Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Insallah yenerim canim hepimiz hayırlısıyla başarıriz insallah... Senin kanamam egzersiz de mi oldu iliski yasarken mi ?

Benimde kanama olmdi cnm yirtilmdgi icnmi p..grmior acaba

Bak bak ben dokunamam,hayatta egzersiz yapamam,herkes neler yapiyor diyene bak.neler neler başarmış bir gecede...baskalarinin belkide 1 ayda katettigi yolu 1 hamlede katetmissin canim maşallah sana.inan kendim başarmış kadar sevindim,allahim hepimizin çabalarını boşa çıkarmaz inşallah.herkes bu illeti yensin iclerinde tabi bende

Insallah yenerim canim hepimiz hayırlısıyla başarıriz insallah... Senin kanamam egzersiz de mi oldu iliski yasarken mi ?
Benimkisi ilişki sırasında oldu Pns tam girmişti cnm ama hiç kan geldiğini hissetmemişim eşim gördü .. Hiç tedirgin olma ikinci dede kanama olabilir ama azıcık olur.. Benim ikinci dede oldu çünkü ama dediğim gibi azdı. Benziyoruz zar konusunda seninle.. İnşallah diğer denemede Pns de girer artık kurtulursun yaaaa

Uf ya bana nazar değdirdiniz he :)
Bi tık ilerleyemiyorum daha :/
Penis kalıyo orda :/
Ikın ıkın ittir, yok, acıyo :/
Spret denemek istyrum ben de. Ama uyuşturdğu için de korkyrum uf ne bileyim yaa. :/

Slm kızlar uzun zamandir burayı takip ediyorum ama bir türlü yazmaya cesaret edememiştim hergün okuyorum ağlıyorum artik çok bunaldim kurtulmak istiyorum cevreden bebek yokmu sorulari bunalttı artik..egzersizlere yeni başladım Rabbim tez zamanda kurtarsin inşallah hepimizi

Amin inşallah :/ :/

Merhabalar arkadaşlar.
Aparatla çalışanlara sorum:
Yönü nasıl buluyorsunuz? Ben parmakla buluyorum ama streçlediğim aparatı bir türlü girdiremedim. Streç battı gibi hissettim ya da yanlış yere zorladım.

Penis daha kolay oluyordur di mi? Kendi yolunu buluyordur

aparati stecledikten sonra preservatife gecir ve ici zeytinyagi olan bardaga batir cikar ole dene daha kolay olacak yönüde popoya egimli olarak ittir rahit basini gecince yönü kendi kendine gidiyo

Sprey kullanan arkadaşlar, ben de denicem sprey. Tam olarak nasıl ve ne şekilde kullandınız? Püf noktalarıyla ayrıntılı şekilde yazar mısınız? Bi zararı var mı?

Amin canim amin insallah... Şaşkinim hala bir daha yapabilir miyim bilmiyrm kendim hala bakip dokunamiyorum esime yaltirsim zaten zarim gittiyse genislemismidir acaba biraz insallah gerilemem ilerlerim umarim hepimiz basaririz insallah esim sagolsun kendisi yapmasaydi ben yapamazdim hatta dur cikar tamam yaniyo filan dedim cikarmadi bekledi oyle oyle devam ettik bakalim insallah pnslede basaririz

Prezervatif tak aparata cnm bende strecle denedim ilk ama o batıyor diğeri daha yumuşak

Zar gittiyse işin daha kolay olur cnm yine deneme yaparken söyle bi rahatla nefes egzersizi yap alıp verdikçe esin girsin yavaş yavaş zaten önünde de birsey olmayınca rahatlıkla girecektir. Bendede pn giriyor ama zara takılıyor bi baskı oluyor sonra eşim cbk bosalinca sadece o baskıyla kalıyorum

Sprey kullanan arkadaşlar, ben de denicem sprey. Tam olarak nasıl ve ne şekilde kullandınız? Püf noktalarıyla ayrıntılı şekilde yazar mısınız? Bi zararı var mı?
Hayir bir zarari yok ben uzun zamandir kullanurm her denemelerm de giris kismina birazda icine dogru sıkıyorsun hafif yanma yapar cabuk geçer 2-3 dkka da uyuşur sen zaten basardin sayılır bence kesinlikle dene spreyi yine sakinlestirici bi ilac ic spreyi sık halledersin o zaman sen permak egzersizlerini asmistin zaten pns i bile almistin bi kısmını buraya kadar geldiysen gerisi cok kolay olur spreyle

Iste parmakla yaparken o baskiyi gecerken hafif rahatsiz oluyorsun onu gecince cok rahat boşluk gerisi ama pns de ne hissederim izin verir miyim bilmiyrm... Bi de zarimin hepsi gitti mi acaba onu da bilmiyrm

İnşallah olur ya :/ çok bunaldım artık :/

nasıl sevindim canım rabbim devamiyetini getirsin inşallah.

Uf ya bana nazar değdirdiniz he :)
Bi tık ilerleyemiyorum daha :/
Penis kalıyo orda :/
Ikın ıkın ittir, yok, acıyo :/
Spret denemek istyrum ben de. Ama uyuşturdğu için de korkyrum uf ne bileyim yaa. :/
Bnde iki parmakla aparatla calisiyorm penis grmior kayiyo eşim mi bulamior acaba.vemcaine spreymi emla kremmi daha etkili arkadaşlar

Insallh canm Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…