- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.221
O kadar aparatla egzersiz yaptim araya zaman
girdi kasintim başladı ama burayi okumaya devam ettim yine ertelemeye basladim esli deneme yapmak istemyrm bir türlü buradaki 3 günlük mucizecicilerdende fenalik geldi yok tedaviyi aciklamayiz her hastanin yöntemi farklı bilmem ne off kaç günde bas agrisindan mide agrisindan ölücem o kadar strese girdim ya
Arkadaslar biliyorsunuz iki gun once esimle cift parmak denemesinde zarim gitmisti baya kanamisti dünde aksama kadar ara ara geldi kirmizi kan surekli pecete değiştirdim bugun de kahverengine döndü rengi az geliyo yine tekrar denemek icin ne kadar beklemeliyim adetime 4-5 gün var adet oncesi insallah iliski gerceklestrp bu sıkıntıdan kurtulmak istiyordum ama adetin olup gecmesini mi beklemeliyim hem daha iyi iyileşir herhlade orasi demi ama bu sefer de 2 hafta zaman girecek araya napsam adet oncesi denesem tahriş gecmis olur mu acaba
Hepsinin tedavi yöntemi ayni canim ya kisiye gore degisen bisey yok bosver takma onlari hepsi dilatörle egzersiz yaptiriyo kimisi 3 gunde yeniyo kimisi 5 gunde belki gunleri uzuyordur kisiye gore degsiyo dedikleri o yani başta anestezik krem surerek boy boy dilatorlerle egzersiz yaptiriyolar yöntem bu yani yaninda doktor ya da hemsire olacagi icin belki daha cok cesaret aliyorlardir onlardan mutlaka konusarak rahatlatmaya calisiyorlardirO kadar aparatla egzersiz yaptim araya zaman
girdi kasintim başladı ama burayi okumaya devam ettim yine ertelemeye basladim esli deneme yapmak istemyrm bir türlü buradaki 3 günlük mucizecicilerdende fenalik geldi yok tedaviyi aciklamayiz her hastanin yöntemi farklı bilmem ne off kaç günde bas agrisindan mide agrisindan ölücem o kadar strese girdim ya
Yok oyle var denecek kadar bi aci yok sadece ani hareketlerde filan hafif bi batma gibi bisey oluyo ama cok rahatsiz edici bisey yoktatlım sanırım senin bayağı kanaman olmuş. biraz sıcak suyla falan masaj yapsan? belki daha iyi yumuşar. acı var mı şuan peki ?
Yok oyle var denecek kadar bi aci yok sadece ani hareketlerde filan hafif bi batma gibi bisey oluyo ama cok rahatsiz edici bisey yok
Benim zarima zaten biraz kalin gibi görünüyor demisti doktor belki ondan oyle kanadi ama hepsi gitti mi zarin bilmiyorum tekrar denesem gelir mi acaba yine sen iki parmagini aldiginda ne kadar gelmisti kan
merhaba arkadaşlar,
4 yıllık evliyim. vajinismusla mücadele ediyorum. psikolojik detsek almaya yaklasık 1 yıldır başladım. neden daha önce gitmedin demeyin bilmiyorumbildiğim sadece hızla geçip giden zaman ve insanların acımasızca neden cocuk sahibi olmuyorsunuz soruları.. artık çok bunaldım, uyuyamıyorum. hiçbirşeye konsantre olamıyorum. gündüz çalıştığım şirkette akşam da evde bunalıma giriyorum. eşim sabırlı davranıyor ama artık bence o da sıkıldı. doktorumun verdiği kişisel egzersizleri yaptım. ama eşimle beraber yapmamız gereken parmak egzersizlerini bir türlü yapamıyorum. ne yapacagım ben
Arkadaslar biliyorsunuz iki gun once esimle cift parmak denemesinde zarim gitmisti baya kanamisti dünde aksama kadar ara ara geldi kirmizi kan surekli pecete değiştirdim bugun de kahverengine döndü rengi az geliyo yine tekrar denemek icin ne kadar beklemeliyim adetime 4-5 gün var adet oncesi insallah iliski gerceklestrp bu sıkıntıdan kurtulmak istiyordum ama adetin olup gecmesini mi beklemeliyim hem daha iyi iyileşir herhlade orasi demi ama bu sefer de 2 hafta zaman girecek araya napsam adet oncesi denesem tahriş gecmis olur mu acaba
ailenden herhangi biri bu durumu biliyomu canım? doktora gittiğinden haberleri varmı yani?Aynen ben de öyleydim. Öyle sıkardımki kendimi, sonra sıktığım yerlerim ağrırdı.
