Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne mutlu çok sevindim senin adina ben kendi adima soyliyeyim p..s ucu giriyor bi duvara dayaniyor öyle bir sikiyorum ki kendimi zavalli kocam zorla nasil yapsin Allah bizim gibi kader mahkumlarinida kurtarsin
Aynen ben de öyleydim. Öyle sıkardımki kendimi, sonra sıktığım yerlerim ağrırdı.
Helalimin yanında arkdş gbi yaşamak zoruma gitti açıkçası. Eşim hiç kızmadı bana..hiç üzmedi bu konuda. Ben de kocam için yenicem diye motive ediyorum kendimi. Doktorum da az kaldığnı söyledi. İnşallah en yakın zamanda başardığımı yazarım buraya. İnşallah hepiöiz yazarız tez zamanda.

Her ikiside aslinda ne kadar sacma dimi cocuklar bile güler halimize nefret ediyorum kendimden
Yapabilenler de vajinismus rahatsızlığına gülüyolar. Anlamıyorlar akılları almıyor. Hepsini aşacaksın canım. Önce bi ayna alıp bakmaya çalış..incele.

Kesinlikle canim benim :) ben nişanliyken bi salak benim kafami bulandirarak bu hastaliga kapilmama neden oldu. Sonra ne mi oldu o cocuk dogurdu ben vaji oldum. Bir sene de her bunaldigimda içimden saydirdim o kişiye. Bu belayi aşınca da anlattiklarinin hepsinin abarti ve yalan olduğunu anladim. Benim de kocamin da bir yilini çaldi. Ama olsun o bana zarar verdi belki ben size ışık tutmuş olurum anlattıklarımla

Elbette. Bizlerin zaten moral motive tecrübelere ihtiyacımız var. Zaten hepimiz de öyle boşboğazların eseriyiz. Ne yapalım. Bu da bizim imtihanımız. sabredicez. Çaba göstericez. Ve mutlu son. :)
Çabalarının sonucunu da almayan yok. Yeterki bi adım atılsın.
Ayetle müjdelemiş Rabbim:
"Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır." ♡

Bnde parmak falan yapamam ne olur anlatin nasil basardiniz p..s ucu giriyor bi duvara dayaniyor orasi zor işte

Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Ve Allah sabredenle beraberdir... Hastaliginizi gözünüzde buyutmeyin canlarım dalga geçebilmeyi öğrenin. Küçümseyin ve asla kapana kısılmış hissetmeyin kendinizi. Bir kafestesiniz esir olduğunuzu zannediyorsunuz. Ama anahtar kafanızın içinde ve inanarak onu elinize alabilir ve kilidi
Açarak özgürlünüze kavuşabilirsiniz anahtarı aramadıkça ve ona uzanmadıkça sadece zaman kaybedersiniz. Güçlü olun ve inanın :))))

Arkadasim ne güzel demisin dalga geçin diye hakkaten bu illetle dalga geçmek tiye almak bile insanı rahatlatiyor sana katiliyorum esimle bu konuyla alakali yaptigimiz ucsuz bucaksiz espriler ile kendimi cok rahatlattim ve başını alabildim bu bile büyük bir başarı benim için 3ayin sonunda inşallah dahasi da olur tamamen cikar hepimizin hayatindan bu illet.

Ya bu herada çozenler bir buçuk gnde başı yabiyo eve gelince adetten sonra başa donmuyo mu nasıl ya nasıl yontem sormuyoruz hanı doktorlara okdar eğitim almışlar ya ayıp oluyomus saygısızlık oluyomus ya :SSS okadar psikolojimizi etkileyen durumu bir buçuk günde nasıl cozuyolar da eve gelince de olabiliyor mu rahat mi yanı bi cvp versin herayi öven ler lütfen artık ya takildim orda off

Anahtarı ne bacım nasıl kafami rahatlatcam onu yapsam o iside yapacam ama o ana gelince kafam izin vermiyo ya of

Merhaba arkadaşlar
ben hiç egzersiz yapamıyordum iki gün önce hem eşimin parmağını sonuna kadar aldım hemde dr verdiği çubuk vardı onu sokabildik sizce bende başarabilirmiyim yani ilerleme varmı bende, yapınca cesaret geldi eşimle denemedik henüz.bundan sonra nasıl ilerlemeliyim nolur yardımcı olun banada..

