- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.081
Penis dha kolay ama gel de beynimize anlat:)Prezervatif tak aparata cnm bende strecle denedim ilk ama o batıyor diğeri daha yumuşak
Kızlar selam bende aldım spreyi nasıl kullanacagimi detaylı anlatabilir misiniz. Ben parmak değilde Pnis ile denemek istiyorum direk nasıl yapmalıyım ?
vajina icerisine 4 kez sıkıyosun dıs kisminada 2 yada 4 kez sıkoyosun 2 dk bekle 2 dk icinde zaten uyusuyo kayganlastirmak icinn ne kullaniyosan onu sur esine ve vajina girisine.
Yakma yapıyor mu zarari varmi içine nasıl sıkıyorsun eşin sıkıyordur herhalde kayganlastirici vazelin kullanıyorum öncesinde kas gevşetici de iceyim mi. Daha önce kas gevşetici ile yarıya kadar almıştım çünki ama bir daha yapamadım..
Bebis sizin mi vajiliyken mi hamile kaldınız acaba
Kas gevsetici ile yarısını aldiysan sprey le cok daha kolay yaparsin canim emin ol kesinlikle deneYakma yapıyor mu zarari varmi içine nasıl sıkıyorsun eşin sıkıyordur herhalde kayganlastirici vazelin kullanıyorum öncesinde kas gevşetici de iceyim mi. Daha önce kas gevşetici ile yarıya kadar almıştım çünki ama bir daha yapamadım..
Bebis sizin mi vajiliyken mi hamile kaldınız acaba
Allahin izni ile olur insallahKas gevsetici ile yarısını aldiysan sprey le cok daha kolay yaparsin canim emin ol kesinlikle dene
Xylocaine bumunmuyo artik kalkmis piyasadan onun yerine vemcaine var iate onun muadili ayni ilc hicbir farki yokArkadaşlar Xylocaine adlı spreyden kullanan var mı? Vemcain mi daha etkili? Bu mu?
Kiyamm msallh ayni drumdaym spreyi dene psikolojik rhtlatyor.Uf ya bana nazar değdirdiniz he :)
Bi tık ilerleyemiyorum daha :/
Penis kalıyo orda :/
Ikın ıkın ittir, yok, acıyo :/
Spret denemek istyrum ben de. Ama uyuşturdğu için de korkyrum uf ne bileyim yaa. :/
Xylocaine bumunmuyo artik kalkmis piyasadan onun yerine vemcaine var iate onun muadili ayni ilc hicbir farki yok
Denicem canım ya iyice kafama yattı. Akşama kadar iki parmak egzrszi bol bol yapayım da, ne bileyim belki daha rahat olurum.Kiyamm msallh ayni drumdaym spreyi dene psikolojik rhtlatyor.
Kas gevsetici ile yarısını aldiysan sprey le cok daha kolay yaparsin canim emin ol kesinlikle dene
Hani idrar yolu enfeksiyonu olurda vajina da yanma olur ya onun gibi bi yanma sadece bu anlik oluyo. hemen geciyo spreyin ucu zaten cubuk gibi iceriye hafiften itip sıkabilirsin. zarari olmadi bana. Resimdeki benim bebegim degil vajiliyken hamile kalanlardanim bende 6 aylik bi oglum var Darisida sizlerin basina insallah.
Bende eczanelerde bulamamistim inyermetten getirttim dişci malzameleri sayan bi siteden siparis vermistimVemcaine sorduk dün eczaneye. Bilgsyrdan baktı. Yok dedi manyak
Başka eczanelere bakarız artık.
