- 26 Kasım 2015
- 239
- 200
- 103
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.921
Cnm aynen oylede maalesef kapimizin hiç anahtarları yok pat diye giriyorlar tam güvende hissetmem gerek kendimi kaldiki biz ince ruhlu kadinlar için zor bir asamadan geçiyoruz zaten birşeyleri korka korka çekime cekine erteleye erteleye yapıyoruz ikinci bir kasinti çekilmiyor cnm ya .ki suda var tam yatma vaktinde esimde yatakta olduğu için bensiz yatmiyor ve kaldikca kalıyor .ya şu sorunu bi basarim sonra gelsin iki ay kalsın gerçi ilişki yasayamiyoruz bide o var eşim anlamıyor kaynana sabah bu gece o işi yaptınız der gibi laf cakiyor utancimdan yerin dibine giriyom neyse hayırlısı artık napim kaderde ne varsa artık yasicaz bakalım bununda bir zamanı vardır zahir ne diyelim Rabbim nerde bu derdi yaşayan kulu varsa kurtarsin bizleri .ne esimixe nede ailelerimize karşı boynu bükük birakmasin aminHic stres falan yapma benimde kayinvalidem gil vardi annemle babamda vardi ama ben saat herkes yattiktan sonra kapiyi kitliyodum yine egzersizimi yapiyodum onlarin olmasi engel degil ki
Yaa bnde yapiorumm ama baslangcta gurincye kadar sknti yasiormm bide okadar gel git olmuyoo..bj yerde ysnlislikmi var acaba??Hiç bir sorun olmuyor aksine bi kere girince acısa bile katlanıyorsun çünkü o acının bile katlanabilir olduğunu anlıyorsun bi kere yaptın mı gerisi gelir
Cnm aynen oylede maalesef kapimizin hiç anahtarları yok pat diye giriyorlar tam güvende hissetmem gerek kendimi kaldiki biz ince ruhlu kadinlar için zor bir asamadan geçiyoruz zaten birşeyleri korka korka çekime cekine erteleye erteleye yapıyoruz ikinci bir kasinti çekilmiyor cnm ya .ki suda var tam yatma vaktinde esimde yatakta olduğu için bensiz yatmiyor ve kaldikca kalıyor .ya şu sorunu bi basarim sonra gelsin iki ay kalsın gerçi ilişki yasayamiyoruz bide o var eşim anlamıyor kaynana sabah bu gece o işi yaptınız der gibi laf cakiyor utancimdan yerin dibine giriyom neyse hayırlısı artık napim kaderde ne varsa artık yasicaz bakalım bununda bir zamanı vardır zahir ne diyelim Rabbim nerde bu derdi yaşayan kulu varsa kurtarsin bizleri .ne esimixe nede ailelerimize karşı boynu bükük birakmasin amin
İlk Zaman'lar bu çok normal kuru olmamız ve kasmamız buna neden oluyor biraz aslında konsantre olsan hiç sorun yaşamazsın Can'ımYaa bnde yapiorumm ama baslangcta gurincye kadar sknti yasiormm bide okadar gel git olmuyoo..bj yerde ysnlislikmi var acaba??
Ne oldu spreyi deneyip başardinız mı?Kizlar iyi geceler az önce 2 kas gevsetici aldım bi tane de ağrı kesici aldim. Şimdi dusa giricem sonrasında 2 rekat namazımı kılıp rabbime yalvaricam. Sonra vemcaine spreyi kullanicam dua edin olsun dualarimda sizleri unutmuycam sonucu yazarım
Evet canim 4 aydan sonra ilk defa bu kadar fazla girdi yarisindan fazlasi girdi hic bisey hissetmedim bile :)Ne oldu spreyi deneyip başardinız mı?
Tebrik ederim ya masallah nasil hissetmedin ben yine hissediyorum bastirinca geriliyor orasi yanma gibi batma gibi değişik bi his oluyo hangi pozisyon da yaptinEvet canim 4 aydan sonra ilk defa bu kadar fazla girdi yarisindan fazlasi girdi hic bisey hissetmedim bile :)
Canim gözün aydin darısı başımıza artik.ama nedenn tamamini almadin madem bisey hissetmedin,neden yarıda biraktinkiEvet canim 4 aydan sonra ilk defa bu kadar fazla girdi yarisindan fazlasi girdi hic bisey hissetmedim bile :)
Egzersiz yapmismiydin sen 3 lü parmak denemesi yaptim dedin spreyden sonra ilk defa mi parmak denedinBen alttaydim once 2 kas gevsetici bi agri kesici aldım dus aldım sonra o spreyden sıktık 3lü parmak denemesi yaptık hiç bisey hissetmedim evet bişeyler deyiyor icinde bisey var ama ağrı yoktu hafif bi baskı oldu onda da ikindikca geçti
Evet canim 4 aydan sonra ilk defa bu kadar fazla girdi yarisindan fazlasi girdi hic bisey hissetmedim bile :)
Tebrikler vemcain sprey anestoldan daha mı etkili acaba bende deniyeyim çünkü anestol bana etki etmedi o baskıyı hissettim ben ve geri çektim kendimiEvet canim 4 aydan sonra ilk defa bu kadar fazla girdi yarisindan fazlasi girdi hic bisey hissetmedim bile :)
Birde yapanlardan cevap alırsam sevinirim neden nefes alıp veriyoruz yada ikiniyoruz iliskiye girenler sanırım bunu yapma gereği duymuyor hiccc
Birde yapanlardan cevap alırsam sevinirim neden nefes alıp veriyoruz yada ikiniyoruz iliskiye girenler sanırım bunu yapma gereği duymuyor hiccc
esimden kaynaklı bebeğim:)Canim gözün aydin darısı başımıza artik.ama nedenn tamamini almadin madem bisey hissetmedin,neden yarıda biraktinki
egzersiz yapmadim ben ama bi parmakla penis basini rahatlikla aliyodum. Dünde zeytinyagi ve spreyle cok kolaydiEgzersiz yapmismiydin sen 3 lü parmak denemesi yaptim dedin spreyden sonra ilk defa mi parmak denedin
Spreyin ucunde bi parçası var çubuk onu soktum iceri 4 defa sıktım 2 defa da girisine sıktım 2 dk icinde uyustu :)spreyi nasıl kullandın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?