Süper gidiyorsun motivasyonunu ve azmini düşürme sakın esinin parmağını alabiliyorsan kendi işaret parmagiyla devam et onu yapabiliyorsan sonra 2 parmağıni sokmaya calis daha sonra 3 parmak dene bunları yapabildikten sonra eşinle 2 parmak ve 3 parmak dene bunlarıda yapabiliyorsan penis egzersizine geç. . Önce penis başı almayı dene yaptıktan sonra yarısını almayı dene daha sonra daha fazlasını almaya çalış. ..... ve mutlu son n n n :):):) başardın n n :)

Ayy inanmiyorum bende bunlari yapabilecek miyim çünkü bende birakin egzersizi bakamıyorum bile (
Cnm bnde bakamiyrm dokunamiyorum sakinlestiri icmistim biraz zorlanarak da olsa esime yaptirdim sende esinle yapmayi dene ben ona bile dokundurmuyrdum ama mecburen dayanmak zorundaydm kafamda büyüttüğüm kadar da aşırı bi aci olmadi ama bi batma hissi degisik rahatsiz edici tuhaf his oluyo alışık olmadigimiz icin hatta heyecan yaptim tamam cikar yapma filan dedim ama cikarmadi o yavas yavas yaptik zaten yarisini gecince bosluga dusuyo o sirada hicbisey hissetmiyosun ben diyrm emin misin icinde olduguna cikardin mi yoksa dedim alttan kontrl ettm düşün sonra zarim gitti o ilk giristeki dar yeri gecmek sıkıntı biraz kendini serbest biraksan onda da zorlanmazsin bn kendimi sıktgm icin zorlandim sonra 2 parmagi deneyince zarim gitti cunku ben hic egzersiz yapmamistim daha onceden tek parmakla filn alistirma yapmadigim icin esnemedi herhalde herneyse kanama olunca biraktik mecburen bi kac gun ara vermem lazim insallah sonrasinda devam edebilirim tekrar yaptirabilirim umarim ve iliskiyle sonuclanir insallah Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kendimi gördüm sanki :)

Mucize1210
Anahtar kendine olan inancın canim benim. Bilincaltindaki korkuyla savaş korkmadigina kendini inandir. İnan ben vaji iken kastigim için çok canim yanardi şimdi böyleyse girdiğinde ne kadar canim yanar diyordum ama aslında tam tersi o yolunu bulunca ağri da olmuyor. Ben bacaklarimi aralayamazdim bile kocam araya sürtünmeye calisirdi her tarafim tahriş olurdu canim yanardi. Kocam yine de destek olurdu bana ben aglayinca sakonleştirirdi ama o da insan ona halsizlik ettiğimi düşünürdüm. Ben bir hafta boyunca gece gündüz bilinçaltimi yönettim. KORKMUYORUM.. BEN BU İŞİ BAŞARDIM... aslinda bunları derken bile korkuyorum ama kendimi korkmadigima inandırdım. Ve binlerce salavat tesbih çektim bunlar da beni kendimden emin kıldı Allah a sığınmıştım ve güçlüydüm :) ben başardıysam herkes basarir benim bir yılım kabus gibi geçti

