Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar merhaba bugün ilk defa Rabbime cok sukur bin şükür daha rahat hafiflemis uyandim aslinda burda ki bor cok kisinin yapmis oldugu bisey bu ama benim gozumde daglar kadar büyüttüğüm bi hadiseydi egzersiz yapabilmek... Aslinda ilisli niyetiyle basladik ben piskiytrlarin yazdığı yesil receteli bi ilac aldim uyutsun diye belki uyutur da bisey hissetmem dedim ilacin gerckten de uyutma etkisi var ama beni neden uyutmadi bilmiyorum ama sakinlestirdi sonra deneyelim dedik esimle once bir parmagini yaga batırıp soktu ilk giristen gecerken baya bi zorlandim bekledik biraz ama icim de tuhah bi his vardi sanki tirmagi batar gibi halbuki hem tirnagi kesikti hemde eldiven takmistik ama bi gıcıklanma oldu iste tuhaf bi his yarısını gecene kadar zorluyor biraz sonra bosluga düşüyor rahim duvarina geliyo sanirim en son iste orta parmaga gectik sonra onu denedi tam yapamadim onu bu esnada sık sık wc hissi geliyordu wc ye gidiyordum sonra geldim isrart parmagina biraz anestezik krem sürdü onu girdirmeyi denedi biraz yakti tabi icini ama sonra gecti ve biraz daha rahatladim 2 parmagini sokmasini istemiyordum hazir degildim cunku tamam boyle alistiralim biraz yarin 2 deneriz dedim yok bi deneyelim dedi zaten son zamanlardaki halimizi biliyorsunuz cok gergindi adamin beklemeye sabri yoktu artik 2 parmagi da sokmaya calisti zorlada olsa o dar yerden gecerken zorlaniyorsun sonra bosluga dusuyo o zaman bisey hissetmiyorsum esimin hedefinde icerisi iyice yaglandigi icin 2parmak dan hemen sonra p.., denemesi yapmak vardi ama oraya gelemedik 2 parmak dan sonra zarim gitti sanırım ve kanamam oldu baya orda biraktik ama ben şoklardayim hic boyle olacagini düşünmemiştim baslarken uyutsun ilacla uykuda yapayim istiyordum ama gormem iyi olu sanirim hepsini arka arkaya yaptigimiz icin gitti zarim da kendimi suan cok hafiflemish issesiyorum ama bi yandan da tedirginim acaba tekrar yapabilir miyim diye ayni cesareti bir daha bulabilir miyim diye insallah olur ya insallah devami da gelir pnsi de alırim iceri bu benim icin cok buyuk bir adımdı cok şükür bin şükür şükür Rabbime... bol bol dua edelim kizlar insallah hepimiz kurtuluruz bu sıkıntıdan ve saglikla huzurla mutlulukla devam ederiz evliligimize

Canım ne güzel bir haber bu maşallah çok iyi bir adımmm ayyy gerisi de bir an önce gelir inşallah

Canım ne güzel bir haber bu maşallah çok iyi bir adımmm ayyy gerisi de bir an önce gelir inşallah
Cok tesekkur ederim bende şaşkinim hala 2 parmak girdi penis de girer diye kendimi telkin etmeye calisiyorum oyle acik renk bir iki damla degil bildigin kırmızı kanamam oldu baya hala da az az devam ediyor gecmsesini beklicem ben hic egzersiz yapmayip biran da boyle yaptigimiz icin zarim parmakla gitti galiba esnetmeye firasti olmadi bi kac gun beklicem simdi adetime 1 hafta var adet oncesi denemek istiyorum acısı gecerse yoksa 2 hafta zaman gircek araya sizce geriler miyim ?

H huzurhuzur35 canım cok guzel bı haber cok sevıdnım devamı gelicek ınsallah hepımız kurtulcaz.bende dun aksam 2 parmak yaptık ama canım yandı bıraz bende kanama olmadı hıc demekkı zar yırtılmadı.doktor kalın demıstı zaten sanırım ondan .her gecen gun umudum daha da artıyor..hıc canın yanmadı demı korkulcak kadar yokmus

P..s denemesı yaptınız mı. bende cok korkuyorum p..nsten sprey alıcam daha rahat hıssedıcem sankı
Sprey isinizi cok kolaylastiriyor ilk girise sıkın sonra esin 1 parmagina anestezik krem sürsün oyle soksun icine iyice uyusturur o orayi sonra iki parmagi daha rahat alırsın ve sonrasinda p... bile alabilirsin bana da doktorun bi tanesi kalin demsiti niye kanadi bende bilmyrm ama esim biraz fazla karıştırdı galiba parmagini icinde :) agri da n ziyade batma gibi tuhaf bi his oluyo o da kendimizi sıkınca esim bana biseyler soykediginde ona cvp verdigim cvp verirken daha rahat ilerledigini soyledi sizde oyle deneyim kafanizi dagitmak icin konustursun sizi esiniz... Insallah devami da gelir ya p... de alabilirz insallah

Ilk girisi gecince canini yakan bi yer var o dar yerden gecerken orayi gecince rahat o yuzdem diyorum 1 parmagini sokarken biraz anestezik krem sürsün ici uyussun ondan sonra 2 sini dene sonra baktin rhatsin canin yanmiyo p... denersin

Canım gerilemezsin asla öyle bir şey yok..
Tabiki 2 gün bekle kanama olmuş orası biraz kendine gelsin... Adetten önce tekrar deneme fırsatın olur böylelikle... Allahım inşallah olacak çok az kaldı senin yenmene de  benimde kanamam da baya kıpkırmızı olmuştu ve baya akmıştı işte bizim zarlar kalınmış ya ondan

Ilk girisi gecince canini yakan bi yer var o dar yerden gecerken orayi gecince rahat o yuzdem diyorum 1 parmagini sokarken biraz anestezik krem sürsün ici uyussun ondan sonra 2 sini dene sonra baktin rhatsin canin yanmiyo p... denersin
canim o dar yer yani rahim agzina geldigini hissedince kuvvetli bi sekilde ıkin sen ıkininca orasi aciliyo ve kayar gider Bu arada cok sevindim bu büyuk bi gelisme aslinda devamida gelecek yeter ki azimli ol ve basaracagina inan....

Evet canim ya hem şaşırdım hem cok sevindim Rabbim e binlerce kez şükürler sun bi daha ki denemede yine parmakla deneyeyim once diyorum sonuca pnse geceyim demi yine kanama olur mu bilmem ki belki biraz olur neyse olsun onemli degilde insallah esime izin veririm yine tekrar basa donmem insallah tedirginim o yuzden açılmıştır ama biraz dimdi eskisi gibi dar degildir herhalde

canim o dar yer yani rahim agzina geldigini hissedince kuvvetli bi sekilde ıkin sen ıkininca orasi aciliyo ve kayar gider Bu arada cok sevindim bu büyuk bi gelisme aslinda devamida gelecek yeter ki azimli ol ve basaracagina inan....
Insallah... Dün e kadar cok kötüydüm ama simdi moralim cok daha iyi insallah devami da gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…