- 15 Şubat 2015
- 77
- 51
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.721
Dilator set mi almıştın cnm , nerden almıştın. Ben cok umutsuzum hic bitmicek sanki bu kabus.evet canim vajili iken kullandim onu kullandiktan sonra dilatörle yaptim ve bitti sukur
Sana tavsiyem bi kursun kalem al kondomnhecir kayganlastirici sur ve ilk onu dene inanki hic acimiyo acirsa cikarirsin ama acimadigini gorunce cesaretin gelecek sonra fitili yerlestirip kalemle biraz itebilirsin sagligin icin yapmak zorundasin artik seninki keyfi ertelenecek bisey degil dahada buyumeden onlem alYaa o da bu mantar icin fitil kullanmıştı, ben cok cesaretsizim galiba Canim fitili bile görünce gözlerim dolu dolu oldu , ağlamaktan helak oldum, ufacık bisey de degil , hayatta cesaret edip koyamam , hem Bi zarar da verir mi acaba bilemiyorum.
Haklısın cnm Azcik cesaretli olmam lazım galiba , cok saol cnm kalemi denicem.Sana tavsiyem bi kursun kalem al kondomnhecir kayganlastirici sur ve ilk onu dene inanki hic acimiyo acirsa cikarirsin ama acimadigini gorunce cesaretin gelecek sonra fitili yerlestirip kalemle biraz itebilirsin sagligin icin yapmak zorundasin artik seninki keyfi ertelenecek bisey degil dahada buyumeden onlem al
doktor vermisti canim dilatoru ben almadim ama boyut boyuttuDilator set mi almıştın cnm , nerden almıştın. Ben cok umutsuzum hic bitmicek sanki bu kabus.
Tmm cnm cok saol cesaret verdiğin icin, fitili kullanmaya çalışıcam , ınsaalah faydası olur da ben de yenerim sizin gibidoktor vermisti canim dilatoru ben almadim ama boyut boyuttu
Ben henuz yenmedim ama cok az kaldi aparati baya kalinlastirdim. Sadece sali gununden beri calisiyorum dusun artik uc gunde bu kadar yol katettim kendi parmagimdan bile korkuyordum kalemle denedim baktimnhic aci yok parmak denedim sonra parmaktan biraz daha kalin aparat yaptim ve bikac gune kadar penis kalinligina ulasacak aparat. Sende yapabilirsin bende senin gibiydim sadece uc gunde degisiyo herşey ve önce mantarini hallet ve sonra egzersize basla. Rabbim acil sifalar versin ins hemen iyilesirHaklısın cnm Azcik cesaretli olmam lazım galiba , cok saol cnm kalemi denicem.mantar geçmezse daha büyük problemlerde olabilir.
Yaa ne guzel cnm , sen azimli çalışıyosun, ınsaalah yenersin cnm , ben parmak ve fosforlu kalemi aparat yapmıştım alabiliyordum cnm, mantar olayını çözersem ben de tekrar egzersize başlıcam cnm, artık bu vajiyle yasamaktan yoruldum, Bi de bebeğim olsun istiyorum artıkBen henuz yenmedim ama cok az kaldi aparati baya kalinlastirdim. Sadece sali gununden beri calisiyorum dusun artik uc gunde bu kadar yol katettim kendi parmagimdan bile korkuyordum kalemle denedim baktimnhic aci yok parmak denedim sonra parmaktan biraz daha kalin aparat yaptim ve bikac gune kadar penis kalinligina ulasacak aparat. Sende yapabilirsin bende senin gibiydim sadece uc gunde degisiyo herşey ve önce mantarini hallet ve sonra egzersize basla. Rabbim acil sifalar versin ins hemen iyilesir
