Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canim.kesinlikle etkili :)
Sagol cnm kaynanam gitti inşallah en kisa zamanda bende yazacagima inanıyorum dua edin lütfen bi pürüz daha çıkmadan bitsin. Kaynanam da bi dahakine bebisimin haberi için gelmiş olsun nolur allahım duy sesimizi :))

Vemcaine sprey kullandim esiminki kayiyor iki pozsyondada denedik dsari kayiyor beni uyustrmdi sprey onu etkiledi heralde hemen sönüyodu :)
Evet ya bizde de esimi etkikiyo ve cok kızıyor o da kullanmak istemiyo a benim hem piskolojik olarak kendimi rahat hissetmem hemde gercekten uyusturdugu icin spreyi kullanmam lazim kullannlar arkadaar prezervatifte mi kullaniyonuzuz esinizde?

Sen egzersiz mi diyorsun inanmıyorum bi yerlerden başlıyorsun bu çok iyi kuzum süpersin
Yok canim ya ne egzersizi iliski denemesi denicem dedim arkadas sprey kullanmis ya o yuzden belki taktik verir diye yani egzersiz konusunda onceki yazilarimi okuduysan evet hi hamle yapayim esimle belki yapabiliriz dedim esim istemedi ugrasamam ben senle dedi

Canımm istersen egzersiz dene sonucta kontrol sende olacak esine süpriz yapmıs olursun bi düsün istersen lütfen yapamam deme en azından denemeyi düsün bir adım at mutluluga

Evet ya bizde de esimi etkikiyo ve cok kızıyor o da kullanmak istemiyo a benim hem piskolojik olarak kendimi rahat hissetmem hemde gercekten uyusturdugu icin spreyi kullanmam lazim kullannlar arkadaar prezervatifte mi kullaniyonuzuz esinizde?

prezervatif kullanmaniz gerekti cunku o uyusturucu bi sprey esinizi etkiler.

Kızlar banada yardm edin egzerszdw üç bazen dört bile yağıyom ama penisten korkum sanırm nbm bu egzerszleri bde eşimlemi deniyim yoksa hmen penise mi gecim lütfen ni fikir verin

Çok zor bende kendi kendine yenenlerdenim çok şükür yendim kendi tattiklerim le keşke herkese ulaşıp yardım edebilsem diye düşünuyorum sorusu olan mesaj atsın yardımcı olmak isterim

Yok kullanilablir mntikli uyustrmaz belki ama sprey bni rahatltti ddgn gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…