Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Slm meleklerimmmm canlarim ozel bayanlarim bugun sizin icin cok guzel bi gun olur insaAllahhh mesajlarinizi tek tek okuyorum ve uzuluyorum nasil bi illet oldunu cok iyi bilirim cunku 7 ayimi heba ettim bnm esim sizinkiler kadar anlayislida degildi surekli kavgalarimz oluyodu ikimizin aileside ogrenmisti cok cikmazdaydim ama inat ettim bi haftada once Rabbim sonra bu sayfa sayesinde yendim ... hepinizin korkusu ayni aci cok aci cok kan korkusu bacak acamama halbuki bnlar cahil insanlarin yanlis iliskiden sonra yasadigi bir durum hemen anlatim aci yok aslinda acinin olmasi icin penisin yanlis yone girmesi ve sizin kasilmaniz gerek aci bu yuzden olur fakat yonunu ayarlayip kendizi serbest birakirsaniz nasil girdini anlamazsiniz bile gel gelelim kan olayina kanda erkegin zorlamasa yine sizin kasmaniz sonucu olusur cunku kasinca erkek zorlayinca yirtilma olur bu yuzden cok kan gelir ama normali eger yine kasmayip kndi isteginiz ve penisin dogru yone girmesiyle sadece iki uc damla pembemsi bisey gliyo hepsi bu.... kuzularr korkacak hicbirsey yok inanin bna anlattiklarimin tamami kndimde tespit ettigim seyler hersey sizin elinizde kndinize guvenmkten vazgecmeyin insaAllah hepinizin basari oykusunu burda gorurum unutmayin siz cok ozel bayanlarsinizz Allah yarr ve yardimciniz olsun

Başardığımı yazmayı sabırsızlıkla bekliyoruummmmmmm :)

Hanımlar yanlış anlaşılmasını istemem ve fakat penis yanlıs yere girecek yanlis yone gidecek cok zorlarsa zarim parcalanacak yirtilayacak patlayacak diye dusuncelerden uzaklasmaya calisin cunku bunlar gercek degil. Emin olamiyorsaniz inanmiyor veya inanamiyorsaniz kadin cinsel organi hakkinda ayrintili arastirmalar yapin resimleri inceleyin. Kizlik zari denen yapi zaten mukoza yapisinda, gecirgen esnek olmasa regl kanamasi gormezdik. Zar kelimesi oyle yanlis bir kelime ki beyinde yirtilma parcalanma patlama catlama gibi korkuyu cagiran kelimeler cagristiriyor. Penisin yanlis yone gitmesi gibi bir durum soz konusu olamaz inanin, kendinizi boyle dusuncelerle korkutmayin ben tam 5 sene çektim bu illeti fazlasini düşünürsem 6 sene.

çok haklısın. zar ile ilgili hep öyle bi beklenti var maalesef :\
bu da insanlar tarafından bilinçaltımızın kirlendiğini gösteriyor. inşallah başaracağız :)

Ustelik kadin uyarildiginda vajine genislemekte uzamakta ve kayganlasmakta yani düşünün ki iliskiye hazir hale gelen vajinamizi biz kasarak vajeni kapatiyoruz. Bakin bunu unutmayin uyarildigimizda aslinda bedenimiz bizi iliskiye hazirlamis oluyor. Klitorisinizi ihmal etmeyin çünkü klitoris tüm vajinayi disardan sarmalayan bir vaziyette, o uyarildiginda hersey hazir hale geliyor. Tüm bunlara gerçekten inanin, giristen sonra kas olmadığı için hiçbir acı hissedilmiyor hatta hiçbir şey hissedilmiyor buna inanın lütfen

hepsine tamam diyoruz ama o an işte kasılıyoruz. :\
çok şükür bayağı ilerledim ben, inşallah tamamen kurtulurum...

tatlım ben iki parmak da yapıyodum, penise geçmiştik biz. birkaç gündür deneme yapıyoruz işte. doktorum xanax hap verdi. yarım içiyorum. bu şekilde devam ediyoruz..

Jinekolog a mi gittin yoksa psikoloğa mi.. ne güzel az kalmis senin basarmana.bende burdan okudum uygulamaya çalışıyorum 4 aylık evliyim. Henüz doktora gitmedim kas gevşetici ile birkez yarıya kadar aldım sonra acimamasina rağmen bıraktım niyeyse bi daha o kadarını da yapamadım. Şimdi hem kas gevşetici ve burda yazılan spreyi aldım onun la deneyeceğim bakalım.

Psikiyatr doktoruyla tedavi oluyorum canım.

hepsine tamam diyoruz ama o an işte kasılıyoruz. :\
çok şükür bayağı ilerledim ben, inşallah tamamen kurtulurum...

Zevc_inin Hatunu, inşallah kurtulacaksınız aslında bence kurtulmuşsunuz, biz eşli iki parmağı yapabildikten sonra doktorumuza gittik ben daha devam edeceğiz sanıyordum seanslara, tamam dedi artık burda seans bitiyor sorun çözülmüş dedi ben inanamadim, doktorumun kendisi de kendi parmağıyla iki parmak hatta üc parmak denedi yeterince esnemis gevsemis hazirsiniz artik bu sorunu cozdunuz dedi ben inanamadim ne yani artik gelmeyecek miyiz diye sordum hatta :) istedigin zaman deneyin, ister sınırlı penis girişini deneyin ister doğrudan deneyin dedi sıkıntı olabilir sorun yaşayabilirsin bunun bilincinde ol dedi, iliskiler üzerine cinsel birlesmeler fanteziler vs vs uzun uzun konustu tavsiyelerde bulundu, ego benlik beyin bilcinalti vs vs uzun uzun anlattı ve biz ertesi günü kendi dogal akışında hic kendimizi kasmadan normal sevişmeyi de uzatarak giricek mi girmiycek mi bunu düşünmeden denedik ve oldu, sınırlı penis egzersizi bile denemedik. Siz de basaracaksiniz

Çok güzel ya. İnşallah inşallah.

mrb kızlar bana bi kayganlaştırıcı bişey önerebilirmisiniz acaba bilmediğim birşeyi almak istemiyorum 3 ay oldu ama hala ne yazikki olmadı kimseyede birşey diyemiyoruz ailelerimiz artık çocuk lafı etmeye başladı birde kayganlaştırıcıyla denemek istiyorum çünkü deniyoruz nerdeyse her akşam ama girmiyo bir türlü lütfen bir şey önerirmisiniz

canım durex'in aloe vera'lı kayganlaştırıcısını kullanabilirsin. hem tahrişleri de iyileştiriyor.

vallaa bravo bende gırcek mı girmıcekmı korkusu yuzunden ilişki içinde hıc baska bısı dusunemıyorum.Nasıl asıcam bılemıyorum bu hissi ne lanet birsey..boyle hıc bısı hıssetmedım bı anda oldu dıyen ınsanlara cok imreniyorum darısı basımıza ınsallah rabbim yuzumuze gülsun.

canım benim ''lanet'' kelimesini kullanma. :\ tehlikeli bi kelime. aman ağzımızı alıştırmayalım..

inşallah biz de başarıcaz canımm, ben de çok imreniyorum şu hiçbir şey hissetmeden yapabilenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…