Bol bol dua edin sıkıntılar icin okunacak dualar var bakin internetten okuyun başarı icin Fetih suresini okuyun cokca Allah a sığının güç kuvvet cesaret ihsan eylesin insallah ben dentalsepet.com dan getirtmistim spreyi Allah yardimcimiz olsunHer yerde yokmuş da gercekten ise yarıyor mu acaba.inşallah olur onu yapınca kolaylık duası okuyalım başka bi dua varmı bilmiyorum ana bu sıkıntıları armayı Rabbim herkese nasip etsin insallah
Cübbeli ahmet hocaya sormuşlar you tubede bakdim da 313 ayetel kürsi okuyun demiş isteyip tevekkül edenlere başarılar dilerim .Bol bol dua edin sıkıntılar icin okunacak dualar var bakin internetten okuyun başarı icin Fetih suresini okuyun cokca Allah a sığının güç kuvvet cesaret ihsan eylesin insallah ben dentalsepet.com dan getirtmistim spreyi Allah yardimcimiz olsun
Amin inş oldu oldu olmdi bende bebek icn ugrscm artik.yaş geciyorHani idrar yolu enfeksiyonu olurda vajina da yanma olur ya onun gibi bi yanma sadece bu anlik oluyo. hemen geciyo spreyin ucu zaten cubuk gibi iceriye hafiften itip sıkabilirsin. zarari olmadi bana. Resimdeki benim bebegim degil vajiliyken hamile kalanlardanim bende 6 aylik bi oglum var Darisida sizlerin basina insallah.
2 side etkili sprey daha cabuk uyusturuyo 2-3 dk da filan ve fiyati gayet uygun emla krem oldugu icin emmesi gerekiyo tenin 1-1.5 saate ancak uyustuyo ve baya pahaliBnde iki parmakla aparatla calisiyorm penis grmior kayiyo eşim mi bulamior acaba.vemcaine spreymi emla kremmi daha etkili arkadaşlar
canım benimmm ne kadar sevindim anlatamam :) işte bu tebrik ediyorum seni. kadın istedi mi yapamayacağı hiçbirşey yok. emin ol devamı daha kolay olacak çünkü oraya bişey girebildiğini gördün artık. egzersizlere devam :)Kızlar merhaba bugün ilk defa Rabbime cok sukur bin şükür daha rahat hafiflemis uyandim aslinda burda ki bor cok kisinin yapmis oldugu bisey bu ama benim gozumde daglar kadar büyüttüğüm bi hadiseydi egzersiz yapabilmek... Aslinda ilisli niyetiyle basladik ben piskiytrlarin yazdığı yesil receteli bi ilac aldim uyutsun diye belki uyutur da bisey hissetmem dedim ilacin gerckten de uyutma etkisi var ama beni neden uyutmadi bilmiyorum ama sakinlestirdi sonra deneyelim dedik esimle once bir parmagini yaga batırıp soktu ilk giristen gecerken baya bi zorlandim bekledik biraz ama icim de tuhah bi his vardi sanki tirmagi batar gibi halbuki hem tirnagi kesikti hemde eldiven takmistik ama bi gıcıklanma oldu iste tuhaf bi his yarısını gecene kadar zorluyor biraz sonra bosluga düşüyor rahim duvarina geliyo sanirim en son iste orta parmaga gectik sonra onu denedi tam yapamadim onu bu esnada sık sık wc hissi geliyordu wc ye gidiyordum sonra geldim isrart parmagina biraz anestezik krem sürdü onu girdirmeyi denedi biraz yakti tabi icini ama sonra gecti ve biraz daha rahatladim 2 parmagini sokmasini istemiyordum hazir degildim cunku tamam boyle alistiralim biraz yarin 2 deneriz dedim yok bi deneyelim dedi zaten son zamanlardaki halimizi biliyorsunuz cok gergindi adamin beklemeye sabri yoktu artik 2 parmagi da sokmaya calisti zorlada olsa o dar yerden gecerken zorlaniyorsun sonra bosluga dusuyo o zaman bisey hissetmiyorsum esimin hedefinde icerisi iyice yaglandigi icin 2parmak dan hemen sonra p.., denemesi yapmak vardi ama oraya gelemedik 2 parmak dan sonra zarim gitti sanırım ve kanamam oldu baya orda biraktik ama ben şoklardayim hic boyle olacagini düşünmemiştim baslarken uyutsun ilacla uykuda yapayim istiyordum ama gormem iyi olu sanirim hepsini arka arkaya yaptigimiz icin gitti zarim da kendimi suan cok hafiflemish issesiyorum ama bi yandan da tedirginim acaba tekrar yapabilir miyim diye ayni cesareti bir daha bulabilir miyim diye insallah olur ya insallah devami da gelir pnsi de alırim iceri bu benim icin cok buyuk bir adımdı cok şükür bin şükür şükür Rabbime... bol bol dua edelim kizlar insallah hepimiz kurtuluruz bu sıkıntıdan ve saglikla huzurla mutlulukla devam ederiz evliligimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?