- 22 Aralık 2015
- 142
- 116
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.261
sizi cok iyi anliyorum bende utaniyodum sonra dedim bizde bi laf var utanin oğlu kizi olmazmis dedim aştım cok sükürinşallah yavaş yavaş kalınlaştıracam ama eşimin parmağını sokmasından çekiniyorum açıkçası garip gelecek size ama utanıyorum :)
nedir o içtiğiniz?
Cnm bak bende egzersiz yapamiyorum asla ama gecen gun esimle denedik o parmagini sokmaya çalıştı zorlada olsa aldim 1 parmagini sonra icine biraz krem sürdürdüm uyustursun diye girise de sprey sıkmıstım zaten faydasi oluyo onlarin tabi baslamadan once de kuvvetli bir sakinlestirici icmistim esim parmagini zeytinyagina daldirdi zorlada olsa aldim esimin parmagini panik yaptim değişik bi his oluyo çünkü dur yapma cikar dedim ama esim dinlemedi durdu sonra devam ettik yavas yavas ve girdi ilk giriste o dar yerden gecerken biraz sıkıntı yaşıyorsun ama sonrasi bosluk inanki orayi gecince biranda bosluga düşüyor ve hissetmiyorsun ilk defa denemistim bende esimle cok şükür oldu insallah tekrar yapabilirim bak egzersizden sonra aynayi alip bakamadim bile oraya dusun artik ne dokunabiliyirum ne bakabiliyorum sende yapabilirsin esinle sakinlesmen gerek ama Allah yardımcısı olsun hepimizin
Bak masallah sen kendin yapabiliyor mussun ben kendim yapamiyorum cok şükür esime yaptirdim bi kere onda da zarim gitti kanamam oldu deneme yapamiyorum iki gündür tekrar izin verir miyim bilmiyrm ama insallah yine yaptirabilirim esime ve parmak sonrasi pns girişini de hallederiz insallah hepimize Allah kolaylik versinBen kendi kendime egzersiz yaparken o boşluğu farkettim doktorum da demişti orası boşluk diye ama eşimle yaparken çok panik yapıyorum. Ama burda okuduğum kadarıyla anladığım şu, sakin olmanın yolu kendini telkin etmek galiba. Bir de böyle deneyeceğim Allah yardımcımız olsun
Acil yarım lütfen...Arkadaşlar merhaba dilatörle egzersizlerimi nasıl yapıcam yardımcı olabilecek arkadaslar varmı? 20ocak eşimin dogum günü o güne kadar en azından yarı da olsa onu mutlu edebilmek istiyorum.1parmak egzersiz yapabiliyorum. 2 parmagı yapamadım dilatör aldım
Peki nasil kurtuldunuz yazar misiniz bnde 3bucuk yil oldu her gecen yil omrumden 10sene aliyorHanımlar yanlış anlaşılmasını istemem ve fakat penis yanlıs yere girecek yanlis yone gidecek cok zorlarsa zarim parcalanacak yirtilayacak patlayacak diye dusuncelerden uzaklasmaya calisin cunku bunlar gercek degil. Emin olamiyorsaniz inanmiyor veya inanamiyorsaniz kadin cinsel organi hakkinda ayrintili arastirmalar yapin resimleri inceleyin. Kizlik zari denen yapi zaten mukoza yapisinda, gecirgen esnek olmasa regl kanamasi gormezdik. Zar kelimesi oyle yanlis bir kelime ki beyinde yirtilma parcalanma patlama catlama gibi korkuyu cagiran kelimeler cagristiriyor. Penisin yanlis yone gitmesi gibi bir durum soz konusu olamaz inanin, kendinizi boyle dusuncelerle korkutmayin ben tam 5 sene çektim bu illeti fazlasini düşünürsem 6 sene.
Bak masallah sen kendin yapabiliyor mussun ben kendim yapamiyorum cok şükür esime yaptirdim bi kere onda da zarim gitti kanamam oldu deneme yapamiyorum iki gündür tekrar izin verir miyim bilmiyrm ama insallah yine yaptirabilirim esime ve parmak sonrasi pns girişini de hallederiz insallah hepimize Allah kolaylik versin
Yok kızlar olmuyor
Artık sinielerim kaldırmıyor
En iyisi tüp bebek yaptırmak
Yaşım olmuş 31 nelerle uğraşıyorum bu iş olacak da çocuk olacak
Kan bazen iliskiye girenlerde de gelmiyor çünkü zari esnek .bence ancak kendini sıktığı sıra iliskiye girerse gelir oylelerinde .. ben aylardır parmak egzersizi yapiom gelmedi o gün ilk defa 1 parmak ta 2 . Bogumu az bise geçtim ertesi gün çok az geldi . Yani sende sorun yok normal bi durum gelmemesi. Ya şu 2 parmakta dediğim yeri tam gececekken bi tedirginlik sarıyor sanki sonra tıkanıp kalıyorum tekrar denediğimde hiç sokamadim bu sefer sıkıntı bastı ara verdim ... orayı nasıl gecicem ya ?
