- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.941
anestoldan kat kat iyiTebrikler vemcain sprey anestoldan daha mı etkili acaba bende deniyeyim çünkü anestol bana etki etmedi o baskıyı hissettim ben ve geri çektim kendimi
Spreyin ucunde bi parçası var çubuk onu soktum iceri 4 defa sıktım 2 defa da girisine sıktım 2 dk icinde uyustu :)
Tavsiye ederim 18 lira :)ya üüüfff ben de mi denesem yaaa
Canım ben biraz korkuyorum acıkcası esim ani hareket yapar diye sabırı tükendiginden degil de biraz kıpır kıpır kendisi hemen olsun bitsn ister diye korkuyorum biraz, esli denemden önce iyice kalınlastırayım diyorum ama nasip tabi belli de olmazOooo cnm masallahh reglden sonra hmn esli dene bnce cunku yaparsin ha cnm bide yapacagin aksam deki bugun son bn kurtuldum yaptim ve bitti de beyin 180 derece degisiyo iliski cok normal gozukuyo zaten egzersizde yptin acimadinida biliyon yapicaksin bebegimmmm sana guveniyorumm dualarim sizinlee ♡♡
canım ne sprey kullanıyorsun ısmını yazar mısınEvet canim 4 aydan sonra ilk defa bu kadar fazla girdi yarisindan fazlasi girdi hic bisey hissetmedim bile :)
Vemcaine spreyi bebeğimcanım ne sprey kullanıyorsun ısmını yazar mısın
biz niye bulamiyoruz bu spreyi cnm yaa nerde yasiyosun senVemcaine spreyi bebeğim
Canımmm ya insallah yaparsın zaten baksana kendine olan güvenin yerine gelmiş Massallah sana ya okurken cok hosuma gitti gülümsememize vesile oluyosunuz Sizin gibi basranlarlar oldukca bize de umut oluyo inan bana Cok sagolun siz ya İnsallah bende böyle baskalarına umut olabilirim yüzünü umudum var diye güldürebilirimcanım ben egzersiz yapiyorum mumu bi p... kadar yaptim rahatlikla yapiyorum mumla ilk egzersiz yaptigim gun esimle denedik yariya kadar aldim aldigimi girunce panikledim yarida kesim yani hic bisey hissetmemistim neden yarida kestim onuda anlamadindenememizin ertesi gunu esim il disina cikti 1 ayligina bende o sira muma 10 tane sardim ole yapiyoorum esimlede kolaylikla yapabilirim onu bekliyorum simdi
Canımmm ya insallah yaparsın zaten baksana kendine olan güvenin yerine gelmiş Massallah sana ya okurken cok hosuma gitti gülümsememize vesile oluyosunuz Sizin gibi basranlarlar oldukca bize de umut oluyo inan bana Cok sagolun siz ya İnsallah bende böyle baskalarına umut olabilirim yüzünü umudum var diye güldürebilirim
Sprey ve zeytinyağı denedin sadece he bende tekrar deneueyim bakalim insallah olur ben parmak almiyorum ama yine ve insallah oluregzersiz yapmadim ben ama bi parmakla penis basini rahatlikla aliyodum. Dünde zeytinyagi ve spreyle cok kolaydi
Masallah canım tebrik ederim Allah nazarlardan korusunkızlar Çok şükür bu illetten kurtuldumburdan bir arkadaşın desteğiyle egzersize başladım 17aydır çektiğim bu illetten 4_5günlük egzersizle kurtuldum.bunu yenmenin yolu egzersizden geçiyormuş meyer.uzun zamandır sesizce burayı takip edip yenenleri duydukça bende yenip buraya yazacağım gün gelcekmi diyordum.her başarısız denemeden sonra umudumu kaybettiğim çok oldu.nihayet kurtuldum 2gün oldu.
Canım sen birlesme sırasında uynıkmıydın uyumusmuydunilacın faydası oldu mu bilmiyorum canım ama sanki daha bi cesaretliydim. eşim de öyle dedi. daha güçlüydün dedi. ilacın en güzel yanı, bebek gibi uyuttu ohh :) evet ya çok dar bi yer var içerde.
Wemcaine sprey gerçekten ise yarıyor mu arkadaşlar birde nasıl kullanıyorsunuz ben egzersiz Bile yapamıyorum kullananlar detaylı anlatabilir mi. İçine mi sıkıyor lar nasıl sıkıyor lar
Kendime telkin lerde bulunuyorum bir kez kas gevşetici ile yarıya kadar almıştım ama sonra tekrarlayamadim. Bunlar elbette tel başına çözüm değil sadece rahat olmak için sebep gibi geliyor bana.Ya sadece ondan medet ummayın eger beyninizde gercektem bitirecegim demezseniz kasilir yine yapazsiniz.
Dene olur ya cok rahat hemdeSprey ve zeytinyağı denedin sadece he bende tekrar deneueyim bakalim insallah olur ben parmak almiyorum ama yine ve insallah olur
Valla esim bu eczaneye girdi direk buldu çıktıbiz niye bulamiyoruz bu spreyi cnm yaa nerde yasiyosun sen
Iste o baski hissini beynim aci olarak algiliyor galiba benim devamini ittiremiyorum o dar yerden gecerken.cok aciyacak saniyorum misyoner de de pek rahat degilim daha dogru rahat oldugum hicbir pozisyon kesvetmedim simdiye kadar sizin adiniza cok sevindim darısı bizlere insallahDene olur ya cok rahat hemde
Tebrik ederim canım hadi insallah kurtulursun bu dertten yaparsın sen Massallah sanaMrb kizlar Bende 2 parmağimi küs şeklinde tamamen alabiliyorum. Bu aksam ilk defa eş denemesi düşünüyorum bana da dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?