Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

O kadar çok bunaldım ki artık isyan etmek istemiyorum Allah korkusunda işte bazen oluyor Eşimde dıyor dert etme bu kadar allah baska dert vermesin insanlar nelerle ugrasıyor.

O kadar çok bunaldım ki artık isyan etmek istemiyorum Allah korkusunda işte bazen oluyor Eşimde dıyor dert etme bu kadar allah baska dert vermesin insanlar nelerle ugrasıyor.
çok haklı eşin, ben de çok dert ediyodum ama gerçekten bizdeki dertleri nimet sayan kardeşlerimiz var.

Hayırdir canim ne kazasi

dün iki parmak egzersizi yaparken hafif bi kan geldi canım. zedeledim galiba. birkez daha olmuştu öyle. doktorum ''zedelenme olmuştur hafif, telaş yapma'' demişti. az bi kan gelmişti o zaman. dün de aynısı oldu. kegel yaparken açıp kapanan bi yer görüyoruz ya, onun kenarında işte çizgi gibi kesik olmuş.

Bende hala iki parmak çalışıyorum kızlar zeytinyağı ile devam ediyorum bebe yağına göre daha kaygan .. Bana dua edin lutfen 2 boğum ve fazlasını yani tamamını alabiliyim allah hepimizin yardımcısı olsun

Zedelenme oldu diye ara vermiyorsun di mi devam ediyorsun. ?

Sevgili mobiliz gircek mi girmicek mi bu düşünceden uzaklasmaya çalışın, surekli olumlama yapın ağrı acı hissetseniz bile aslında olmadığına inanmaya çalışın, hazza zevke odaklanmaya çalışın zevk veren bir seyi nasil aci verebileceği saçmalığını düşünün. Söylemesi kolay diyebilirsiniz inanın 6 sene çektim ben gencligim gitti diyebilirim, şimdi sürekli konusasim anlatasim var siz de kurtulun diye. Olumlama yapın lütfen vucudunuzu ve beyninizi hazirlayin. Biraz açık konuşmak gerekirse vajinanizin aslinda islandigini uzadigini iliskiye hazir halde oldugunu hic unutmayin o hazır tabi kendinizi uyarmaniz gerekiyor

ara vermedim, devam ediyorum. doktorum bişe olmaz dedi. akşam da deneme yaptık zaten, kanama falan olmadı yani.
Aslında kaza değil bu bir gelişme. Biz zaten ordan kan gelcek parçalanacak diye de tedirgin oluyorduk ama kizliginin bozulduğunu görmene rağmen hicbirsey olmamış gibi normal karşılayıp devam ediyoruz benim de o sıra kanamam geldi ama egzersizden sonraki gün geldi şu 2 parmagida geçsen yine gelir kesin

bazı terapistlerden çok daha güzel motive ediyorsunuz

zaten ekstra bi acı hissetmedim, sonradan gördüm kanı da. ara verirsem iyi olmaz. adetime kadar bu işi halletmeyi hedefledik. bakalım inşallah olur. adetim uzun sürüyor, o yüzden gerileme oluyor bende..

bazı terapistlerden çok daha güzel motive ediyorsunuz

Sevgili Zevc_inin Hatunu gerçekten motive olmaya ihtiyacımız var, hiçbir yöntem tek başına yeterli olmuyor. Karakterimizi yaşadıklarımızı bilincaltimizdakileri degistiremeyiz bunu hicbir uzman yapamaz sadece bize ogretilenlerin yerine yeni olumlu bilgileri koyabiliriz ve bunu gücünü görebiliriz. Bedenimizi beynimizi ve tabiki zihnimizi bu yeni duruma alistirmaliyiz ben her gün cinsel organ resmi ciziyordum zihnim alişsın diye, surekli olumlama yapıyordum,

ay maşallah süpersin ya
sürekli kendimize telkinler vermeliyiz... ben bu süreçte ne kadar karamsar olduysam eşim o derece destek verdi bana. o böyle yaptıkça kızıyordum ona bide. halbuki o zamanlar onun desteğine elverseydim çoktan kurtulmuştum. nasip napalım..

B

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…