engel degil ki
Cnm aynen oylede maalesef kapimizin hiç anahtarları yok pat diye giriyorlar tam güvende hissetmem gerek kendimi kaldiki biz ince ruhlu kadinlar için zor bir asamadan geçiyoruz zaten birşeyleri korka korka çekime cekine erteleye erteleye yapıyoruz ikinci bir kasinti çekilmiyor cnm ya .ki suda var tam yatma vaktinde esimde yatakta olduğu için bensiz yatmiyor ve kaldikca kalıyor .ya şu sorunu bi basarim sonra gelsin iki ay kalsın gerçi ilişki yasayamiyoruz bide o var eşim anlamıyor kaynana sabah bu gece o işi yaptınız der gibi laf cakiyor utancimdan yerin dibine giriyom neyse hayırlısı artık napim kaderde ne varsa artık yasicaz bakalım bununda bir zamanı vardır zahir ne diyelim Rabbim nerde bu derdi yaşayan kulu varsa kurtarsin bizleri .ne esimixe nede ailelerimize karşı boynu bükük birakmasin amin

Hiç bir sorun olmuyor aksine bi kere girince acısa bile katlanıyorsun çünkü o acının bile katlanabilir olduğunu anlıyorsun bi kere yaptın mı gerisi gelir
Yaa bnde yapiorumm ama baslangcta gurincye kadar sknti yasiormm bide okadar gel git olmuyoo..bj yerde ysnlislikmi var acaba??

Aminnnnn canimm

Yaa bnde yapiorumm ama baslangcta gurincye kadar sknti yasiormm bide okadar gel git olmuyoo..bj yerde ysnlislikmi var acaba??
İlk Zaman'lar bu çok normal kuru olmamız ve kasmamız buna neden oluyor biraz aslında konsantre olsan hiç sorun yaşamazsın Can'ım

Ben alttaydim once 2 kas gevsetici bi agri kesici aldım dus aldım sonra o spreyden sıktık 3lü parmak denemesi yaptık hiç bisey hissetmedim evet bişeyler deyiyor icinde bisey var ama ağrı yoktu hafif bi baskı oldu onda da ikindikca geçti

Egzersiz yapmismiydin sen 3 lü parmak denemesi yaptim dedin spreyden sonra ilk defa mi parmak denedin

kızlar hayırlı günler. dün gece yine bir deneme yaptık. öncesinde biraz spor, diyafram nefesi bol bol, yarım xanax hap. çok fazla bi ilerleme olmadı ancak o içerdeki dar ve sıkı yerden sanırım ucu geçti. :) evet arkadaşlar, takıldığınız yerde bekleyin, derin derin diyafram nefesi alıp kuvvetlice ıkının, ıkındığınız anda azıcık daha ittirin..
sanırım böyle böyle başarıcam...

Birde yapanlardan cevap alırsam sevinirim neden nefes alıp veriyoruz yada ikiniyoruz iliskiye girenler sanırım bunu yapma gereği duymuyor hiccc

nefes egzersizi daha çok rahatlama ve gevşeme sağlıyor. diyafram nefesi mutlaka.. ıkınmak da şöyle, kuvvetli ıkındığın zaman orada açılma daha fazla oluyor. aynayla baktığın zaman göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…