- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.141
Konustular zaten o donem ama ikna olmadipsikolojık ve fizyolojık olarak tedavi ediyorlar canım
herayı ararsan eşinle konusurlar.
Evet ince ama zaten uzun amaSprey i bende aldimda cubuk baya uzun hepsini sokup mu sıktınız içeriye acaba
Bizede anlatın da bizde kurtulalm şu lanet hastalıktan ben tedavi olmuş oşsam herkese anlatrdm aşamaları sır kalmazdı bnde yaniiii size büyü felan yaptılar galibabende herada 4 ayönce ödedim
inanın paranın bu mululuğun yanında hiç önemi yok
4 günde rüya gibi ama kurtuldm ankara subesine gittim
Maşalla canimmm durmak yokkk yenmene sayıli günlerCanlarımmmm Kelebeklerimmm mutluyum ya adetim bitti ben tekrar egzersizlerime tam gaz devam etmeye karar verdim ve bugün mumu cok az kalınlastrdım belli belirsiz onunla biraz calıstım daha sonra biraz daha kalınlastırdım p... boyutunda degil henüz ama ona da az kaldı insallah ve mutlu oldugum seyde şu normalde mumu direk sokamıyordum oraya önce parmagımı kullanıp hemen ardından parmagımı cıkarmaya cok az kala mumu oraya dogru yönlendrip sokuyordum ama bugun öyle yapmadım cesaret geldi galiba strec sarıp kalınlastırdgm mumu zeytinyagına batrdım ve yavas yavas sokmaya calıstım bugun oldu kendiliginden batma oluyordu bazen oda olmadıve esim gelince ona gösterdim kalınlastrdıgım mumu cok sasrdı İnsallah devamıda gelsın ya mutluyummmm Allah hepimize yardımcı olsun
Melek mehmet o parayi verdik diyelim eve gelince yine aynısı olmayacak mi ondan emin olamiyorum ya nasıl çözülüyor iki günde bi açıkla allah rızası için yapsikolojık ve fizyolojık olarak tedavi ediyorlar canım
herayı ararsan eşinle konusurlar.
teda
tedavi şekli hastaya özgüdür çeşitli tedaviler vardır canım o yüden anlatılmıyor bana yapılan sana yapılmayabilir.
bide biz hastaalr tereyağda kıl ararız en basit şeyi bile gözümüzde büyütürüz o yüzden anlatmak istemiyoruz
ve birde bu tedavi şekli heraya özgü...3 günde kesin çözüm...analtılıp yayılması biraz ayıp kaçar doktor yıllardır bu işin ehli olmuş anlatmak yasal değil diye düşünüyorum[/QUOTE eve gelince aynı durum olmayacağını nasıl bilecegiz ki çok enteresan
Kızlaaar hemen hemen yarısına kadar alabildimmm. Şimdi de meyve keyfi yapıyoruz kocamla oh :) ♡
Rabbim hepimizi kurtarsın bu durumdan, güzel güzel sonuçlar yazalım buraya inşallahhh. ♡ :)
Hera diye diye burdaki umut dolu insanların moralini yerle bir etmeyin, çıkın burdan artık yeter ya bi bitmediniz.!
