- 8 Eylül 2015
- 297
- 269
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.761
Aynı adet belirtilerini yaşadım. Benim mens olmadan bir hafta önce pembe bir kanamam oldu sonra durdu. Şüphelendim baktırdım pozitif cikti. Senin 9 gün adetnmi geciktiBelirtilerin felan nasıl oldu cnm ya .ben bir çoğunu yaşıyorum gibi ama adet belirtileri de ayniymis sonuçta. Test yaptım negatif.komsum dedi bende de öyle oldu kan testi yaptir. Kan testi yaptırmadan nasıl anlarım sence 9 gün gecti
Ben bebanten el yüz kremiyle yaptımMrb arkadaşlar yarın kayganlastirici jel alcam tavsiye ettiğiniz en iyisi varmı bide bepanthel jel duymuştum buna baktım netten cilt kremi falan diyo kullandıklarınız bumuEki Görüntüle 1788896
Ewt mantar ve iltihap vardı.geçirdiMantar icin mi kullanmıştın cnm sende , mantarı geçiriyo mi peki bunkadar uğraşmaya
4 boy oluyo genelde en incesi bir parmak kalınlığında sonrasıda yavaş yavaş kalınlaşıyor.en kalını 12 cm falan.ben 10 cm den sonra deneme yaptım oldu.Lütfennnnnn lütfeeeeen şu egzersizde kaç cm içimize almamz gerektiği konusunda bilgili arkadaşlar benle bilgilerini paylaşabilirmi kaç cm alınca bişeyler başarmış sayılırım
İlk boğumu geçersen zaten gerisi ne kadar uzun olursa hop diye girer.bi duş al eahatla önce.her zaman bol krem kullanmayı ihmal etme.emla kremde kullanırsa o içini daha iyi uyuşturur rahatlıkla itersin hatta itmiş olduğunu bile hissetmessin.bi 30 sn kadar yanar korkma hemen geçiyo.Yenen arkadaşlar. Geçen p... yarısı girdi tamamı olmadı ne yapmam gerek.
bende vajınusmus tedavisinden sonra hamile kaldımAyy insalllaaah
İnşallah bizde mart gelini oluruz :)ŞUBAT GELİNLERİ
1-gul_22116
2-cinkosimal
3-aytanesi
Dört gözle bekliyoruzİnşallah bizde mart gelini oluruz :)
canim bende o duvari gecemiyodum.sonra siteden arkadaslar allah razi olsun ikinmami soylediler cok afedersin cisini yapar gibi ikin ikinirkende penisi ittir duvar dedigin yere geldiginde penisi ve poponu oynat bi bakacaksinki iceri girivermisEvet cnm tek parmak alabiliyorum, hatta p. Nin de ucu giriyo devamı olmuyo , o malum duvardan öteye gidemiyo, benim 2 yıl oldu evleneli , hep aynı iste hep kasılıyorum deneme de , kegel Di nefes egzersizi filan herseyi denedim cnm .
Hangi spreyli aldınız zararı yok mu spreylerinCanm sen uyuşturucu kullan bence bende pens boyu aparatı rahat yaptım bir kez sonra ondan öncesini bile yazamadim çünkü çok istekliyim bu ay bitsin diye beynim istemiyo ama bitmesini kapandı sanki orası bende gittim sprey aldım o kadar güzel uyusturuyoki herşey girer yanı 2 gün önce bende senin gibiydim
Vamcaine sprey bilmiyorum burda kullanan arkadaşlar daha iyi bilirHangi spreyli aldınız zararı yok mu spreylerin
Canım onun içinde bitane cubuk gibi bisey var bogaza sıkılan ilaçlar gibi ince bisey onu iceri sokup sıkarsıbBepanthel kremi aldım bugün vemcaine sprey de sordum yokmuş ama getiririz dediler aksama doğru onuda alicam arkadaşlar bu aksam bi deneme yapmak istiyorum inşallah olur spreyi kullananlar ne kadar içeri sıkabilirim
o kadar iceri sikilmasina lüzum yok canim zararli onlarin cogu vajina florasini etkiler giris kismina sikilsa yeterliCanım onun içinde bitane cubuk gibi bisey var bogaza sıkılan ilaçlar gibi ince bisey onu iceri sokup sıkarsıb
Yakından sıkınca şu gibi akıyor ya ayaklarımi kaldirsam olurmu acaba daha çok içe doğru akarsa zararı olurmuCanım onun içinde bitane cubuk gibi bisey var bogaza sıkılan ilaçlar gibi ince bisey onu iceri sokup sıkarsıb
Canım ben eşime sıktırdımYakından sıkınca şu gibi akıyor ya ayaklarımi kaldirsam olurmu acaba daha çok içe doğru akarsa zararı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?