Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2014 Ağustos ayından beri evliyim 15 ayı geçti bu zaman zarfında sürekli denemelerimiz oldu yeni sevişmeden cinsellikten kaçmadık Psikolojik seans larada katıldık baya ilerleme kaydettik son safhaya geldik penis ile denemeye, eşim erken boşalma sorunu olduğundan ilk denemeyi kondom (geciktirici) gerçekleştiriyoruz rahatlıkla baş kısmını içime alabiliyorum fakat olmuyor ilişki yönünü ters mı yapıyoruz misyoner posizyonda , git gel yapmamıza rağmen acı hissinden başka bişey hissetmiyorum (zevk biile yok cinselliğe tamamen kapalıyım galiba :) ) bunların sonucunda doktora gittik hala kızlık zarımın durduğunu ama sürekli yapmamı tavsiye etti esneme yapması açısından ? Pozizsyon olarak, vajina penis birleşmesi açısından doğru yol nasıl olmalıdır artık zaman çok geçti mahalle baskım artıyor psikolojik olarak üzülüyorum

Ben kendi kendime egzersiz yaparken o boşluğu farkettim doktorum da demişti orası boşluk diye ama eşimle yaparken çok panik yapıyorum. Ama burda okuduğum kadarıyla anladığım şu, sakin olmanın yolu kendini telkin etmek galiba. Bir de böyle deneyeceğim Allah yardımcımız olsun

Bak masallah sen kendin yapabiliyor mussun ben kendim yapamiyorum cok şükür esime yaptirdim bi kere onda da zarim gitti kanamam oldu deneme yapamiyorum iki gündür tekrar izin verir miyim bilmiyrm ama insallah yine yaptirabilirim esime ve parmak sonrasi pns girişini de hallederiz insallah hepimize Allah kolaylik versin

Arkadaşlar merhaba dilatörle egzersizlerimi nasıl yapıcam yardımcı olabilecek arkadaslar varmı? 20ocak eşimin dogum günü o güne kadar en azından yarı da olsa onu mutlu edebilmek istiyorum.1parmak egzersiz yapabiliyorum. 2 parmagı yapamadım dilatör aldım

Acil yarım lütfen...
Özeldende yazabilirseniz cok memnun olurum
2.5sene oldu artık bitsin inşaallah

Peki nasil kurtuldunuz yazar misiniz bnde 3bucuk yil oldu her gecen yil omrumden 10sene aliyor

Ben ilk evlendiğimde vajinismus olduğumu bir türlü kabullenemedim. Zannediyordum ki böyle olması gerekiyor yani zorlanma olması normal diyordum. Kendimden utanıyorum. Bu mevzuların üniversite bitirmekle ya da iyi bir işi olmakla hiç alakası yok onu da söyleyim. Çünkü hem üniversite mezunuyum hem de çok iyi bir pozisyonda bir işim var. Ama bu tamamen Allah'ın insana verdiği bir imtihan. İşte başlarda normal karşılarken bir cinsel ilişkiyi denedik. Bir defasında da baya bir acı hissettim ve kanamam oldu yani benim zarım yırtıldı. Sonra da bir defa jinekolojik muayene olmam gerekti. O zaman da biraz kanama oldu. O jinekolojik muayene zaten tam bir işkenceydi. Sen de sakın kanaman bitene kadar yapma yoksa tahriş olabilir canım. Kendi kendine egzersizde şöyle bir kolaylık var kontrol tamamen sende olduğu için insan daha rahat olabiliyor.

Yok kızlar olmuyor
Artık sinielerim kaldırmıyor
En iyisi tüp bebek yaptırmak
Yaşım olmuş 31 nelerle uğraşıyorum bu iş olacak da çocuk olacak

Nedem pes ediyosun.Bende ne kadar.zor günler yasadim yiprandim üzüldüm kendimi eksik hissettim ve esime kadinlik görevimi yerine getiremedigim.icin bosanmak istedim ama sagolsun esim ben pes etsemde o etmedi cok sukur simdi 6 aylik bi oglum var. Bende bu illeti tam anlamiyla yenmis biri degilim ama mücadele ediyorum yılmadan devam etmelisin. evlat istiyosun ya inan bana o evladi kucagina almak icin sabredip bu hastaligi yenmelisin. ve ben vajinusmusu yenmeden hamile kaldim keske yenip oyle hamile kalsaydim dogum yaptiktan daha zor oluyo.

Kan bazen iliskiye girenlerde de gelmiyor çünkü zari esnek .bence ancak kendini sıktığı sıra iliskiye girerse gelir oylelerinde .. ben aylardır parmak egzersizi yapiom gelmedi o gün ilk defa 1 parmak ta 2 . Bogumu az bise geçtim ertesi gün çok az geldi . Yani sende sorun yok normal bi durum gelmemesi. Ya şu 2 parmakta dediğim yeri tam gececekken bi tedirginlik sarıyor sanki sonra tıkanıp kalıyorum tekrar denediğimde hiç sokamadim bu sefer sıkıntı bastı ara verdim ... orayı nasıl gecicem ya ?

ne güzel yazmışsın canım benim moral oldun bize :) ben de başaracağıma inanıyorum sadece çok az daha zamana ihtiyacim var :)
Eminim kuzum isteyen herkes yapar sende yaparsin yeterki korkma ustune git bunu aslinda bi kavgaya bnzetebiliriz guclu olan kazanir eger sen yenmekte kararliysan ve kndine guveniyosan vajinismus korkup kacacak yani guclu olan kazanir ve sen cok guclusun beynine bilinc altina meydan oku

ilk yaparken bakmasın eşiniz, eşinizin parmağını siz tutup siz girdirmeye çalışın. zmanla alışırsınız zaten. sonra ona bırakırsınız.

sizi cok iyi anliyorum bende utaniyodum sonra dedim bizde bi laf var utanin oğlu kizi olmazmis dedim aştım cok sükür
ya eşime böyle bi teklifte bile bulunamıyorum bi kere böyle egzersiz yapılıyomuş dedim çok hoşuna gitmedi tahminimce çünkü pek oralı olmadı. şimdi ben de böyle bi teklifte bulunamıyorum. reddedilirsem çok üzülürüm diye korkuyorum

inşallah hepimiz başaracaz sizlerin sayesinde :)

çok haklısın canım bunun eğitimle alakası yok ben de öğretmenim ve çocuklarıma üreme hakkında bilgi veriyorum yeri geldiğinde ama kendim yapamıyorum böyle tuhaf bi mesele işte :)

Yok kızlar olmuyor
Artık sinielerim kaldırmıyor
En iyisi tüp bebek yaptırmak
Yaşım olmuş 31 nelerle uğraşıyorum bu iş olacak da çocuk olacak
canım ben de 31 yaşındayım ve polikistik over var bende ama ben pes etmedim başaracam inanıyorum sen de inan. tüp bebek kolaymı sanıyosun emin ol bu iş daha kolaydır çünkü çevremde tüp bebek yaptıranlar var çektikleri sıkıntıları ben biliyorum. psikolojik olarak çok zor bi süreç. hem niye doğal yol dururken tüp bebek diyosunki o en son çaren olsun ama önce her yolu dene kendine güven başaracaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…