- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.061
Insallah yenerim canim hepimiz hayırlısıyla başarıriz insallah... Senin kanamam egzersiz de mi oldu iliski yasarken mi ?Canım gerilemezsin asla öyle bir şey yok..
Tabiki 2 gün bekle kanama olmuş orası biraz kendine gelsin... Adetten önce tekrar deneme fırsatın olur böylelikle... Allahım inşallah olacak çok az kaldı senin yenmene de benimde kanamam da baya kıpkırmızı olmuştu ve baya akmıştı işte bizim zarlar kalınmış ya ondan
Benimde kanama olmdi cnm yirtilmdgi icnmi p..grmior acabaH huzurhuzur35 canım cok guzel bı haber cok sevıdnım devamı gelicek ınsallah hepımız kurtulcaz.bende dun aksam 2 parmak yaptık ama canım yandı bıraz bende kanama olmadı hıc demekkı zar yırtılmadı.doktor kalın demıstı zaten sanırım ondan .her gecen gun umudum daha da artıyor..hıc canın yanmadı demı korkulcak kadar yokmus
Bak bak ben dokunamam,hayatta egzersiz yapamam,herkes neler yapiyor diyene bak.neler neler başarmış bir gecede...baskalarinin belkide 1 ayda katettigi yolu 1 hamlede katetmissin canim maşallah sana.inan kendim başarmış kadar sevindim,allahim hepimizin çabalarını boşa çıkarmaz inşallah.herkes bu illeti yensin iclerinde tabi bendeKızlar merhaba bugün ilk defa Rabbime cok sukur bin şükür daha rahat hafiflemis uyandim aslinda burda ki bor cok kisinin yapmis oldugu bisey bu ama benim gozumde daglar kadar büyüttüğüm bi hadiseydi egzersiz yapabilmek... Aslinda ilisli niyetiyle basladik ben piskiytrlarin yazdığı yesil receteli bi ilac aldim uyutsun diye belki uyutur da bisey hissetmem dedim ilacin gerckten de uyutma etkisi var ama beni neden uyutmadi bilmiyorum ama sakinlestirdi sonra deneyelim dedik esimle once bir parmagini yaga batırıp soktu ilk giristen gecerken baya bi zorlandim bekledik biraz ama icim de tuhah bi his vardi sanki tirmagi batar gibi halbuki hem tirnagi kesikti hemde eldiven takmistik ama bi gıcıklanma oldu iste tuhaf bi his yarısını gecene kadar zorluyor biraz sonra bosluga düşüyor rahim duvarina geliyo sanirim en son iste orta parmaga gectik sonra onu denedi tam yapamadim onu bu esnada sık sık wc hissi geliyordu wc ye gidiyordum sonra geldim isrart parmagina biraz anestezik krem sürdü onu girdirmeyi denedi biraz yakti tabi icini ama sonra gecti ve biraz daha rahatladim 2 parmagini sokmasini istemiyordum hazir degildim cunku tamam boyle alistiralim biraz yarin 2 deneriz dedim yok bi deneyelim dedi zaten son zamanlardaki halimizi biliyorsunuz cok gergindi adamin beklemeye sabri yoktu artik 2 parmagi da sokmaya calisti zorlada olsa o dar yerden gecerken zorlaniyorsun sonra bosluga dusuyo o zaman bisey hissetmiyorsum esimin hedefinde icerisi iyice yaglandigi icin 2parmak dan hemen sonra p.., denemesi yapmak vardi ama oraya gelemedik 2 parmak dan sonra zarim gitti sanırım ve kanamam oldu baya orda biraktik ama ben şoklardayim hic boyle olacagini düşünmemiştim baslarken uyutsun ilacla uykuda yapayim istiyordum ama gormem iyi olu sanirim hepsini arka arkaya yaptigimiz icin gitti zarim da kendimi suan cok hafiflemish issesiyorum ama bi yandan da tedirginim acaba tekrar yapabilir miyim diye ayni cesareti bir daha bulabilir miyim diye insallah olur ya insallah devami da gelir pnsi de alırim iceri bu benim icin cok buyuk bir adımdı cok şükür bin şükür şükür Rabbime... bol bol dua edelim kizlar insallah hepimiz kurtuluruz bu sıkıntıdan ve saglikla huzurla mutlulukla devam ederiz evliligimize
Benimkisi ilişki sırasında oldu Pns tam girmişti cnm ama hiç kan geldiğini hissetmemişim eşim gördü .. Hiç tedirgin olmaInsallah yenerim canim hepimiz hayırlısıyla başarıriz insallah... Senin kanamam egzersiz de mi oldu iliski yasarken mi ?
