- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.101
benim de çok kanamam olmuştu rengi çok koyu değildi. bizim p..s le deneme esnasında olmuştu ben zarım gitmiştir diye düşündüm inşallah öyledir.Canım gerilemezsin asla öyle bir şey yok..
Tabiki 2 gün bekle kanama olmuş orası biraz kendine gelsin... Adetten önce tekrar deneme fırsatın olur böylelikle... Allahım inşallah olacak çok az kaldı senin yenmene de benimde kanamam da baya kıpkırmızı olmuştu ve baya akmıştı işte bizim zarlar kalınmış ya ondan
Aynen :)Penis dha kolay ama gel de beynimize anlat:)
Biliyorum okudum ben 313 ayetel kürsü ama onun disinda genel olarak sıkıntılar icin 313 fatiha var 1000 besmele 100 selavat 100 la havle var yunus aleyhisselamin duasi var sekine duasi var imami azam duasi var selaten tüncine var selati tevriciye var kenzül ars duasi var birsürü dua var okumak lazim tabi Herzaman Rabbime sığınıcaz yar ve yardimcimiz olsun insallah ve tabiki caba gosterecez biz mucadele edersek Rabbim de yardim eder insallahCübbeli ahmet hocaya sormuşlar you tubede bakdim da 313 ayetel kürsi okuyun demiş isteyip tevekkül edenlere başarılar dilerim .((
Aynen yaş geçiyor bebek olsun biz yine vaji ile savaşmaya devam edelim...Amin inş oldu oldu olmdi bende bebek icn ugrscm artik.yaş geciyor
Muayene eldiveni ile denedim, Orta parmaktan kalın oldu, gel-git yaptım ve hiçbir his yok içerde ama popoda baskı hissediyorum yaparken. Ya gerçekten nasıl zevk alınıyor bundanPrezervatif tak aparata cnm bende strecle denedim ilk ama o batıyor diğeri daha yumuşak
Âmin Can'ım benimmmmm sen zoru başardın cesaretini topladın ve bi adım attın bundan sonrası artık çok kolay.. Seni çok iyi anlayan ve hislerini yaşayan biri olarak çok Mutlu'yummm tekrar tekrar tebrik ediyorum seniKızlar merhaba bugün ilk defa Rabbime cok sukur bin şükür daha rahat hafiflemis uyandim aslinda burda ki bor cok kisinin yapmis oldugu bisey bu ama benim gozumde daglar kadar büyüttüğüm bi hadiseydi egzersiz yapabilmek... Aslinda ilisli niyetiyle basladik ben piskiytrlarin yazdığı yesil receteli bi ilac aldim uyutsun diye belki uyutur da bisey hissetmem dedim ilacin gerckten de uyutma etkisi var ama beni neden uyutmadi bilmiyorum ama sakinlestirdi sonra deneyelim dedik esimle once bir parmagini yaga batırıp soktu ilk giristen gecerken baya bi zorlandim bekledik biraz ama icim de tuhah bi his vardi sanki tirmagi batar gibi halbuki hem tirnagi kesikti hemde eldiven takmistik ama bi gıcıklanma oldu iste tuhaf bi his yarısını gecene kadar zorluyor biraz sonra bosluga düşüyor rahim duvarina geliyo sanirim en son iste orta parmaga gectik sonra onu denedi tam yapamadim onu bu esnada sık sık wc hissi geliyordu wc ye gidiyordum sonra geldim isrart parmagina biraz anestezik krem sürdü onu girdirmeyi denedi biraz yakti tabi icini ama sonra gecti ve biraz daha rahatladim 2 parmagini sokmasini istemiyordum hazir degildim cunku tamam boyle alistiralim biraz yarin 2 deneriz dedim yok bi deneyelim dedi zaten son zamanlardaki halimizi biliyorsunuz cok gergindi adamin beklemeye sabri yoktu artik 2 parmagi da sokmaya calisti zorlada olsa o dar yerden gecerken zorlaniyorsun sonra bosluga