- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.681
Tabiki cahil değilsin durumunda farkındasın ama dısardaki insanlar hicbir zaman susmaz susturamazsn onlara görede ne yapsan ne etsen yasayamazsn sen esinle mutlu ol önemli olan bu is ortamnda ya da dısardacok degisik kadınlar var erkeklern nefs olayları biz kadınlar gibi değil benim esim beni aldatmaz aman ben eksigimde diye düsünme hersey senin elinde canm siz birbirinize doyamadan bebege harcycaginiz zaman iyice iliskiyi geriye götürür bendezorlandm hatta bayldim bile korkudan egzersiz denedin mi hic ? Ne kadr süredr deneme yapiyrsnz tam birlesme icin ne kadr caba sarfettn önemli seyler bunlaraslında vajıyı tamamen asmadan gebelık dusunulmemelı haklısın ama toplum baskı ışte.. esımle sadece cıkıyoduk cıddımısının cıddımısınız.. hee cıddıyız. e bı adını koyun.. nı san ne zaman.. koyduk nısanlandık. dugun ne zaman.. dugun de oldu. e bebek yok mu bebek..
cıldırtıyo bu sorularha ne ben nede esım cahıl degılız evlendık bırbırımıze doyamadık dıyo esım
bırazda bu benım eksıklıgım oldugu ıcın belkı ayıbımın ustunu ortup hemen bebek olsun artık dıyorum ama esımle benım bıze benzeyen cocuklarımız olsun ayrıyeten cooooooooooook ıstıyorm ayrıca esımın yası benden bıraz fazla oda bebek ıcın gecıkmek ıstemez dıye tahmın edıyorm
neyse tup bebek bıle soruyolar oda mı tutmadı dıye
cahıl degılım bu durumunda bılıncındeyım dıyorm ama bu basıt sey benı de mı basıtlestırdı ne
kendı adıma yazdım hepsını tabı herkes benım gıbı degıldır
benı benden aldı bu vajıof neyse
Canm cok normal bende iliski öncesi yinede aparati dener iliskiye öyle gecerdim illlaki birsey girdigini görmeden iliskiye gecmyrdum bu sonuncusunda aparatta kullanmadm kayganlaatiricida kullanmadm ama yine girerkem canm aciyor dedim her giriste yasycam galiba bunu ama doktorda normal dedi kaslar zmanla gelisicekmis artik idare edicez baski ve aci olayiniJudith bn vajini yendim yalnz bigun cok iyi ypiorz yrim saat sruyor blki bigun ucu bile zor gryor grisim cok dar hala baski hissedyrum kasilma.yrisina kdr ilerliyorum sızı bslior azar azar kaniyor.doktorum bi problm yok ddi ama blmiorum.npmalym
canım nasıl oldu bende 18 aydır vajınısmus ılletıyle ugrasıyorum son uc aydır penıs bası rahatlıkla ıcerı gırıyo ve esım bosalıyo kayganlstırıcı kullanmadan bende boyle hamıle kalabılır mıyım acabaBen vajinamusu yenmedimki yumurtlama gunlerrim hesapladım ve o günlerde vajinanın içine akitti eşim sonuç bu.bide doktor bana doğumdansonra yyaparsın dedi detayları anlatmamış isterseniz anlatırm 5 yılını
İnsallah[/QUOTE]İnşallah kalırdı canım o daha iyi tutar eğer bir rahatsızlığın yoksa dualarm size inşallah tez zamanda hamis olursunuzZzhhll, post: 45081749, member: 697448"]canım nasıl oldu bende 18 aydır vajınısmus ılletıyle ugrasıyorum son uc aydır penıs bası rahatlıkla ıcerı gırıyo ve esım bosalıyo kayganlstırıcı kullanmadan bende boyle hamıle kalabılır mıyım acaba
Uzun süredir yazamıyorum hala vajiyim ve yenemedim ama bugün çok hirsliyim yapıcam sadece kafamdaki şu soru isteklerine netlik sokmak istiyorum yapan arkadaşlar burda Dost olduk birbirimizi tanımadan ....yırtılma bağırma zorlanma gibi şeyler olmuyor herhalde her yapan o batma yanma hissi olduğu yerde yap ve bumu diyeceksin hiç bişiy hissetmedim diyorlar gerçekten oylemi oluyor param yok gidip 3000 4000 vercek durumda değilim yoksa bu psikoloji beni bitirdi artık biran önce rabbim hepimizin kurtulmasını nasip etsin inşallah bugün biter ve şükürler olsun ki yendim derim şuanda da şükürler olsun diyorum en azından dokunuyorum elliyorum eşim dokunu yor tek sorun giriş yerinde itikliyoruz ama gitmiyor ben ter içinde kalıyorum ve geri çekiliyorum üstte geçiyorum bu seferde oturamiyorm kayıyor inşallah bugün biter ve bende yapanlar arasına katılırım rabbim hepimizin mutlu huzurlu bir şekilde bu haz duygusunu yasamamizi nasip etsin amin ecmain
