Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hera kadın sağlığı merkezi şenay hanım 3 günde tedavi yapyor
mucize gibi tedavi çok kolay
Siz gitmissiniz ne güzel ama burfa herkesin oraya gidecek durumu yok..
Mesela ben esimi ikna edemedim maddiyatyan dolayi degil ise yarayacagina ikna olmadi hersey senin beyninde bitiyo onların elinde sihirli deynek yok dedi ben kimsenin sana vibratör sokmasini istemiyorum dedi ikna edemedim yani sizin adiniza sevindim ama herkes gidemiyor iste

Allahaskina canm sunlari okuyupta kafanizi takmayn aparat bahane diyorlar hersey psikolojik diyorlar ama tedaviden yöntemden bahseden tek kisi bile yok bosver tedavileri belli esinde hakli o kadr paraya ragmen yine yapamayanda olur ayrica madem.bu kadr sevincle istekle buraya yazi adip doktor adi veryrlar mucize diyorlar bunu nasil yaptiklarini niye paylasmyrlar biz bir adim kaydetsek ilerleme yapsak hangi pozisyonu nasil aparat yaptgmzi herseyi yaziyrz hic moralin bozulmasn sakn bosver ben tacize ugradm aklimda inanilmaz cinsel takintilar vardi hala bile var ona ragmen egzersiz yaptm doktor bahanesen kendine inan basarabilceklerine inan

Dogru soyluyorsun... Allah yardimcimiz olsun

şu mucizeyi bi anlatsanizda herkes faydalansa. Bende doktor doktor gezdim hic bi mucize olmadi asil mucizeyi bu sayfada buldim vajinama bakamazken suan sorunsuz egzersiz yapiyorum. Eşimlede basaracagima inaniyorum. Burada birbirine destek olarak yenen arkadaslar var.

Yeter artık şurda doktor reklamı yapmayın !
Ne bu ya !
İnsanların umutlarıyla niye oynuyosunuz!
Gelmiş burda insanların moralini bozuyosunuz!
Tedavi olduysanız oldunuz!
Ne diye bi daha bu sayfaya giriyosunuz!
Git demekle gidilmiyor oralara !
Biraz insaflı olun !
Burda psikolojisi bozuk insanlar var!
Gelip de burda reklam yapmayın!!!!!!!!!!
Herkes biliyor onları, herkes tanıyor o doktorları !
Gelip de burda "3 günde yendim" diye artistlik yapmayın !!!!
Ya İNSAN gibi söyleyin, herkes faydalansın!
Ya da girmeyin buralara!!!!!!!!!!!!!!!

Evet arkadaşlar bu reklamlara kanmayın. Burda yüzlerce diplomasız doktor var. Buradaki yenen arkadaşların dediklerini harfiyen yapın gerisi kolay. Korkuyorum dokunamıyorum egzersiz yapamam demeyin yapın üstüne gidin bu bir erteleme hastalığı. Sizin milyarlarca kadından hiçbir farkınız yok fiziksel açıdan.. Hatta fazlaca güçlü kadınlarsınız özelsiniz. Bende bunlardan biriyim. Lütfen kendinize inanın moralinizi bozmayın herkes kurtulacak Allah'ın izni ile..

O kadar kisi okuyo bu yazilanlari egzersizlerle olmuyo deyip insanlarin kendilerine olan guvenlerini bir kez daha yıkıyorlar...

Selamlar arkadaslar. Devlet hastahanelerinde bakiyorlar mi?bazı arkadaşlar hera yı önermişlerdir ne kadar istiyorlar orada? Soylediginiz sprey in çubuğu girince birşey yapar mi?sprey anestol gbimi yoksa daha mi iyi?kabartma toozu pastayı nasıl kabartır? :)Bunlara cvp verir misiniz rica etsem şimdiden tesekkurler. Yanlizim sanıyordum değilmişim .ilk defa bu saatte umutluyum :)

aparatlar bahane kızlar
herşey kafada bitiyor
dr şenay eserdag tedavisi çok kolay
3 günde biter bütün dertlerniz
çok şükür edavisi olan hastalık
bn kurtulalı 4 ay oldu
aparatlar bahane diyosunuz ama ben çok faydasını gördüm ve Allahın izniyle en kısa zamanda bu işi halledecem

Hanımefendi aparatlar bahane demiş ama o özel kliniklerde aparatlarla tedavi uygulanıyor bende bizzat görüşmüştüm. Bahane olamaz çünkü o aparatlar sayesinde beyin vajinaya bişeyler girdiğini kabulleniyor ikna oluyor. He ben şahsen aparatla yenmedim birkaç gün parmak egzersizi yaparak yendim ama aparatın etkisi yok diyemem birsürü arkadaşımız var o şekilde yenen.

A.selam canim :) Devlet hastaneleri hakkinda bilgim yok ben hep özele gittim ama bosa gitmisim :) hera 2.500 tl den baslayip 5000 e kadar oldugunu sölediler telefonla görüsmüstüm. vemcaine sprey anestoldan cok daha etkili cubugu hafif ice dogru itebilrisiniz sıkinti olacagini sanmam. Dr. otker kabartma tozu kullanirsan pastalarin süper kabarir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…