Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar parmak egzersizi yaparken eşinizle deneme yapıyormusunuz. Biz canım acıyor diye haftada bir yada iki haftada bir falan deniyoruz girsin diye. Yüzeysel yolla geçiştiriyoruz.Sizce hergün denemelimiyiz. Birde bebe yağını düşünüyorum sizce zararı olur mu?

Sen yendin mi pekiii ben egzrsiz yapıom sıkıntı ypk ama penise karşı bi korkm var bnm ne yapcam bilmiyom

Canm hamile klsam zari da alirlar mi normal doğum ypsam.neden keske diorsun canm.

I
Iki prmagnada uyustrcu sık canim

Peki nasil kurtuldunuz yazar misiniz bnde 3bucuk yil oldu her gecen yil omrumden 10sene aliyor

Sevgili zararsızz, 6 yılın sonunda kurtulabildim ben bu sorundan ve şunu söyleyeyim hicbir sey yapamiyordum dokunamiyordum bakamiyordum videolarda baska kadinlarin organlarina bile bakamiyordum iliskiyi gözümde canlandirdigimda bile tiksinme igrenme gibi değişik duygular hissediyordum 6 yılım böyle geçti.
Öncelikle bunun tedavisinin gerçekten olduğuna inanmaya calıştım beynimi zihnimi buna inandirmaya çalıştım
Icime vajinama bir sey girdiğinde aci veren bir sey olduguna niye inandigimi düşündüm çünkü bunu yasamadan boyle tehlikeli bir düşünceye sahip olmustum yasamadigim bir seyin aci verici olduguna neden inanmistim ki? Eger buna yasamadan inandiysam tam aksine de inanabilirdim pekala yani acı yok ve bunun tedavisi var!
Ilk hafta nefes egzersizleri, tüm vucudumdaki kaslari kasıp bırakma egzersizleri, vajinadaki kasları sıkıp bırakma egzersizleri tuvalette idrarı sıkıp bırakma egzersizleri aynayla bakma ... bunları yaptim. Bunlari yaparken olacak mi yapabilecek miyim vs bunlari hic dusunemdim sanki hayatimdaki bir eglence gibi spor gibi vs oyle yaptim gercekten yaptim ama hic aksatmadim, sonuna hic odaklanmadim ama sadece yaptim
Ikinci hafta serçe parmakla egzersizlere basladim tabi bunun icin once yine nefes kas egzerwizleri rahatlamak icin kendi kendimi sürekli uyardım vajenin etrafinda dudaklara parmaklarimla masaj yaptım vajen girisiyle anus arasindaki perine denen bolgeye ozellikle oraya yaptim cunku fazla gergin oldugunu hissediyordum oraya parmagimla bastiratak orayi hissizlestirmeye calistim doktorum bunun onemli oldugunu söylemişti.
Itirqf edeyim ki tum motivelerime ragmen ilk gun serce parmagimi dahi sokamadim cesaretim yoktu. Sonra kendime kızdım kendine bile güvenmiyorsun dedim en fazla ne olabilir acı mi hissedeceksin o zaman çekersin parmagini geri dedim. Kontrol bendeydi neticede bisey hissedersem geri cekecektim soktum parmagimi sonuna kadar girdi hemen isaret parmagimi soktum ileri geri yasasin hepsi girmisti 6 yilin sonunda hepsi girmisti. Iki parmak denedim zorlanmadim değil ama artik bu kadae zorlanmaya hazirlikliydim vajinama ilk defa bir sey giriyordu bu kadarcik da olabilirdi ne vardi bunda???
Sonraki hafta esli parmak tabi hemen parmagi sokmayi denemedik, eglenceli hale getirmeye calistik sanki normal bir seks hayatimiz var gibi davranmaya çalıştık cok acik yazayim mi bilmiyorum birbirimizi uyararak zevk almaya calisarak devam ettik. Esli serce parmak isaret parmagi rahat girdi. Hanimlar bir de hicbir sey hissetmeyecegiz hic bir his olmayacak gibi sartlamayin kendinizi elbette bazi hisler oluyor zorlama gibi değişik hisler bu olabilir ki normal de.
Esli iki parmağı ilk denememizde yapamadim ben hic zorlamadik orda biraktik. Demek ki zihnim ve vajinam hala hazir değildi daha cok gevseme daha cok kasma birakma yapmaliydim. Daha cok hazza zevke odaklanmaliydim. Sonraki hafta onu da sorunsuz yapabildik tabi girerken biseyler hissediyorsunuz bunu yazmistim tekrar deginmeyecegim.
Esli iki parmagi yapinca doktorum artik tamam dedi sorun çözüldü artık sorunu çözdün inanilir gibi değildi gercekten.
Sınırlı penis girişi bile denemeden ilk denememizde yapabildik.
Hanimlar ben kendimi surekli motive ettim bu gercekten önemli. Olumsuz hicbir sey dusunmemeye calistim beni bu hale getiren sebepleri olaylari artik degistirwmwzdim bunlar bilincaltima yerlesmisti, bunu yerine zihnime olumlu bilgiler yerlestirmeye calistim. Iliski guzel bir sey zevk veren haz veren bir sey. Bu kaslar benim kaslarım benden bağımsız calisamaz beni uzemez benim kontrolumde. Surekli boyle twlkinler verdim kendime. Allah bi organi yaratti neslimin devami icin zevk almam icin haz almam icin mutlu olmam icin. Mutluluk veren bir organ bir kas nasil aci verebilir ki??
Aciycak mi yirtilcak mi kan gelcek mi yanlış yone mi gidiyor vs va hicbiri inanin dusunmedim. Parmak egzersizinde bile vajene bir sey giriyor burdan giremwz ki gibi bir dusunceye hic kapilmadim bunu dusunemdim.
Ve unutmayin vajinanin sadece girisinde kas var 3-5 cm arasi belki o kadar bile yok, ondan sonrasinda kas yok his yok. Uzayan genisleyen islanan iliskiye hazir hale gelen vajinanin girisindeki kaslar sayesinde.
Tabi ben cinsel organlari da surekli okudum inceledim resmini yaptim beynimi zihnimi sürekli bu duruma bu olumlu duruma alistirmaya calistim. Sadece kayganlastirici kullandim hap ilac sprey hicbirini denemedim bunlara alismak istemedim.

