- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.281
bence de yardım etmeli ama işte bi söyleyebilsemYani hosa gitmeyecek bisey yok sana yardim etmeli bence.
Sen yendin mi pekiii ben egzrsiz yapıom sıkıntı ypk ama penise karşı bi korkm var bnm ne yapcam bilmiyomPamukelif1990 merhaba, ben daha önce psikiyatriye gitmistim bu rahatsizlik icin vajina hakkinda bilgilendirme yapip bana egzersizleri verip bunlari yap gel demisti zaten mevzu bunlari yapabilmekte ben kendi organima bile bakamiyordum. Simdi gittigim kadin dogum uzmani once bildiğiniz nefes egezersizlerini kas gevsetme egzersizleri vajinayı sıkıp bırakma egzersizlerini verdi ben bir hafta her akşam bunları yaptım hiçbiŕ şey düsünmeden yani bu konuyu düşünmeden mesela günlük aktivite gibi spor yapiyormusum gibi bunlari yaptım. Kendimle çok mücadele verdim ve sürekli yapacaklarımı yazdım şunu yapacağım bunu yapacağim diye bu beynimizi yaptiğimı şeye hazırlıyor basit gibi ama önemli. Bu ilk egzersizleri tamamen yapinca doktora gittim parmak egzersizine baslayacagiz simdi birlikte yapacagiz dedi dünya basima yıkıldı doktorum kendi parmağını bana sokacaktı, ayna tutarak bana egzersizi nasıl yapacağimı gösterdi tam vajen ile anüs arasında perine denen bir bölge var oraya zaten dokunduğunda cok gergin oldugunu göreceksin oraya sürekli masaj yaparak gevseteceksin dedi dudaklara da surekli dokunarak gevsemeye calisacaksin perine önemli tabi kayganlastirici kullarak. Ayna anda sıkıp bırakma yapıyorsun beş kere iyi hissetmiyorsan daha fazla nefes egzersizi de yapıyorsun hazır hissedince serçe parmağı sokuyorsun. Doktor soktu hicbir sey hissetmedim sonra isaret parmagini soktu biraz zorlama gibi bisey hissettim yine de güzel dedi. Ben bir hafta da parmaklarıma calistim tabiki zorlandim hepsinin girisine odaklanmadim rahat rahat sakin sakin denemeye çalıştım ve sürekli kendimi telkin ettim sürekli motive ettim ve sürekli ne yapacagimi beni neyin beklediğini korkularımı yazdım. Bir gün hiç cesaretim yok sokamiyorum yazmisim orda biraktim kendimi zorlamadım
Peki bnm niye hale korkum var cnm egzrrszdr yapıom amaBence bu isin tek cözümü egzersiz. Egzersiz yapildiginda beyin kabul ediyo oraya biseyler girebildigini
Canm hamile klsam zari da alirlar mi normal doğum ypsam.neden keske diorsun canm.Nedem pes ediyosun.Bende ne kadar.zor günler yasadim yiprandim üzüldüm kendimi eksik hissettim ve esime kadinlik görevimi yerine getiremedigim.icin bosanmak istedim ama sagolsun esim ben pes etsemde o etmedi cok sukur simdi 6 aylik bi oglum var. Bende bu illeti tam anlamiyla yenmis biri degilim ama mücadele ediyorum yılmadan devam etmelisin. evlat istiyosun ya inan bana o evladi kucagina almak icin sabredip bu hastaligi yenmelisin. ve ben vajinusmusu yenmeden hamile kaldim keske yenip oyle hamile kalsaydim dogum yaptiktan daha zor oluyo.
Iki prmagnada uyustrcu sık canimKan bazen iliskiye girenlerde de gelmiyor çünkü zari esnek .bence ancak kendini sıktığı sıra iliskiye girerse gelir oylelerinde .. ben aylardır parmak egzersizi yapiom gelmedi o gün ilk defa 1 parmak ta 2 . Bogumu az bise geçtim ertesi gün çok az geldi . Yani sende sorun yok normal bi durum gelmemesi. Ya şu 2 parmakta dediğim yeri tam gececekken bi tedirginlik sarıyor sanki sonra tıkanıp kalıyorum tekrar denediğimde hiç sokamadim bu sefer sıkıntı bastı ara verdim ... orayı nasıl gecicem ya ?
Lutfen pes etme son çare doktora git.Yok kızlar olmuyor
Artık sinielerim kaldırmıyor
En iyisi tüp bebek yaptırmak
Yaşım olmuş 31 nelerle uğraşıyorum bu iş olacak da çocuk olacak
Peki nasil kurtuldunuz yazar misiniz bnde 3bucuk yil oldu her gecen yil omrumden 10sene aliyor
Yok kızlar olmuyor
Artık sinielerim kaldırmıyor
En iyisi tüp bebek yaptırmak
Yaşım olmuş 31 nelerle uğraşıyorum bu iş olacak da çocuk olacak
I
Iki prmagnada uyustrcu sık canim
Canm hamile klsam zari da alirlar mi normal doğum ypsam.neden keske diorsun canm.
kızlar birsey sorucam su 2.bogum 3. bogum dedıgınız ne oluyor
Neyle egzersiz yapiyosun canim neden korkun var oraya birseyler girdigini goruyosun p... neden girmesin kiPeki bnm niye hale korkum var cnm egzrrszdr yapıom ama
Arkadaşlar parmak egzersizi yaparken eşinizle deneme yapıyormusunuz. Biz canım acıyor diye haftada bir yada iki haftada bir falan deniyoruz girsin diye. Yüzeysel yolla geçiştiriyoruz.Sizce hergün denemelimiyiz. Birde bebe yağını düşünüyorum sizce zararı olur mu?
Ama beynimiz grdgnde acimadgni kbul ediyor.Uyuşturucu falan kullanmadan yapmak istiyorum çünkü uyuşturucu kullanmadığımızda bu sefer yapamıyoruz ve vajina da esnemiyor donuyor o an sadece
Sen yendin mi pekiii ben egzrsiz yapıom sıkıntı ypk ama penise karşı bi korkm var bnm ne yapcam bilmiyom[/QUOTE
Pamukelif ben yendim çok şükür. Penise karşı olan korkunu sorgula? Niye korkuyorsun korman gerektigini sana kim niye söyledi? Nasil bu bilgiye inandin? Yaşamadıgımız tatmadigimiz bilmedigimiz deneyimlemedigimiz bir seyden nasil korkabiliriz? Eger bunu deneyimlemeden bundan korktuysak simdi tam tersine de inanabiliriz yani korkulacak bir sey olmadigina. Iki parmak hatta uc parmak rahatlikla giriyorsa inan bana penisin girmesi daha kolay
Anliyorum canim.penis asamasindayiz bakalim inş olur.Canim zarin alinmasi demek bu hastaligi atlatabilecegin anlamina gelmez evliligimin 1. ayinda kadin doguma gitmistim bana zarin cok kalin oldugunu normal bi sekilde gitmeyecegini söyledi alalim dedi ben istemedim. zaten evlendikten 1.5 ay sonra hamile kaldim. hamileykende hic birlikte olmayi denemedik. dogumdan sonra kontrole gitmistim dr. zarin patladigini söyledi ama ben sezeryan olmustum. Hamile kalmadan önce bence bunu yenmelisiniz cunku bebek olunca hersey kati katina zor oluyo.
Hanimlar hissettgimiz acı kizlik zarindan kaynaklanmiyor yani zari aldirinca bu sorun çözülmez. Vajenin icindeki ve onu cevreleyen kaslarin sıkıca kenetlenmesinden kasilmasindan aci hissediyoruz. Zardan korkmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?