- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.161
Her ikiside aslinda ne kadar sacma dimi cocuklar bile güler halimize nefret ediyorum kendimdenYaparsın tatlım. Neden bakamıyorsun? Miden mi kalkıyor yoksa korku mu var?
Aynen ben de öyleydim. Öyle sıkardımki kendimi, sonra sıktığım yerlerim ağrırdı.Ne mutlu çok sevindim senin adina ben kendi adima soyliyeyim p..s ucu giriyor bi duvara dayaniyor öyle bir sikiyorum ki kendimi zavalli kocam zorla nasil yapsin Allah bizim gibi kader mahkumlarinida kurtarsin
Yapabilenler de vajinismus rahatsızlığına gülüyolar. Anlamıyorlar akılları almıyor. Hepsini aşacaksın canım. Önce bi ayna alıp bakmaya çalış..incele.Her ikiside aslinda ne kadar sacma dimi cocuklar bile güler halimize nefret ediyorum kendimden
Kesinlikle canim benim :) ben nişanliyken bi salak benim kafami bulandirarak bu hastaliga kapilmama neden oldu. Sonra ne mi oldu o cocuk dogurdu ben vaji oldum. Bir sene de her bunaldigimda içimden saydirdim o kişiye. Bu belayi aşınca da anlattiklarinin hepsinin abarti ve yalan olduğunu anladim. Benim de kocamin da bir yilini çaldi. Ama olsun o bana zarar verdi belki ben size ışık tutmuş olurum anlattıklarımlaSüpersin yaaa :) motive etmelerini seveyim :) başarıcaz tabi ya..bizler sadece boş boş abarta abarta konuşan insanların laflarıyla kirlenen bilinçaltımızın kurbanıyız..bizler aslında o gereksiz insanların kurbanıyız.
Elbette. Bizlerin zaten moral motive tecrübelere ihtiyacımız var. Zaten hepimiz de öyle boşboğazların eseriyiz. Ne yapalım. Bu da bizim imtihanımız. sabredicez. Çaba göstericez. Ve mutlu son. :)Kesinlikle canim benim :) ben nişanliyken bi salak benim kafami bulandirarak bu hastaliga kapilmama neden oldu. Sonra ne mi oldu o cocuk dogurdu ben vaji oldum. Bir sene de her bunaldigimda içimden saydirdim o kişiye. Bu belayi aşınca da anlattiklarinin hepsinin abarti ve yalan olduğunu anladim. Benim de kocamin da bir yilini çaldi. Ama olsun o bana zarar verdi belki ben size ışık tutmuş olurum anlattıklarımla
Bnde parmak falan yapamam ne olur anlatin nasil basardiniz p..s ucu giriyor bi duvara dayaniyor orasi zor işteMerhaba arkadaşlar 2 yıl bende bununla uğraştım yazılanları okuyordum hep ama ilk defa yazıyorum. Doktora gitmedim çünkü herşeyin kafamda bittiğini biliyordum. hiç bir şekilde parmak vb şeyler denemedim, deneyemedim. ılık bir duş ve biraz ıkınarak 2 yıl çektiğim şey hiç beklemediğim bir anda oldu. Öncelikle kafanızdan olacak mı olmacak mı gibi düşünceleri atın.