Yok kızlar olmuyor
Artık sinielerim kaldırmıyor
En iyisi tüp bebek yaptırmak
Yaşım olmuş 31 nelerle uğraşıyorum bu iş olacak da çocuk olacak

Tüp bebek yaptirdiginizda sorununuz cozulecek mi? Tek sorununuz bebek mi? Kadinliginizi yasamadan anne olmak seni daha buyuk travmalara sokabilir ki zaten tup bebek nasil yaptirabilirsiniz ki?? Sizi gercekten anlıyorum ve boyle dusunuyor olmaniz cok üzücü inanin.

Canm hamile klsam zari da alirlar mi normal doğum ypsam.neden keske diorsun canm.

Canim zarin alinmasi demek bu hastaligi atlatabilecegin anlamina gelmez evliligimin 1. ayinda kadin doguma gitmistim bana zarin cok kalin oldugunu normal bi sekilde gitmeyecegini söyledi alalim dedi ben istemedim. zaten evlendikten 1.5 ay sonra hamile kaldim. hamileykende hic birlikte olmayi denemedik. dogumdan sonra kontrole gitmistim dr. zarin patladigini söyledi ama ben sezeryan olmustum. Hamile kalmadan önce bence bunu yenmelisiniz cunku bebek olunca hersey kati katina zor oluyo.

Parmak egzersizlerinde aci agri vs normallesinceye kadar devam etmek bu normallesince yai vajen artik parmagin tamamini rahatlikla alabildigindr esli denemeye gecilmesi iyi olur bence. Acele etmeden aşama aşama ilerlemeli. Once kendi parmaginizi yabancilamamali sonra esinizin parmagini en son da tabiki penis cinsel.organiniz tum bu yeni durumlara alismali ve tabi zihniniz de.

Anl
Anliyorum canim.penis asamasindayiz bakalim inş olur.

Hanimlar hissettgimiz acı kizlik zarindan kaynaklanmiyor yani zari aldirinca bu sorun çözülmez. Vajenin icindeki ve onu cevreleyen kaslarin sıkıca kenetlenmesinden kasilmasindan aci hissediyoruz. Zardan korkmayin.

Hanimlar hissettgimiz acı kizlik zarindan kaynaklanmiyor yani zari aldirinca bu sorun çözülmez. Vajenin icindeki ve onu cevreleyen kaslarin sıkıca kenetlenmesinden kasilmasindan aci hissediyoruz. Zardan korkmayin.

zarin aci falan verdigi yok aslinda o duvar dedigimiz yeri gectikten sonra kocaman bi bosluk gibi ben bunu kendi kendime egzersiz yaparak ögrendim artik ıkınma falan gereksinimi dahi duymuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…