Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yok kullanilablir mntikli uyustrmaz belki ama sprey bni rahatltti ddgn gbi
Yo uyusturuyo sonucta doktorlarin kullandigi kimyasal bi ilac o elbette uyusturuyo ama ben cok icine sıkamiyorum herhalde giriş kismina sıkıyorum sadece ve kendimi kasiyorum kasmasam belki cok rahat olacak ama kasiyorum ne yazik ki permagimi da sokamiyorum onu alabilsem belki aa evet acimiyo diyecem ama onu da yapamiyorum bu yuzden ne hissedecegimi bilemedigim icin tedirginlik oluyo ilerletemiyorum baskiyi ve yanmayi hissedince geri cekiliyorum

Çok zor bende kendi kendine yenenlerdenim çok şükür yendim kendi tattiklerim le keşke herkese ulaşıp yardım edebilsem diye düşünuyorum sorusu olan mesaj atsın yardımcı olmak isterim
Merhaba! Acaba buradan yazmanız mümkün müdür, herkes okusun :)
Son 1 haftadır tam takipteyim bu başlığı, yapmam gerekenleri biliyorum, arkadaşlar sağolsun yazıyorlar bana da moral oluyor okuyunca :)
Sorun şu ki, 2 parmak yapabiliyorum, 2 kere tampon kullandım ama tamponu tam itemedim içeriye, acaba o dar halka kısmından mı geçemedi bilmiyorum. Orasu acıyor mu ilişkide? Ben şimdi de oradan korkmaya başladım.
Bir de, 2 parmak deneyip orayı keşfettiğimden beri eşimi arzulamıyorum sanki. Bu normal mi
Yani düşününce bir şey hissetmiyorum, olay anında normalim

Hahaha
Gayet normal canım hepimiz normaliz. Hepimiz şuan eşlerimizi arzulayamıyoruz

O dar kisimda ittrince aci hissetmezsn canm biraz daha ikin ve nefes al ver nefesini tutma bende aparatla egzersiz yapiyrdm 3 gündr yogun kasintm var o yüzden biraktm o kadr egzersize ragmen esli denemeye hala gecemedim hala tam olarak oraya birsey girme düsüncesini kabullenmeyr kendimi kötü hissedyrm o kadr egzersiz yaptim git gel yaptm beklettm zevk almayi düsündm hic zevk alamadm yogunlasmak lazik psikolojik olarak

Çok zor bende kendi kendine yenenlerdenim çok şükür yendim kendi tattiklerim le keşke herkese ulaşıp yardım edebilsem diye düşünuyorum sorusu olan mesaj atsın yardımcı olmak isterim
Yardim istiyorum lutfen 3yillik evliyim haydar dümene de gittik tik yok p..s ucu giriyor ama bi duvar var ona deyince aci hissediyorum ordan öteye gidemiyoruz egzersizi birakin dokunamiyorum bile bana yol gösterin ne olur

Nefes al ver ve nefesini tutma diyorlar e ben nefes aldığım sirada nefesimi tutup ıkınıyorum verirken ıkınamiyorum anlamadim bu dogru nefes yontemini
Biz genelde panikle derin nefes almaya calisiyor ve iice gerilip kaygilaniyrz ben ikinirken baktm nefesimi tuttyrm aslinda burundan alip arkadsin dedgi gibi muma üfler gibi agizdan vermek gerek cok sık yapmayn yapincada bas döndryr sakinlesmek icin aslinda bu nefes egzersizleri hatta yogun anksiyetelerde nefes alamayrm.hissine kapilinca bir kesekagidina agzini burnunu sokup nefes aldrrlar gerilmemek en önemlisi aparatn parmagn girdigi yere penis niye girmesn ki

Yardim istiyorum lutfen 3yillik evliyim haydar dümene de gittik tik yok p..s ucu giriyor ama bi duvar var ona deyince aci hissediyorum ordan öteye gidemiyoruz egzersizi birakin dokunamiyorum bile bana yol gösterin ne olur
Herkes bi sekilde ya parmakla ya da aparatla egzersiz yapiyor masallah ama bi tek sizinle ben yapamiyoruz galiba egzersiz

Herkes bi sekilde ya parmakla ya da aparatla egzersiz yapiyor masallah ama bi tek sizinle ben yapamiyoruz galiba egzersiz
Oraya bir şeyin gireceği düşüncesine alışmanız için çok önemli. Benim açımdan böyle oldu yani, kabullendim, iğrenç gelmiyor artık eskisi gibi.
Hiç mi dokunamıyorsunuz?

şenay eserdağ sayesinde evliliğim kurtuldu
yendim vajınusmusu
hemde ağrısız sızısız
araştırmanızı hatta gitmenizi öneririm
bilgisiyle ilgisiyle şefkatiyle harika bir doktor

nasıl bi aparat? kusura bakmayın bu konu hakkında hiç bilgim yok o yüzden buraya yazmak istedim
aparatlar bahane kızlar
herşey kafada bitiyor
dr şenay eserdag tedavisi çok kolay
3 günde biter bütün dertlerniz
çok şükür edavisi olan hastalık
bn kurtulalı 4 ay oldu

kurtulduğunuz için değmiş ama bana çok pahalı geldi. ben ankarada süleyman beye muayene oldum sadece. evde yapamayanlar zor durumda olanlar tedavi için gidebilir. ama aynı egzersizleri evde yaparak da yenilebilir.
bu iş evde yapılması çok zor bi süreç
cesaret isteyen bir drum ve psikolojık tedaviyle birlikte mukemmel sonuç oluyor..

Su 3 günde iilesenler bir bizede anlatsaniza su tedaviyi ya herkes kurtuluyir ama tedaviden bahseden kimse yok cok yardimci oluyorsunuz valla 3 günde kurtuldm aparatlar bahane egzersizler faso fiso diyip duruyorsunuz bir anlatin su mucizeyide bizde bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…