- 26 Kasım 2015
- 239
- 200
- 103
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.981
Sagol cnm kaynanam gitti inşallah en kisa zamanda bende yazacagima inanıyorum dua edin lütfen bi pürüz daha çıkmadan bitsin. Kaynanam da bi dahakine bebisimin haberi için gelmiş olsun nolur allahım duy sesimizi :))evet canim.kesinlikle etkili :)
Misyonerde :)Super hngi pozisyonda
uf aynen öyle yapıyorum. bu şekilde olacak galiba.
insallahhh canimm o zaman calismalar başlasinSagol cnm kaynanam gitti inşallah en kisa zamanda bende yazacagima inanıyorum dua edin lütfen bi pürüz daha çıkmadan bitsin. Kaynanam da bi dahakine bebisimin haberi için gelmiş olsun nolur allahım duy sesimizi :))
insallahhh canimm o zaman calismalar başlasin
Ay inşallah canımm :)İnşallah yendim haberini bekliyorum Banada çok umut olursun valla :)
Hadi insallah kuzumm benimSagol cnm kaynanam gitti inşallah en kisa zamanda bende yazacagima inanıyorum dua edin lütfen bi pürüz daha çıkmadan bitsin. Kaynanam da bi dahakine bebisimin haberi için gelmiş olsun nolur allahım duy sesimizi :))
Vemcaine sprey kullandim esiminki kayiyor iki pozsyondada denedik dsari kayiyor beni uyustrmdi sprey onu etkiledi heralde hemen sönüyodu :)Super hngi pozisyonda
Evet ya bizde de esimi etkikiyo ve cok kızıyor o da kullanmak istemiyo a benim hem piskolojik olarak kendimi rahat hissetmem hemde gercekten uyusturdugu icin spreyi kullanmam lazim kullannlar arkadaar prezervatifte mi kullaniyonuzuz esinizde?Vemcaine sprey kullandim esiminki kayiyor iki pozsyondada denedik dsari kayiyor beni uyustrmdi sprey onu etkiledi heralde hemen sönüyodu :)
Yok canim ya ne egzersizi iliski denemesi denicem dedim arkadas sprey kullanmis ya o yuzden belki taktik verir diye yani egzersiz konusunda onceki yazilarimi okuduysan evet hi hamle yapayim esimle belki yapabiliriz dedim esim istemedi ugrasamam ben senle dediSen egzersiz mi diyorsun inanmıyorum bi yerlerden başlıyorsun bu çok iyi kuzum süpersin
Canımm istersen egzersiz dene sonucta kontrol sende olacak esine süpriz yapmıs olursun bi düsün istersen lütfen yapamam deme en azından denemeyi düsün bir adım at mutlulugaYok canim ya ne egzersizi iliski denemesi denicem dedim arkadas sprey kullanmis ya o yuzden belki taktik verir diye yani egzersiz konusunda onceki yazilarimi okuduysan evet hi hamle yapayim esimle belki yapabiliriz dedim esim istemedi ugrasamam ben senle dedi
Evet ya bizde de esimi etkikiyo ve cok kızıyor o da kullanmak istemiyo a benim hem piskolojik olarak kendimi rahat hissetmem hemde gercekten uyusturdugu icin spreyi kullanmam lazim kullannlar arkadaar prezervatifte mi kullaniyonuzuz esinizde?
Ayy dünkü denemede hiçbir değişiklik olmadı. Nazar mı değdirdiniz bana :)
Kizlar daha once spreyle neredeyse olmuştu dun yine cok kasildim olmadi : (
Bnm kdr korkan biri yoktur dye dsunuyodm aparati rahtlikla sokup cikarabiliyorum.vazgecme canim sen calis esini sonra dahil etCanımm istersen egzersiz dene sonucta kontrol sende olacak esine süpriz yapmıs olursun bi düsün istersen lütfen yapamam deme en azından denemeyi düsün bir adım at mutluluga
Yok kullanilablir mntikli uyustrmaz belki ama sprey bni rahatltti ddgn gbiEvet ya bizde de esimi etkikiyo ve cok kızıyor o da kullanmak istemiyo a benim hem piskolojik olarak kendimi rahat hissetmem hemde gercekten uyusturdugu icin spreyi kullanmam lazim kullannlar arkadaar prezervatifte mi kullaniyonuzuz esinizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?