Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

O kadar aparatla egzersiz yaptim araya zaman
girdi kasintim başladı ama burayi okumaya devam ettim yine ertelemeye basladim esli deneme yapmak istemyrm bir türlü buradaki 3 günlük mucizecicilerdende fenalik geldi yok tedaviyi aciklamayiz her hastanin yöntemi farklı bilmem ne off kaç günde bas agrisindan mide agrisindan ölücem o kadar strese girdim ya

Arkadaslar biliyorsunuz iki gun once esimle cift parmak denemesinde zarim gitmisti baya kanamisti dünde aksama kadar ara ara geldi kirmizi kan surekli pecete değiştirdim bugun de kahverengine döndü rengi az geliyo yine tekrar denemek icin ne kadar beklemeliyim adetime 4-5 gün var adet oncesi insallah iliski gerceklestrp bu sıkıntıdan kurtulmak istiyordum ama adetin olup gecmesini mi beklemeliyim hem daha iyi iyileşir herhlade orasi demi ama bu sefer de 2 hafta zaman girecek araya napsam adet oncesi denesem tahriş gecmis olur mu acaba

sen onlara hiç takılma canım. karamsar olma. ben bu siteye girdiğimden beri acayip motivem yükseldi ve ilerlemem oldu.

tatlım sanırım senin bayağı kanaman olmuş. biraz sıcak suyla falan masaj yapsan? belki daha iyi yumuşar. acı var mı şuan peki ?

Hepsinin tedavi yöntemi ayni canim ya kisiye gore degisen bisey yok bosver takma onlari hepsi dilatörle egzersiz yaptiriyo kimisi 3 gunde yeniyo kimisi 5 gunde belki gunleri uzuyordur kisiye gore degsiyo dedikleri o yani başta anestezik krem surerek boy boy dilatorlerle egzersiz yaptiriyolar yöntem bu yani yaninda doktor ya da hemsire olacagi icin belki daha cok cesaret aliyorlardir onlardan mutlaka konusarak rahatlatmaya calisiyorlardir

Benim zarima zaten biraz kalin gibi görünüyor demisti doktor belki ondan oyle kanadi ama hepsi gitti mi zarin bilmiyorum tekrar denesem gelir mi acaba yine sen iki parmagini aldiginda ne kadar gelmisti kan

Yok oyle var denecek kadar bi aci yok sadece ani hareketlerde filan hafif bi batma gibi bisey oluyo ama cok rahatsiz edici bisey yok

canım o zaman çok ara verme. daha 4-5 gün varmış adetine. bu akşam da dinlen. duşunu al. rahatla. yarın yine devam edin derim ben. benim de dün zedelenmem oldu, seniinki kadar çok olmadı ama azcık zedelenme ve kanama oldu. doktorum bişe olmaz deneme yapın dedi. senin bayağı kanaman ve zarın zedelendiği için bu akşam da dinlen istersen..
yanlışsam söyleyin arkadaşlar..

Benim zarima zaten biraz kalin gibi görünüyor demisti doktor belki ondan oyle kanadi ama hepsi gitti mi zarin bilmiyorum tekrar denesem gelir mi acaba yine sen iki parmagini aldiginda ne kadar gelmisti kan

çok az canım. yani nasıl diyeyim, bi cevizin peçete üstünde kapladığı yer kadar bi kandı. sonra da işte temizlerken peçeteye leke gibi geldi. o da o bölgede kalanlardı sanırım. çok değildi yani.. ekstra bişe de hissetmedim. sonradan gördüm kan geldiğini.

merhaba arkadaşlar,
4 yıllık evliyim. vajinismusla mücadele ediyorum. psikolojik detsek almaya yaklasık 1 yıldır başladım. neden daha önce gitmedin demeyin bilmiyorum bildiğim sadece hızla geçip giden zaman ve insanların acımasızca neden cocuk sahibi olmuyorsunuz soruları.. artık çok bunaldım, uyuyamıyorum. hiçbirşeye konsantre olamıyorum. gündüz çalıştığım şirkette akşam da evde bunalıma giriyorum. eşim sabırlı davranıyor ama artık bence o da sıkıldı. doktorumun verdiği kişisel egzersizleri yaptım. ama eşimle beraber yapmamız gereken parmak egzersizlerini bir türlü yapamıyorum. ne yapacagım ben

canım benim öncelikle sakin ol. burdaki arkadaşlarımızdan daha kendi vajinasına bakamayanlar vardı. senkendi egzersizlerini de yapmışsın. eşinle olan egzersizleri de yapacaksın. hiç merak etme. ilk önce şu karamsarlıktan kurtar kendini. olacak bu iş. yıllarını boş geçirip sonrasında yine yapanlar var. biz de başaracağımız günü bekliyoruz. aslaaa yapamam ben deme. zamanla hepsi oluveriyor. :)

Tahris oldugunu vs. niye öyle dusunuyorsunuz ki bence deneyin zorlanirsan beklemediginiz bir sey hissedersiniz oldugunuz yerde birakirsiniz, bence birakmayin belki hersey yolunda gidecek her sey güzel olacak denemeye değer ; )

ailenden herhangi biri bu durumu biliyomu canım? doktora gittiğinden haberleri varmı yani?

ailenden herhangi biri bu durumu biliyomu canım? doktora gittiğinden haberleri varmı yani?

hayır tatlım hiç kimse bilmiyor. ben çok söylemek istedim anneme ama eşim müsaade etmedi. bu bizim özelimiz, hiç kimse bilmeyecek dedi. bir tek doktorumuz ve RABBİM biliyor.

Tahris oldugunu vs. niye öyle dusunuyorsunuz ki bence deneyin zorlanirsan beklemediginiz bir sey hissedersiniz oldugunuz yerde birakirsiniz, bence birakmayin belki hersey yolunda gidecek her sey güzel olacak denemeye değer ; )
Evet dogru söylüyorsunuzda o kadar kanayinca ne bileyim beklemem gerektigini düşündüm hala da az az leke geliyo neyse 2 gun daha bekleyeyim bakalim bakarim duruma gore artik :) Insallah tekrar yapabilirim esimle parmak deneyip sonrasinda hemen pns denemek istiyorum insallah olur Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

ne güzel yazmışsın canım benim moral oldun bize :) ben de başaracağıma inanıyorum sadece çok az daha zamana ihtiyacım var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…