- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.201
O kadar çok bunaldım ki artık isyan etmek istemiyorum Allah korkusunda işte bazen oluyorcanım benim ''lanet'' kelimesini kullanma. :\ tehlikeli bi kelime. aman ağzımızı alıştırmayalım..
inşallah biz de başarıcaz canımm, ben de çok imreniyorum şu hiçbir şey hissetmeden yapabilenlere...
Ben regl oldum 1 hafta molaKızlarrrr egzersizler nasıl gidiyo?
dün ufak bi kaza oldu ama aynen devam canım :)Resmi tatildesin o.zaman
çok haklı eşin, ben de çok dert ediyodum ama gerçekten bizdeki dertleri nimet sayan kardeşlerimiz var.O kadar çok bunaldım ki artık isyan etmek istemiyorum Allah korkusunda işte bazen oluyorEşimde dıyor dert etme bu kadar allah baska dert vermesin insanlar nelerle ugrasıyor.
dün ufak bi kaza oldu ama aynen devam canım :)
Hayırdir canim ne kazasi
Zedelenme oldu diye ara vermiyorsun di mi devam ediyorsun. ?dün iki parmak egzersizi yaparken hafif bi kan geldi canım. zedeledim galiba. birkez daha olmuştu öyle. doktorum ''zedelenme olmuştur hafif, telaş yapma'' demişti. az bi kan gelmişti o zaman. dün de aynısı oldu. kegel yaparken açıp kapanan bi yer görüyoruz ya, onun kenarında işte çizgi gibi kesik olmuş.
Zedelenme oldu diye ara vermiyorsun di mi devam ediyorsun. ?
vallaa bravo bende gırcek mı girmıcekmı korkusu yuzunden ilişki içinde hıc baska bısı dusunemıyorum.Nasıl asıcam bılemıyorum bu hissi ne lanet birsey..boyle hıc bısı hıssetmedım bı anda oldu dıyen ınsanlara cok imreniyorumdarısı basımıza ınsallah rabbim yuzumuze gülsun.
Aslında kaza değil bu bir gelişme. Biz zaten ordan kan gelcek parçalanacak diye de tedirgin oluyorduk ama kizliginin bozulduğunu görmene rağmen hicbirsey olmamış gibi normal karşılayıp devam ediyoruz benim de o sıra kanamam geldi ama egzersizden sonraki gün geldi şu 2 parmagida geçsen yine gelir kesinara vermedim, devam ediyorum. doktorum bişe olmaz dedi. akşam da deneme yaptık zaten, kanama falan olmadı yani.
Sevgili mobiliz gircek mi girmicek mi bu düşünceden uzaklasmaya çalışın, surekli olumlama yapın ağrı acı hissetseniz bile aslında olmadığına inanmaya çalışın, hazza zevke odaklanmaya çalışın zevk veren bir seyi nasil aci verebileceği saçmalığını düşünün. Söylemesi kolay diyebilirsiniz inanın 6 sene çektim ben gencligim gitti diyebilirim, şimdi sürekli konusasim anlatasim var siz de kurtulun diye. Olumlama yapın lütfen vucudunuzu ve beyninizi hazirlayin. Biraz açık konuşmak gerekirse vajinanizin aslinda islandigini uzadigini iliskiye hazir halde oldugunu hic unutmayin o hazır tabi kendinizi uyarmaniz gerekiyor
Aslında kaza değil bu bir gelişme. Biz zaten ordan kan gelcek parçalanacak diye de tedirgin oluyorduk ama kizliginin bozulduğunu görmene rağmen hicbirsey olmamış gibi normal karşılayıp devam ediyoruz benim de o sıra kanamam geldi ama egzersizden sonraki gün geldi şu 2 parmagida geçsen yine gelir kesin
bazı terapistlerden çok daha güzel motive ediyorsunuz
ay maşallah süpersin yaSevgili Zevc_inin Hatunu gerçekten motive olmaya ihtiyacımız var, hiçbir yöntem tek başına yeterli olmuyor. Karakterimizi yaşadıklarımızı bilincaltimizdakileri degistiremeyiz bunu hicbir uzman yapamaz sadece bize ogretilenlerin yerine yeni olumlu bilgileri koyabiliriz ve bunu gücünü görebiliriz. Bedenimizi beynimizi ve tabiki zihnimizi bu yeni duruma alistirmaliyiz ben her gün cinsel organ resmi ciziyordum zihnim alişsın diye, surekli olumlama yapıyordum,
Ayni durumdayz:)Bende hala iki parmak çalışıyorum kızlar zeytinyağı ile devam ediyorum bebe yağına göre daha kaygan .. Bana dua edin lutfen 2 boğum ve fazlasını yani tamamını alabiliyim allah hepimizin yardımcısı olsun
Aslında kaza değil bu bir gelişme. Biz zaten ordan kan gelcek parçalanacak diye de tedirgin oluyorduk ama kizliginin bozulduğunu görmene rağmen hicbirsey olmamış gibi normal karşılayıp devam ediyoruz benim de o sıra kanamam geldi ama egzersizden sonraki gün geldi şu 2 parmagida geçsen yine gelir kesin[/QUOTE canim ben 2 parmk ve aparat calisyorm kan gelmedi hala.yani glmemesi doğal mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?