- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.021
Siz gitmissiniz ne güzel ama burfa herkesin oraya gidecek durumu yok..hera kadın sağlığı merkezi şenay hanım 3 günde tedavi yapyor
mucize gibi tedavi çok kolay
Allahaskina canm sunlari okuyupta kafanizi takmayn aparat bahane diyorlar hersey psikolojik diyorlar ama tedaviden yöntemden bahseden tek kisi bile yok bosver tedavileri belli esinde hakli o kadr paraya ragmen yine yapamayanda olur ayrica madem.bu kadr sevincle istekle buraya yazi adip doktor adi veryrlar mucize diyorlar bunu nasil yaptiklarini niye paylasmyrlar biz bir adim kaydetsek ilerleme yapsak hangi pozisyonu nasil aparat yaptgmzi herseyi yaziyrz hic moralin bozulmasn sakn bosver ben tacize ugradm aklimda inanilmaz cinsel takintilar vardi hala bile var ona ragmen egzersiz yaptm doktor bahanesen kendine inan basarabilceklerine inanSiz gitmissiniz ne güzel ama burfa herkesin oraya gidecek durumu yok..
Mesela ben esimi ikna edemedim maddiyatyan dolayi degil ise yarayacagina ikna olmadi hersey senin beyninde bitiyo onların elinde sihirli deynek yok dedi ben kimsenin sana vibratör sokmasini istemiyorum dedi ikna edemedim yani sizin adiniza sevindim ama herkes gidemiyor iste
Dogru soyluyorsun... Allah yardimcimiz olsunAllahaskina canm sunlari okuyupta kafanizi takmayn aparat bahane diyorlar hersey psikolojik diyorlar ama tedaviden yöntemden bahseden tek kisi bile yok bosver tedavileri belli esinde hakli o kadr paraya ragmen yine yapamayanda olur ayrica madem.bu kadr sevincle istekle buraya yazi adip doktor adi veryrlar mucize diyorlar bunu nasil yaptiklarini niye paylasmyrlar biz bir adim kaydetsek ilerleme yapsak hangi pozisyonu nasil aparat yaptgmzi herseyi yaziyrz hic moralin bozulmasn sakn bosver ben tacize ugradm aklimda inanilmaz cinsel takintilar vardi hala bile var ona ragmen egzersiz yaptm doktor bahanesen kendine inan basarabilceklerine inan
Siz ne durumdasiniz pekiHerkes bi sekilde ya parmakla ya da aparatla egzersiz yapiyor masallah ama bi tek sizinle ben yapamiyoruz galiba egzersiz
Evet doktor çözüm degil ben gittim işte muayenehanede ilaclarla birlesme oldu eve gelince yine ayni önemli olan ilacsiz yapabilmek malesef ben yapamadımDogru soyluyorsun... Allah yardimcimiz olsun
Anlatin ozsman nasil bi yöntem ile tedavi ettiler belki bizlere destek olur yol gosterirtedavi çok basit ben herada tedavi oldum
o kadar kola ki vajıyı yenmek bu kadarkolay mı dedim 4 ay oldu kurtulalı
Parmak aparat hicbirisyle egzersiz yapamiyrm uyusturucu spreyle kremlerle deniyorum aslinda uyustuyo ama yine de kasiliyorm engel oluyrm esimeSiz ne durumdasiniz peki
Evet arkadaşlar bu reklamlara kanmayın. Burda yüzlerce diplomasız doktor var. Buradaki yenen arkadaşların dediklerini harfiyen yapın gerisi kolay. Korkuyorum dokunamıyorum egzersiz yapamam demeyin yapın üstüne gidin bu bir erteleme hastalığı. Sizin milyarlarca kadından hiçbir farkınız yok fiziksel açıdan.. Hatta fazlaca güçlü kadınlarsınız özelsiniz. Bende bunlardan biriyim. Lütfen kendinize inanın moralinizi bozmayın herkes kurtulacak Allah'ın izni ile..
aparatlar bahane diyosunuz ama ben çok faydasını gördüm ve Allahın izniyle en kısa zamanda bu işi halledecemaparatlar bahane kızlar
herşey kafada bitiyor
dr şenay eserdag tedavisi çok kolay
3 günde biter bütün dertlerniz
çok şükür edavisi olan hastalık
bn kurtulalı 4 ay oldu
Selamlar arkadaslar. Devlet hastahanelerinde bakiyorlar mi?bazı arkadaşlar hera yı önermişlerdir ne kadar istiyorlar orada? Soylediginiz sprey in çubuğu girince birşey yapar mi?sprey anestol gbimi yoksa daha mi iyi?kabartma toozu pastayı nasıl kabartır? :)Bunlara cvp verir misiniz rica etsem şimdiden tesekkurler. Yanlizim sanıyordum değilmişim .ilk defa bu saatte umutluyum :)
Evet canim tam da buraya yaziyosun senin hikayen nedir? Vajinusmusu yenmen dilegiyle hosgeldin :)))Herkez hikâyesini yazıyor burayami yazıyoruz ?
Hangi ilaç ki o ?uyanıktım tabiki canım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?