Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cefasını Çekmediğin bir sancıdan, kutlu bir haber bekleme .!
Sabrın sonu müjde olmasa , Dayanacak Can V

Canım ben biraz korkuyorum acıkcası esim ani hareket yapar diye sabırı tükendiginden degil de biraz kıpır kıpır kendisi hemen olsun bitsn ister diye korkuyorum biraz, esli denemden önce iyice kalınlastırayım diyorum ama nasip tabi belli de olmaz p.. kalınlıgını gecsin öyle yaparım diye düsünüyorum ama insallah gecicek egzersizlre basladıgımdan beri ilk defa hemen reglim bitsn de egzerszleri tamamlayabileyim diye bekliyorum sabırsızlıkla önceden olsa egzerszden kacmak için kendi kendimi kandırıp yok su işim bitsin bu işim bitsnde egzerszi sonra yaparım diyorum ama artık öyle degilim cok sükür canım Cokkkk tesekkür ederim canmmm Allah razı olsun

Canımmm ya insallah yaparsın zaten baksana kendine olan güvenin yerine gelmiş Massallah sana ya okurken cok hosuma gitti gülümsememize vesile oluyosunuz Sizin gibi basranlarlar oldukca bize de umut oluyo inan bana Cok sagolun siz ya İnsallah bende böyle baskalarına umut olabilirim yüzünü umudum var diye güldürebilirim

Benim kendime güvenim hic yoktu canim ama bu sayfada basaranlari gorunce bende yapaarim.ne var dedim basarmama cok az kaldi hep beraber yenecegiz

Masallah canım tebrik ederim Allah nazarlardan korusun

Wemcaine sprey gerçekten ise yarıyor mu arkadaşlar birde nasıl kullanıyorsunuz ben egzersiz Bile yapamıyorum kullananlar detaylı anlatabilir mi. İçine mi sıkıyor lar nasıl sıkıyor lar

Wemcaine sprey gerçekten ise yarıyor mu arkadaşlar birde nasıl kullanıyorsunuz ben egzersiz Bile yapamıyorum kullananlar detaylı anlatabilir mi. İçine mi sıkıyor lar nasıl sıkıyor lar

Ya sadece ondan medet ummayın eger beyninizde gercektem bitirecegim demezseniz kasilir yine yapazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…