Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ben de bugün iki parmak egzersizi yaparken hafif bi kan geldi. Daha önce de bi kere gelmşti hafif kan..doktor zedelenme olabilir telaş yapma demişti.. bugün yine oldu. Hafif hafif zedeleye zedeleye kurtulcam ordan herhalde
Anasının gözü ya nedir habu yaptıklarımız üff sinirden gülüyorum artık yaa

İnşallah Can'ım.. Şöyle söyleyim eskiden denemelerde Can'ın acıyordu ya şimdi eğer kendini kasmaZsan o acı olmayacak engeli kaldırdın yolu açtın bundan sonra eğer psikolojini bozmazsan azimli olursan hayatında bu dert kalmayacak inşallah

RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Arkadaşlar buda bebis olmasi için dua okuyalım hep beraber

Hanımlar merhaba, tam 5 yıldır bu sorunla mücadele ediyordum aslında mücadele de denemez hicbir sey yapmiyor kaciyordum, ben kendi cinsel organima bile bakamiyordum elleyemiyordum elletmiyordum sizin burdan paylastiklarinizi gizli gizli okuyordum. Bir gun internette yine bu konuyla ilgili birşeyler okurken bir kadin dogum uzmanını buldum cesaret toplayip esime gidelim mi dedim kabul etti. Aslinda biliyordum eşim bu sorunu cozecegime inanmıyordu beni kirmamak icin tamam dedi. Ilk gün doktor bana bu sorunun çözümü var önce bunu iyi anlayin dedi sonra vajinal muayene oldum yalniz şunu soyleyim ben önce de muayene olmuştum muayenede sorun yasamiyordum zaten
Tek basina egzersizin yetersiz kaldığını anladım ilk günden kendime söz verdim cesaretle gideceğim bu işin üstüne diye inanin benim durumum cok vahimdi, bu sorunu yasamama neden olan kisileri olaylari sürekli kendimle konustum hatta yazdım durmadan yazdım sürekli telkinde bulundum kendime ve o kisileri affetmeye başladım egzersizlere de surekli devam ettim. Söylemek istedigim şu ki hanimla tek başına egzersiz yeterli olmuyor sorunun kaynagini bulmadigimiz surece ve beynimizde bunu halletmedegimiz surece basarili olamiyoruz ben bunu yasadim. Şöyle de bir şey bilincaltina yerlesen duygulari anilari vs degistirmek oldukca güç belki bunu hic kimse yapamaz sadece vucudumuzun ve beynimizin cinsel organimiza bir şey girdiğinde acimadigina alismasi gerekiyor vücudun da bir hafizasi var bunu degistirmeniz gerekiyor. Ben tam 5 yıl boyunca burada yazilanlari okuyup çözdüm diyenlere hicbir acı yok diyenlere inanamiyordum belki de inanmak istemiyordum bilincaltimin etkisinde kaliyordum ve inanin çözümsüz değil bir buçuk ay gibi kısa bir sürede gerçekten sorunu çözebildim. Dar dediğimiz acıyı hissettiğimiz ilk giriş kısmından sonra zaten kas olmadığı için hiçbir şey hissedilmiyor ve giriş kısmındaki kasların sizin vucudunuzun bir parçası oldugunu sizden bağımsız boyle kasilmamasi gerektiğini telkin edin kendinize. Sen benim kaslarımsın bana acı veremezsin ben de senin acı duymanı istemem yaptiğımız şey bize haz verecek...
Dilerim.hepiniz en kısa sürede üstesinden gelirsiniz geçen 5 yılıma acıyorum inanın.
Sağlıkla kalın.

psikolojık ve fizyolojık olarak tedavi ediyorlar canım
herayı ararsan eşinle konusurlar.

teda
tedavi şekli hastaya özgüdür çeşitli tedaviler vardır canım o yüden anlatılmıyor bana yapılan sana yapılmayabilir.
bide biz hastaalr tereyağda kıl ararız en basit şeyi bile gözümüzde büyütürüz o yüzden anlatmak istemiyoruz
ve birde bu tedavi şekli heraya özgü...3 günde kesin çözüm...analtılıp yayılması biraz ayıp kaçar doktor yıllardır bu işin ehli olmuş anlatmak yasal değil diye düşünüyorum

bende herada 4 ayönce ödedim
inanın paranın bu mululuğun yanında hiç önemi yok
4 günde rüya gibi ama kurtuldm ankara subesine gittim

arkadaşlar ben bugün kalın mumu sorunsuz 12 cm girdirdim bebe yağı sürdüm. eşim yanımda değil 1 hafta sonra gelecek inşallah onla da olur.Aranızda mumla deneyip peniste başarılı olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…