Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben
ben de 4.5 yıllık evliyim ama hiç bu kadar umutlu olmamıştım yenecez inşallah :)

İnşallah söylediğin gibi olur Canım Allah hayırlısıyla su sorunu aşmayı nasıp etsin bütün isteyenlere. Burda yazılanları okuyunca inan ki bütün bu sorunları yaşayanları bağrıma basmak istiyorum. Herkesi o kadar iyi anlıyorum ki. Bu aşamada ne yapmam gerek benim bilmiyorum

bizi bizden başkası anlayamaz zaten
hiç denediniz mi eşinin parmağıyla?

bizi bizden başkası anlayamaz zaten
hiç denediniz mi eşinin parmağıyla?

Evet dün aksam denedik ama bende yine korkunc bir kasılma oldu ve kalp çarpıntısından öleceğimi sanDım desem abartmış olmam eşim de öyle olunca panikledi. Sonra yarıda bıraktık onun da bütün konsantresini bozdum , korkunc bir geceydi

Merhaba arkadaşlar ben de 8 aylık evliyim bu hastalığı yenip anne olmak istiyorum bu siteyi yeni buldum paylaşmalarınız, birbirinize destek oluşunuz beni umutlandırdı. Insallah hep birlikte yeneriz.
Ben parmak egzersizi hiç yapmadim nasıl başlangıç yapabilirim

Kızlar
Ben dün adet dönemimden hemen sonra egzesz yapmıstım ya kullandıgım aparat cok rahat girmişti bugun olmadı parmagımı bile cok zor sokabildim ya neden böyle oldu kendimi mi kastım korkmamak için vazgecmedim sokmaya calıstım mumu biraz cesaretimde tekrar yapabilirmiyim endişesi olmasın diye ama canım cok yandı cıkartırkende cok acıdı nefes almaya calıstım ama neden ya moralim bozuldu biraz yarın yapabilirmiyim bugunkü hedefime ulasamadım mumu biraz daha kalınlastrmak istiyordum yapamadm

ah canım ya kıyamam.. niye öyle oldu acaba.

Kızlar merhaba
Daha önce tamponla egzersiz yapıyordum
Bugün tamponu biraz kalınlaştırdım başparmak kalınlığında onunla denedim
İttirdim hepsini ama acaba başka biryere mi girdi yan tarafa kaydı oraya girdi gibi geldi bikaç kez denedim emin olamadım
Orda öyle başka yere kayabilecek biyer var mı

yok canım başka yer yok orda :)

inşallah yavaş yavaş kalınlaştıracam ama eşimin parmağını sokmasından çekiniyorum açıkçası garip gelecek size ama utanıyorum :)
ilk yaparken bakmasın eşiniz, eşinizin parmağını siz tutup siz girdirmeye çalışın. zmanla alışırsınız zaten. sonra ona bırakırsınız.

Cnm bak bende egzersiz yapamiyorum asla ama gecen gun esimle denedik o parmagini sokmaya çalıştı zorlada olsa aldim 1 parmagini sonra icine biraz krem sürdürdüm uyustursun diye girise de sprey sıkmıstım zaten faydasi oluyo onlarin tabi baslamadan once de kuvvetli bir sakinlestirici icmistim esim parmagini zeytinyagina daldirdi zorlada olsa aldim esimin parmagini panik yaptim değişik bi his oluyo çünkü dur yapma cikar dedim ama esim dinlemedi durdu sonra devam ettik yavas yavas ve girdi ilk giriste o dar yerden gecerken biraz sıkıntı yaşıyorsun ama sonrasi bosluk inanki orayi gecince biranda bosluga düşüyor ve hissetmiyorsun ilk defa denemistim bende esimle cok şükür oldu insallah tekrar yapabilirim bak egzersizden sonra aynayi alip bakamadim bile oraya dusun artik ne dokunabiliyirum ne bakabiliyorum sende yapabilirsin esinle sakinlesmen gerek ama Allah yardımcısı olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…