Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar merhaba napıyorsunuz nasıl gidiyor egzersizler.. ben p.. denemesine gecmek istemistim ama yapamayinca hazir olmadigimi hissettim ve parmak egzersizine geri döndüm. Birazda tembellik yaptim ilk baştaki halime döndüm. Bu arada ben hep doktor eldiveni ve zeytinyagi ile yapiyordum egzersizi simdi eldiven yerine prez. Deniyorum lup diye gidiyor tavsiye ederim. Duâ edin, duâ edelim

Canlarımmmm Kelebeklerimmm mutluyum ya adetim bitti ben tekrar egzersizlerime tam gaz devam etmeye karar verdim ve bugün mumu cok az kalınlastrdım belli belirsiz onunla biraz calıstım daha sonra biraz daha kalınlastırdım p... boyutunda degil henüz ama ona da az kaldı insallah ve mutlu oldugum seyde şu normalde mumu direk sokamıyordum oraya önce parmagımı kullanıp hemen ardından parmagımı cıkarmaya cok az kala mumu oraya dogru yönlendrip sokuyordum ama bugun öyle yapmadım cesaret geldi galiba strec sarıp kalınlastırdgm mumu zeytinyagına batrdım ve yavas yavas sokmaya calıstım bugun oldu kendiliginden batma oluyordu bazen oda olmadı ve esim gelince ona gösterdim kalınlastrdıgım mumu cok sasrdı İnsallah devamıda gelsın ya mutluyummmm Allah hepimize yardımcı olsun

bende herada 4 ayönce ödedim
inanın paranın bu mululuğun yanında hiç önemi yok
4 günde rüya gibi ama kurtuldm ankara subesine gittim
Bizede anlatın da bizde kurtulalm şu lanet hastalıktan ben tedavi olmuş oşsam herkese anlatrdm aşamaları sır kalmazdı bnde yaniiii size büyü felan yaptılar galiba

Maşalla canimmm durmak yokkk yenmene sayıli günler

Kızlaaar hemen hemen yarısına kadar alabildimmm. Şimdi de meyve keyfi yapıyoruz kocamla oh :) ♡
Rabbim hepimizi kurtarsın bu durumdan, güzel güzel sonuçlar yazalım buraya inşallahhh. ♡ :)

Hera diye diye burdaki umut dolu insanların moralini yerle bir etmeyin, çıkın burdan artık yeter ya bi bitmediniz.!

Merhaba arkadaşlar 2 yıl bende bununla uğraştım yazılanları okuyordum hep ama ilk defa yazıyorum. Doktora gitmedim çünkü herşeyin kafamda bittiğini biliyordum. hiç bir şekilde parmak vb şeyler denemedim, deneyemedim. ılık bir duş ve biraz ıkınarak 2 yıl çektiğim şey hiç beklemediğim bir anda oldu. Öncelikle kafanızdan olacak mı olmacak mı gibi düşünceleri atın.

Afiyet olsun canim :))

Kızlar sizlere bu hastalığın ne kadar psikolojik olduğunu anlatmanın en basit yolu kendi yaşadıklarım olacak. Ben bur seneden fazla ağır derece vajinismus hastasıydım. Evliliğimizin 4. Aylarında falan eşim bi itmeyle nasıl yaptıysa birleşme tam olmadan kızlığı kanatmayı başarsa da kesinlikle bir daha bacaklarimi bile aralamadım. Bir sene geçince bilinçaltimdaki korkuyla savaşmaya ve yendiğimi hayal etmeye başladim. Biraz biraz bacaklarimi açabildiğime şükrediyordum parmak egzersizi bile yapamiyordum aslaaaaa. Velhasılkelam, kocamla ilk birleşmeyi iki ay önce başardığımızda ben durumdan habersiz öylece yatıyordum çünkü aklım başka bir yerdeydi ve kafam çok bozuktu. Kocam istiyor diye onu kırmamak için soyundum ama kocamla ilgilenmiyordum.Birden kocamın bana sarılıp çığlık attığını farkettim. Kocam ilişkiye girdiğimizi olduğunu söyleyince inanmadım saçmalama ben sinirliyim kafam dalgın dedim. O da inanmıyorsan hisset dedi ve yavaşca kendini geri çekip tekrar soktu.. Kızlar hani bir duvar var diyoruz ya bir turlu girmez sandigimiz. O duvar yok ve aksine vajina bildiğimiz hamur gibiydi. Ben hayatımın şokunu ve pişmanlığını bir arada yaşadım o gece. Bir seneden fazla ağladim kocamdan kaçtim kendimden nefret ettim bir hic uğruna... O geceden sonra artik daha rahat oldum vazen bilinçdışı kassam da artik korkulacak birşey olmadigini gördüm ve şimdicok rahatım :) sizlere tavsiyem şudur ki bilincaltınızı yönetin korkularınızın üstüne gidin yendiğinizi hayal edin ve en önemlisi deneme esnasında kafanızda acıyacak hissi olmasın. Gerekirse nefret ettiğiniz birinin saçını başını yolduğunuzu hayal edin ya da güzel bir kumsalda dalgaların dibinde uzandığınızı falan. Yani kafanızı başka şeylerle meşgul edin. İnanın vajinayı serbest bıraktığınızda hamurdan farkı kalmayacak. Hepinizin bu beladan kurtulması dileğiyle ...

Çok güzeelll :)
Umarız ki biz de en yakın zamanda başarırız :)

Ayy inanmiyorum bende bunlari yapabilecek miyim çünkü bende birakin egzersizi bakamıyorum bile (

Kesinlikle öyledir ama biz işte herkesin zevk icin yaptigi şeyden korkuyoruz aparat daha sert aslinda korkmasak penis daha kolaydir eminim ama olmuyor işte Allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslar

Kadın olmak zordur. Kadın olmak güçtür. Ama kadınlar en güçlüdür. İnanmaktan vazgeçme meydan oku ve hastalığınla alay et
Süpersin yaaa :) motive etmelerini seveyim :) başarıcaz tabi ya..bizler sadece boş boş abarta abarta konuşan insanların laflarıyla kirlenen bilinçaltımızın kurbanıyız..bizler aslında o gereksiz insanların kurbanıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…