dusuyo o zaman bisey hissetmiyorsum esimin hedefinde icerisi iyice yaglandigi icin 2parmak dan hemen sonra p.., denemesi yapmak vardi ama oraya gelemedik 2 parmak dan sonra zarim gitti sanırım ve kanamam oldu baya orda biraktik ama ben şoklardayim hic boyle olacagini düşünmemiştim baslarken uyutsun ilacla uykuda yapayim istiyordum ama gormem iyi olu sanirim hepsini arka arkaya yaptigimiz icin gitti zarim da kendimi suan cok hafiflemish issesiyorum ama bi yandan da tedirginim acaba tekrar yapabilir miyim diye ayni cesareti bir daha bulabilir miyim diye insallah olur ya insallah devami da gelir pnsi de alırim iceri bu benim icin cok buyuk bir adımdı cok şükür bin şükür şükür Rabbime... bol bol dua edelim kizlar insallah hepimiz kurtuluruz bu sıkıntıdan ve saglikla huzurla mutlulukla devam ederiz evliligimize
Muayene eldiveni ile denedim, Orta parmaktan kalın oldu, gel-git yaptım ve hiçbir his yok içerde ama popoda baskı hissediyorum yaparken. Ya gerçekten nasıl zevk alınıyor bundan
Popomda bi baski aynen ne zevki bi an once ciksin diyorum aparatMuayene eldiveni ile denedim, Orta parmaktan kalın oldu, gel-git yaptım ve hiçbir his yok içerde ama popoda baskı hissediyorum yaparken. Ya gerçekten nasıl zevk alınıyor bundan
Yap iki kere yptim popoma baski ypior ne zevk ne bsey millet nsil ypiomus bunu :)Denicem canım ya iyice kafama yattı. Akşama kadar iki parmak egzrszi bol bol yapayım da, ne bileyim belki daha rahat olurum.
tamm cnm vemcaine prmgma skp ypicm.esim etkilenior prez. Takarsa dha iyi2 side etkili sprey daha cabuk uyusturuyo 2-3 dk da filan ve fiyati gayet uygun emla krem oldugu icin emmesi gerekiyo tenin 1-1.5 saate ancak uyustuyo ve baya pahali
Teşekkür ederim arkadasim herzaman destegini esirgemedigin icin de ben sana cok tesekkur ederim sagolasinÂmin Can'ım benimmmmm sen zoru başardın cesaretini topladın ve bi adım attın bundan sonrası artık çok kolay.. Seni çok iyi anlayan ve hislerini yaşayan biri olarak çok Mutlu'yummm tekrar tekrar tebrik ediyorum seni
Parmagina degil vajinanin icine dogru sık ucunda cubugu var zaten evet esine de prezarfatif tak cunku benim esimde etkileniyordutamm cnm vemcaine prmgma skp ypicm.esim etkilenior prez. Takarsa dha iyi
Canımmmm tebrik ederim seni ne güzel asamalar katetmıssınız bak korkular nasıl azalıyor bundan sonra Allahın izniyle insallah bende egzersiz yaparken o batma hissi oluyodu sanki böyle ciziliyomus gibi ama alısınca geciyo ben su an egzersz yaparken öyle bişey hissetmiyorum Allah nazarlardan korusun ve tabiki devamını da getrrtsin sevincinin ve sevinçlerimizin durmak yok yola devamKızlar merhaba bugün ilk defa Rabbime cok sukur bin şükür daha rahat hafiflemis uyandim aslinda burda ki bor cok kisinin yapmis oldugu bisey bu ama benim gozumde daglar kadar büyüttüğüm bi hadiseydi egzersiz yapabilmek... Aslinda ilisli niyetiyle basladik ben piskiytrlarin yazdığı yesil receteli bi ilac aldim uyutsun diye belki uyutur da bisey hissetmem dedim ilacin gerckten de uyutma etkisi var ama beni neden uyutmadi bilmiyorum ama sakinlestirdi sonra deneyelim dedik esimle once bir parmagini yaga batırıp soktu ilk giristen gecerken baya bi zorlandim bekledik