Amin inşallah :/ :/Slm kızlar uzun zamandir burayı takip ediyorum ama bir türlü yazmaya cesaret edememiştim hergün okuyorum ağlıyorum artik çok bunaldim kurtulmak istiyorum cevreden bebek yokmu sorulari bunalttı artik..egzersizlere yeni başladım Rabbim tez zamanda kurtarsin inşallah hepimizi
Merhabalar arkadaşlar.
Aparatla çalışanlara sorum:
Yönü nasıl buluyorsunuz? Ben parmakla buluyorum ama streçlediğim aparatı bir türlü girdiremedim. Streç battı gibi hissettim ya da yanlış yere zorladım.
Penis daha kolay oluyordur di mi? Kendi yolunu buluyordur
Amin canim amin insallah... Şaşkinim hala bir daha yapabilir miyim bilmiyrm kendim hala bakip dokunamiyorum esime yaltirsim zaten zarim gittiyse genislemismidir acaba biraz insallah gerilemem ilerlerim umarim hepimiz basaririz insallah esim sagolsun kendisi yapmasaydi ben yapamazdim hatta dur cikar tamam yaniyo filan dedim cikarmadi bekledi oyle oyle devam ettik bakalim insallah pnslede basaririzBak bak ben dokunamam,hayatta egzersiz yapamam,herkes neler yapiyor diyene bak.neler neler başarmış bir gecede...baskalarinin belkide 1 ayda katettigi yolu 1 hamlede katetmissin canim maşallah sana.inan kendim başarmış kadar sevindim,allahim hepimizin çabalarını boşa çıkarmaz inşallah.herkes bu illeti yensin iclerinde tabi bende
Prezervatif tak aparata cnm bende strecle denedim ilk ama o batıyor diğeri daha yumuşakMerhabalar arkadaşlar.
Aparatla çalışanlara sorum:
Yönü nasıl buluyorsunuz? Ben parmakla buluyorum ama streçlediğim aparatı bir türlü girdiremedim. Streç battı gibi hissettim ya da yanlış yere zorladım.
Penis daha kolay oluyordur di mi? Kendi yolunu buluyordur
Zar gittiyse işin daha kolay olur cnm yine deneme yaparken söyle bi rahatla nefes egzersizi yap alıp verdikçe esin girsin yavaş yavaş zaten önünde de birsey olmayınca rahatlıkla girecektir. Bendede pn giriyor ama zara takılıyor bi baskı oluyor sonra eşim cbk bosalinca sadece o baskıyla kalıyorumAmin canim amin insallah... Şaşkinim hala bir daha yapabilir miyim bilmiyrm kendim hala bakip dokunamiyorum esime yaltirsim zaten zarim gittiyse genislemismidir acaba biraz insallah gerilemem ilerlerim umarim hepimiz basaririz insallah esim sagolsun kendisi yapmasaydi ben yapamazdim hatta dur cikar tamam yaniyo filan dedim cikarmadi bekledi oyle oyle devam ettik bakalim insallah pnslede basaririz
Hayir bir zarari yok ben uzun zamandir kullanurm her denemelerm de giris kismina birazda icine dogru sıkıyorsun hafif yanma yapar cabuk geçer 2-3 dkka da uyuşur sen zaten basardin sayılır bence kesinlikle dene spreyi yine sakinlestirici bi ilac ic spreyi sık halledersin o zaman sen permak egzersizlerini asmistin zaten pns i bile almistin bi kısmını buraya kadar geldiysen gerisi cok kolay olur spreyleSprey kullanan arkadaşlar, ben de denicem sprey. Tam olarak nasıl ve ne şekilde kullandınız? Püf noktalarıyla ayrıntılı şekilde yazar mısınız? Bi zararı var mı?
