- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.681
Aparat hazırlayabilirsin inceden kalına doğru.aparatı kremle ve birazda uyuşturu krem sür deliğin üzerinde dur nefes al verirken it ve sonrada sıkıca ıkın öyle itKızlar mrb. Bende 4.5 aylık evliyim. Burda bir çoğunuz gibi bende hala eşimle ilişkiye giremedim lütfen bana da yardım edin. Eşimle parmak egzersizi yapiyorum 2 aydır. 2 parmak aliyordum ve git gel yapıyorduk. Şimdi 3 parmağa geçtim.. bundan sonrasi için yardımınıza ihtiyacım var lütfeen yenenlerden yardım bekliyorumm...
3-aytanesiŞUBAT GELİNLERİ
1-gul_22116
2-cinkosimal
İnşallah canım çok sağol umarım öyle olur. Desteğiniz ve ilginize tşklerSveetdreams08
senin için
limonata diyorki
efsunluk
Nazan
sizdende en kısa zamanda güzel haberler bekliyoruz.desteğimiz hep sizinle.inş sizde mart gelini olursunuz.bi sorunuz olursa çekinmeden usanmadan sorabilirsin.
İnşallah yenicem su hastaligim bi bitsinSveetdreams08
senin için
limonata diyorki
efsunluk
Nazan
sizdende en kısa zamanda güzel haberler bekliyoruz.desteğimiz hep sizinle.inş sizde mart gelini olursunuz.bi sorunuz olursa çekinmeden usanmadan sorabilirsin.
tebriklerKızlar sanırım biraz başardım önce aparatla çalıştım sonra uyuşturucu spryle eş denemesi yaptık ve oldu. Ayrıca 3 ayrı pozisyon denedik sadece eşim bosalamadi içime çünkü oda uyuşturucu çok geriliyorum ağlıyorum yaparken ama inş uyustucu olmadanda yapmaya alisicam mart gelini olucammmmm
bu uyuşturucu sprey adını öğrenebilir miyimKızlar sanırım biraz başardım önce aparatla çalıştım sonra uyuşturucu spryle eş denemesi yaptık ve oldu. Ayrıca 3 ayrı pozisyon denedik sadece eşim bosalamadi içime çünkü oda uyuşturucu çok geriliyorum ağlıyorum yaparken ama inş uyustucu olmadanda yapmaya alisicam mart gelini olucammmmm
E canım sen yenmişsin zaten. Önemli olan alabilmek değil mi zamanla daha iyi olur tabi. Bece yendim diye sevinebilirsin. Hadi gözün aydınKızlar sanırım biraz başardım önce aparatla çalıştım sonra uyuşturucu spryle eş denemesi yaptık ve oldu. Ayrıca 3 ayrı pozisyon denedik sadece eşim bosalamadi içime çünkü oda uyuşturucu çok geriliyorum ağlıyorum yaparken ama inş uyustucu olmadanda yapmaya alisicam mart gelini olucammmmm
Allah bagislasin cnm sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip eyleyeevet canım 5 haftalık
Peki cnm SağolTatlım benim reglim yeni bitti..bugün başlıcaz işte. Kocamın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
Kasılmalar bir süre devam edermiş. Yaptıkça normalleşecekmiş. Benim bi tanıdığım vaji değildi, bir senelik falan evliydi, hala çok rahat değilim diyordu. Hani ilk başta kendi kontrolüyle giriş oluyormuş, bikaç gitgelden snra rahat olabiliyormuş. Bizdeki kasılmalar normal yani.
Masallah canim sana ya ne kadar cabuk surede bu aşamaya geldin,ne kadar azimli ve hirslisin imrendim sana ya.daha 3 gun önce egzersiz yapamiyorum olmuyor dedigini hatirliyorum.gercekten tebrikler sen basarmissin zaten,geri kalanda zamanla yoluna girer insllahKızlar sanırım biraz başardım önce aparatla çalıştım sonra uyuşturucu spryle eş denemesi yaptık ve oldu. Ayrıca 3 ayrı pozisyon denedik sadece eşim bosalamadi içime çünkü oda uyuşturucu çok geriliyorum ağlıyorum yaparken ama inş uyustucu olmadanda yapmaya alisicam mart gelini olucammmmm
Kızlar sanırım biraz başardım önce aparatla çalıştım sonra uyuşturucu spryle eş denemesi yaptık ve oldu. Ayrıca 3 ayrı pozisyon denedik sadece eşim bosalamadi içime çünkü oda uyuşturucu çok geriliyorum ağlıyorum yaparken ama inş uyustucu olmadanda yapmaya alisicam mart gelini olucammmmm
Bu fitil çok mu derine koyuluyo ki Acaba ben bilmiyorum ama eğer sadece ucundan hafif iceri iterek kullanılıyorsa koy fitili o kadarcık şeyden bisey olmaz heraldKızlar yaa mantar sorunum vardı bu ara disim apse yaptı cok antibiyotik kullandım, bu yüzden mantar oldum, doktora gittim, vajınısmusum diyemedim tabi, eczanede ilaçları verirken gordum, fitil vardı , eczacıya dedim ben bunu kullanamam diye , bisey olmaz evli barklı kadınsın dedı , olmaz filan dediysem de bundan başkası geçirmez dedı , baska bisey vermedi. Mantar yüzünden de egzersiz yapamıyorum, sizce nabiyim moralim cok bozuldu, mantar geçmez dedı ilaç kullanmayınca da. Cok kotuyum kızlar Bi akıl verin Bi ilaç filan var mı bunu geçiren.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?