Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sanki hic ben oyle diyecek misim gibi gelmiyo, her deneme hüsran, 2 gun bacaklarım sızlıyo, ne kadar kasılıyorsam artık, parmak yapabiliyorum aslinda cnm , ama mantardan dolayı egzersize de devan edemiyorum.
cnm kadın doğumcuya gitesen onlar yerleştirese fitili hemde açılmış olur orası durumunu anlatırsın uyuşturcu falan da kullanırlar belki

Arkadaşlar çok tesekkur ediyorum dilekolay 6 yıllık evliyim kızlık zarı operasyonu geçirdim kayinvaldem kayınpederi annem vardı yanımda ameliyat sonrası yine olmadı hatta doktor beni o kadar çok assagiladiki daha da psikolojik bozuldu annemden kayinvaldmden bendenimza aldılar zar için oldum yerin dibine girdim saolsun bi kaç akrabaya daanlatmis beni suçlamış her pazar kavga evde durmak istemiyordum esimle çalışıyordum hemde 3 yıl psikyatrste gittm ayrı kişilere ödevleri yapmiyodum hep erteliyrdm anladim ki kendim doktorum olmalıyım kaynvaldm surekli kusuyo kan aldiramayan disciye. Doktora gidemeyen biriyken yavaş yavaş yenmem gerektiğini düşündüm ve hep isyandaydım hiç dua etmiyordum geçen yıl işten ayrıldım hep uyudum günler geçsin diye dipteydim bu yıl kuran kurşuna başladım eşime karşı daha anlayisliym sabiri öğreniyorum bebek gorunce için eriyo o zaman önce allaha teslimiyet gerekiyor bunu anladım ve yazım ilerliyor 31 yaşındayım velhasıl uyuşturucu spreyle hicbisey hissetmediğini için başardım sayamiyorum o kadar korkuyorumki anlatamam önemli olan bu korkuyu yenmek telim olabilmek mükemmeliyetçi biriyim keşke olmasam ama inş zamanla asicam bu korkuyu vibrator alicam gündüz onunla gecede eş denemesi mart gelini olmayı kafaya koydum Rabbimin ve sizin yardmlarizla burası hem doktor hem psikiyatri kurumu allah hepnzden razı olsun bizi bizden başka kimse anlamiyo .....

o kadar kisinin bilmesi kötü olmus canim koy kafana bi haftada halledersin insallah..

Merhaba herkese bende durumlar hala ayni yapamadım parmak ooldu eşimin parmağını aldım 2 boğuma kadar hiçte bişiy hissetmedim sadece içeride bi doluluk var gibiydi ve eşim 10 dk çıkartmadı alışmak için bugün P.... denedik fakat olmadı bacaklarımı iki yana acamadim eşim çok bastırdı ben panikle dim vemcain istemiyorum neden derseniz 2ciye tekrar olmayacak olacaksa sprey olmadan olsun alışmak için koltuk kenarı istiyorum ama eşimin bacakları uzun geliyor denk düşmüyor çok dertliyim cokkk gene geçti 15 gün zaman kaybı

Banada vajiliyken verdi ben bolca kremledim öyle ittirdim girdi

Mart gelini olmuşsun zaten tebrikler.diğerleri için zaman gerekiyo.zamanla hepsi olacaktır merak etme

cnm kadın doğumcuya gitesen onlar yerleştirese fitili hemde açılmış olur orası durumunu anlatırsın uyuşturcu falan da kullanırlar belki
Bi kez gittim cnm, ben abartıyormuşum da stres yapmıcakmisim , sakin ol jel kullan, olur gecer dedı gönderdi. Resmen hüsrana uğramıştım, bi daha da asla bu yüzden doktora gidip de derdimi açmak istemiyorum, kimseyle paylaşmak istemiyorum Aslina bakarsan. Insaalah kendim egzersiz yapıp yenmeye calisicam, baktım daha da olmuyo , iyice araştırıp gidicem. Bi de fitil gece uyumadan once kullanılması gerekiyo cnm, gece doktoru Nasıl bulayım.

Mrb arkadaşlar yarın kayganlastirici jel alcam tavsiye ettiğiniz en iyisi varmı bide bepanthel jel duymuştum buna baktım netten cilt kremi falan diyo kullandıklarınız bumu

Mrb arkadaşlar yarın kayganlastirici jel alcam tavsiye ettiğiniz en iyisi varmı bide bepanthel jel duymuştum buna baktım netten cilt kremi falan diyo kullandıklarınız bumuEki Görüntüle 1788896
Evet bugün bununla denedim çok iyi tavsiye ederim. Bebe yağı kullanıyodum bunu hiç denememiştim bu çok iyi geldi.

Ben doktor muayene ederken bacakları kaldırıyoruz ya. İki tane sandalyeyi koyuyorum. Kafamın altına birde popomun altına yastık koyuyorum bacaklarımı da sandalyeye kaldırıyorum çalışmayı da öyle yapıyorum. P... denemesi de. İstersen bi kere öyle deneyebilirsin.

amin sağol canım
Belirtilerin felan nasıl oldu cnm ya .ben bir çoğunu yaşıyorum gibi ama adet belirtileri de ayniymis sonuçta. Test yaptım negatif.komsum dedi bende de öyle oldu kan testi yaptir. Kan testi yaptırmadan nasıl anlarım sence 9 gün gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…