Kizlar sizi görünce eski halim aklima geldi bende hemen hemen 1 yil ugrastim vajinusmusla cok sukur bu grup sayesinde yendim sadece azim ve cesaretle[/QUOTE
Nasıl yendiniz peki ?
Eminim kuzum isteyen herkes yapar sende yaparsin yeterki korkma ustune git bunu aslinda bi kavgaya bnzetebiliriz guclu olan kazanir eger sen yenmekte kararliysan ve kndine guveniyosan vajinismus korkup kacacak yani guclu olan kazanir ve sen cok guclusun beynine bilinc altina meydan okune güzel yazmışsın canım benim moral oldun bize :) ben de başaracağıma inanıyorum sadece çok az daha zamana ihtiyacim var :)
Canım gerilemezsin asla öyle bir şey yok..
Tabiki 2 gün bekle kanama olmuş orası biraz kendine gelsin... Adetten önce tekrar deneme fırsatın olur böylelikle... Allahım inşallah olacak çok az kaldı senin yenmene de benimde kanamam da baya kıpkırmızı olmuştu ve baya akmıştı işte bizim zarlar kalınmış ya ondan
ilk yaparken bakmasın eşiniz, eşinizin parmağını siz tutup siz girdirmeye çalışın. zmanla alışırsınız zaten. sonra ona bırakırsınız.
ya eşime böyle bi teklifte bile bulunamıyorum bi kere böyle egzersiz yapılıyomuş dedim çok hoşuna gitmedi tahminimce çünkü pek oralı olmadı. şimdi ben de böyle bi teklifte bulunamıyorum. reddedilirsem çok üzülürüm diye korkuyorumsizi cok iyi anliyorum bende utaniyodum sonra dedim bizde bi laf var utanin oğlu kizi olmazmis dedim aştım cok sükür
inşallah hepimiz başaracaz sizlerin sayesinde :)Eminim kuzum isteyen herkes yapar sende yaparsin yeterki korkma ustune git bunu aslinda bi kavgaya bnzetebiliriz guclu olan kazanir eger sen yenmekte kararliysan ve kndine guveniyosan vajinismus korkup kacacak yani guclu olan kazanir ve sen cok guclusun beynine bilinc altina meydan oku
çok haklısın canım bunun eğitimle alakası yok ben de öğretmenim ve çocuklarıma üreme hakkında bilgi veriyorum yeri geldiğinde ama kendim yapamıyorum böyle tuhaf bi mesele işte :)Ben ilk evlendiğimde vajinismus olduğumu bir türlü kabullenemedim. Zannediyordum ki böyle olması gerekiyor yani zorlanma olması normal diyordum. Kendimden utanıyorum. Bu mevzuların üniversite bitirmekle ya da iyi bir işi olmakla hiç alakası yok onu da söyleyim. Çünkü hem üniversite mezunuyum hem de çok iyi bir pozisyonda bir işim var. Ama bu tamamen Allah'ın insana verdiği bir imtihan. İşte başlarda normal karşılarken bir cinsel ilişkiyi denedik. Bir defasında da baya bir acı hissettim ve kanamam oldu yani benim zarım yırtıldı. Sonra da bir defa jinekolojik muayene olmam gerekti. O zaman da biraz kanama oldu. O jinekolojik muayene zaten tam bir işkenceydi. Sen de sakın kanaman bitene kadar yapma yoksa tahriş olabilir canım. Kendi kendine egzersizde şöyle bir kolaylık var kontrol tamamen sende olduğu için insan daha rahat olabiliyor.
canım ben de 31 yaşındayım ve polikistik over var bende ama ben pes etmedim başaracam inanıyorum sen de inan. tüp bebek kolaymı sanıyosun emin ol bu iş daha kolaydır çünkü çevremde tüp bebek yaptıranlar var çektikleri sıkıntıları ben biliyorum. psikolojik olarak çok zor bi süreç. hem niye doğal yol dururken tüp bebek diyosunki o en son çaren olsun ama önce her yolu dene kendine güven başaracaz Allahın izniyleYok kızlar olmuyor
Artık sinielerim kaldırmıyor
En iyisi tüp bebek yaptırmak
Yaşım olmuş 31 nelerle uğraşıyorum bu iş olacak da çocuk olacak
ya eşime böyle bi teklifte bile bulunamıyorum bi kere böyle egzersiz yapılıyomuş dedim çok hoşuna gitmedi tahminimce çünkü pek oralı olmadı. şimdi ben de böyle bi teklifte bulunamıyorum. reddedilirsem çok üzülürüm diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?