Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benim de çok kanamam olmuştu rengi çok koyu değildi. bizim p..s le deneme esnasında olmuştu ben zarım gitmiştir diye düşündüm inşallah öyledir.

Cübbeli ahmet hocaya sormuşlar you tubede bakdim da 313 ayetel kürsi okuyun demiş isteyip tevekkül edenlere başarılar dilerim .((
Biliyorum okudum ben 313 ayetel kürsü ama onun disinda genel olarak sıkıntılar icin 313 fatiha var 1000 besmele 100 selavat 100 la havle var yunus aleyhisselamin duasi var sekine duasi var imami azam duasi var selaten tüncine var selati tevriciye var kenzül ars duasi var birsürü dua var okumak lazim tabi Herzaman Rabbime sığınıcaz yar ve yardimcimiz olsun insallah ve tabiki caba gosterecez biz mucadele edersek Rabbim de yardim eder insallah

Prezervatif tak aparata cnm bende strecle denedim ilk ama o batıyor diğeri daha yumuşak
Muayene eldiveni ile denedim, Orta parmaktan kalın oldu, gel-git yaptım ve hiçbir his yok içerde ama popoda baskı hissediyorum yaparken. Ya gerçekten nasıl zevk alınıyor bundan

Âmin Can'ım benimmmmm sen zoru başardın cesaretini topladın ve bi adım attın bundan sonrası artık çok kolay.. Seni çok iyi anlayan ve hislerini yaşayan biri olarak çok Mutlu'yummm tekrar tekrar tebrik ediyorum seni

Muayene eldiveni ile denedim, Orta parmaktan kalın oldu, gel-git yaptım ve hiçbir his yok içerde ama popoda baskı hissediyorum yaparken. Ya gerçekten nasıl zevk alınıyor bundan
Popomda bi baski aynen ne zevki bi an once ciksin diyorum aparat

Teşekkür ederim arkadasim herzaman destegini esirgemedigin icin de ben sana cok tesekkur ederim sagolasin

Canımmmm tebrik ederim seni ne güzel asamalar katetmıssınız bak korkular nasıl azalıyor bundan sonra Allahın izniyle insallah bende egzersiz yaparken o batma hissi oluyodu sanki böyle ciziliyomus gibi ama alısınca geciyo ben su an egzersz yaparken öyle bişey hissetmiyorum Allah nazarlardan korusun ve tabiki devamını da getrrtsin sevincinin ve sevinçlerimizin durmak yok yola devam

Aynen canim eger kanama olmasaydi bigun de egzersiz deneyeyim diyordum ama zarom gitti kanamam var mecburen 2-3 gun ara vercem insallah cesaretim kirilmaz basa donmem umarim

Hadi bakalım kuzum hayırlısı olsun kurtulursun tabi önemli olanı yapmıssın zaten güzel haberlerini bekliyoruz aramıza hos geldin

Rica ederim Can'ım benim inşallah sen yen bu kez Bebek desteği verecez daha birbirimize :)
Insallah cnm hayırlısıyla hamile kalip bebislerle alakali konusuruz insallah... Sevinmek icin acele mi ediyorum kizlar tekrar sorun yasar miyim diye tedirginim ne dersiniz pns i alabilir miyim artik bi de zar yirtilinca giris açiliyo mu eskiye daha mi iyi oluyo cesaret edip aynayla bakamadim bile

ayy canım cok sevindim..buyuk bir asamayi gecmissin.tebrik ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…