Belki de böylelikle egzersizlere başlarsın senin için bi vesile olur. Yapabiliyo musun egzersiz bilmiyorum ama. İstersen bi etkilerini de arastır sağlık sonuçta.Can'ım prospektüse baktım bakireler kullanamaz yaziyo, en derine itmek gerekiyomus , hayat yine Bi kere daha vajınısmus olduğumu yüzüme vurdu, ağlamaktan helak oldum yine. nabcam simdi bilmiyorum
olur insallah tabi rabbim Hepimize nasip etsinYaa ne guzel cnm , sen azimli çalışıyosun, ınsaalah yenersin cnm , ben parmak ve fosforlu kalemi aparat yapmıştım alabiliyordum cnm, mantar olayını çözersem ben de tekrar egzersize başlıcam cnm, artık bu vajiyle yasamaktan yoruldum, Bi de bebeğim olsun istiyorum artık
Egzersiz yapıyodum cnm, tek parmak ve fosforlu kalemi alabiliyodm, Disim apse yaptı, bir ay dan fazla onunla uğraştım , o aldığım antibotikler mantar yaptı iste o yüzden bayag Bi ara verdim. Cunku mantardan dolayı cnm cok yaniyodu. Aslında p.nin ucunu da alabiliyorum, o malum duvarı aşamıyoruz cnm. Demekki daha cok yol katetmem gerekiyo maalesef. Dediğin gibi ınsaalah vesile olurda asabilirim. Yoksa bu mantar tedavi olmazsa , egzersiz bile yapamamBelki de böylelikle egzersizlere başlarsın senin için bi vesile olur. Yapabiliyo musun egzersiz bilmiyorum ama. İstersen bi etkilerini de arastır sağlık sonuçta.
Ümitsizliğe kapılma canm. Egzersiz yapıyosan baş parmak kadar bişeyde seni çok zorlamaz. Sağlığın için katlanman lazm yapacak bişey yokEgzersiz yapıyodum cnm, tek parmak ve fosforlu kalemi alabiliyodm, Disim apse yaptı, bir ay dan fazla onunla uğraştım , o aldığım antibotikler mantar yaptı iste o yüzden bayag Bi ara verdim. Cunku mantardan dolayı cnm cok yaniyodu. Aslında p.nin ucunu da alabiliyorum, o malum duvarı aşamıyoruz cnm. Demekki daha cok yol katetmem gerekiyo maalesef. Dediğin gibi ınsaalah vesile olurda asabilirim. Yoksa bu mantar tedavi olmazsa , egzersiz bile yapamam
Evet cnm biraz katlanmam gerekecek. Cok saolun hepiniz destek oldunuz, siz olmasanız kesinlikle kaldırıp çöpe atardım galiba ilacı. İyki varsınızÜmitsizliğe kapılma canm. Egzersiz yapıyosan baş parmak kadar bişeyde seni çok zorlamaz. Sağlığın için katlanman lazm yapacak bişey yok
Ne demek tatlım zaten bizi birbirimizden başkası anlamıyo. En yakın arkadaşın hatta bazen eşin bile. O yüzden birbirimize destek olmamız lazm. Ben dün bırakıyodum herşeyi denemeyi egzersizi herşeyi burdaki arkadaşlar sağolsunlar motüve ettiler beniEvet cnm biraz katlanmam gerekecek. Cok saolun hepiniz destek oldunuz, siz olmasanız kesinlikle kaldırıp çöpe atardım galiba ilacı. İyki varsınız
Yenen arkadaşlar. Geçen p... yarısı girdi tamamı olmadı ne yapmam gerek.
Bende anlamadım dayansak olacak gibi. Biraz ittirince çok değil ama acıyobende aynı durumdayım cnm yarısı giriyor sonrasında kendımi kastığım için ilerlemiyor nasıl rahatlayacağımı bilmiyorum
Bende anlamadım dayansak olacak gibi. Biraz ittirince çok değil ama acıyo
O bi fayda etmez gibi geliyo bana. Ben onu da çok denedim olmadı.aynen canım baskı oluyo aslında acımakda değil bıraksam olcak sona geldik.
istiyorum olsun bitsin artık çok yoruldum
uyuşturucu spreyle denicem birde oda çok yakıyor ama denicem başka çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?