Arkadasim ne güzel demisin dalga geçin diye hakkaten bu illetle dalga geçmek tiye almak bile insanı rahatlatiyor sana katiliyorum esimle bu konuyla alakali yaptigimiz ucsuz bucaksiz espriler ile kendimi cok rahatlattim ve başını alabildim bu bile büyük bir başarı benim için 3ayin sonunda inşallah dahasi da olur tamamen cikar hepimizin hayatindan bu illet.Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Ve Allah sabredenle beraberdir... Hastaliginizi gözünüzde buyutmeyin canlarım dalga geçebilmeyi öğrenin. Küçümseyin ve asla kapana kısılmış hissetmeyin kendinizi. Bir kafestesiniz esir olduğunuzu zannediyorsunuz. Ama anahtar kafanızın içinde ve inanarak onu elinize alabilir ve kilidi
Açarak özgürlünüze kavuşabilirsinizanahtarı aramadıkça ve ona uzanmadıkça sadece zaman kaybedersiniz. Güçlü olun ve inanın :))))
Anahtarı ne bacım nasıl kafami rahatlatcam onu yapsam o iside yapacam ama o ana gelince kafam izin vermiyo ya ofHer zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Ve Allah sabredenle beraberdir... Hastaliginizi gözünüzde buyutmeyin canlarım dalga geçebilmeyi öğrenin. Küçümseyin ve asla kapana kısılmış hissetmeyin kendinizi. Bir kafestesiniz esir olduğunuzu zannediyorsunuz. Ama anahtar kafanızın içinde ve inanarak onu elinize alabilir ve kilidi
Açarak özgürlünüze kavuşabilirsinizanahtarı aramadıkça ve ona uzanmadıkça sadece zaman kaybedersiniz. Güçlü olun ve inanın :))))
Süper gidiyorsun motivasyonunu ve azmini düşürme sakın esinin parmağını alabiliyorsan kendi işaret parmagiyla devam et onu yapabiliyorsan sonra 2 parmağıni sokmaya calis daha sonra 3 parmak dene bunları yapabildikten sonra eşinle 2 parmak ve 3 parmak dene bunlarıda yapabiliyorsan penis egzersizine geç. . Önce penis başı almayı dene yaptıktan sonra yarısını almayı dene daha sonra daha fazlasını almaya çalış. ..... ve mutlu son n n n :):):) başardın n n :)Merhaba arkadaşlar
ben hiç egzersiz yapamıyordum iki gün önce hem eşimin parmağını sonuna kadar aldım hemde dr verdiği çubuk vardı onu sokabildik sizce bende başarabilirmiyim yani ilerleme varmı bende, yapınca cesaret geldi eşimle denemedik henüz.bundan sonra nasıl ilerlemeliyim nolur yardımcı olun banada..
Cnm bnde bakamiyrm dokunamiyorum sakinlestiri icmistim biraz zorlanarak da olsa esime yaptirdim sende esinle yapmayi dene ben ona bile dokundurmuyrdum ama mecburen dayanmak zorundaydm kafamda büyüttüğüm kadar da aşırı bi aci olmadi ama bi batma hissi degisik rahatsiz edici tuhaf his oluyo alışık olmadigimiz icin hatta heyecan yaptim tamam cikar yapma filan dedim ama cikarmadi o yavas yavas yaptik zaten yarisini gecince bosluga dusuyo o sirada hicbisey hissetmiyosun ben diyrm emin misin icinde olduguna cikardin mi yoksa dedim alttan kontrl ettm düşün sonra zarim gitti o ilk giristeki dar yeri gecmek sıkıntı biraz kendini serbest biraksan onda da zorlanmazsin bn kendimi sıktgm icin zorlandim sonra 2 parmagi deneyince zarim gitti cunku ben hic egzersiz yapmamistim daha onceden tek parmakla filn alistirma yapmadigim icin esnemedi herhalde herneyse kanama olunca biraktik mecburen bi kac gun ara vermem lazim insallah sonrasinda devam edebilirim tekrar yaptirabilirim umarim ve iliskiyle sonuclanir insallah Allah hepimizin yardımcısı olsunAyy inanmiyorum bende bunlari yapabilecek miyim çünkü bende birakin egzersizi bakamıyorum bile(
Kendimi gördüm sanki :)Merhaba arkadaşlar 2 yıl bende bununla uğraştım yazılanları okuyordum hep ama ilk defa yazıyorum. Doktora gitmedim çünkü herşeyin kafamda bittiğini biliyordum. hiç bir şekilde parmak vb şeyler denemedim, deneyemedim. ılık bir duş ve biraz ıkınarak 2 yıl çektiğim şey hiç beklemediğim bir anda oldu. Öncelikle kafanızdan olacak mı olmacak mı gibi düşünceleri atın.
Bizede anlatın da bizde kurtulalm şu lanet hastalıktan ben tedavi olmuş oşsam herkese anlatrdm aşamaları sır kalmazdı bnde yaniiii size büyü felan yaptılar galiba
Cok sagol canımmm insallahMaşalla canimmm durmak yokkk yenmene sayıli günler
Cok bast cnm bi kere gun icinde surekli bn yparim amn ne var diceksin kndini motivee edince aksamda ya yapamazsam korkusuyla yataga girmicksin bu aksam kesin kurtulcam ne var ki diyip baslayinca zevk almasan bile kndine cok zevk aliyorum super diceksin ki bilinc altina meydan okuyabilesin yoksa aciyor diye diye basa donersin halbuki hic acimadini cok az kan geldini ve penisi hissetmedini bilseniz hic bklemezsinizKafamizi nasıl rahatlatıp aticaz bi yöntem varmı nasıl inandirdiniz kendinizi nasıl ya nasıl(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?