Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynı adet belirtilerini yaşadım. Benim mens olmadan bir hafta önce pembe bir kanamam oldu sonra durdu. Şüphelendim baktırdım pozitif cikti. Senin 9 gün adetnmi gecikti

Lütfennnnnn lütfeeeeen şu egzersizde kaç cm içimize almamz gerektiği konusunda bilgili arkadaşlar benle bilgilerini paylaşabilirmi kaç cm alınca bişeyler başarmış sayılırım
4 boy oluyo genelde en incesi bir parmak kalınlığında sonrasıda yavaş yavaş kalınlaşıyor.en kalını 12 cm falan.ben 10 cm den sonra deneme yaptım oldu.

Yenen arkadaşlar. Geçen p... yarısı girdi tamamı olmadı ne yapmam gerek.
İlk boğumu geçersen zaten gerisi ne kadar uzun olursa hop diye girer.bi duş al eahatla önce.her zaman bol krem kullanmayı ihmal etme.emla kremde kullanırsa o içini daha iyi uyuşturur rahatlıkla itersin hatta itmiş olduğunu bile hissetmessin.bi 30 sn kadar yanar korkma hemen geçiyo.

Evet cnm tek parmak alabiliyorum, hatta p. Nin de ucu giriyo devamı olmuyo , o malum duvardan öteye gidemiyo, benim 2 yıl oldu evleneli , hep aynı iste hep kasılıyorum deneme de , kegel Di nefes egzersizi filan herseyi denedim cnm .
canim bende o duvari gecemiyodum.sonra siteden arkadaslar allah razi olsun ikinmami soylediler cok afedersin cisini yapar gibi ikin ikinirkende penisi ittir duvar dedigin yere geldiginde penisi ve poponu oynat bi bakacaksinki iceri girivermis

Bepanthel kremi aldım bugün vemcaine sprey de sordum yokmuş ama getiririz dediler aksama doğru onuda alicam arkadaşlar bu aksam bi deneme yapmak istiyorum inşallah olur spreyi kullananlar ne kadar içeri sıkabilirim

Hangi spreyli aldınız zararı yok mu spreylerin

Bepanthel kremi aldım bugün vemcaine sprey de sordum yokmuş ama getiririz dediler aksama doğru onuda alicam arkadaşlar bu aksam bi deneme yapmak istiyorum inşallah olur spreyi kullananlar ne kadar içeri sıkabilirim
Canım onun içinde bitane cubuk gibi bisey var bogaza sıkılan ilaçlar gibi ince bisey onu iceri sokup sıkarsıb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…