biraz ama icim de tuhah bi his vardi sanki tirmagi batar gibi halbuki hem tirnagi kesikti hemde eldiven takmistik ama bi gıcıklanma oldu iste tuhaf bi his yarısını gecene kadar zorluyor biraz sonra bosluga düşüyor rahim duvarina geliyo sanirim en son iste orta parmaga gectik sonra onu denedi tam yapamadim onu bu esnada sık sık wc hissi geliyordu wc ye gidiyordum sonra geldim isrart parmagina biraz anestezik krem sürdü onu girdirmeyi denedi biraz yakti tabi icini ama sonra gecti ve biraz daha rahatladim 2 parmagini sokmasini istemiyordum hazir degildim cunku tamam boyle alistiralim biraz yarin 2 deneriz dedim yok bi deneyelim dedi zaten son zamanlardaki halimizi biliyorsunuz cok gergindi adamin beklemeye sabri yoktu artik 2 parmagi da sokmaya calisti zorlada olsa o dar yerden gecerken zorlaniyorsun sonra bosluga dusuyo o zaman bisey hissetmiyorsum esimin hedefinde icerisi iyice yaglandigi icin 2parmak dan hemen sonra p.., denemesi yapmak vardi ama oraya gelemedik 2 parmak dan sonra zarim gitti sanırım ve kanamam oldu baya orda biraktik ama ben şoklardayim hic boyle olacagini düşünmemiştim baslarken uyutsun ilacla uykuda yapayim istiyordum ama gormem iyi olu sanirim hepsini arka arkaya yaptigimiz icin gitti zarim da kendimi suan cok hafiflemish issesiyorum ama bi yandan da tedirginim acaba tekrar yapabilir miyim diye ayni cesareti bir daha bulabilir miyim diye insallah olur ya insallah devami da gelir pnsi de alırim iceri bu benim icin cok buyuk bir adımdı cok şükür bin şükür şükür Rabbime... bol bol dua edelim kizlar insallah hepimiz kurtuluruz bu sıkıntıdan ve saglikla huzurla mutlulukla devam ederiz evliligimize
Aynen canim eger kanama olmasaydi bigun de egzersiz deneyeyim diyordum ama zarom gitti kanamam var mecburen 2-3 gun ara vercem insallah cesaretim kirilmaz basa donmem umarimCanımmmm tebrik ederim seni ne güzel asamalar katetmıssınız bak korkular nasıl azalıyor bundan sonra Allahın izniyle insallah bende egzersiz yaparken o batma hissi oluyodu sanki böyle ciziliyomus gibi ama alısınca geciyo ben su an egzersz yaparken öyle bişey hissetmiyorum Allah nazarlardan korusun ve tabiki devamını da getrrtsin sevincinin ve sevinçlerimizin durmak yok yola devam
Hadi bakalım kuzum hayırlısı olsun kurtulursun tabi önemli olanı yapmıssın zaten güzel haberlerini bekliyoruz aramıza hos geldinSlm kızlar uzun zamandir burayı takip ediyorum ama bir türlü yazmaya cesaret edememiştim hergün okuyorum ağlıyorum artik çok bunaldim kurtulmak istiyorum cevreden bebek yokmu sorulari bunalttı artik..egzersizlere yeni başladım Rabbim tez zamanda kurtarsin inşallah hepimizi
Zarom ne ya :) kizlar dun ki ictigim hap biraz denge kaybi yapti bende yanlis harfler kullanabilirim yazarken kusura bakmayinAynen canim eger kanama olmasaydi bigun de egzersiz deneyeyim diyordum ama zarom gitti kanamam var mecburen 2-3 gun ara vercem insallah cesaretim kirilmaz basa donmem umarim
Aynen canim eger kanama olmasaydi bigun de egzersiz deneyeyim diyordum ama zarom gitti kanamam var mecburen 2-3 gun ara vercem insallah cesaretim kirilmaz basa donmem umarim[/QUOT