Uzun süredir yazamıyorum hala vajiyim ve yenemedim ama bugün çok hirsliyim yapıcam sadece kafamdaki şu soru isteklerine netlik sokmak istiyorum yapan arkadaşlar burda Dost olduk birbirimizi tanımadan ....yırtılma bağırma zorlanma gibi şeyler olmuyor herhalde her yapan o batma yanma hissi olduğu yerde yap ve bumu diyeceksin hiç bişiy hissetmedim diyorlar gerçekten oylemi oluyor param yok gidip 3000 4000 vercek durumda değilim yoksa bu psikoloji beni bitirdi artık biran önce rabbim hepimizin kurtulmasını nasip etsin inşallah bugün biter ve şükürler olsun ki yendim derim şuanda da şükürler olsun diyorum en azından dokunuyorum elliyorum eşim dokunu yor tek sorun giriş yerinde itikliyoruz ama gitmiyor ben ter içinde kalıyorum ve geri çekiliyorum üstte geçiyorum bu seferde oturamiyorm kayıyor inşallah bugün biter ve bende yapanlar arasına katılırım rabbim hepimizin mutlu huzurlu bir şekilde bu haz duygusunu yasamamizi nasip etsin amin ecmain
basardinKızlaaaarrr Rabbime binlerce şükürler olsuuunn penisin tamamını alabildiimm
Allahıııımmmmmm sana sonsuz şükürler olsuuunnn
Bu durumda olan bütün kardeşlerime de yardım et Eyy Güzel Rabbimmmm
Artık zamanla daha rahat olacak ve gitgellere de başlıcaz Rabbimin rahmetiyle
Huzuruummm meleğiiimmmmm bitanecik sevdiğimin KADINI OLDUM
Regl öncesi yarısını birazcık geçmişti, bayağı kanamam olmuştu o zaman, sonra birkaç gün iyileşmesini bekledik, sonra regl oldum, regl sonrası ilk denememdi bu akşam, şükürler olsunnn
(313 Ayetel kürsi'yi mutlaka okuyun arkadaşlar)
Hepinizden Rabbim razı olsunnn. Bütün umutlarım bittiğinde üye oldum buraya. Sayenizde motivasyonum çok yükseldi. Çok güzel destek ve moral oldunuz. Rabbim bu yaptıklarınızı ahirette karşınıza çıkarsın inşallahhh sağolun varolun
Şimdi şükür namazı vakti
Peki bunu nasıl basardi
basardin
saol :) bende de okeyın sıcak temas dıye bısı var bıde orda cıleklı vardı cılek kokusunu sade cılekte severım dıye sıcak temas olanını aldım. o da yaktı stres oluyorm daha bısı yokken bıraz ısıtıcı etkılıymıs galıba
ben ıstıyorm kı kendım ıslanmısım gıbı olsn yanı kayganlastırıcı bana bı hıs vermesın zaten darlanıyorm
dedıgın aklımda ama markette falan vardır heralde bı bakıym cıkınca
Arkadaşlar yardımınıza ihdiyacım var.Burdan bir arkadaşımın yardımı ve destegi ile bugun durex sin vibrator ve kayganlaştırıcını aldım.Vibratör bir parmak boyunda ama biraz daha kalın.kayganlastırıcıyı kulanmadan condom gecirdim ve ilk denememde biraz urkdum ıkıncı denememde yarısı oldu hic kasmadım ücüncü denememde hepsi girdi ve ben hiç bişey hissetmedim ve fark ettimki vajına cismin seklini alıyor.şimdi ne yapayım?bugun bununla devam edip yarın bir kalınınamı geceyim?fikirlerinize ıhdıyacım var.
Kusura bakma sadece kafamı rahatlatmak istiyorum P.... şeklini alıyor gerginlik yada acıma batma olmuyormu popo ya doğrumu gidiyor pekiArkadaşlar yardımınıza ihdiyacım var.Burdan bir arkadaşımın yardımı ve destegi ile bugun durex sin vibrator ve kayganlaştırıcını aldım.Vibratör bir parmak boyunda ama biraz daha kalın.kayganlastırıcıyı kulanmadan condom gecirdim ve ilk denememde biraz urkdum ıkıncı denememde yarısı oldu hic kasmadım ücüncü denememde hepsi girdi ve ben hiç bişey hissetmedim ve fark ettimki vajına cismin seklini alıyor.şimdi ne yapayım?bugun bununla devam edip yarın bir kalınınamı geceyim?fikirlerinize ıhdıyacım var.
Suan soktayım gercekden hiç bişey hissetmedim ve suan cok afersin ama allık fırcamla deniyorum arkadaşlar kusura bakmayın ne olur acık yazıyorum ama ben soktayım bukadar basıtmi ya ben 5yıldır ne yaptım kendime aglıyorum inanamıyorum yapamam sandım bişey deydiremem sandım ama hiç bişey hissetmedim sadece biraz baskı acı bile yok.Aynen öyle. Bugün onunla devam et. Yarın daha kalınını yaparsın. İlk başlardaki kasılmalar çok normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?