Aynen öyle Merkür bacım. Arkadaşlar hayatta o kadar fazla örnek var ki ben kendimi hep yalniz ve çaresiz sanırdım. Herkes mutlu ben mutsuz.... Ama sonra doğru düşünmeyi öğrenerek farkına vardım. Hayatta en berbat hastalık kanser hastalığıdır. Bu hastalığa kapıldığını öğrendiğinde dünyası başına yıkılanlar umutsuzluğa kapılanlar hep kaybetmiştir sonu malum.... Ama bu hastalığı tam tedavisi tıpta mümkün olmadığı halde yenen milyonlarca hasta var. Mutlaka siz de bilirsiniz hikayelerini. Hikayeleri kısa ve özdür. MORAL... HASTA DEĞİL GİBİ YAŞAMA DEVAM ETMEK... HAYATIN TADINI ÇIKARMAK... UMUTSUZLUĞA KAPILMAMAK... şimdi Allah korusun biz kanserliler gibi ölümle kalım savaşı vermiyoruz. İnsanlar düşünceleriyle ölümü atlatıyor organlarındaki tümörleri yok ediyor. Biz sadece iki tane kas yapısını yönetecek ve rahat bırakacagız kendimiziii :))) vajinismus biz istediğimiz zaman büyük bir dağdan küçük bir tümseğe dönecektir. İnanmak inanmak inanmak

Bizede anlatın da bizde kurtulalm şu lanet hastalıktan ben tedavi olmuş oşsam herkese anlatrdm aşamaları sır kalmazdı bnde yaniiii size büyü felan yaptılar galiba

Pamukelif1990 merhaba, ben daha önce psikiyatriye gitmistim bu rahatsizlik icin vajina hakkinda bilgilendirme yapip bana egzersizleri verip bunlari yap gel demisti zaten mevzu bunlari yapabilmekte ben kendi organima bile bakamiyordum. Simdi gittigim kadin dogum uzmani once bildiğiniz nefes egezersizlerini kas gevsetme egzersizleri vajinayı sıkıp bırakma egzersizlerini verdi ben bir hafta her akşam bunları yaptım hiçbiŕ şey düsünmeden yani bu konuyu düşünmeden mesela günlük aktivite gibi spor yapiyormusum gibi bunlari yaptım. Kendimle çok mücadele verdim ve sürekli yapacaklarımı yazdım şunu yapacağım bunu yapacağim diye bu beynimizi yaptiğimı şeye hazırlıyor basit gibi ama önemli. Bu ilk egzersizleri tamamen yapinca doktora gittim parmak egzersizine baslayacagiz simdi birlikte yapacagiz dedi dünya basima yıkıldı doktorum kendi parmağını bana sokacaktı, ayna tutarak bana egzersizi nasıl yapacağimı gösterdi tam vajen ile anüs arasında perine denen bir bölge var oraya zaten dokunduğunda cok gergin oldugunu göreceksin oraya sürekli masaj yaparak gevseteceksin dedi dudaklara da surekli dokunarak gevsemeye calisacaksin perine önemli tabi kayganlastirici kullarak. Ayna anda sıkıp bırakma yapıyorsun beş kere iyi hissetmiyorsan daha fazla nefes egzersizi de yapıyorsun hazır hissedince serçe parmağı sokuyorsun. Doktor soktu hicbir sey hissetmedim sonra isaret parmagini soktu biraz zorlama gibi bisey hissettim yine de güzel dedi. Ben bir hafta da parmaklarıma calistim tabiki zorlandim hepsinin girisine odaklanmadim rahat rahat sakin sakin denemeye çalıştım ve sürekli kendimi telkin ettim sürekli motive ettim ve sürekli ne yapacagimi beni neyin beklediğini korkularımı yazdım. Bir gün hiç cesaretim yok sokamiyorum yazmisim orda biraktim kendimi zorlamadım

Kafamizi nasıl rahatlatıp aticaz bi yöntem varmı nasıl inandirdiniz kendinizi nasıl ya nasıl (((((
Cok bast cnm bi kere gun icinde surekli bn yparim amn ne var diceksin kndini motivee edince aksamda ya yapamazsam korkusuyla yataga girmicksin bu aksam kesin kurtulcam ne var ki diyip baslayinca zevk almasan bile kndine cok zevk aliyorum super diceksin ki bilinc altina meydan okuyabilesin yoksa aciyor diye diye basa donersin halbuki hic acimadini cok az kan geldini ve penisi hissetmedini bilseniz hic bklemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…