- 7 Ağustos 2015
- 337
- 259
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.701
derine kadar iteklemek gerekiyo canim ben de kullandim derine kadar iteklemezsen cikiyorBu fitil çok mu derine koyuluyo ki Acaba ben bilmiyorum ama eğer sadece ucundan hafif iceri iterek kullanılıyorsa koy fitili o kadarcık şeyden bisey olmaz herald
Can'ım prospektüse baktım bakireler kullanamaz yaziyo, en derine itmek gerekiyomus , hayat yine Bi kere daha vajınısmus olduğumu yüzüme vurdu, ağlamaktan helak oldum yine. nabcam simdi bilmiyorumBu fitil çok mu derine koyuluyo ki Acaba ben bilmiyorum ama eğer sadece ucundan hafif iceri iterek kullanılıyorsa koy fitili o kadarcık şeyden bisey olmaz herald
canim yanlis hatirlamiyosam burada bi arkadas fitiller sayesinde yenmisti hastaligini.fitili sokunca oranin genişledigini gorup vajiyi yenmisti.insallah sana da iyi gelir.Kızlar yaa mantar sorunum vardı bu ara disim apse yaptı cok antibiyotik kullandım, bu yüzden mantar oldum, doktora gittim, vajınısmusum diyemedim tabi, eczanede ilaçları verirken gordum, fitil vardı , eczacıya dedim ben bunu kullanamam diye , bisey olmaz evli barklı kadınsın dedı , olmaz filan dediysem de bundan başkası geçirmez dedı , baska bisey vermedi. Mantar yüzünden de egzersiz yapamıyorum, sizce nabiyim moralim cok bozuldu, mantar geçmez dedı ilaç kullanmayınca da. Cok kotuyum kızlar Bi akıl verin Bi ilaç filan var mı bunu geçiren.
Cnm sen Nasıl asmıştınkizlar herkes bende mi sorun var diye yazmis ben de bunu asmis biri olarak diyorum, hep oyle dusunuyordum kesin benim zarimda sikinti var diyordum , ben de bi terslik var diye kendimi yeyip bitiriyordum doktora gitmeye de korkuyodum ki yasayan herkes jinekolojik muayeneden korkuyodur.. oncelikle su dusunceyi atin kafanizdan sizde bir sikinti yok kizlar, kasilma hastaligi bu hastalik nefes alip vermeyle asilacak bi hastalık Allah hepinixin yardimcisi olsun..
doktora gittim canim ben parmak egzersizk ve dilatör egzersizi ile hic umitsizlige düsme canim , egzersiz yap ki ben bazen egzersiz yapmamak icin bahane ariyordum biraz esimin desteğiyle oldu.. bi kere yapamayinca hemen umitsizlige dusuyordum ama inan yenince bu muymus diyeceksinCnm sen Nasıl asmıştın
Yaa o da bu mantar icin fitil kullanmıştı, ben cok cesaretsizim galiba Canim fitili bile görünce gözlerim dolu dolu oldu , ağlamaktan helak oldum, ufacık bisey de degil , hayatta cesaret edip koyamam , hem Bi zarar da verir mi acaba bilemiyorum.canim yanlis hatirlamiyosam burada bi arkadas fitiller sayesinde yenmisti hastaligini.fitili sokunca oranin genişledigini gorup vajiyi yenmisti.insallah sana da iyi gelir.
Ne kadar evliydin cnm , Bi de ne kadar egzersiz yapmıştın.doktora gittim canim ben parmak egzersizk ve dilatör egzersizi ile hic umitsizlige düsme canim , egzersiz yap ki ben bazen egzersiz yapmamak icin bahane ariyordum biraz esimin desteğiyle oldu.. bi kere yapamayinca hemen umitsizlige dusuyordum ama inan yenince bu muymus diyeceksin
tatlim tahminen eni ne kadar fitilinYaa o da bu mantar icin fitil kullanmıştı, ben cok cesaretsizim galiba Canim fitili bile görünce gözlerim dolu dolu oldu , ağlamaktan helak oldum, ufacık bisey de degil , hayatta cesaret edip koyamam , hem Bi zarar da verir mi acaba bilemiyorum.
