- 6 Aralık 2015
- 140
- 184
- 23
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.961
Evet bebegmm insallah yenicez atlatıcazBenim kendime güvenim hic yoktu canim ama bu sayfada basaranlari gorunce bende yapaarim.ne var dedim basarmama cok az kaldi hep beraber yenecegiz
Canım sen birlesme sırasında uynıkmıydın uyumusmuydun
Tavsiye ederim 18 lira :)
Valla kac kullanimlik bilmiyorum ama surup kadar diyebilirim.
Vemcaine spreyden bahsediyorsunuz değil mi?gerçekten faydası oldu muValla kac kullanimlik bilmiyorum ama surup kadar diyebilirim.
Inşallah hepimiz en kisa zamanda atlatiriz da tatlı tatlı bebişlerimiz olur :)Tebrik ederim canım hadi insallah kurtulursun bu dertten yaparsın sen Massallah sana
anladım canımmuyanıktım tabiki canım. :)
Sen egzersiz mi diyorsun inanmıyorum bi yerlerden başlıyorsun bu çok iyi kuzum süpersin
Vemcaine spreyden bahsediyorsunuz değil mi?gerçekten faydası oldu mu
Dayy artık olsa da kurtulsak yaaa
bazen tam takıldığım yerde bi gülesim geliyo
sonra eşim de anlıyo gülmemi tuttuğumu
ikimiz birden bi kopuyoruz
delircem yaaaa
Delirme kuzum bak ne güzel gülüyormussunuz eglenebilmenize sevindim valla yenersn sen esin anlayslı baksana
Delirme kuzum bak ne güzel gülüyormussunuz eglenebilmenize sevindim valla yenersn sen esin anlayslı baksana
ayy artık olsa da kurtulsak yaaa
bazen tam takıldığım yerde bi gülesim geliyo
sonra eşim de anlıyo gülmemi tuttuğumu
ikimiz birden bi kopuyoruz
delircem yaaaa
Super hngi pozisyondaEvet canim 4 aydan sonra ilk defa bu kadar fazla girdi yarisindan fazlasi girdi hic bisey hissetmedim bile :)
3 prmak ok.se dene eşinle canim başı icn en azndnBence takıldığın yerde ikinabildigin kadar ikin ve iktir kuvvetlice yada esin iktirsin inşallah o şekilde geçersin benim şu 2 parmak ve 3 parmak bitseydi de eşimle denemeye gecebilseydim bir an önce çözülsün istiyorum artık ya
Su an 2 parmak çalışıyorum şu herkesin takıldığı yeri bi gecebilsem allahım izniyle daha sonra 3 parmağa gecicem3 prmak ok.se dene eşinle canim başı icn en azndn
Bence takıldığın yerde ikinabildigin kadar ikin ve iktir kuvvetlice yada esin iktirsin inşallah o şekilde geçersin benim şu 2 parmak ve 3 parmak bitseydi de eşimle denemeye gecebilseydim bir an önce çözülsün istiyorum artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?