Cesaretin kırılmaz canım aksine bunu basarabilmek sana cesaret verir artık korkmana hiç gerek yok gercekten sen cok cesaretliymişsn güzel haberlerin yakın
Tesekkurler tatlmParmagina degil vajinanin icine dogru sık ucunda cubugu var zaten evet esine de prezarfatif tak cunku benim esimde etkileniyordu
Rica ederim Can'ım benim inşallah sen yen bu kez Bebek desteği verecez daha birbirimize :)Teşekkür ederim arkadasim herzaman destegini esirgemedigin icin de ben sana cok tesekkur ederim sagolasin
Insallah cnm hayırlısıyla hamile kalip bebislerle alakali konusuruz insallah... Sevinmek icin acele mi ediyorum kizlar tekrar sorun yasar miyim diye tedirginim ne dersiniz pns i alabilir miyim artik bi de zar yirtilinca giris açiliyo mu eskiye daha mi iyi oluyo cesaret edip aynayla bakamadim bileRica ederim Can'ım benim inşallah sen yen bu kez Bebek desteği verecez daha birbirimize :)
ayy canım cok sevindim..buyuk bir asamayi gecmissin.tebrik ederim..Kızlar merhaba bugün ilk defa Rabbime cok sukur bin şükür daha rahat hafiflemis uyandim aslinda burda ki bor cok kisinin yapmis oldugu bisey bu ama benim gozumde daglar kadar büyüttüğüm bi hadiseydi egzersiz yapabilmek... Aslinda ilisli niyetiyle basladik ben piskiytrlarin yazdığı yesil receteli bi ilac aldim uyutsun diye belki uyutur da bisey hissetmem dedim ilacin gerckten de uyutma etkisi var ama beni neden uyutmadi bilmiyorum ama sakinlestirdi sonra deneyelim dedik esimle once bir parmagini yaga batırıp soktu ilk giristen gecerken baya bi zorlandim bekledik biraz ama icim de tuhah bi his vardi sanki tirmagi batar gibi halbuki hem tirnagi kesikti hemde eldiven takmistik ama bi gıcıklanma oldu iste tuhaf bi his yarısını gecene kadar zorluyor biraz sonra bosluga düşüyor rahim duvarina geliyo sanirim en son iste orta parmaga gectik sonra onu denedi tam yapamadim onu bu esnada sık sık wc hissi geliyordu wc ye gidiyordum sonra geldim isrart parmagina biraz anestezik krem sürdü onu girdirmeyi denedi biraz yakti tabi icini ama sonra gecti ve biraz daha rahatladim 2 parmagini sokmasini istemiyordum hazir degildim cunku tamam boyle alistiralim biraz yarin 2 deneriz dedim yok bi deneyelim dedi zaten son zamanlardaki halimizi biliyorsunuz cok gergindi adamin beklemeye sabri yoktu artik 2 parmagi da sokmaya calisti zorlada olsa o dar yerden gecerken zorlaniyorsun sonra bosluga dusuyo o zaman bisey hissetmiyorsum esimin hedefinde icerisi iyice yaglandigi icin 2parmak dan hemen sonra p.., denemesi yapmak vardi ama oraya gelemedik 2 parmak dan sonra zarim gitti sanırım ve kanamam oldu baya orda biraktik ama ben şoklardayim hic boyle olacagini düşünmemiştim baslarken uyutsun ilacla uykuda yapayim istiyordum ama gormem iyi olu sanirim hepsini arka arkaya yaptigimiz icin gitti zarim da kendimi suan cok hafiflemish issesiyorum ama bi yandan da tedirginim acaba tekrar yapabilir miyim diye ayni cesareti bir daha bulabilir miyim diye insallah olur ya insallah devami da gelir pnsi de alırim iceri bu benim icin cok buyuk bir adımdı cok şükür bin şükür şükür Rabbime... bol bol dua edelim kizlar insallah hepimiz kurtuluruz bu sıkıntıdan ve saglikla huzurla mutlulukla devam ederiz evliligimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?