Helalimin yanında arkdş gbi yaşamak zoruma gitti açıkçası. Eşim hiç kızmadı bana..hiç üzmedi bu konuda. Ben de kocam için yenicem diye motive ediyorum kendimi. Doktorum da az kaldığnı söyledi. İnşallah en yakın zamanda başardığımı yazarım buraya. İnşallah hepiöiz yazarız tez zamanda.
ailenden herhangi biri bu durumu biliyomu canım? doktora gittiğinden haberleri varmı yani?
Ne kadarlik evlisin egzersiz yapiyor musunhayır tatlım hiç kimse bilmiyor. ben çok söylemek istedim anneme ama eşim müsaade etmedi. bu bizim özelimiz, hiç kimse bilmeyecek dedi. bir tek doktorumuz ve RABBİM biliyor.
Evet dogru söylüyorsunuzda o kadar kanayinca ne bileyim beklemem gerektigini düşündüm hala da az az leke geliyo neyse 2 gun daha bekleyeyim bakalim bakarim duruma gore artik :) Insallah tekrar yapabilirim esimle parmak deneyip sonrasinda hemen pns denemek istiyorum insallah olur Rabbim hepimizin yardımcısı olsunTahris oldugunu vs. niye öyle dusunuyorsunuz ki bence deneyin zorlanirsan beklemediginiz bir sey hissedersiniz oldugunuz yerde birakirsiniz, bence birakmayin belki hersey yolunda gidecek her sey güzel olacak denemeye değer ; )
Ne kadarlik evlisin egzersiz yapiyor musun
ne güzel yazmışsın canım benim moral oldun bize :) ben de başaracağıma inanıyorum sadece çok az daha zamana ihtiyacım var :)Slm meleklerimmmm canlarim ozel bayanlarim bugun sizin icin cok guzel bi gun olur insaAllahhhmesajlarinizi tek tek okuyorum ve uzuluyorum nasil bi illet oldunu cok iyi bilirim cunku 7 ayimi heba ettim bnm esim sizinkiler kadar anlayislida degildi surekli kavgalarimz oluyodu ikimizin aileside ogrenmisti cok cikmazdaydim ama inat ettim bi haftada once Rabbim sonra bu sayfa sayesinde yendim ... hepinizin korkusu ayni aci cok aci cok kan korkusu bacak acamama halbuki bnlar cahil insanlarin yanlis iliskiden sonra yasadigi bir durum hemen anlatim aci yok aslinda acinin olmasi icin penisin yanlis yone girmesi ve sizin kasilmaniz gerek aci bu yuzden olur fakat yonunu ayarlayip kendizi serbest birakirsaniz nasil girdini anlamazsiniz bile gel gelelim kan olayina kanda erkegin zorlamasa yine sizin kasmaniz sonucu olusur cunku kasinca erkek zorlayinca yirtilma olur bu yuzden cok kan gelir ama normali eger yine kasmayip kndi isteginiz ve penisin dogru yone girmesiyle sadece iki uc damla pembemsi bisey gliyo hepsi bu.... kuzularr korkacak hicbirsey yok inanin bna anlattiklarimin tamami kndimde tespit ettigim seyler hersey sizin elinizde kndinize guvenmkten vazgecmeyin insaAllah hepinizin basari oykusunu burda gorurum unutmayin siz cok ozel bayanlarsinizz Allah yarr ve yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?