Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar selam bende aldım spreyi nasıl kullanacagimi detaylı anlatabilir misiniz. Ben parmak değilde Pnis ile denemek istiyorum direk nasıl yapmalıyım ?

Kızlar selam bende aldım spreyi nasıl kullanacagimi detaylı anlatabilir misiniz. Ben parmak değilde Pnis ile denemek istiyorum direk nasıl yapmalıyım ?

vajina icerisine 4 kez sıkıyosun dıs kisminada 2 yada 4 kez sıkoyosun 2 dk bekle 2 dk icinde zaten uyusuyo kayganlastirmak icinn ne kullaniyosan onu sur esine ve vajina girisine.

vajina icerisine 4 kez sıkıyosun dıs kisminada 2 yada 4 kez sıkoyosun 2 dk bekle 2 dk icinde zaten uyusuyo kayganlastirmak icinn ne kullaniyosan onu sur esine ve vajina girisine.

Yakma yapıyor mu zarari varmi içine nasıl sıkıyorsun eşin sıkıyordur herhalde kayganlastirici vazelin kullanıyorum öncesinde kas gevşetici de iceyim mi. Daha önce kas gevşetici ile yarıya kadar almıştım çünki ama bir daha yapamadım..
Bebis sizin mi vajiliyken mi hamile kaldınız acaba

Hani idrar yolu enfeksiyonu olurda vajina da yanma olur ya onun gibi bi yanma sadece bu anlik oluyo. hemen geciyo spreyin ucu zaten cubuk gibi iceriye hafiften itip sıkabilirsin. zarari olmadi bana. Resimdeki benim bebegim degil vajiliyken hamile kalanlardanim bende 6 aylik bi oglum var Darisida sizlerin basina insallah.

Kas gevsetici ile yarısını aldiysan sprey le cok daha kolay yaparsin canim emin ol kesinlikle dene

Kas gevsetici ile yarısını aldiysan sprey le cok daha kolay yaparsin canim emin ol kesinlikle dene

İnşallah hepimiz kurutuluruz benimde bu ay adetimden 10 gün önce kahverengi leke olmuştu sadece bir kereye mahsus ve kasiklarimda batma yaşadım 2 gün kadar arastirinca da hep hamilelik belirtisi olarak okudum . Ama bana bu şekilde mucize gibi geliyor millet normal birleşme ile aylarca uğraşıyor ben bu şekilde olursam şok olurum herhalde. Ama senin gibi de çok örnek var sanırım Rabbim ol deyince oluyor herhalde sen ne gibi belirtiler yasamistin senin içinde çok şaşırtıcı olmuştur herhalde....anlattığın şekilde deneyeceğim inşallah yapabilirim.

Her yerde yokmuş da gercekten ise yarıyor mu acaba.inşallah olur onu yapınca kolaylık duası okuyalım başka bi dua varmı bilmiyorum ana bu sıkıntıları armayı Rabbim herkese nasip etsin insallah
Bol bol dua edin sıkıntılar icin okunacak dualar var bakin internetten okuyun başarı icin Fetih suresini okuyun cokca Allah a sığının güç kuvvet cesaret ihsan eylesin insallah ben dentalsepet.com dan getirtmistim spreyi Allah yardimcimiz olsun

Cübbeli ahmet hocaya sormuşlar you tubede bakdim da 313 ayetel kürsi okuyun demiş isteyip tevekkül edenlere başarılar dilerim .((

Amin inş oldu oldu olmdi bende bebek icn ugrscm artik.yaş geciyor

canım benimmm ne kadar sevindim anlatamam :) işte bu tebrik ediyorum seni. kadın istedi mi yapamayacağı hiçbirşey yok. emin ol devamı daha kolay olacak çünkü oraya bişey girebildiğini gördün artık. egzersizlere devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…