- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.121
Tesekkur ederim :) peki simdi orasi açılmış mıdır eskiye gore zar gidince genisleme olmus mudur ?ayy canım cok sevindim..buyuk bir asamayi gecmissin.tebrik ederim..
İnşallah Can'ım.. Şöyle söyleyim eskiden denemelerde Can'ın acıyordu ya şimdi eğer kendini kasmaZsan o acı olmayacak engeli kaldırdın yolu açtın bundan sonra eğer psikolojini bozmazsan azimli olursan hayatında bu dert kalmayacak inşallahInsallah cnm hayırlısıyla hamile kalip bebislerle alakali konusuruz insallah... Sevinmek icin acele mi ediyorum kizlar tekrar sorun yasar miyim diye tedirginim ne dersiniz pns i alabilir miyim artik bi de zar yirtilinca giris açiliyo mu eskiye daha mi iyi oluyo cesaret edip aynayla bakamadim bile
Tesekkur ederim :) peki simdi orasi açılmış mıdır eskiye gore zar gidince genisleme olmus mudur ?
BilmeemMuayene eldiveni ile denedim, Orta parmaktan kalın oldu, gel-git yaptım ve hiçbir his yok içerde ama popoda baskı hissediyorum yaparken. Ya gerçekten nasıl zevk alınıyor bundan
Tesekkur ederim :) peki simdi orasi açılmış mıdır eskiye gore zar gidince genisleme olmus mudur ?
Hadi bakalım kuzum hayırlısı olsun kurtulursun tabi önemli olanı yapmıssın zaten güzel haberlerini bekliyoruz aramıza hos geldin
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.Biliyorum okudum ben 313 ayetel kürsü ama onun disinda genel olarak sıkıntılar icin 313 fatiha var 1000 besmele 100 selavat 100 la havle var yunus aleyhisselamin duasi var sekine duasi var imami azam duasi var selaten tüncine var selati tevriciye var kenzül ars duasi var birsürü dua var okumak lazim tabi Herzaman Rabbime sığınıcaz yar ve yardimcimiz olsun insallah ve tabiki caba gosterecez biz mucadele edersek Rabbim de yardim eder insallah
Insallah canimİnşallah Can'ım.. Şöyle söyleyim eskiden denemelerde Can'ın acıyordu ya şimdi eğer kendini kasmaZsan o acı olmayacak engeli kaldırdın yolu açtın bundan sonra eğer psikolojini bozmazsan azimli olursan hayatında bu dert kalmayacak inşallah
Evet kullandimSen sprey kullandin mi cnm?
Sprey i bende aldimda cubuk baya uzun hepsini sokup mu sıktınız içeriye acabaEvet kullandim
psikolojık ve fizyolojık olarak tedavi ediyorlar canımSiz gitmissiniz ne güzel ama burfa herkesin oraya gidecek durumu yok..
Mesela ben esimi ikna edemedim maddiyatyan dolayi degil ise yarayacagina ikna olmadi hersey senin beyninde bitiyo onların elinde sihirli deynek yok dedi ben kimsenin sana vibratör sokmasini istemiyorum dedi ikna edemedim yani sizin adiniza sevindim ama herkes gidemiyor iste
tedavi şekli hastaya özgüdür çeşitli tedaviler vardır canım o yüden anlatılmıyor bana yapılan sana yapılmayabilir.Su 3 günde iilesenler bir bizede anlatsaniza su tedaviyi ya herkes kurtuluyir ama tedaviden bahseden kimse yok cok yardimci oluyorsunuz valla 3 günde kurtuldm aparatlar bahane egzersizler faso fiso diyip duruyorsunuz bir anlatin su mucizeyide bizde bilelim
Hayır cubugun uç kısmını iceri dogru sokup sıkıyorsun gerisini degilSprey i bende aldimda cubuk baya uzun hepsini sokup mu sıktınız içeriye acaba
bende herada 4 ayönce ödedimankarada merkezleri var istanbuldada şubeleri var ben istanbuldakine gittim nişantaşında sen ara bir konuş hera kadın sağlığı dr süleyman eserdağ, benim doktorum süleyman beyin eşiydi dr şenay eserdağ muayene ücretleri 300 lira ama tedaviye alınırsan 3 gün için 4-5 bin lira filan ödüyorsun ben kredi katına 8 taksit yaptırdım. ilaçlar aparatlar muayene terapiler 5500 lira ödedim, daha çok istese yine verirdim şu dertten kurtuldumya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?