Iste parmakla yaparken o baskiyi gecerken hafif rahatsiz oluyorsun onu gecince cok rahat boşluk gerisi ama pns de ne hissederim izin verir miyim bilmiyrm... Bi de zarimin hepsi gitti mi acaba onu da bilmiyrmZar gittiyse işin daha kolay olur cnm yine deneme yaparken söyle bi rahatla nefes egzersizi yap alıp verdikçe esin girsin yavaş yavaş zaten önünde de birsey olmayınca rahatlıkla girecektir. Bendede pn giriyor ama zara takılıyor bi baskı oluyor sonra eşim cbk bosalinca sadece o baskıyla kalıyorum
Hayir bir zarari yok ben uzun zamandir kullanurm her denemelerm de giris kismina birazda icine dogru sıkıyorsun hafif yanma yapar cabuk geçer 2-3 dkka da uyuşur sen zaten basardin sayılır bence kesinlikle dene spreyi yine sakinlestirici bi ilac ic spreyi sık halledersin o zaman sen permak egzersizlerini asmistin zaten pns i bile almistin bi kısmını buraya kadar geldiysen gerisi cok kolay olur spreyle
Kızlar merhaba bugün ilk defa Rabbime cok sukur bin şükür daha rahat hafiflemis uyandim aslinda burda ki bor cok kisinin yapmis oldugu bisey bu ama benim gozumde daglar kadar büyüttüğüm bi hadiseydi egzersiz yapabilmek... Aslinda ilisli niyetiyle basladik ben piskiytrlarin yazdığı yesil receteli bi ilac aldim uyutsun diye belki uyutur da bisey hissetmem dedim ilacin gerckten de uyutma etkisi var ama beni neden uyutmadi bilmiyorum ama sakinlestirdi sonra deneyelim dedik esimle once bir parmagini yaga batırıp soktu ilk giristen gecerken baya bi zorlandim bekledik biraz ama icim de tuhah bi his vardi sanki tirmagi batar gibi halbuki hem tirnagi kesikti hemde eldiven takmistik ama bi gıcıklanma oldu iste tuhaf bi his yarısını gecene kadar zorluyor biraz sonra bosluga düşüyor rahim duvarina geliyo sanirim en son iste orta parmaga gectik sonra onu denedi tam yapamadim onu bu esnada sık sık wc hissi geliyordu wc ye gidiyordum sonra geldim isrart parmagina biraz anestezik krem sürdü onu girdirmeyi denedi biraz yakti tabi icini ama sonra gecti ve biraz daha rahatladim 2 parmagini sokmasini istemiyordum hazir degildim cunku tamam boyle alistiralim biraz yarin 2 deneriz dedim yok bi deneyelim dedi zaten son zamanlardaki halimizi biliyorsunuz cok gergindi adamin beklemeye sabri yoktu artik 2 parmagi da sokmaya calisti zorlada olsa o dar yerden gecerken zorlaniyorsun sonra bosluga dusuyo o zaman bisey hissetmiyorsum esimin hedefinde icerisi iyice yaglandigi icin 2parmak dan hemen sonra p.., denemesi yapmak vardi ama oraya gelemedik 2 parmak dan sonra zarim gitti sanırım ve kanamam oldu baya orda biraktik ama ben şoklardayim hic boyle olacagini düşünmemiştim baslarken uyutsun ilacla uykuda yapayim istiyordum ama gormem iyi olu sanirim hepsini arka arkaya yaptigimiz icin gitti zarim da kendimi suan cok hafiflemish issesiyorum ama bi yandan da tedirginim acaba tekrar yapabilir miyim diye ayni cesareti bir daha bulabilir miyim diye insallah olur ya insallah devami da gelir pnsi de alırim iceri bu benim icin cok buyuk bir adımdı cok şükür bin şükür şükür Rabbime... bol bol dua edelim kizlar insallah hepimiz kurtuluruz bu sıkıntıdan ve saglikla huzurla mutlulukla devam ederiz evliligimize
Bnde ayni asamadaym cnm penis grmioUf ya bana nazar değdirdiniz he :)
Bi tık ilerleyemiyorum daha :/
Penis kalıyo orda :/
Ikın ıkın ittir, yok, acıyo :/
Spret denemek istyrum ben de. Ama uyuşturdğu için de korkyrum uf ne bileyim yaa. :/
Bnde iki parmakla aparatla calisiyorm penis grmior kayiyo eşim mi bulamior acaba.vemcaine spreymi emla kremmi daha etkili arkadaşlarUf ya bana nazar değdirdiniz he :)
Bi tık ilerleyemiyorum daha :/
Penis kalıyo orda :/
Ikın ıkın ittir, yok, acıyo :/
Spret denemek istyrum ben de. Ama uyuşturdğu için de korkyrum uf ne bileyim yaa. :/
Insallh canm TebriklerAmin canim amin insallah... Şaşkinim hala bir daha yapabilir miyim bilmiyrm kendim hala bakip dokunamiyorum esime yaltirsim zaten zarim gittiyse genislemismidir acaba biraz insallah gerilemem ilerlerim umarim hepimiz basaririz insallah esim sagolsun kendisi yapmasaydi ben yapamazdim hatta dur cikar tamam yaniyo filan dedim cikarmadi bekledi oyle oyle devam ettik bakalim insallah pnslede basaririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?