- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.241
ben de 4.5 yıllık evliyim ama hiç bu kadar umutlu olmamıştım yenecez inşallah :)Hanımlar yanlış anlaşılmasını istemem ve fakat penis yanlıs yere girecek yanlis yone gidecek cok zorlarsa zarim parcalanacak yirtilayacak patlayacak diye dusuncelerden uzaklasmaya calisin cunku bunlar gercek degil. Emin olamiyorsaniz inanmiyor veya inanamiyorsaniz kadin cinsel organi hakkinda ayrintili arastirmalar yapin resimleri inceleyin. Kizlik zari denen yapi zaten mukoza yapisinda, gecirgen esnek olmasa regl kanamasi gormezdik. Zar kelimesi oyle yanlis bir kelime ki beyinde yirtilma parcalanma patlama catlama gibi korkuyu cagiran kelimeler cagristiriyor. Penisin yanlis yone gitmesi gibi bir durum soz konusu olamaz inanin, kendinizi boyle dusuncelerle korkutmayin ben tam 5 sene çektim bu illeti fazlasini düşünürsem 6 sene.
ben egzersizlere devam :) mumla çalışıyorum şu andaKızlarrrr egzersizler nasıl gidiyo?
canım benim öncelikle sakin ol. burdaki arkadaşlarımızdan daha kendi vajinasına bakamayanlar vardı. senkendi egzersizlerini de yapmışsın. eşinle olan egzersizleri de yapacaksın. hiç merak etme. ilk önce şu karamsarlıktan kurtar kendini. olacak bu iş. yıllarını boş geçirip sonrasında yine yapanlar var. biz de başaracağımız günü bekliyoruz. aslaaa yapamam ben deme. zamanla hepsi oluveriyor. :)
İnşallah söylediğin gibi olur Canım Allah hayırlısıyla su sorunu aşmayı nasıp etsin bütün isteyenlere. Burda yazılanları okuyunca inan ki bütün bu sorunları yaşayanları bağrıma basmak istiyorum. Herkesi o kadar iyi anlıyorum ki. Bu aşamada ne yapmam gerek benim bilmiyorum
ben egzersizlere devam :) mumla çalışıyorum şu anda
bizi bizden başkası anlayamaz zaten
hiç denediniz mi eşinin parmağıyla?
merhaba kendi kendinize hic egzersiz yaptiniz miEvet dün aksam denedik ama bende yine korkunc bir kasılma oldu ve kalp çarpıntısından öleceğimi sanDım desem abartmış olmam eşim de öyle olunca panikledi. Sonra yarıda bıraktık onun da bütün konsantresini bozdum , korkunc bir geceydi
bence de söylemeyin biz de söylemedik çünkü söylersek bir de onlar bizim beynimizi yoracaklarhayır tatlım hiç kimse bilmiyor. ben çok söylemek istedim anneme ama eşim müsaade etmedi. bu bizim özelimiz, hiç kimse bilmeyecek dedi. bir tek doktorumuz ve RABBİM biliyor.
ah canım ya kıyamam.. niye öyle oldu acaba.Evet dün aksam denedik ama bende yine korkunc bir kasılma oldu ve kalp çarpıntısından öleceğimi sanDım desem abartmış olmam eşim de öyle olunca panikledi. Sonra yarıda bıraktık onun da bütün konsantresini bozdum , korkunc bir geceydi
merhaba kendi kendinize hic egzersiz yaptiniz mi
aynen öyle. bazen çok bunaldığımda yalvarıyorum eşime anneme söyleyeyim diye. ama net. müsaade etmiyor..bence de söylemeyin biz de söylemedik çünkü söylersek bir de onlar bizim beynimizi yoracaklar
ah canım ya kıyamam.. niye öyle oldu acaba.
nedir o içtiğiniz?Evet kendi kendime iki parmak 3. Boğuma kadar yapabiliyorum ama her egzersizden önce bi ölçek pasiflora içiyordum yaparken. Doktor esinle yapın dediğinden beri eşimle deniyoruz
yok canım başka yer yok orda :)Kızlar merhaba
Daha önce tamponla egzersiz yapıyordum
Bugün tamponu biraz kalınlaştırdım başparmak kalınlığında onunla denedim
İttirdim hepsini ama acaba başka biryere mi girdi yan tarafa kaydı oraya girdi gibi geldi bikaç kez denedim emin olamadım
Orda öyle başka yere kayabilecek biyer var mı
inşallah yavaş yavaş kalınlaştıracam ama eşimin parmağını sokmasından çekiniyorum açıkçası garip gelecek size ama utanıyorum :)Masallahhhhh zamanla mumu kalinlastirirsin
ilk yaparken bakmasın eşiniz, eşinizin parmağını siz tutup siz girdirmeye çalışın. zmanla alışırsınız zaten. sonra ona bırakırsınız.inşallah yavaş yavaş kalınlaştıracam ama eşimin parmağını sokmasından çekiniyorum açıkçası garip gelecek size ama utanıyorum :)
Cnm bak bende egzersiz yapamiyorum asla ama gecen gun esimle denedik o parmagini sokmaya çalıştı zorlada olsa aldim 1 parmagini sonra icine biraz krem sürdürdüm uyustursun diye girise de sprey sıkmıstım zaten faydasi oluyo onlarin tabi baslamadan once de kuvvetli bir sakinlestirici icmistim esim parmagini zeytinyagina daldirdi zorlada olsa aldim esimin parmagini panik yaptim değişik bi his oluyo çünkü dur yapma cikar dedim ama esim dinlemedi durdu sonra devam ettik yavas yavas ve girdi ilk giriste o dar yerden gecerken biraz sıkıntı yaşıyorsun ama sonrasi bosluk inanki orayi gecince biranda bosluga düşüyor ve hissetmiyorsun ilk defa denemistim bende esimle cok şükür oldu insallah tekrar yapabilirim bak egzersizden sonra aynayi alip bakamadim bile oraya dusun artik ne dokunabiliyirum ne bakabiliyorum sende yapabilirsin esinle sakinlesmen gerek ama Allah yardımcısı olsun hepimizinEvet dün aksam denedik ama bende yine korkunc bir kasılma oldu ve kalp çarpıntısından öleceğimi sanDım desem abartmış olmam eşim de öyle olunca panikledi. Sonra yarıda bıraktık onun da bütün konsantresini bozdum , korkunc bir geceydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?