Bas parmak kadar var cnm , Bi de sert bayag yumuşak bisey degiltatlim tahminen eni ne kadar fitilin
7 aulik evliydim canim , 4 gün egzersiz yaptim 2 saatte bir surekli yaptim 4.gün gecesi astikNe kadar evliydin cnm , Bi de ne kadar egzersiz yapmıştın.
canim peki egzersiz yapiyomusun sen.bunu bi parmak egzersizi olarak dusunebilirsin.bende parmak egzersiziyle baslamistim.tabi benim hastaligim tembelligimden 1.5 yil surdu.cok sukur yendim darisi sana ve diger meleklereBas parmak kadar var cnm , Bi de sert bayag yumuşak bisey degil
tek parmak egzersizi yaptin mi? yapti isen fitili alabilirsinNe kadar evliydin cnm , Bi de ne kadar egzersiz yapmıştın.
Sanki hic ben oyle diyecek misim gibi gelmiyo, her deneme hüsran, 2 gun bacaklarım sızlıyo, ne kadar kasılıyorsam artık, parmak yapabiliyorum aslinda cnm , ama mantardan dolayı egzersize de devan edemiyorum.doktora gittim canim ben parmak egzersizk ve dilatör egzersizi ile hic umitsizlige düsme canim , egzersiz yap ki ben bazen egzersiz yapmamak icin bahane ariyordum biraz esimin desteğiyle oldu.. bi kere yapamayinca hemen umitsizlige dusuyordum ama inan yenince bu muymus diyeceksin
Evet cnm tek parmak yapabiliyorum , ama tek parmak o fitili en derine sokmak icin yeterli olur mu acabatek parmak egzersizi yaptin mi? yapti isen fitili alabilirsin
parmak yapiyorsan fitili alirsin canim parmaginin ucuna koy parmagini itekle o da gidiyor zatenSanki hic ben oyle diyecek misim gibi gelmiyo, her deneme hüsran, 2 gun bacaklarım sızlıyo, ne kadar kasılıyorsam artık, parmak yapabiliyorum aslinda cnm , ama mantardan dolayı egzersize de devan edemiyorum.
yeterli canim bana da fitil vermisti doktorum tek parmak egzersizink yaptirdiktan sonra fitili koy aksam yatarken sonra bacaginin arasina ystik koyup uyu birazi geri cikiyor zaten ama geciyor somra adi ne canim fitilinEvet cnm tek parmak yapabiliyorum , ama tek parmak o fitili en derine sokmak icin yeterli olur mu acaba
Evet cnm tek parmak alabiliyorum, hatta p. Nin de ucu giriyo devamı olmuyo , o malum duvardan öteye gidemiyo, benim 2 yıl oldu evleneli , hep aynı iste hep kasılıyorum deneme de , kegel Di nefes egzersizi filan herseyi denedim cnm .canim peki egzersiz yapiyomusun sen.bunu bi parmak egzersizi olarak dusunebilirsin.bende parmak egzersiziyle baslamistim.tabi benim hastaligim tembelligimden 1.5 yil surdu.cok sukur yendim darisi sana ve diger meleklere
Gyno max vajinal övül ilacın adı cnm, peki sen vajili iken mi kullanmıştın.yeterli canim bana da fitil vermisti doktorum tek parmak egzersizink yaptirdiktan sonra fitili koy aksam yatarken sonra bacaginin arasina ystik koyup uyu birazi geri cikiyor zaten ama geciyor somra adi ne canim fitilin
evet canim vajili iken kullandim onu kullandiktan sonra dilatörle yaptim ve bitti sukurGyno max vajinal övül ilacın adı cnm, peki sen vajili iken mi kullanmıştın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?