Sağol canım benim :)Afiyet olsun canim :))
Kızlar sizlere bu hastalığın ne kadar psikolojik olduğunu anlatmanın en basit yolu kendi yaşadıklarım olacak. Ben bur seneden fazla ağır derece vajinismus hastasıydım. Evliliğimizin 4. Aylarında falan eşim bi itmeyle nasıl yaptıysa birleşme tam olmadan kızlığı kanatmayı başarsa da kesinlikle bir daha bacaklarimi bile aralamadım. Bir sene geçince bilinçaltimdaki korkuyla savaşmaya ve yendiğimi hayal etmeye başladim. Biraz biraz bacaklarimi açabildiğime şükrediyordum parmak egzersizi bile yapamiyordum aslaaaaa. Velhasılkelam, kocamla ilk birleşmeyi iki ay önce başardığımızda ben durumdan habersiz öylece yatıyordumçünkü aklım başka bir yerdeydi ve kafam çok bozuktu. Kocam istiyor diye onu kırmamak için soyundum ama kocamla ilgilenmiyordum.Birden kocamın bana sarılıp çığlık attığını farkettim. Kocam ilişkiye girdiğimizi olduğunu söyleyince inanmadım saçmalama ben sinirliyim kafam dalgın dedim. O da inanmıyorsan hisset dedi ve yavaşca kendini geri çekip tekrar soktu.. Kızlar hani bir duvar var diyoruz ya bir turlu girmez sandigimiz. O duvar yok ve aksine vajina bildiğimiz hamur gibiydi. Ben hayatımın şokunu ve pişmanlığını bir arada yaşadım o gece. Bir seneden fazla ağladim kocamdan kaçtim kendimden nefret ettim bir hic uğruna... O geceden sonra artik daha rahat oldum vazen bilinçdışı kassam da artik korkulacak birşey olmadigini gördüm ve şimdicok rahatım :) sizlere tavsiyem şudur ki bilincaltınızı yönetin korkularınızın üstüne gidin yendiğinizi hayal edin ve en önemlisi deneme esnasında kafanızda acıyacak hissi olmasın. Gerekirse nefret ettiğiniz birinin saçını başını yolduğunuzu hayal edin ya da güzel bir kumsalda dalgaların dibinde uzandığınızı falan. Yani kafanızı başka şeylerle meşgul edin. İnanın vajinayı serbest bıraktığınızda hamurdan farkı kalmayacak. Hepinizin bu beladan kurtulması dileğiyle ...
Ayy inanmiyorum bende bunlari yapabilecek miyim çünkü bende birakin egzersizi bakamıyorum bileBak bak ben dokunamam,hayatta egzersiz yapamam,herkes neler yapiyor diyene bak.neler neler başarmış bir gecede...baskalarinin belkide 1 ayda katettigi yolu 1 hamlede katetmissin canim maşallah sana.inan kendim başarmış kadar sevindim,allahim hepimizin çabalarını boşa çıkarmaz inşallah.herkes bu illeti yensin iclerinde tabi bende
Yaparsın tatlım. Neden bakamıyorsun? Miden mi kalkıyor yoksa korku mu var?Ayy inanmiyorum bende bunlari yapabilecek miyim çünkü bende birakin egzersizi bakamıyorum bile(
Kesinlikle öyledir ama biz işte herkesin zevk icin yaptigi şeyden korkuyoruz aparat daha sert aslindaMerhabalar arkadaşlar.
Aparatla çalışanlara sorum:
Yönü nasıl buluyorsunuz? Ben parmakla buluyorum ama streçlediğim aparatı bir türlü girdiremedim. Streç battı gibi hissettim ya da yanlış yere zorladım.
Penis daha kolay oluyordur di mi? Kendi yolunu buluyordur
Kadın olmak zordur. Kadın olmak güçtür. Ama kadınlar en güçlüdür. İnanmaktan vazgeçme meydan oku ve hastalığınla alay etÇok güzeelll :)
Umarız ki biz de en yakın zamanda başarırız :)
Süpersin yaaa :) motive etmelerini seveyim :) başarıcaz tabi ya..bizler sadece boş boş abarta abarta konuşan insanların laflarıyla kirlenen bilinçaltımızın kurbanıyız..bizler aslında o gereksiz insanların kurbanıyız.Kadın olmak zordur. Kadın olmak güçtür. Ama kadınlar en güçlüdür. İnanmaktan vazgeçme meydan oku ve hastalığınla alay et
Ne mutlu çok sevindim senin adina ben kendi adima soyliyeyim p..s ucu giriyor bi duvara dayaniyor öyle bir sikiyorum ki kendimi zavalli kocam zorla nasil yapsin Allah bizim gibi kader mahkumlarinida kurtarsinÇok güzeelll :)
Umarız ki biz de en yakın zamanda başarırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?